PNTCD moare, dar nu se preda
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum de discutii PNTCD
S-a deschis un forum de discutii PNTCD!
Puteti veni cu propuneri pentru relansarea PNTCDului, puteti veni cu critici in legatura cu ceea ce nu se face bine sau puteti discuta pe langa actiunile PNTCD-ului si propunerile legilative ale parlamentarilor PNTCD!
Se pot deschide discutii si in legatura cu celelate partide din Romania cat si pe alte teme (istorie, doctrine, drumetii, carte, teatru, mass-media etc.).
Asteptam toti simpatizantii si pe toti cei care au ceva de spus despre PNTCD atat pozitiv cat si negativ sa o spuna pe noul forum PNTCD!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Puteti veni cu propuneri pentru relansarea PNTCDului, puteti veni cu critici in legatura cu ceea ce nu se face bine sau puteti discuta pe langa actiunile PNTCD-ului si propunerile legilative ale parlamentarilor PNTCD!
Se pot deschide discutii si in legatura cu celelate partide din Romania cat si pe alte teme (istorie, doctrine, drumetii, carte, teatru, mass-media etc.).
Asteptam toti simpatizantii si pe toti cei care au ceva de spus despre PNTCD atat pozitiv cat si negativ sa o spuna pe noul forum PNTCD!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
candyman4u - Junior Member
mai egzista partidul asta ???
cine e presedinte ? cine il conduce? zi ceva despre el daca tot deschizi un topic de discutii ?
cine e presedinte ? cine il conduce? zi ceva despre el daca tot deschizi un topic de discutii ?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Presedintele PNTCD este Gheorghe Ciuhandu - primarul timisoarei
Suntem un partid creştin democrat cu o doctrină politică axată pe dezvoltarea fiecăruia şi solidaritatea tuturor. Romania va cunoaşte viitorul european pe care il merită dacă va reuşi să asigure egalitatea şanselor, respectarea drepturilor democratice ale persoanei şi cultivarea tradiţiei creştine.
Nu suntem un partid al elitelor şi nici un partid profesional, sindical, clerical ori confesional. Suntem un partid de centru-dreapta, rezultat din imbinarea tradiţiei politice creştin democrate de tip european cu dorinţa de schimbare şi intinerire a clasei politice. Un partid care pune interesul naţional pe primul plan. Nu deţinem soluţii politice perfecte pentru toate provocările prezentului şi viitorului, dar acţionăm pe baza valorilor fundamentale şi a principiilor care ne asigură o direcţie corectă. Vrem să facem o altă politică. O politică definită prin onestitate, justiţie socială, competenţă şi realism.
valorile PNTCD le gasesti aici
http://www.pntcd.ro/program-politic-pincipiile-si-valorile-noastre
Suntem un partid creştin democrat cu o doctrină politică axată pe dezvoltarea fiecăruia şi solidaritatea tuturor. Romania va cunoaşte viitorul european pe care il merită dacă va reuşi să asigure egalitatea şanselor, respectarea drepturilor democratice ale persoanei şi cultivarea tradiţiei creştine.
Nu suntem un partid al elitelor şi nici un partid profesional, sindical, clerical ori confesional. Suntem un partid de centru-dreapta, rezultat din imbinarea tradiţiei politice creştin democrate de tip european cu dorinţa de schimbare şi intinerire a clasei politice. Un partid care pune interesul naţional pe primul plan. Nu deţinem soluţii politice perfecte pentru toate provocările prezentului şi viitorului, dar acţionăm pe baza valorilor fundamentale şi a principiilor care ne asigură o direcţie corectă. Vrem să facem o altă politică. O politică definită prin onestitate, justiţie socială, competenţă şi realism.
valorile PNTCD le gasesti aici
http://www.pntcd.ro/program-politic-pincipiile-si-valorile-noastre
-
Razboaiele pierdute ale democratiei romanesti postcomuniste
Războaiele pierdute ale democraţiei romaneşti postcomuniste
CLASA POLITICĂ - SOCIETATEA CIVILĂ ŞI BISERICA
Romania anului 2006. Suntem la 16 ani de la consumarea evenimentelor care au dus la prăbuşirea comunismului in decembrie 1989 - fenomen urmat de instalarea pluripartitismului politic şi, implicit, de ceea ce astăzi numim „originala democraţie postdecembristăâ€Â
CLASA POLITICĂ - SOCIETATEA CIVILĂ ŞI BISERICA
Romania anului 2006. Suntem la 16 ani de la consumarea evenimentelor care au dus la prăbuşirea comunismului in decembrie 1989 - fenomen urmat de instalarea pluripartitismului politic şi, implicit, de ceea ce astăzi numim „originala democraţie postdecembristăâ€Â
-
bombonel, inteleg, vestea ca britni spirt divorteaza v-a devastat si probabil considerati ca stoarfa aia mica nu mai prezinta credit pentru public, dar sa o tradati pentru PNTCD ? asta nu mai inteleg. urat, foarte urat. ideea este, mai usor cu propaganda, noi in general n-avem culoare politica si injuram toate partidele.
am aprecia. multumim.
am aprecia. multumim.
-
nocturna - Mesaje: 8725
A compara 2 lucruri care nu au nimic in comun o fac oamenii care doresc sa atace si nu au argumente!
Propaganda pentru un partid este cand ceri cuiva sa il voteze!
Propaganda politica nu este cand iti expui niste idei si incerci sa cauti persoane interesate sa discute pe un anumit subiect. Daca cineva nu este interesat nu intra pe link!Nu-i asa...?
Propaganda pentru un partid este cand ceri cuiva sa il voteze!
Propaganda politica nu este cand iti expui niste idei si incerci sa cauti persoane interesate sa discute pe un anumit subiect. Daca cineva nu este interesat nu intra pe link!Nu-i asa...?
-
lincuri catre alte forumuri, mai ales politice, nu sunt permise. faceti afise, lipiti-le in budele liceelor, gradinite, scoli, poate acolo veti avea mai mult noroc, astia trebe indoctrinati de mici.
succes !
succes !
-
nocturna - Mesaje: 8725
e foarte adevarat. la fel de adevarat ca si chestia ca un perete intreg de bloc, pavat cu afise electorale, cine vrea il citeste si cine nu nu.candyman4u scrie:Daca cineva nu este interesat nu intra pe link!Nu-i asa...?
hai nene, meri la furat in alta parte
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
afisele te indeamna sa votezi!!
aici ideile te indemana sa discuti si apoi ce vei face tu alegi!
eu nu va consider niste oameni care pot fi influentati de niste afise!
aici ideile te indemana sa discuti si apoi ce vei face tu alegi!
eu nu va consider niste oameni care pot fi influentati de niste afise!
-
deci multumesc de compliment, ca sa zic asa. dar avand in vedere ca majoritatea oamenilor sunt(cu sau voia lor) influentati si de niste simple afise, ce sa mai vorbim de niste discursuri pompoase despre cat de mult bine are de gand sa faca omenirii un anumit partid. ca dupa aia cand lumea constata ca o fost doar vrajeala, incep politicienii sa se smiorcaie cum ca cine o fost de vina ca nu o iesit bine pentru toata lumea, dar ca data urmatoare cu siguranta ca..........eu nu va consider niste oameni care pot fi influentati de niste afise!
adica reiterez.....meri la furat in alta parte
-
jeorj - Junior Member
ce sperante de viitor mai are PNTCD daca nici macar cu 1% nu apare in sondaje ????
partidul asta e mort pentru cel putin inca 25 de ani
partidul asta e mort pentru cel putin inca 25 de ani
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
da probabil tocmai vor sa dezgroape mortii:D
io pot pune pariu ce partid va fi intre primele doua la sondajele de opinie publica. dar intrucat nu imi plac din principiu pariurile ma abtin. desi, de obicei, o iesit cum nu am vrut eu. adica asa cum am intuit:D
io pot pune pariu ce partid va fi intre primele doua la sondajele de opinie publica. dar intrucat nu imi plac din principiu pariurile ma abtin. desi, de obicei, o iesit cum nu am vrut eu. adica asa cum am intuit:D
-
jeorj - Junior Member
sunteti fixati pe niste idei promovate de cei care lucreaza la disparitia PNTCD-ului!
PNTCD-ul exista! nu e un partid mort! numele lui a fost discreditat in mintea romanilor prin otrava mediatica!Pntcdul are oameni competenti ex Timisoara oras cu somajul aproape 0%, oras de mult european!
PNTCD-ul exista! nu e un partid mort! numele lui a fost discreditat in mintea romanilor prin otrava mediatica!Pntcdul are oameni competenti ex Timisoara oras cu somajul aproape 0%, oras de mult european!
-
pai de atunci in alte zone a crescut iar acolo s-a mentinut la 0 prin venirea investitorilor, oamenii avand locuri de munca net superioare si la un nivel european fata de alte zone ale tarii
-
PNTCD-ul exista! nu e un partid mort! numele lui a fost discreditat in mintea romanilor prin otrava mediatica
nu bre, gresesti. otrava mediatica s-a numit ciorbea, diaconescu si inca cativa de care mie, tzaranist convins din 90 pana-n 96, cand am cajtigat alegerile, mi-a fost rusine la numai cateva luni, cel putin fata de prietenii mei apropiati carora le oferisem teoria valorii a lui coposu. iti va fi greu sa ma convingi, pe mine sau pe altii din piata universitatii din 96, din nuaptea alegerilor, si poate pe multi altii pe care predecesorii tai de-acu 10 ani i-au inselat
te-ncalzeste cu ceva daca in 92 am votat ratiu fiind in cercul celor 4% din populatia tarii care l-au votat? asa ca, lasa lozincile si sloganurile si daca vrei sa discutam discutii despre tzaranizmu crestin democrat, cu fapte si idei sunt al tau, insa daca vrei propaganda tzaranista guala si fara argumente risti ban. multumesc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eu doar am raspuns cum am crezut ca e bine celorlalti useri!
dar o sa iau in considerare cele spuse de tine!
as vrea sa incepem o discutie despre PNTCD si de viitorul crestin democratiei in Romania, te las pe tine sa incepi fiind o presoana cu mult mai multa experienta decat mine!
CE se mai poate face pentru PNTCD?
Cum s-ar putea repara greselile?
as vrea sa incepem o discutie despre PNTCD si de viitorul crestin democratiei in Romania, te las pe tine sa incepi fiind o presoana cu mult mai multa experienta decat mine!
-
eu doar am raspuns cum am crezut ca e bine celorlalti useri!
nu, tu nu ai raspuns unor iuzeri, ci ai inceput prost din prima facand un copi/paste lamentabil la o lozinca. creca daca iuliu maniu te-ar citi s-ar rasuci in gruapa. nu asa se cajtiga electoratu, dinpotriva, trebuia sa incepi prin a te pisha pe ciorbea si diaconescu, nijte epave pseudo tzaraniste, pseudo crestin democrate, care s-au facut de cacat in 96 si care au ingropat crejtin democratia in romania pentru decenii. absolut tot ce a facut coposu si ratiu pana atunci au demolat ajtia doi in 96. pacat. indiferent cat il apreciez io pe ciuhandru, iti garantez ca-i va fi fuarte greu sa scuata crejtin democratia la peste 1% din electorat. stii cat avea crejtin democratia in 96? peste 25%. uare crezi tu ca "otrava mediatica" are puterea asta, sa scada ponderea unui partid in electorat de 25 de ori? niciodata bre, esti indoctrinat daca crezi asta
mersi, da nu trebe
mersi iar. e greu, generatia asta ie pierduta, inposibil de recajtigat electoratu asta decat eventual cu fro 100 mil parai pe care nici la 6 din 49 nu-i puteti loa. si da, in romania anilor 2007 electoratu se cajtiga cu bani grei, fuarte grei si nu cu lozinci sau programe politice zvarlite pe forumuri
vezi puntu anterior
bani, fuarte multi bani, sa sufocati electoratu prin mass media cu crejtin democratia,
nijte reclame intelijente puse peste tot in media si nu cu programe politice afisate pe forumuri sau la colt de strada, astea le fac toti
cu uameni destoinici, populari si fara veleitati telectuale deosebite. uite la basescu, un inbecil, insa a batut cu pumnu in masa si a vorbit linba romanilor, adica cu bah, mah, fa si la nivelu clasei de jos, fara zorzonele si arabescuri. asta vrea romanu, un presedinte care sa-njure, sa bea in crajma (fiind televizat), sa bea cu steaua sau rapid sau dinamo (tot televizat), sa-si futa guvernu ca sa iasa iel in fata, adica parsiv, shulfa, ipocrit, tzaranoi, incult. gasiti omu asta si cotroceniu ie al vostru. nu, ciuhandru ie prea fin, altu bre

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
becali e solutia
asta ar putea aduca macar 5% , png-ul are 7% sau 8%

-
ok
am speranta o sa se mai schimbe lumea in bine si o sa vina randul si celor fini, cu sau fara PNTCD!
Pt Old Lord, Tema din Battlestar Galacatica ar fi o idee de schimbare a oamenilor!

am speranta o sa se mai schimbe lumea in bine si o sa vina randul si celor fini, cu sau fara PNTCD!
Pt Old Lord, Tema din Battlestar Galacatica ar fi o idee de schimbare a oamenilor!
-
Lupta PNTCD imotriva jefuitorilor tarii da roade!
Cititi pe prima pagina in Ziua http://www.ziua.ro
"Documentul pus la dispozitie de catre deputatul PNTCD Aurelian Pavelescu arata cum PSD s-a facut pres in fata austriecilor * Guvernul s-a angajat sa faca trafic de influenta, sa loveasca in interesele nationale si sa dirijeze votul in Parlament * Puterea din 2004 a semnat ca nu va promova privatizarea PETROM in SUA, dinamitand astfel relatia cu aliatul NATO * DNA cunoaste clauzele secrete din 26 aprilie 2006, dar nu s-a autosesizat * Regimul Basescu - Tariceanu se face vinovat de tainuirea scandaloasei vanzari * Astazi CSAT se reuneste pentru
a discuta siguranta energetica si contractul OMV-PETROM"
Cum mai pot exista oameni care sa acorde credibilitate unor partide care au tradat poporul roman, iar pe partidul a carui intentii au fost pentru Romania si pentru romani, sa il "omoare" cu fiecare ocazie!!??
"Documentul pus la dispozitie de catre deputatul PNTCD Aurelian Pavelescu arata cum PSD s-a facut pres in fata austriecilor * Guvernul s-a angajat sa faca trafic de influenta, sa loveasca in interesele nationale si sa dirijeze votul in Parlament * Puterea din 2004 a semnat ca nu va promova privatizarea PETROM in SUA, dinamitand astfel relatia cu aliatul NATO * DNA cunoaste clauzele secrete din 26 aprilie 2006, dar nu s-a autosesizat * Regimul Basescu - Tariceanu se face vinovat de tainuirea scandaloasei vanzari * Astazi CSAT se reuneste pentru
a discuta siguranta energetica si contractul OMV-PETROM"
Cum mai pot exista oameni care sa acorde credibilitate unor partide care au tradat poporul roman, iar pe partidul a carui intentii au fost pentru Romania si pentru romani, sa il "omoare" cu fiecare ocazie!!??
-
io nush cum mai poti exista si tu, si cum mai poti crede ca epava unui partid fosilizat (adica fosilele gen Diaconescu l-au fosilizat pre iel, cu anasana l-au fosilizat) care a tradat sperantele unui popor (da, eu am sperat in 96! am crezut ca daca scap de pesede, o sa pot sa-mi reiau reveria din 89) poate sa mai presteze cava in folosul poporului; cel mult, daca ar reveni in atentia alegatorilor, ar putea sa mai umple ceva buzunare, dar nu mai mult decat atat
caricatura, asta a ajuns partidul pe care-l laoz tu; daca in 90 Coposu avea oarece legitimitate (vorbesc de reinfiintarea partidului), voi astia de azi ce treaba mai aveti?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
am io asa o opsesie, cum ca politicienii, indiferent de cum se vopsesc si ce sloganuri lanseaza, sau ce discursuri bombanesc cu mai mult sau mai putin talent oratoricesc, sun facuti din acelasi aluat.
sa castige cat mai mult de pe spinarea altora prin minciuna, frauda, inselatorie.....si inca nu stiu cate alte infractiuni exista in codu penal.
deci nea bonbonica, de ce insisti totusi si nu ne lesi? astepti sa inceapa vreunii sa ti-o spuna intr-un limbaj mult mai violent, pe care cu tot antrenamentu lu matale intr-ale politicii s-ar putea sa nu fi in stare sa il inghiti?
sa castige cat mai mult de pe spinarea altora prin minciuna, frauda, inselatorie.....si inca nu stiu cate alte infractiuni exista in codu penal.
deci nea bonbonica, de ce insisti totusi si nu ne lesi? astepti sa inceapa vreunii sa ti-o spuna intr-un limbaj mult mai violent, pe care cu tot antrenamentu lu matale intr-ale politicii s-ar putea sa nu fi in stare sa il inghiti?
-
jeorj - Junior Member
cum au legitimitate partide precum PSD, PC, PNG de ce nu are avea si un PNTCD?
Pentru ca nu se adreseaza unor alegatori usor influentabili, pentru ca cei care ar putea vota PNTCD-ul sunt prea pretentiosi?
Pentru ca nu se adreseaza unor alegatori usor influentabili, pentru ca cei care ar putea vota PNTCD-ul sunt prea pretentiosi?
-
cum au legitimitate partide precum PSD, PC, PNG de ce nu are avea si un PNTCD
da ai facut bine ca i-ai bagat pe toti in aceeasi olitza
pentru ca cei care ar putea vota PNTCD-ul sunt prea pretentiosi?
shanume fiind ei asa de pretentiosi, exista riscul sa nu puna pliscul la asemenea vrajea lutza eftioara? decida, eu as putea vota penetzecede, dar eu sunt pretentios, deci eu nu-s asa de usor de convins, deci lasa-maaaa, lasa-maaaaaaaa
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2