Povestiti si voi ceva intamplari haioase legae de animalutzele voastre dragutze!!!! Hai sa-ncep eu.
Eu am o catelusa, Trixie si o pisica, Sheila. Pare greu de crezut, dar... se inteleg perfect! Inainte sa o avem pe Sheila, am avut un motan, Mickey... El cu Trixilica nu se intelegea kiar asa de bine... De fapt, erau cam ca Tom si Jerry. Pt. csa in perioada aceea aveam cateva defectiuni la baie, aveam o mics gaura in cada, pt. a putea umbla la tevi. Mickey ii sarea pe coada Trixilicai, dupa care se ascundea acolo, in baie. Trixie il fugarea si dadea cu capul de cada! Zbang!!! Asta pana cand, intr-o zi, tata i-a inchis lui Mickey usa de la baie. FFugarit de Trixie si privat de adapost, s-a strans la usa si si-a dat drumul:chhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
De cat tot scuipaMickey, incepuse si Trixie sa pufneasca... Probabil ca-i dadea ceva lectii de limbi straine

<a inceput a fost o adevarata problema, cand stateam cu ambele animale in brate, in fatza televizorului, pt. ca Mickey totrcea, iar Trixie avea impresia ca el maraie la ea si ii raspundea la fel...
Pisica pe care o am acum, Sheila NU miauna! In schimb scoate alte sunete: Scaaaaaaaaaartz, cand ii e foame, ki-ki-ki cand nu-i convine ceva sau o certam, Nieeeeeee cand se alinta...
Cam asta e "ferma mea de nebuni" S-auzim si de la voi!"