Am primit cateva mesaje cum ca forumul a cam luat-o razna cu dezordinea ... v-as ruga ca atunci cand postati un mesaj , sa verificati mai intai daca nu cumva se discuta deja pe acea tema in alt topic existent...
Multumesc.
PS probabil o sa mai pun un moderator,eu am inceput si facultatea + serviciul si nu mai fac fatza
Un pic de ordine pe forum
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Un pic de ordine pe forum
Initial trimis de Guppy
Am primit cateva mesaje cum ca forumul a cam luat-o razna cu dezordinea ... v-as ruga ca atunci cand postati un mesaj , sa verificati mai intai daca nu cumva se discuta deja pe acea tema in alt topic existent...
Multumesc.
PS probabil o sa mai pun un moderator,eu am inceput si facultatea + serviciul si nu mai fac fatza
o propunere/intrebare pt. noul vicemoderator: se pot sorta toate mesajele depanacum si rearanja pe cateva subiecte care se refera strict la domeniu , sa nu ne mai incurcam ,o autodirectionare cand avem ceva de zis care are oarece tangenta cu subiectu',acolo sa ajunga
- Catalin B
- Junior Member
Am sa incerc sa fac asta intr-un week end, sper sa intelegi ca nu e o chestie usor de facut. Iar "redirectionarea" nu va exista, suntem destul de mari ca sa postam unde trebuie
Rostul moderatorului este sa aiba grija de forum, sa stearga mesajele trimise la misto, injuraturi etc. Pana acum nu prea a fost cazul de asa ceva, din fericire
Cum nu sunt obisnuit cu noile "facilitati", nu pot sa incep de pe acum sa mut subiecte etc, nu as vrea sa stric ceva din greseala. O sa fac ceva sapaturi, si apoi am sa fac ce ai cerut
Vedem noi intr-o saptamana daca pot sa fac ceva util aici.

Rostul moderatorului este sa aiba grija de forum, sa stearga mesajele trimise la misto, injuraturi etc. Pana acum nu prea a fost cazul de asa ceva, din fericire
Cum nu sunt obisnuit cu noile "facilitati", nu pot sa incep de pe acum sa mut subiecte etc, nu as vrea sa stric ceva din greseala. O sa fac ceva sapaturi, si apoi am sa fac ce ai cerut
Vedem noi intr-o saptamana daca pot sa fac ceva util aici.
- duduloi
- Junior Member
In afara de mesaje ratacite cu "hy,sunt intepator , ce pestiii i-mi re-comandatziii ? "
, alte mesaje mi se par la locul lor..
Un subiect de alge,unul de melci,filtre,incalzitoare.... e chiar prea ordonat ... n-ati vazut inca ce inseamna dezordinea pe un forum ...
pai numai daca iesiti de aici pe fanclub in sus , va speriati...
Apropo,pana acum cred ca avem cel mai civizat forum .
Iar ca numar de mesaje am ajuns pe locul 3 !
In curand ajungem pe 2!
Suntem tari dom'le !!
Stati asa ca o sa demarez o campanie offline si online pe la petshopuri,etc (ceea ce va rog si pe voi) , sa mai aducem lume noua!

Un subiect de alge,unul de melci,filtre,incalzitoare.... e chiar prea ordonat ... n-ati vazut inca ce inseamna dezordinea pe un forum ...
pai numai daca iesiti de aici pe fanclub in sus , va speriati...
Apropo,pana acum cred ca avem cel mai civizat forum .
Iar ca numar de mesaje am ajuns pe locul 3 !
In curand ajungem pe 2!
Suntem tari dom'le !!
Stati asa ca o sa demarez o campanie offline si online pe la petshopuri,etc (ceea ce va rog si pe voi) , sa mai aducem lume noua!

-
Guppy - Mesaje: 414
Buna ideea Catalin
Dar pt asta tre' sa adunam aici oameni grei din lumea acvaristicii... noi suntem o mana de oameni . Nu zic,sunteti si foarte priceputi , nu guppar ca mine
,dar trebuie sa mai aducem oameni...din pacate,paremi-se ca cei care se ocupa de pesti la modul serios sunt din categoria celor care nu se au cu internetul ,etc
...
Dar pt asta tre' sa adunam aici oameni grei din lumea acvaristicii... noi suntem o mana de oameni . Nu zic,sunteti si foarte priceputi , nu guppar ca mine

-
Guppy - Mesaje: 414
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim