Intamplari ciudate sau haioase cu pestii ...

pestele din acvariu, muscata din fereastra, "salatile" din gradina ursului

Intamplari ciudate sau haioase cu pestii ...

Mesajde Guppy » Dum Sep 30, 2001 1:23 am

Avand in vedere ca vine frigul , mi-am adus aminte de o patzanie foarte interesanta de iarna trecuta ...
Am fost la obor sa cumpar niste guppy .. afara era cam ger !
Cand am ajuns cu punga acasa , pestii erau cu burta in sus , nemiscati .... m-am ofticat rau de tot , erau niste pesti mari si frumosi (+o gramada de bani dati pe ei) ... totusi ,cu un strop de sperantza, am pus punga in apa sa revina la temperatura normala ... ei bine , dupa un timp pestii au inceput sa miste !!! pana temperatura din punga a ajuns la nivelul celei din acvariu , erau refacuti complet ! (unul singur murise deja) Restul de 6 mi-au mai trait de atunci,vreo 2 ani si bineinteles , au infestat acvariul cu sute de pui :D .

Mai ziceti si voi d'ale voastre !
Guppy

Re: Intamplari ciudate sau haioase cu pestii ...

Mesajde Catalin B » Dum Sep 30, 2001 9:35 pm

Initial trimis de Guppy
Avand in vedere ca vine frigul , mi-am adus aminte de o patzanie foarte interesanta de iarna trecuta ...
Am fost la obor sa cumpar niste guppy .. afara era cam ger !
Cand am ajuns cu punga acasa , pestii erau cu burta in sus , nemiscati .... m-am ofticat rau de tot , erau niste pesti mari si frumosi (+o gramada de bani dati pe ei) ... totusi ,cu un strop de sperantza, am pus punga in apa sa revina la temperatura normala ... ei bine , dupa un timp pestii au inceput sa miste !!! pana temperatura din punga a ajuns la nivelul celei din acvariu , erau refacuti complet ! (unul singur murise deja) Restul de 6 mi-au mai trait de atunci,vreo 2 ani si bineinteles , au infestat acvariul cu sute de pui :D .

Mai ziceti si voi d'ale voastre !

am patit-o idem acu' cativa ani , dar cu...leeri,de la Buc la Pit,iarna cu trenu!!incredibil,nu?
Catalin B
Junior Member

Mesajde WarAdy » Joi Oct 11, 2001 10:31 pm

Si eu am patit ceva de genul asta cu o pereche de Ramirezi. Erau morti ce sa mai... nu miscau de loc dar si-au revenit. Apropo de intamplari ciudate cu pesti... cineva paionat de lupte intre BETTA?!
WarAdy

Mesajde Guppy » Vin Oct 12, 2001 1:42 am

Initial trimis de WarAdy
Apropo de intamplari ciudate cu pesti... cineva paionat de lupte intre BETTA?!

Woooow , lupte de betta - ca la alea cu pitbulli? :D
Pariuri , chestii, socoteli ?
Care-i treaba , chiar se organizeaza asa ceva ?
Guppy

Mesajde Catalin B » Vin Oct 12, 2001 8:08 am

Initial trimis de Guppy

Woooow , lupte de betta - ca la alea cu pitbulli? :D
Pariuri , chestii, socoteli ?
Care-i treaba , chiar se organizeaza asa ceva ?

ma inscriu si eu cu un mascul enorm si roshu(de furie):p
Catalin B
Junior Member

Am si io!!

Mesajde gaga » Vin Oct 12, 2001 10:40 am

Am primit de la cineva o punga cu carasi d'aia mici (de prajit). Au stat de dimineata in punga, seara au fost bagati in frigider iar dimineata cand i-a pus mama in apa sa-i spele au inceput sa dea din coada. Si n-au murit decat fo' 2 (aia mai babani). Restu' au trait bine mersi in borcanul de muraturi pana am scapat borcanul din mana si s-au taiat. Dar tot am avut unul care a trait fo' 5 ani.

p.s. se pun si broastele, ca-s de apa? fac si alea niste chestii da' mai rar.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: Am si io!!

Mesajde Catalin B » Vin Oct 12, 2001 10:49 am

Initial trimis de DANA
Am primit de la cineva o punga cu carasi d'aia mici (de prajit). Au stat de dimineata in punga, seara au fost bagati in frigider iar dimineata cand i-a pus mama in apa sa-i spele au inceput sa dea din coada. Si n-au murit decat fo' 2 (aia mai babani). Restu' au trait bine mersi in borcanul de muraturi pana am scapat borcanul din mana si s-au taiat. Dar tot am avut unul care a trait fo' 5 ani.

p.s. se pun si broastele, ca-s de apa? fac si alea niste chestii da' mai rar.

ce s-au taiat, muraturile?
ai auzit vechiul proverb chinezesc "broasca cea mare mananca pestele mic"?
Catalin B
Junior Member

Re: Re: Am si io!!

Mesajde gaga » Vin Oct 12, 2001 11:35 am

Initial trimis de Catalin B

ce s-au taiat, muraturile?
ai auzit vechiul proverb chinezesc "broasca cea mare mananca pestele mic"?

-da, muraturile s-au facut felii (guppy daca te enervez sterge-mi posturile imbecile)

-proverbu e aberant. Era mai bine daca broasca mica manca pestele mare (si aici intervin mai multe probleme, in cat timp, era mort pestele si broasca era carnivora? ca daca nu ... nu...)

-uite cainele (m-a inebunit calculatorul asta, e mai prost ca mine. Are o multime de cunostinte da' degeaba daca nu stie ce sa faca cu ele)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: Re: Re: Am si io!!

Mesajde Guppy » Vin Oct 12, 2001 11:43 am

Initial trimis de DANA
-uite cainele (m-a inebunit calculatorul asta, e mai prost ca mine. Are o multime de cunostinte da' degeaba daca nu stie ce sa faca cu ele)

hehe , ne-ai indus in eroare ;) pe poza o cheama dana&gipi da nu-i decat gipi :p

o sa o vedeti si pe pisica-mea , facem un thread special daca tot veni vorba
Guppy

Re: Re: Re: Am si io!!

Mesajde Catalin B » Vin Oct 12, 2001 11:43 am

Initial trimis de DANA

-da, muraturile s-au facut felii (guppy daca te enervez sterge-mi posturile imbecile)

-proverbu e aberant. Era mai bine daca broasca mica manca pestele mare (si aici intervin mai multe probleme, in cat timp, era mort pestele si broasca era carnivora? ca daca nu ... nu...)

-frumos ctl,eu am o ciobaneasca germana(n-am scanerpacat)
- zimi si mie te rog, ca la tampitzi, CUM AI ATASAT JPGU'?
Catalin B
Junior Member

Mesajde Guppy » Vin Oct 12, 2001 11:45 am

Catalin,DANA e moderatoare pe ROCK ...
inca mai negociez treaba cu drepturile,sa poata pune lumea poze...
Guppy

Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim