inmultzirea la vivipare

pestele din acvariu, muscata din fereastra, "salatile" din gradina ursului

inmultzirea la vivipare

Mesajde DarK SamuraY » Joi Oct 11, 2001 3:36 am

man ce vreau eu sa va intreb daca atunci cand guppy-le urca in sus shi in jos pe geamul acvariului cand le vine de nascatoarea mamii lor :D ,cum itzi dai seama ca xiforitzele trebuie sa nasca ,am inteles ca nu le trebuie mascul ca sa nasca dar ash vrea sa shtiu in ce conditzii ale apei nasc temp ,ph ,etc shi marimea minima a acvariului de nashtere shi daca imi trebuie plasa din aia cu ochiuri pescareshti la catziva cm de fundul bazinului
ok asta a fost cam tot
Ride the 420 highway
DarK SamuraY
Junior Member

Mesajde Guppy » Joi Oct 11, 2001 11:45 am

Cand le vine "nascatoarea mamii lor" :D :D :D , si xifo se comporta la fel.
Cea mai buna metoda : baga femela singura intr-un acvariu plin cu plante unde se deplaseaza mai greu,si astfel vor scapa pui mai multi. .. PH, temp,etc nu mai conteaza ,daca e sa nasca,nu mai are ea timp sa le masoare :D

nu le chinui cu plase,acvarii cu baza conica,etc ..prostii
Guppy

Mesajde Catalin B » Joi Oct 11, 2001 1:02 pm

indiferent cat de plantate, tot infuleca destui, cand cad pe fund imediat dupa ce ies, majorit. femelilor de xifo sint experte in asta, mai bun un acv conic cu fanta, f. simplu de facut,si nasc mai repede cand creste to
Catalin B
Junior Member

Mesajde Guppy » Joi Oct 11, 2001 1:30 pm

Ma refeream la un acvariu foarte mic,plin ochi cu plante , unde femela nici nu are loc sa se intaorca prea usor :D . Si atunci nu mai are cum sa prinda decat cei mai blegi pui care oricum merita mancatzi :p . Custile si altele de genul asta streseaza femela , o ranesc,etc .. vorbesc din experientza unuia la care la fiecare saptamana sunt nasteri la greu :D
Guppy

Mesajde Catalin B » Joi Oct 11, 2001 1:33 pm

Initial trimis de Guppy
vorbesc din experientza unuia la care la fiecare saptamana sunt nasteri la greu :D

traitz' dom' ginecolog!:D
Catalin B
Junior Member

Mesajde Guppy » Joi Oct 11, 2001 2:08 pm

lasa bre ca se descurca singure,eu doar constat si fac recensamantu' :D
Guppy

mersi man

Mesajde DarK SamuraY » Vin Oct 19, 2001 5:33 am

da peshtii mei sunt cam claustrofobi din pacate cred ca o sa-mi iau o prostie din aia cu fanta , da ce faci cand au negru la tzeava de eshapament :D shi sta sa lanseze puii sa zicem ca o mut shi stau dupa ea in fiecare zi ?
Ride the 420 highway
DarK SamuraY
Junior Member

Re: mersi man

Mesajde Guppy » Sâm Oct 20, 2001 5:12 am

Initial trimis de DarK SamuraY
da peshtii mei sunt cam claustrofobi din pacate cred ca o sa-mi iau o prostie din aia cu fanta , da ce faci cand au negru la tzeava de eshapament :D shi sta sa lanseze puii sa zicem ca o mut shi stau dupa ea in fiecare zi ?

nu stai dupa ea zilnic ... dupa ce termina de nascut (in cateva ore), o muti la loc ... nu va mai naste altii decat peste 3-4 saptamani
Guppy

Re: Re: mersi man

Mesajde DarK SamuraY » Lun Oct 29, 2001 1:29 pm

Initial trimis de Guppy

nu stai dupa ea zilnic ... dupa ce termina de nascut (in cateva ore), o muti la loc ... nu va mai naste altii decat peste 3-4 saptamani

ok man mersi
Ride the 420 highway
DarK SamuraY
Junior Member

Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim