postul ramunei e din august bre adormitilor. si in plus daca fata ar da foc matzei in casa si-ar arde averea

gaga scrie:... daca fata ar da foc matzei in casa si-ar arde averea
parca iti spunea:ce prost esti tu...si ce inteligenta-s io
paiacec scrie:Pun pariu ca putorile alea ordinare nici macar shoareci nu prindeau.
soareci nu ca nu aveau de unde[pe atunci nu stateam la casa]...mushte si gandaci in schimb prindeau frecventPun pariu ca putorile alea ordinare nici macar shoareci nu prindeau
rili?....dupa ce-am spalat-o bine de tot si i-am pus si zgarda de purici[pe care am schimbat-o cu pudra antipurici cand am vazut ca n-are efect] ea continua sa aibe purici cu duiumu'...Shiona, dragutza, pisica ta era plina de purici din cauza imbecilitatii voastre. O zgarda de purici costa cam la 10-15 RON.
stiu ca si eu am avut un maidanez pana mai acu o luna care prindea soarecii sii ii aducea in fatza usii, daca prindea pasarele le haleape de alta parte, maidanezele, cum ar fi techila mea, vaneaza orice misca
shiona scrie: rili?....dupa ce-am spalat-o bine de tot si i-am pus si zgarda de purici[pe care am schimbat-o cu pudra antipurici cand am vazut ca n-are efect] ea continua sa aibe purici cu duiumu'...
daca au si capuse matzele?cum se rezolva problema?
Kayla scrie:Eu am pisici mult mai bune decat birmanezele! Am doua Ragdoll.:a
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator