Ce animale aveti acasa ?
nu inteleg!
Atunci de ce incearca sa te agate tipii cand te vad cu cainele?
Editasi mesajul anterior,hmmmmmm,ma facusi patetic, hmmmmmm ,totusi ma faci grijuliu.....hmmmmmmmmm.........
Sa stii ca e mare branza sa ai grija de un caine!Oricum e stiuta chestia ca barbatii sunt mai grijulii cu copiii(baieti,dar si caini) decat femeile!
Iti multumesc in numele barbatilor grijulii!:rolleyes:
Editasi mesajul anterior,hmmmmmm,ma facusi patetic, hmmmmmm ,totusi ma faci grijuliu.....hmmmmmmmmm.........
Sa stii ca e mare branza sa ai grija de un caine!Oricum e stiuta chestia ca barbatii sunt mai grijulii cu copiii(baieti,dar si caini) decat femeile!
Iti multumesc in numele barbatilor grijulii!:rolleyes:
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Initial trimis de Mirela
in plus,am mai zis,o fata care vede un baiat cu un caine e automat(si cateodata subconstient) impresionata ...asta deoarece suntem toate soft and cuddly si ne impresioneaza vazand ca un tip poate sa aiba GRIJA de o fiinta....
.... sa ma vezi cand trece una care de care imi place in mod deosebit pe langa mine in timp ce-mi plimb cainele...
il pup, ii dau capacele prietenesti, vorbesc cu el, ii arunc mingea.
:p
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
.....da.....iar cand vii beat mort acasa si te impiedici de bietul caine,care dormea linistit....ii dai voleuri !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Re: nu inteleg!
Initial trimis de Joao
Atunci de ce incearca sa te agate tipii cand te vad cu cainele?
stai sa ma explic...ca nu s-a inteles!!
editai mesajul anterior ca mi-am amintit si de copilasi cand ma vad cu dalmatianul....
nu tefacui pe tine patetic...am zis ca mi se pare patetic candf un baiat foloseste cainele cxa sa stie ce se intampla cu o fata in loc sa vorbeasca cu ea pur si simplu...
iar despre chestia cu baietii grijuliii....fii serios!!stiu un tip care si-a hranit cainele exclusiv cu pizza o saptamana...(din lene de a-i cumpara mancare il hranea cu ce manca el...si anume resturi de pizza rece si soioasa!!yuk!!)si sunt multe specimene din astea....
iar ce zice aliosha....mwahaha,avand si eu catelusa recunosc aproximativ usor cand cineva se joaca cu cainele de dragul de a impresiona....
ah,sa nu uit...ca un facut cand trece un tip mai mishto pe strada catelusa mea il trage de pantaloni...(spre ciuda lu'frate'miu nu face la fel si la fete,in schimb ele vin si-o iau in brate si-o enerveaza...dar sta cuminte,saraca si se lasa mangaiata...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
dar eu am inteles!
Dar nu ai fost atenta!eu iti multumeam in numele celor grijulii(deci si al meu:D )
Si numai fetele destepte se prind ca ne jucam cu ei, asa,de dragul tipelor!Majoritatea sunt profund impresionate(spre marea bucurie a mea si a lui Aliosha!)
Dar eu l-am invatat sa maraie cand e mangaiat pe cap de straini si le scade rapid entuziasmul fetelor!:sperm:
Si numai fetele destepte se prind ca ne jucam cu ei, asa,de dragul tipelor!Majoritatea sunt profund impresionate(spre marea bucurie a mea si a lui Aliosha!)
Dar eu l-am invatat sa maraie cand e mangaiat pe cap de straini si le scade rapid entuziasmul fetelor!:sperm:
- Joao
- Junior Member
Re: dar eu am inteles!
pai bine,mai....in loc sa-l inveti sa fie bland cu fetele...ca sa le agati mai usor...tu il pui sa maraie?? 

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
.....da.....iar cand vii beat mort acasa si te impiedici de bietul caine,care dormea linistit....ii dai voleuri !
:p pls don't make me look like a bastard in front of those ppl...
(drace, am inceput sa scriu ca darky)
-
ha!
deci au vrut sa mi-l fure tiganii de doua ori,dar datorita ''blandetii'' lui,nu s-au ales decat cu maraituri si muscaturi!De-aia e asa,si bine face!
Prefer sa-mi agat tipele singur,cu vorba,nicidecum cu cainele,care, oricum, se supara rau-rau cand stau alea in pat in locul lui!
ps:aliosha nu o lua spre pusti ca e de rau!:cool:
Prefer sa-mi agat tipele singur,cu vorba,nicidecum cu cainele,care, oricum, se supara rau-rau cand stau alea in pat in locul lui!
ps:aliosha nu o lua spre pusti ca e de rau!:cool:
- Joao
- Junior Member
Eu am inceput ca si orice (cred!) alt copil umplandu-i maica-mii casa cu diversi caini si pisici gasiti prin fata blocului.
Primul animal de care imi amintesc era de fapt o pasare si anume un canar pe care l-a chemat Costel. N-am foarte multe amintiri despre el...
Primul animal (de data asta pe bune) despre care am amintiri multe a fost un caine lup pe care il chema tot Costel. Eu eram in clasa I si cand il scoteam afara mai mult ma ducea el pe mine decat eu pe el:). Cand intra in calduri fugea pur si simplu din lesa si mai venea acasa dupa 3 zile jigarit si plin de ciulini. Nu nimerea niciodata acasa ci la apartamentul de sub noi... In paralel cu el aveam si o pisica pe care am botezat-o LABA (nu radeti, eram pustoaica...) pentru ca era neagra si avea o labuta din spate (doar atat!) alba. Laba facea pishu la ladita cu nisp, insa kk nu facea decat in ghiveciul de la rododendronu maica-mii. Ce circ era... In timp ce aceste doua animale coexistau pasnic, la un moment dat, de ziua mea am primit un iepuras care a primit numele de CRAC (era cracanat). Si atunci a inceput cu adevarat IADUL!!! Laba avea o fixatie sa-i traga gheare lu' Crac peste codita. Ala alerga si se baga cu codita intr-un colt de camera si atunic Laba ii tragea gheare peste urechi. cand nu mai putea suporta, Crac o lua la goana si Laba (evident) dupa el! In viteza alergarii, la un moment dat il buseau si pe Costel care trecea la represalii. Toate astea intr-un apartament de trei camere...
Am avut si acvariu. Dintre toti pestii, cel mai drag imi era un caras auriu (sau chinezesc, nu mai tin minte, da' parca avea ochii bulbucati) pe care il botezasem GICA. Cand ii bateam cu unghia in geamul acvariului, venea la suprafata si statea sa-l mangai cu degetul pe spinare... Mortal Gica!
Un alt pisoi pe care l-am iubit mult a fost ALECU - era negru ca noaptea si destept ca un caine.
Acum am un caine si o pisica. Si pentru ca muncesc cam 12 ore pe zi, le-am luat ceea ce se cheama "pet sitter" (adica un fel de baby-sitter pt. animale). O tanti in varsta care (noroc chior!) e si vecina cu mine (ca stau la curte) si care ii iubeste de zici ca sunt ai ei. Ii hraneste (sigur, cumparaturile le fac eu), ii alinta, se joaca cu ei. De fapt, cainele este singura fiinta pentru care eu am gatit vreodata singurul fel de mancare pe care stiu sa-l fac: pilaf de pui. Cand ma intorc seara acasa se bucura amandoi, sar pe mine, pisica mi se catara pe umar si sta acolo ca un papagal iar catelul se rostogoleste pe jos si scheauna.
Cu matza dorm in pat, eu pe o parte, ea in bratele mele, cu spatele la mine si cu capul pe mana mea. Ca un omuletz... ii iubesc de mor.
Primul animal de care imi amintesc era de fapt o pasare si anume un canar pe care l-a chemat Costel. N-am foarte multe amintiri despre el...
Primul animal (de data asta pe bune) despre care am amintiri multe a fost un caine lup pe care il chema tot Costel. Eu eram in clasa I si cand il scoteam afara mai mult ma ducea el pe mine decat eu pe el:). Cand intra in calduri fugea pur si simplu din lesa si mai venea acasa dupa 3 zile jigarit si plin de ciulini. Nu nimerea niciodata acasa ci la apartamentul de sub noi... In paralel cu el aveam si o pisica pe care am botezat-o LABA (nu radeti, eram pustoaica...) pentru ca era neagra si avea o labuta din spate (doar atat!) alba. Laba facea pishu la ladita cu nisp, insa kk nu facea decat in ghiveciul de la rododendronu maica-mii. Ce circ era... In timp ce aceste doua animale coexistau pasnic, la un moment dat, de ziua mea am primit un iepuras care a primit numele de CRAC (era cracanat). Si atunci a inceput cu adevarat IADUL!!! Laba avea o fixatie sa-i traga gheare lu' Crac peste codita. Ala alerga si se baga cu codita intr-un colt de camera si atunic Laba ii tragea gheare peste urechi. cand nu mai putea suporta, Crac o lua la goana si Laba (evident) dupa el! In viteza alergarii, la un moment dat il buseau si pe Costel care trecea la represalii. Toate astea intr-un apartament de trei camere...
Am avut si acvariu. Dintre toti pestii, cel mai drag imi era un caras auriu (sau chinezesc, nu mai tin minte, da' parca avea ochii bulbucati) pe care il botezasem GICA. Cand ii bateam cu unghia in geamul acvariului, venea la suprafata si statea sa-l mangai cu degetul pe spinare... Mortal Gica!
Un alt pisoi pe care l-am iubit mult a fost ALECU - era negru ca noaptea si destept ca un caine.
Acum am un caine si o pisica. Si pentru ca muncesc cam 12 ore pe zi, le-am luat ceea ce se cheama "pet sitter" (adica un fel de baby-sitter pt. animale). O tanti in varsta care (noroc chior!) e si vecina cu mine (ca stau la curte) si care ii iubeste de zici ca sunt ai ei. Ii hraneste (sigur, cumparaturile le fac eu), ii alinta, se joaca cu ei. De fapt, cainele este singura fiinta pentru care eu am gatit vreodata singurul fel de mancare pe care stiu sa-l fac: pilaf de pui. Cand ma intorc seara acasa se bucura amandoi, sar pe mine, pisica mi se catara pe umar si sta acolo ca un papagal iar catelul se rostogoleste pe jos si scheauna.
Cu matza dorm in pat, eu pe o parte, ea in bratele mele, cu spatele la mine si cu capul pe mana mea. Ca un omuletz... ii iubesc de mor.
- gazela
- Junior Member
Eu am una bucata papagal(de fapt papagalitza) pe care o cheama..Billy(da ma gandeam sa il schimb in Billie,k sa fie mai conform cu realitatea) care e rea ,ciupeste shi crocncane toata ziua shi un broscoi tzesto Red Eye pe care il cheama Jimmy shi care are deja 3 ani shi ceva ,e mare shi mananca mult shi des....
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
am avut 4 papagali, un iepuras si un acvariu plin de pesti ... din pacate i-am lasat pe toti in Romania. 

- verysweetgirl69
- Junior Member
spuneam caum cateva saptamani ca aveam un caine, un papagal si o veverita. acum tin sa rectific. nu mai am nici un papagal, fiindca am caine. sa o prind ca se apropie si de veverita ca sigur voi ramane doar cu veverita.
K-gula.
K-gula.

Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Eu am un caine .. un techel...
... e belea mare 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
- 2 cocari - mama si fiu
- 1 mitza super frumoasa
- 2 broscute testoase acvatice (5 ani)
- un hamster (asa mai flausat:D)
- 3 acvarii - 1 apa sarata (100 si ceva l)
- 1 apa dulce (100 l)
- 1 apa dulce (50 l )
- si un pui de boa cumparat de curind
- 1 mitza super frumoasa
- 2 broscute testoase acvatice (5 ani)
- un hamster (asa mai flausat:D)
- 3 acvarii - 1 apa sarata (100 si ceva l)
- 1 apa dulce (100 l)
- 1 apa dulce (50 l )
- si un pui de boa cumparat de curind
- M@X
- Junior Member
Bai M@X...esti incredibil ! Cum potzi sta cu sarpele boa in casa ?
Nu vine noaptea sa te muste ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Bai M@X...esti incredibil ! Cum potzi sta cu sarpele boa in casa ?
poate e din ala fara dintzi ... ca fara venin sigur e (cred) lol
If you don't know me...DON'T judge me!!!
- verysweetgirl69
- Junior Member
Pai nu ca..crezi ! Sigur e fara venin !
Ca doar e constrictor !
Dar fie el si fara venin...cum potzi trai cu sarpele in casa ???

Dar fie el si fara venin...cum potzi trai cu sarpele in casa ???
-
dar e destul de misto ... mai diversificat ... e ca si cum ai un orice alt pet
... chiar mi-as lua si eu unul ... hmmm ... i'll think about it ... lol 

- verysweetgirl69
- Junior Member
Sa faci ce cu el ? Sa il tzi intr-n borcan in timpul zilei..iar cand vii acasa sa il scotzi si sa il mangai ?
Eu ash fi terorizat sa am in casa asa ceva. Nu suport sa-i vad nici la televizor...dar in propria-mi casa !
Eu ash fi terorizat sa am in casa asa ceva. Nu suport sa-i vad nici la televizor...dar in propria-mi casa !
-
Ca bine zici. Io cand vad serpi la Tv schimb canalul.
Sa traiesc cu unu in casa???? No Fuckin way.
Eram la munte in tabara prin scoala generala si cum nu imi ajungea frica asta de serpi am mai si calcat pe o vipera. Mare noroc ca nu m-a muscat dar am omorat-o cu bolovani. Scarboase fiinte !!!
Sa traiesc cu unu in casa???? No Fuckin way.
Eram la munte in tabara prin scoala generala si cum nu imi ajungea frica asta de serpi am mai si calcat pe o vipera. Mare noroc ca nu m-a muscat dar am omorat-o cu bolovani. Scarboase fiinte !!!
-
Mie imi plac serpii, numa sa nu fie periculosi. Altfel am prins prin curte serpi de nenumarate ori, de la 10 cm la peste juma de metru, grosi ca pe mina. Nu i-am omorit, bineinteles. Pt. cine sta la curte sunt super-folositori, ca mai raresc din soareci. La fel si aricii (si d'astia au ai mei prin curte).
Sa ma intilnesc cu niscai vipera prin drumul meu nu mi-ar conveni clar.
Sa ma intilnesc cu niscai vipera prin drumul meu nu mi-ar conveni clar.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
Bai Rolf,aricii raresc din serpi ! ...ca este hrana lor preferata !
Ce sa-i faci..asta e ciclul naturii ? Cu totzii se mananca intre ei ! ...chiar si oamenii
Sunt de parere ca sarpele este chinuit..atata timp cat este tinut ca animal de casa. Devine o leguma. Ishi pierde instinctele salbatice !
Ma intreb ce i-o da de mancare M@X ...sau cine zicea ca are sarpe ! Ce ii dai ma de mancare ?
Este stiut faptul ca sarpele se hraneste cu hrana vie !
Vorba aia..chinui un caine sa il tzi in casa ..dar baramite un sarpe !
Si daca tot am deschis subiectul...oare ce gasesc posesorii de caine asa placut incat sa ii creasca in niste umile aprtamente de bloc ??
Eu iubesc cainii..dar nu o sa imi iau niciodata caine atata timp cat stau la bloc ! E chin si pt. mine..e chin si pt. catzel !
Ce sa-i faci..asta e ciclul naturii ? Cu totzii se mananca intre ei ! ...chiar si oamenii

Sunt de parere ca sarpele este chinuit..atata timp cat este tinut ca animal de casa. Devine o leguma. Ishi pierde instinctele salbatice !
Ma intreb ce i-o da de mancare M@X ...sau cine zicea ca are sarpe ! Ce ii dai ma de mancare ?
Este stiut faptul ca sarpele se hraneste cu hrana vie !
Vorba aia..chinui un caine sa il tzi in casa ..dar baramite un sarpe !
Si daca tot am deschis subiectul...oare ce gasesc posesorii de caine asa placut incat sa ii creasca in niste umile aprtamente de bloc ??
Eu iubesc cainii..dar nu o sa imi iau niciodata caine atata timp cat stau la bloc ! E chin si pt. mine..e chin si pt. catzel !
-
poate ii cumpara niste soricei si-i da vii or something ... mai stii ... iar faza cu cainele in apartament ai dreptate ... il chinui saracul ...
- verysweetgirl69
- Junior Member
de acord cu voi..daca e vorba de un caine de talie mare....spre exemplu,mie imi plac la nebunie ROtweilerii si labradorii...dar in nici un caz nu mi-as lua unul.pentru ca este mi se pare o cruzime fara margini sa-l privez de spatiu sa se joace si sa se bucure de viata...
dar daca vorbim de un pechinez,un chihuahua,un terrier...astia sunt catelusi micutzi,nu vad de ce nu am avea unul in casa..la urma urmei,asa cum noi ii oiubim si avem nevoie de compania lor...au si ei nevoie de protecta noastra,pentru ca sunt mici si "domesticizati" si nu pot supravietui acolo."afara"
cat despre puiul de boa al lui Max...no thanx!!1.xca nu l-as supoarta eu in preajma si 2.vorba Moshului,cum oare sa te lase inima sa inchizi intr-o cusca un animal salbatic???
dar daca vorbim de un pechinez,un chihuahua,un terrier...astia sunt catelusi micutzi,nu vad de ce nu am avea unul in casa..la urma urmei,asa cum noi ii oiubim si avem nevoie de compania lor...au si ei nevoie de protecta noastra,pentru ca sunt mici si "domesticizati" si nu pot supravietui acolo."afara"
cat despre puiul de boa al lui Max...no thanx!!1.xca nu l-as supoarta eu in preajma si 2.vorba Moshului,cum oare sa te lase inima sa inchizi intr-o cusca un animal salbatic???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
ce animal am??????
Da,eu sunt noua pe acest forum dar imi place.
Am un motan foarte frumos pe nume Brutus.
Si acum cresc niste broaste testoase,si o soparla.pe langa astea mai am la curte 3 caini mari si supper frumosi dar nu am cum sa-i tin in casa pe toti,ar insemna sa-mi dau parintii afara(nu ca nu mi-ar place),si acum vreau sa-mi cumpar un sarpe ,sunt innebunita dupa ei .
Am un motan foarte frumos pe nume Brutus.
Si acum cresc niste broaste testoase,si o soparla.pe langa astea mai am la curte 3 caini mari si supper frumosi dar nu am cum sa-i tin in casa pe toti,ar insemna sa-mi dau parintii afara(nu ca nu mi-ar place),si acum vreau sa-mi cumpar un sarpe ,sunt innebunita dupa ei .
- DIDDY_X
- Junior Member
Incredibil ! Mai,Diddy...de ce vrei sa itzi iei sarpe ? Ce faci cu el ?
-
- angel4hell
- Junior Member
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim