Lipeli

pestele din acvariu, muscata din fereastra, "salatile" din gradina ursului

Lipeli

Mesajde Guppy » Lun Oct 15, 2001 12:41 am

Cam multe subjecte lipite ?
Mie cel putin imi rovoaca o stare de apatie :D .
Cum vin pe forum vad aceleasi titluri , obsedant , mereu si mereu ... de parca nu s-ar mai fi postat de nu'sh cand ... si vorba aia , stau pe monitor sanatos zic eu ... da' la un 800x600 :rolleyes:

Parerea mea ata ete . Daca voua va plac asa , no problem . Las greul pe duduloy , timpul meu s-a scurtat si mai si incepand de saptamana asta :( .
Guppy

Mesajde andreiard » Lun Oct 15, 2001 8:49 am

cateodata e bine sa fie mai multe topicuri pe aprox. aceeasi tema... vor fi gasite mai usor, nu credeti?
Radu Dobre from Learn @ Reflex - Forum de web design
andreiard
Junior Member

Mesajde duduloi » Lun Oct 15, 2001 10:17 am

cel mai simplu este sa fie "deasupra"; daca insa mai multi o vor cere, am sa le dezlipesc

democratie, nu gluma..

so, care vreti "cum era inainte" , scrieti aici..
duduloi
Junior Member

Mesajde Guppy » Lun Oct 15, 2001 12:56 pm

cum era inainte :D
Guppy

Mesajde Catalin B » Lun Oct 15, 2001 1:00 pm

e bine si cum era inainte, si cum e acum, si cum o sa fie inapoi;) +,dar mai ziceti ceva si despre obiectu' muncii
Catalin B
Junior Member

Mesajde duduloi » Lun Oct 15, 2001 2:25 pm

Poporul a votat miseleste, impreuna cu guppy viviparu :-)

Citez dintr-un thread numit sugestiv "Un pic de ordine pe forum"

"Un subiect de alge,unul de melci,filtre,incalzitoare.... e chiar prea ordonat ... n-ati vazut inca ce inseamna dezordinea pe un forum ...
pai numai daca iesiti de aici pe fanclub in sus , va speriati... "- Guppy dixit

timpul le va descurca pe toate ... faca-se voia voastra !!!
duduloi
Junior Member

Mesajde Guppy » Lun Oct 15, 2001 7:06 pm

Moa' , sunt urmarit , poate ma aleg si cu vreo banare :p

Pai : daca lipim 10 subiecte in curand ne plictisim si nu mai avem ce discuta . Adica se transforma intr-un site de documentatie unde fiecare vine, citeste ce e deja postat si pleaca ..

parerea mea :D
Guppy

alta parere

Mesajde razvan » Mar Oct 16, 2001 7:14 am

dragi tovarasi si nas' floreo'

alta parere.
asa cum duduloi a pus in capul listei anuntul cu lipelile, sa puna (sau sa punem dupa o consultare ) oaresce reguli de lucru in cadrul forumului printre care as mentiona:
sa nu se deschida topic nou atita timp cit exista unul apropiat ca subiect de interesele "deschizatorului" a se vedea topicurile cu tubi (2 buc) si magazine petshopistice acvaristice (3 buc)
pentru o stabilire a interesului pentru un anumit topic sa se voteze la "clasifica acest subiect" din josul paginii, si automat ce-i important iese la suprefata.

na yo va spusei doua "reguli" acum stoarceti-va si vopi neuronu ptr altele, iar daca astea se aproba puneti-le in practica.

alo vebmasterii !!!!!!!!! stiu ca v-am stresat cu ordinea pe forum, dar in nemernicia mea cred ca fiind mai putine topicuri (chiar daca sunt mai cuprinzatoare) se incarca si prima pagina mai repede, iar pt unul care are dial-up fiecare secunda conteaza

si acum sa supunem la vot. cine-i pentru, cine-i impotriva ..... sa se abtina.
razvan
Junior Member

Mesajde andreiard » Mar Oct 16, 2001 9:01 am

razvan: teoretic ai dreptate, practic insa nu tine faza... pe bune, din experienta iti spun... iar topicele foarte lungi nu vor mai fi citite ca lumea, pana la capat, pentru ca oamenii isi pierd rabdarea repede, asta-i o realitate :(
Radu Dobre from Learn @ Reflex - Forum de web design
andreiard
Junior Member

Mesajde duduloi » Mar Oct 16, 2001 2:55 pm

Asta e raspuns de web master, nu de acvarist !!
pana una alta eu m-am conformat :(
duduloi
Junior Member

duduloi

Mesajde gaga » Mar Oct 16, 2001 3:12 pm

Eu nu sunt mare acvarist (desi cresc pestisori de fo' 11 ani) dar mi-e usor sa citesc anumite lucruri daca sunt lipite. Oricum pe un forum cu 2 moderatori mereu vor fi disensiuni (e cam mult spus, e-adevarat...). Si mie imi desface vali posturile lipite (ba cateodata modifica si sondajele). Baga si tu un sondaj pt. obisnuitii forumului de acvaristica si vezi ce iese.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde duduloi » Mar Oct 16, 2001 3:20 pm

no way !

1. nu toti au linie inchiriata
2. eu sunt oarecum "ajutor de bagator de seama", Guppy e tartor aici, eu numai il ajut :(, iar daca el a spus "BA", impreuna cu alti vechi de pe forum, eu nu mai pot face nimic.

sincer, mie mi-e egal egal, insa am vrut sa fac asta din motive de organizare.

iar "disensiuni" ... nu vei gasi aici NICIODATA
duduloi
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 16, 2001 3:33 pm

Hei, si eu sunt bagator de seama dar am timp ziua (oarecum). Vali daca vrea poate sa ma si baneze. Daca cei vechi au vrut asha asta este.
Cat despre disensiuni, nici pe la noi pe forum. Mai mult intre moderatori, mereu ma trage vali de urechi

p.s. daca vrei sa ne vezi moacele pana nu apare vali pe-aici sa ma stearga du-te pe rock. E un post lipit : album foto.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim