Intalnire generala pe 10 sau 11 nov 2001
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Intalnire generala pe 10 sau 11 nov 2001
Propun sa ne intalnim undeva prin Bucuresti pe 10 sau 11 nov (pica sambata/duminica)
Scopuri:
- hai sa ne mai si vedem live :-)
- discutii organizatorice: forum etc
- schimb de exeperienta prin viu grai
- mai bem o cola, why not ?!
Cine crede ca are timp intr-una din aceste zile e rugat sa spuna in ce zi ar putea, cam la ce ora, ce loc ar prefera, etc.
Suntem destui bucuresteni pe aici si e pacat sa nu ne si cunoastem "live"
eventual pt mai tarziu propun si o intalnire "live" pe irc sau ceva de genul asta, absentele vor fi nemotivate.
deci, astept confirmari/infirmari, etc
CURAJ !
Scopuri:
- hai sa ne mai si vedem live :-)
- discutii organizatorice: forum etc
- schimb de exeperienta prin viu grai
- mai bem o cola, why not ?!
Cine crede ca are timp intr-una din aceste zile e rugat sa spuna in ce zi ar putea, cam la ce ora, ce loc ar prefera, etc.
Suntem destui bucuresteni pe aici si e pacat sa nu ne si cunoastem "live"
eventual pt mai tarziu propun si o intalnire "live" pe irc sau ceva de genul asta, absentele vor fi nemotivate.
deci, astept confirmari/infirmari, etc
CURAJ !
- duduloi
- Junior Member
Re: Intalnire generala pe 10 sau 11 nov 2001
Initial trimis de duduloi
Propun sa ne intalnim undeva prin Bucuresti pe 10 sau 11 octombrie (pica sambata/duminica)
eu as zice undeva langa universitate. Sau la Hanul lui Manuc?
- www.acvariu.ro
- Junior Member
rugaminte pt toti cei care vor posta aici: specificati clar
1. ziua in care aveti ceva timp liber
2. ora la care sunteti disponibili/disponibile
3. locul preferat de intalnire
merci si scuze pt insistenta.
1. ziua in care aveti ceva timp liber
2. ora la care sunteti disponibili/disponibile
3. locul preferat de intalnire
merci si scuze pt insistenta.
- duduloi
- Junior Member
Of , ma oftic . Saptamana viitoare il am pe tata in vizita asa ca nu o sa pot veni (desi nu-s sigur) . Oricum daca e sa ne intalnim , hai sa propun si eu un loc ... Animax, cred ca-i destul de sugestiv
. Vreau sa ajung pe acolo si in weekendul asta sa vad care-i jmenu' .
Cat despre chat , sunt foarte incantat de idee ...
pai ce, numai aia de afara sa aiba stabilite chaturi saptamanale la ore fixe?
Uite chiar in weekendul asta am sa programez o aplicatie simpla de chat si o hostez la mine pe server. Cred ca-i mult mai accesibila decat mirc,icq sau alte magarii
.

Cat despre chat , sunt foarte incantat de idee ...
pai ce, numai aia de afara sa aiba stabilite chaturi saptamanale la ore fixe?

Uite chiar in weekendul asta am sa programez o aplicatie simpla de chat si o hostez la mine pe server. Cred ca-i mult mai accesibila decat mirc,icq sau alte magarii

-
Guppy - Mesaje: 414
duduloi, cred ca ai vrut sa zici noiembrie, nu octombrie, huh?
anyway, mi-ar placea sa ne vedem... io unul prefer duminica, dar daca se hotaraste ca e sambata nu-i bai... iar ora mi-e indiferenta.
Locatie: tre sa fie intr-un parc, ca m-am saturat de poluare pana aici......................................................... {aici}
va rog io frumos sa fie intr-u parc!

anyway, mi-ar placea sa ne vedem... io unul prefer duminica, dar daca se hotaraste ca e sambata nu-i bai... iar ora mi-e indiferenta.
Locatie: tre sa fie intr-un parc, ca m-am saturat de poluare pana aici......................................................... {aici}

va rog io frumos sa fie intr-u parc!

Radu Dobre from Learn @ Reflex - Forum de web design
- andreiard
- Junior Member
am corectat, andreiard, thx
Guppy, vei fi ocupat in week end-ul urmator si sambata si duminica ?
mie de principiu:
- orice sambata/duminica, mai putin acest week end
- orice loc din Buc, un parc sau un magazin nu ar suna rau
- ca ora intre 10-18
Guppy, vei fi ocupat in week end-ul urmator si sambata si duminica ?
mie de principiu:
- orice sambata/duminica, mai putin acest week end

- ca ora intre 10-18
- duduloi
- Junior Member
...
- ca ora intre 10-18
Pt mine e ok 10-20 sambata/ duminica.
NU parc (poate sa ploua)
Nu magazin (daca o sa fim 8-9 oaMENI, UNDE NAIBA STAM DE VORBA?!)
Ar putea fi un loc cu terasa (Hanul lui Manuc, aproape de Selari)
- www.acvariu.ro
- Junior Member
Exclus terasa (vedeti vremea ?).
Localul trebuie sa fie cat de cat spatios, ca 8-9 oameni intr-un pub minuscul si plin de fum ne vom pierde...
KFC in Romana ? (central, mare, poti bea bere) De exemplu. Nu e un loc minunat, dar corespunde "cerintelor". Zic eu.
Eu sunt available cam intre 18-20 in timpul saptamanii. Sa vedem ce mai zice lumea.
Localul trebuie sa fie cat de cat spatios, ca 8-9 oameni intr-un pub minuscul si plin de fum ne vom pierde...
KFC in Romana ? (central, mare, poti bea bere) De exemplu. Nu e un loc minunat, dar corespunde "cerintelor". Zic eu.
Eu sunt available cam intre 18-20 in timpul saptamanii. Sa vedem ce mai zice lumea.
- Adi[CG]
- Junior Member
Initial trimis de Adi[CG]
...da cool...romana...KFC....
I tried sniffing coke once, but the ice cubes got stuck up my nose!
- RoDiscus
- Junior Member
Initial trimis de Adi[CG]
...da cool...Romana...KFC....seara dupa 9....ca suntem liberi totzi atunci...
I tried sniffing coke once, but the ice cubes got stuck up my nose!
- RoDiscus
- Junior Member
Initial trimis de Catalin B
ia veniti voi mai bine la Pitesti, e mai aproape,hai, e si aer, si paduri, e si carciumi, si zoomarchet, si piata, si strand, si rau,cautam tubi, sint pt. tot bucurestu',gata
..si daca nu vreti, o sa creez aici o intalnire a provincialilor, si fiind mai multi, venim la Buc., ca minerii, si va spargem gasca, cecherap:D
- Catalin B
- Junior Member
pt mine a intervenit ceva urgent si nu voi fi disponibil in week end
oricum, va doresc distractie placuta
completare ora 13:31
pot sa imi fac rost de o zi libera in week end, dar trebuie sa stiu pana MAINE unde/cum ne vedem.
astept propuneri concrete, repede!
oricum, va doresc distractie placuta
completare ora 13:31
pot sa imi fac rost de o zi libera in week end, dar trebuie sa stiu pana MAINE unde/cum ne vedem.
astept propuneri concrete, repede!
- duduloi
- Junior Member
pt ca vad ca nu se inghesuie nimeni ... propunere
NE INTALNIM SAMBATA ORA 15 IN FATA LA TEATRUL NATIONAL
pt recunoastere: poza lu' MOSU
http://www.acvariu.ro/mosu/mosu.jpg
si poz(n)a mea
http://www.acvariu.ro/mosu/duduloi.jpg , ganditor ca intotdeauna
NE INTALNIM SAMBATA ORA 15 IN FATA LA TEATRUL NATIONAL
pt recunoastere: poza lu' MOSU
http://www.acvariu.ro/mosu/mosu.jpg
si poz(n)a mea
http://www.acvariu.ro/mosu/duduloi.jpg , ganditor ca intotdeauna

- duduloi
- Junior Member
Initial trimis de Catalin B
..si daca nu vreti, o sa creez aici o intalnire a provincialilor, si fiind mai multi, venim la Buc., ca minerii, si va spargem gasca, cecherap:D
buey cecherap !

duduloi, ramane asa , mi se pare ok - sambata ora 15; pot veni si eu . Pana atunci dau turul petshoapelor ca m-a inebunit Mosu cu descrierile alea :p , tre' sa vad neaparat macar Selariul .
-
Initial trimis de Guppy
buey cecherap !ia veniti ma si voi sa fie gaska completa
duduloi, ramane asa , mi se pare ok - sambata ora 15; pot veni si eu . Pana atunci dau turul petshoapelor ca m-a inebunit Mosu cu descrierile alea :p , tre' sa vad neaparat macar Selariul .
imi pare rau, nu pot veni curand in Buc., cu prima ocazie o sa va anunt eu
- Catalin B
- Junior Member
- andreiard
- Junior Member
Deci congresul
a avut loc Sambata la ora stabilita .Inainte de intalnire am facut cu tizul andreiard un tur al petshoapelor din Bucuresti . Ne-am vazut acvariile ; Andrei are un acvariu superb ; el mi-a vazut mie colonia de gupanezi :p .
Participanti la congres: andreiard , duduloi, mosu , razvan si eu .
A fost foarte misto , am pus tzara la cale . Se pare ca si la pizza guppistii au aceleasi gusturi , eu cu razvan luand funghi cu ciuperci :p. Am mers la razvan la servici (misto pe acolo...
) si i-am vazut si lui acvariul. Mic da' frumos ! Si niste guppy care m-au cam facut gelos
.
Mai debitatzi si voi
.

Participanti la congres: andreiard , duduloi, mosu , razvan si eu .
A fost foarte misto , am pus tzara la cale . Se pare ca si la pizza guppistii au aceleasi gusturi , eu cu razvan luand funghi cu ciuperci :p. Am mers la razvan la servici (misto pe acolo...

Mai debitatzi si voi

-
cat timp v-ati intalnit voi , eu am facut curat la acvariu(scos 1/3, adica 80l, adaugat 1/6, adica 40l, astazi adaug si cealalta sesime, nasol ca s-a tulburat apa usor de la adaugarea aleia proaspete, a starnit mizeriuta ramasa pe fund)
upgrade lumina!: am mai pus un neon de 20W, in total 50W, sa nu spuneti ca trebe mai mult, e o lumina acolo de ma dor ochii(asta nou are o tenta roz)
upgrade lumina!: am mai pus un neon de 20W, in total 50W, sa nu spuneti ca trebe mai mult, e o lumina acolo de ma dor ochii(asta nou are o tenta roz)
- Catalin B
- Junior Member
In timp ce am halit pizza am discutat cu amicii despre plante , pesti , acvarii, etc.
Ocazie cu care am constatat ca eu si razvan suntem cam afoni la capitolul latina. Probabil ca este explicabil, avand in vedere ca noi ne-am apucat de acvaristica in primavara/vara acestui an, si ceilalti au 5-10 ani de experianta :-))
bine ca avem de la cine invata .,
Ocazie cu care am constatat ca eu si razvan suntem cam afoni la capitolul latina. Probabil ca este explicabil, avand in vedere ca noi ne-am apucat de acvaristica in primavara/vara acestui an, si ceilalti au 5-10 ani de experianta :-))
bine ca avem de la cine invata .,
- duduloi
- Junior Member
mai tarziu poate ma invatati si pe mine :p
eu habar n-am si asta dupa atatia ani dom'le ... am albit cu pestii langa mine degeaba. E unul dintre aspectele care nu m-au interesat si in afara de Lebistes Reticulatus

-
Initial trimis de Guppy
E unul dintre aspectele care nu m-au interesat si in afara de Lebistes Reticulatusnu mai stiu decat alte cateva denumiri pt speciile mai comune ...
bai latina se zice:D

da nu te supara ca si yoo vreme din titulatura asta nu i-am scos, avind in vedere ca si activitatile lor zilnice nu sunt prea departe de aceasta titulatura, dar asa-i cind esti bolnav de INVERS
-
razvan - Junior Member
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim