Pt cei care merg "pe afara"
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pt cei care merg "pe afara"
Aveti idee cat costa un PH-metru electronic ?
- duduloi
- Junior Member
Re: Pt cei care merg "pe afara"
Initial trimis de duduloi
Bravo dom'le!
Si eu vreau sa stiu treaba asta....
Sau poate stie cineva de unde se poate cumpara (minunea aia de magazin din Pitesti are asa ceva?)
- www.acvariu.ro
- Junior Member
Re: Re: Pt cei care merg "pe afara"
Initial trimis de http://www.acvariu.ro
Bravo dom'le!
Si eu vreau sa stiu treaba asta....
Sau poate stie cineva de unde se poate cumpara (minunea aia de magazin din Pitesti are asa ceva?)
CE MAGAZIN DIN PITESTI??????CU CE SE MANANCA/
- Catalin B
- Junior Member
Profipet de la tine din Pitesti ..
de unde ai aflat ca exista asa ceva in Pitesti, si eu nu auzisem?si daca e , vreau adresa exacta
m-am interesat, pH-metrul pe care il folosesc la servici a costat 1400 DM , adus de firma NALCO(Austria) pt . verificat pH-ul apei de la turnurile de racire, banuiesc ca altele nu sint mult mai ieftine,nu stiu daca renteaza;)
- Catalin B
- Junior Member
heloooooo desteptarea !!!!
nu sunt dispus sa dau $700 pt un ph-metru
am inteles ca exista unele mai simple, gen pix, cu preturi mai omenesti. Ca doar nu masor ph-ul non-stop...
am inteles ca exista unele mai simple, gen pix, cu preturi mai omenesti. Ca doar nu masor ph-ul non-stop...
- duduloi
- Junior Member
Re: Re: Re: Pt cei care merg "pe afara"
Initial trimis de Catalin B
CE MAGAZIN DIN PITESTI??????CU CE SE MANANCA/
PROFIPET PLOIESTI sau de unde o fi... scuze
- www.acvariu.ro
- Junior Member
Re: heloooooo desteptarea !!!!
nu sunt dispus sa dau $700 pt un ph-metru
sincer,cred ca-i un moft ... e plin Oborul de masuratoare de Ph mai basic ; oricum si asa , nu prea le vad rostul ;
hai acuma aruncati cu rosii

-
Guppy - Mesaje: 414
Re: Re: heloooooo desteptarea !!!!
Initial trimis de Guppy
sincer,cred ca-i un moft ... e plin Oborul de masuratoare de Ph mai basic ; oricum si asa , nu prea le vad rostul ;
hai acuma aruncati cu rosii![]()
ROSIE:D
am mai zis, testele cu reactivi , de toate tipurile , pot da erori mari, am patit-o eu cu nitritii ultima data, si daca astea profesionale fac belele, d-apoi celelalte , stiti si voi ca in romania se importa tot felul de ciurucuri expirate, inspirate si altealea, nu stii niciodata in ce conditii au fost transportate,temp., umiditate,lumina,etc, au murit o ciurdina de caini de rasa din cauza vaccinelor pastrate necorespunzator(0-4grd)si altele...
am folosit teste de pH, profesionale, si au dat erori de peste 1 unitate
- Catalin B
- Junior Member
ok ok Cataline
mi-ai spus sa iti dau caracteristicile apei .... cu ce aparate vrei sa masor ?!
ala nu e bun, ala e expirat, ala e $700 etc
???????????????????????????????????????????????????
dudu, esti la inceput dar acvaristica o sa iti dea destule ocazii sa zici : mai bine imi bagam un batz in fund si mergeam mai departe

-
ok ok Cataline
mi-ai spus sa iti dau caracteristicile apei .... cu ce aparate vrei sa masor ?!
ala nu e bun, ala e expirat, ala e $700 etc
???????????????????????????????????????????????????
cauta si tu un laborator, cred ca sint cu tonele prin Buc., la sanepid , apele romane, vezi si tu
ca sa urmaresti si constantza, ia 3 probe diferite, la 2 zile pauza, le tii in vase deschise, la intuneric, si vezi
sau gasim o metoda sa-mi transmiti mie, si-ti fac eu, dai o fuga pina-n Pitesti(e la o aruncatura de bat, nu?:) )
- Catalin B
- Junior Member
Guppy, da niste preturi , asa orientative macar ?????
ti-ai luat Pc fortzos?
nu stiu preturi pt ca nu m-a interesat , dar sigur gasesti ... si pareau profesionale , erau mai multe nu numai de ph ...
PC inca nu , am sa te mai intreb una alta duminica daca vin si eu .
-
Initial trimis de Guppy
nu stiu preturi pt ca nu m-a interesat , dar sigur gasesti ... si pareau profesionale , erau mai multe nu numai de ph ...
PC inca nu , am sa te mai intreb una alta duminica daca vin si eu .
HANNA Watercheck pH/Leitfí¤higkeit Messgerí¤t
der Watercheck ist das einzige TaschenmeíŸgerí¤t für pH und Leitfí¤higkeit mit einer austauschbaren Elektrode. MeíŸbereiche: 0,0 - 14,0 pH und 0 - 1990 µS/cm, automatische Temperaturkompensation, Einpunktkalibrierung, sehr schnelle Ansprechzeit, hohe MeíŸgenauigkeit, Messen Sie zwei Wasserparameter mit einem Gerí¤t !
HANNA
unser Preis:
169.00 DM
86.41 EUR
Menge:
NEU Finanzkauf 3% Rabatt ab 150,- DM
CEEA CE VEDETI MAI SUS ESTE COPIAT DIN OFERTA UNUI MAGAZIN ON-LINE DE PRODUSE PT. ACVARISTICA DIN GERMANIA.DUPA CUM VEDETI ESTE VORBA DE UN APARAT CARE MASOARA SI PH-UL SI CONDUCTIVITATEA(DURITATEA).2 IN 1 . !!! ASA CA NU VA MAI SPERIATI .IMAGINEA CU APARATUL NU A INTRAT DAR INTRADEVAR ESTE IN FORMA UNUI PIX.700$.......86 EURO PARCA ASA MAI MERGE ,NU?.
- DISKUSFUN
Initial trimis de DISKUSFUN
HANNA Watercheck pH/Leitfí¤higkeit Messgerí¤t
der Watercheck ist das einzige TaschenmeíŸgerí¤t für pH und Leitfí¤higkeit mit einer austauschbaren Elektrode. MeíŸbereiche: 0,0 - 14,0 pH und 0 - 1990 µS/cm, automatische Temperaturkompensation, Einpunktkalibrierung, sehr schnelle Ansprechzeit, hohe MeíŸgenauigkeit, Messen Sie zwei Wasserparameter mit einem Gerí¤t !
HANNA
unser Preis:
169.00 DM
86.41 EUR
Menge:
NEU Finanzkauf 3% Rabatt ab 150,- DM
MASOARA SI PH-UL SI CONDUCTIVITATEA(DURITATEA).2 IN 1 . !!! PARCA ASA MAI MERGE ,NU?.
scuzati, nu prea inteleg chestia cu conductivitatea, asta reflecta totalitatea cationilor si anionilor ( organici si anorganici), incluzand aici si Na, K, Cl(din sare), HnPO4,NO3,NO2,SO4sa, duritatea e data numai de Ca si Mg, intr-adevar prin evolutia conductivitatii poti urmari variatia ciclului N
- Catalin B
- Junior Member
Re: Pt cei care merg "pe afara"
Cel mai ieften pe care l-am gasit intamplator este in jur de 40USD aparatul + 30USD sonda. Singura problema este ca aparatul trebuia calibrat. Nu sunt sigur daca calibrarea trebuie facuta in trei puncte (4, 7, 10), sau numai in jurul valorii care vrei s-o masori. Pentru fiecare punct exista o solutie speciala care mai costa si asta in jur de 12-15USD. De asemenea nu stiu cat de des trebuie schimbata sonda.
Daca vrei sa vezi exact pretul in Romania uita-te la http://www.farnell.com , alege Romania si vorbeste cu reprezentatii.
Codurile Farnell sunt : PHmetru 710-7535, sonda 710-7547, solutii de etalonare pH4.01 710-5423, pH7.01 710-5435, pH10.01 710-5447.
Aceste coduri iti vor fi de folos pentru a regasi foarte repede articolele de care ai nevoie, altfel va fi foarte greu sa te descurci. Din pacate, din cate imi amintesc, tipii aduceau direct din Anglia la un pret destul de piperat, dar numai in felul acesta poti benefici de garantie (nu stiu daca exista garantie internationala, ca la alte firme).
Oricum merita sa incerci.
Te rog sa te uiti la http://www.hannainstruments.com , producatorul acestor pH-metre pentru mai multe informatii.
PS Exista si un alt tip cod Farnell 710-7675 care este in jur de 70USD si spun ei ca trebuie calibrat numai in doua puncte.
- Adrian Albu
mai intai o precizare: am modificat postul de mai sus, mai exact dupa fiecare url era pusa o VIRGULA si nu reuseam sa intru pe pagina respectiva :-(
www.farnell.com nu are distribuitor in Rom, chiar daca poti sa alegi tara noastra din lista ...
Acum ma uit pe http://www.hannainstruments.com/ si nu imi fac decat sange rau .. i-am rugat sa imi trimita o lista de preturi , am sa o fac publica in curand
www.farnell.com nu are distribuitor in Rom, chiar daca poti sa alegi tara noastra din lista ...
Acum ma uit pe http://www.hannainstruments.com/ si nu imi fac decat sange rau .. i-am rugat sa imi trimita o lista de preturi , am sa o fac publica in curand
- duduloi
- Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim