Dupa cum stiti, concediul meu a inceput pe 30.06 si sa terminat pe 28.07. Patru saptamini care au trecut ca o singura zi, timp in care am umblat de-a lungul vechiului nostru continent, Europa. Am cheltuit o mica avere, dar ce dracu, o viata are omul,nu? (acum ma cam oftic cind fac bilantul...cu cite perechi de lezbience as fi pus-o oare de banii astia?).
Peripetii am avut ca intotdeauna (am eu ghinionul asta!), si as vrea sa impart cu voi citeva dintre ele. Am facut si o groaza de poze, care le voi pune aici, pe fanclub, la momentul si locul potrivit.
Deci plecarea a fost pe 30.06, cu microbuzul firmei (a trebuit sa ascundem logo-urile, asa ca le-am acoperit cu niste abtibilde mari, cu reclama la "Radiotel Constanta" pe o parte, si pe aialalta cu "P.F. A BALA Sivicultura"), cu 5 persoane la bord. Nu are rost sa insir toate numele, dar am fost 2 perechi, si o umplutura (Carmen/obligatie de la munca!). Va dati seama de nr-ul de bagaje care a trebuit sa-l luam cu noi, avind in vedere ca sexul slab ne-a cotropit numeric! Eu nu aveam decit un rucsac mic, cu cele necesare pentru igiena zilnica, plus 4 perechi de chiloti, niste tricouri, shorturi, si o gramada de prezervative (cu care am venit inapoi, ca Oana mea este alergica la guma). Si mi-au ajuns perfect hainele!
Traseul a fost: Ungaria - Austria - Germania - Franta (numai o noapte la Nancy)- Germania - Danemarca - Suedia - Estonia - Latvia - Lietuania - Polonia - Cehia - Slovacia - Ungaria - Romania.
Dintre toate tarile, cel mai mult mi-a placut in Estonia-Latvia! Ieftin si frumos, si niste gagici misto, de romancele noastre pica tare pe locul doi!!! Lumea foarte ospitaliera, nu ca la aia de la Gosthause-urile alea, de cica nu avem voie decit cite 2 in camere, preturile foarte acceptabile, si mi sa parut mai curat decit la noi! Cred ca au ramas unele dintre singurile tari unde te mai poti distra, fara sa ti cont la bani.
Cel mai rau m-am simtit la danezi. Singurul motiv a fost sa mergem la concertul moshilor de la Rolling, dar mai bine nu mergeam. A fost frumos intradevar (din ce am auzit noi de afara), era plin de fani de-ai lor, veniti chiar si din America. Urmareau formatia prin toate tarile! Chiar ca maniaci!
Acolo am dansat, cintat, baut, am facut si un gratar. Ne aciuisem cu niste nemti si americani care pareau mai de treaba. Nemtii erau 3 perechi si americanii doi moshii de vreo 60 de ani. Aia erau panarama de tot. Il injurau pe Bush la fiecare 5 minute! Unul dintre nemtii aia (Sebastian) ma cam calca pe nervi, ca tot facea misto de noi ca sintem romani. Cica toti romanii fura, ca sintem tigani,etc. L-am lasat in pace la inceput, am zis ca poate termina, dar el incepuse si mai tare. Prietena lui, Christa, a incercat sa-l potoleasca, si daca nu ma insel, imi facea si mie ochi dulci in acelashi timp, ca Oana mea sa suparat intr-un timp, ca ce ma uit la tzitzele ei tot timpul.
Anyway, dupa niste bere nemteasca si niste Jí¤germí¤ister (sau cum dracu-i zice), m-am luat cu ala la cearta rau de tot. Sa ridicat la mine, si ma impingea cu degetul in piept in timp ce zicea "You should be all extincted". Atunci i-am dat una incet in fata, de a cazut pe spate, in noroiul ala de se facuse de la pishatul lui de neamt prost. Sa ridicat, a bolborosit ceva, si a plecat spre masini.
Eu ca prostul, nu m-am uitat dupa el sa vad ce face, si uite asa se intoarce dupa vreo 3 minute cu o scindura in mina. Nu am apucat sa fac mai nimic, ca m-am trezit cu ea in cap, de vreo 10 minute am vazut numai roshu in fata. Mi-a turnat Oana apa in cap, ca imi umplusem parul de singe. Aveau aia fel de chiosc pentru prim ajutor, si mi-au facut un pansament tembel in cap, de ziceai ca am turban. Dar pina la urma cica a fost mai mult zgiriata pielea, nu capul spart. Cind mi-am revenit, neamtul nu ma era acolo, si americanii ziceau ca au venit aia de la "ordine si disciplina" si l-au luat, ca incepuse sa se certe cu altul.
Pina la urma am uitat de incidentul asta, si m-am dus cu Oana in microbuz, si ne-am pus-o pina a venit proasta aia de Carmen sa ne deranjeze

Peste vreo 2 zile am plecat spre Suedia, dar pina acolo am intrat in mashina politiei, care era pusa pe de-a lungul soselei, ca fusese un accident cu un ren....dar o sa va zic de asta maine.
Va pup!