Sal'tare
Caut sa imi cumpar schiuri. In Metro si Selgros am gasit 2-3 modele de la firme bune ... insa am 2 nelamuriri:
1. in afara de un Blizzard, nu am gasit modelele repective pe site-urile producatorilor ...
2. pretul este mult mai mic decat pe afara ...
aveti vreo idee care ar fi explicatia?
ce am gasit:
- Volkl Unlimited R1 / S1 - 735 lei
- Rossignol 4Cross - 594 lei
- Rossignol Cobra XRS - 760 lei
- Dynastar Driver X06 / X07 - 640 lei
- Elan Active A series - 535 lei
- Blizzard Firebird XO - 535 lei
le cunoasteti? imi dati pareri despre ele?
mentionez ca sunt schior "de distractie" si fara buget de partii profi, austria sau alte de genul
multzam si toate bune
Luci
Echipament pt ski
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
bre, un sfat prietenesc, echipamentu de schi, in special schiurile, nu ti le cunperi din metro, selgros sau aprozar. e viata ta in joc pan la cuada. cauta magazinele specializate. parerea mea...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
- Volkl Unlimited R1 / S1 - 735 lei
Volklurile sunt skiuri folosite shi la competitzii.Eu mi-am achizitzional una pereche Volkl anul acesta.Le-am shi testat.Deci nush din ce draq sunt facute, da fug in neshtire.Asta in comparatzie cu fostele(castlle).
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
lucianilica,
in genere, metro si selgros cumpara stocuri de marfa nevanduta acu un sezon sau doo prin alte parti. asa se face ca schiurile sunt mai ieftine(discutabil) si nu apar pe site-urile alora de le produc. aia de la blizzard cred ca au uitat sa-si actualizeze pagina
.
in genere, metro si selgros cumpara stocuri de marfa nevanduta acu un sezon sau doo prin alte parti. asa se face ca schiurile sunt mai ieftine(discutabil) si nu apar pe site-urile alora de le produc. aia de la blizzard cred ca au uitat sa-si actualizeze pagina

.
- hxa
- Junior Member
Am de vanzare o pereche de skiuri Kastle (1,95 sau 2m- nu stiu exact acum ca nu le am la indemana); le am din '98 dar nu le-am folosit decat de vreo 15ori.Legaturile sunt Look. Vreau sa imi iau unele ceva mai mici, pt ca eu am doar 1,77. Daca sunteti interesati, dati reply
- haretel
- Junior Member
Unde se gasesc Elan-uri?
As avea si eu o intrebare
- Cobi
- Junior Member
Unde se gasesc Elan-uri?
As avea si eu o intrebare pt. bucuresteni. Este vre-un magazin oficial Elan in Bucuresti? Sau daca ati putea sa-mi spune-ti unde as putea gasi un magazin cu mai multe firme de schiuri prin oras.
- Cobi
- Junior Member
Confused...
salutare iubitori ai zapezii
...am si eu o scurta intrebare pt cei care cunosc : ce as putea sa le fac la o pereche de clapari sa mai reduc din zgarieturile de pe ei...ei sunt destul de noi...ceva de polishat spre exemplu...sau o solutie lichida...stiu si yo...i am folosit numai pe tiwnboard uri...deci intelege ti 

-
cristi_rider69 - Junior Member
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Calatorie, turism, plimbare