Marea sau muntele ?
109 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Mie imi place mai mult muntele(poate si datorita faptului ca stau langa mare)
Mi s-au parut locuri frumoase prin Apuseni (pe la Padis, am fost de doua ori si m-as mai duce cred ca de 10 fara sa ma plictisesc ), si prin Retezat, care spre deosebire de Apuseni, au un peisaj mai violent(singura parere de rau este ca n-am vazut niciun animal salbatec) .
Mi s-au parut locuri frumoase prin Apuseni (pe la Padis, am fost de doua ori si m-as mai duce cred ca de 10 fara sa ma plictisesc ), si prin Retezat, care spre deosebire de Apuseni, au un peisaj mai violent(singura parere de rau este ca n-am vazut niciun animal salbatec) .
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
De cel putin cinci ani nu m-a mai tras ata sa ma duc la mare. Galagie, aglomeratie, tarabe una langa alta, te bate soarele-n cap. Nu la fel gandeam in vremea studentiei, cand nu concepeam vacanta de vara fara tabara la Costinesti, in grup mare de blatisti, la casutele de piatra, care pe atunci aratau mult mai bine decat acum, si atmosfera era cu totul alta, noaptea in loc sa auzi trei feluri de manele inconjurandu-te stereo din toate directiile, vedeai studentii linistiti stransi la un bridge, langa felinar, cu berile...Cred ca marea inseamna mai mult distractie, agitatie. Muntele inseamna mai mult liniste, odihna, relaxare. Si, odata cu trecerea timpului, preferintele tuturor vor trece dinspre mare inspre munte. Ceea ce am si votat.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
fara doar si poate,prefer sa merg la mare..si tot Marea Neagra ramane preferata mea!in Egee sau in Mediterana nu poti sa inoti pe sub apa..e incredibil de sarata(intr-adevar este mai curata..dar..neah)
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
definitiv muntele, pentru ca:
o zi la mare costa cat 5 la munte.
nu am cum sa dau o noapte la foc cu figarui, aer rece, curat si cu miros de brad, o sticla cu vodca de calitate, o gagica si mai de calitate, un cort care asculta padurea pe nici o discoteca de rahat de la mare.
howgh!
o zi la mare costa cat 5 la munte.
nu am cum sa dau o noapte la foc cu figarui, aer rece, curat si cu miros de brad, o sticla cu vodca de calitate, o gagica si mai de calitate, un cort care asculta padurea pe nici o discoteca de rahat de la mare.
howgh!
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
prefer marea, ma fascineaza valurile si reflexele acestora in timpul noptii si sunetul marii..insa daca vreau sa plec undeva mai depinde si de starea mea psihica din momentul ala, adik daca vreau un pic de liniste,unde sa nu vad pe nimeni si sa fiu decat eu si natura, aleg muntele, dar cam rar am eu momente in care sa vreau liniste de-asta, parca imi pare un abandon, te abandonezi pe sine naturii, si nu prea ma simt bine in pustiu .
.Si ,daca vreau fun si good time ma duc la mare, normal,nu?

- Hera
- Junior Member
Votat marea...Pentru ca este cel mai super, inspecial daca mergi cu prietene (sau daca mergi cu parinti, stai separat de ei si ai program diferit)...
In general, vara la mare, iarna la munte...Ca am fost 2-3 zile vara asta la munte si a plouat tot timpul...super nasol!!!
In general, vara la mare, iarna la munte...Ca am fost 2-3 zile vara asta la munte si a plouat tot timpul...super nasol!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
votez marea
Optez pentru mare, dar nu cea din Rominia,unde se ''sparg'' toti in figuri,ci Marea Mediterana cu apa sarata ,curata si limpede,unde sa plutesti pe saltea si sa nu-ti pese de nimic,dar mai ales ador marea atunci cind sint valuri si plutesti ca o ''barcuta'',anul acesta a fost super la mare.
Dar nu pot spune ca-mi displace muntele,mai ales iarna la Sinaia, Predeal si mai ales atunci cind stii sa schiez.
Dar nu pot spune ca-mi displace muntele,mai ales iarna la Sinaia, Predeal si mai ales atunci cind stii sa schiez.
- ROBAKITA
- Junior Member
Daca ma gandesc mai bine, cred c-am sa votez muntele. Pentru privelishtea pe care o ai cand eshti la atitudine. Nu-i asha ca-i minunat atunci cand constatzi ca eshti deasupra norilor?
Shi la mare imi place, dar mai putzin.Sunt prea multzi tarlani care-shi expun la soare shuncile shi-mi provoaca greatza. Acolo ma duc pentru scoici shi pietre interesante pentru acvariul meu, care acum e o incantare pentru ochi.
Shi la mare imi place, dar mai putzin.Sunt prea multzi tarlani care-shi expun la soare shuncile shi-mi provoaca greatza. Acolo ma duc pentru scoici shi pietre interesante pentru acvariul meu, care acum e o incantare pentru ochi.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
calatoria
Cel mai mult iubesc marea pentru ca imi place sa stau toata ziua in apa, numai ca acum sunt cam dezamagita de conditiile pe care le ofera litoralul romanesc.
Imi place si muntele, dar nu imi place sa urc pe munte, rusine din partea mea dar asta este.
Imi place si muntele, dar nu imi place sa urc pe munte, rusine din partea mea dar asta este.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
Muntele pt ca nu suport caldura excesiva,arsurile pe piele de la soarele ala puternic,toti snobii care n-au ce face si ishi etaleaza ce au!...
Plus ca marea e murdara si in nisip gasesti toate mizeriile,n-ai nici unde calca!

Plus ca marea e murdara si in nisip gasesti toate mizeriile,n-ai nici unde calca!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Initial trimis de dinu
Si sa te speli pe cap cu shampon... N-are rost sa negi, stiu ca tu ej taranu' de l-am vazut az-vara. Rusiniica !
Bah, nu era sampon. Era sapunul lichid pe care l-am luat din buda de la cabana.
Cum de m-ai recunoscut?
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Marea
Am votat marea, desi imi place si muntele...hmmm....marea pt ca iubesc apa:)
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
Munte, munte, munte.
De 50 de ori la munte si o data la mare... daca am chef...
La munte mai ales iarna, cand crantzane gheatza sub piolet, cand privesti rasaritul deasupra norilor sau cand deschizi cortul dimineata si totul este alb in jur...
La munte mai ales iarna, cand crantzane gheatza sub piolet, cand privesti rasaritul deasupra norilor sau cand deschizi cortul dimineata si totul este alb in jur...
- psyche
- Junior Member
am votat marea deoarece e mai frumos si ai si cum sa te distrezi..
nu pot sa zic ca nu-mi place sa merg la munte dar de cate ori am fost era un frig de inghetau pietrele indiferent cat de gros eram imbracata si am decis ca o perioada nu mai calc la altitudini mari.... :cry:
chiar daca si marea are partile ei rele:
fosile grase cu costume deu piece.... obeze topless... cum s-a mai spus mai sus litoralul romanesc nu mai e ce a fost candva:cry:
prefer oceanul atlantic
si mediterana... partea italiana
nu pot sa zic ca nu-mi place sa merg la munte dar de cate ori am fost era un frig de inghetau pietrele indiferent cat de gros eram imbracata si am decis ca o perioada nu mai calc la altitudini mari.... :cry:
fosile grase cu costume deu piece.... obeze topless... cum s-a mai spus mai sus litoralul romanesc nu mai e ce a fost candva:cry:
prefer oceanul atlantic

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
am votat marea deoarece e mai frumos si ai si cum sa te distrezi..
nu pot sa zic ca nu-mi place sa merg la munte dar de cate ori am fost era un frig de inghetau pietrele indifirent cat de gros eram imbracata si am decis ca o perioada nu mai calc la altitudini mari.... :cry:
prefer oceanul atlantic
si mediterana... partea italiana
nu pot sa zic ca nu-mi place sa merg la munte dar de cate ori am fost era un frig de inghetau pietrele indifirent cat de gros eram imbracata si am decis ca o perioada nu mai calc la altitudini mari.... :cry:
prefer oceanul atlantic

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
marea 'rulz'....O fi bine iarna sa mergi la munte ,dar parca tot mai bine e sa stai pe o plaja insorita, la umbra unui palmier...cu o carte buna in mana :p
conclusion: the see is my
:-X
conclusion: the see is my
:-X
"The stupid neither forgive nor forget ,the naive forgive and forget ,the wise forgive but do not forget ."Szasz
- SELLENE
- Junior Member
Ca tot povesteam cu alde Mirela mai acum ceva vreme, ma gandeam sa povestiti care pe unde ati fost, si ce plaje frumoase ati vazut.
Sa incep eu, o dat domnu' si am cam vazut toata Mediterana europeana. De pe Costa Brava, Lloret de Mar mai colo, dupa Barcelona, putintel in Franta catre Perpignan, la Rimini in Italia, si, cel mai recent, Antalia. Statiuni superbe, in Spania mai ales am gasit o atmosfera extraordinara, in Turcia mancaruri din cele mai exotice si o apa absolut albastra, de cristal. La Ocean n-am ajuns - inca - , o sa ne impartaseasca Mirela dac-o fi asa de amabila ce si cum. Insa din ce am vazut, cu exceptie Rimini, toate plajele mi s-au parut mai slabe decat ale noastre, incepand cu nisipul "artificial" din Lloret (ca sa previna eroziunea plajei, a fost dus nisip de rau, mai greu, sau asa am auzit eu), in apele turcesti bolovanii in care iti invineteai picioarele, si atmosfera absolut torida... In fine, senzatia mea a fost ca, dpdv al cadrului natural, Romania se ridica cel putin la nivelul lor. Si ca tot veni vorba de plajele si statiunile noastre, statiunile mele "de suflet", Mamaia, Costinestiul, si desigur Navodariul unde mi-am petrecut cateva tabere frumoase, si am invatat sa nu ma-nec
. Cam astea impresiile mele de pe unde am fost, poate o sa mai dezvolt, sunt curios ce si cum v-a placut voua "la mare"...
Sa incep eu, o dat domnu' si am cam vazut toata Mediterana europeana. De pe Costa Brava, Lloret de Mar mai colo, dupa Barcelona, putintel in Franta catre Perpignan, la Rimini in Italia, si, cel mai recent, Antalia. Statiuni superbe, in Spania mai ales am gasit o atmosfera extraordinara, in Turcia mancaruri din cele mai exotice si o apa absolut albastra, de cristal. La Ocean n-am ajuns - inca - , o sa ne impartaseasca Mirela dac-o fi asa de amabila ce si cum. Insa din ce am vazut, cu exceptie Rimini, toate plajele mi s-au parut mai slabe decat ale noastre, incepand cu nisipul "artificial" din Lloret (ca sa previna eroziunea plajei, a fost dus nisip de rau, mai greu, sau asa am auzit eu), in apele turcesti bolovanii in care iti invineteai picioarele, si atmosfera absolut torida... In fine, senzatia mea a fost ca, dpdv al cadrului natural, Romania se ridica cel putin la nivelul lor. Si ca tot veni vorba de plajele si statiunile noastre, statiunile mele "de suflet", Mamaia, Costinestiul, si desigur Navodariul unde mi-am petrecut cateva tabere frumoase, si am invatat sa nu ma-nec

- dinu
- Junior Member
Eu nu am calatorit ca voi..sa ajung sa vad Mediterana sau Oceanul. Dar am fost de vreo 30 de ori la Marea Neagra.
Si pot spune ca cel mai mult mi-a placut plaja de la Vama Veche. Dar nu cea din prezent...ci aia de acum vreo 10 ani. Pentru prima oara am fost la Vama Veche pe cand aveam 12 ani. Impreuna cu parintii am stat acolo pe plaja , 2 saptamani. Salbaticie totala. Fara taxe , fara dusuri , fara wc-uri , fara nimic. Doar marea , plaja si oamenii la corturi. Tin minte...ca zilnic strabateam in lung si in lat plaja...pentru a vedea mai bine domnisoarele si doamenle aflate la pasarica goala. Apoi intram in apa si ma masturbam. Deh...copil la 12 ani.
Dupa ceva ani am revenit la Vama Veche , am mai crescut...si am revenit la Vama Veche impreuna cu prietenii. Dar plaja s-a schimbat fata de cum o stiam in copilarie. Acum s-au bagat taxe , grup sanitar , dushuri. Si parca nici femeile la pasarica goala nu mai sunt asa multe.
Oricum...eu zic ca ramane o plaja atractiva...si o statiune atractiva...aceasta Vama Veche.

Dupa ceva ani am revenit la Vama Veche , am mai crescut...si am revenit la Vama Veche impreuna cu prietenii. Dar plaja s-a schimbat fata de cum o stiam in copilarie. Acum s-au bagat taxe , grup sanitar , dushuri. Si parca nici femeile la pasarica goala nu mai sunt asa multe.

Oricum...eu zic ca ramane o plaja atractiva...si o statiune atractiva...aceasta Vama Veche.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mai, eu ca (,) constantean, urasc litoralul. Se umple de turisti, totul se scumpeste, vin toti fitzoshii din Bukale, mizerie, fete in mini care nu se uita daca nu le arati suta de parai, etc. Totusi, singurul lucru favorabil pentru noi tot turistii sint. Ai fraierim cit putem, sa ne facem burta mare pentru iarna. Este de necrezut cita prostie poate zace in unii dintre noi, cit de ushor scot banii din buzunar, fara a se uita la "taraba" de alaturi. Plaja nu facem (rar vezi constanteni la plaja), sau daca facem, stam pe diguri, sa nu ne umplem de nisip. Seara mai ieshim prin orash/statiuni, sa agatam ceva fete venite dupa "distractie" la mare (si asta ar fi un punct in puls!). Dar in nici un caz nu mi-as face concediul pe litoral. La dracu, nu as pierde nici 5 minute din el aici! Va las voua litoralul, sa va spalati cu el pe cap!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Alegeri!
Din partea partidului Muntele candideaza Varful Moldoveanu (Aripa Fagaras).Din partea partidului Marea candideaza Mamaia (la varsta ei mai poate?).Campanie electorala. Vf. Moldoveanu vine cu promisiuni ca: la munte e aer curat, la munte ai privelisti care iti taie rasuflarea, la munte nu e balamuc ca la mare, muntele o sa va dea voua pamant, muntele o sa ieftineasca benzina, muntele o sa va bage si o sa va scoata din NATO pana o sa aveti orgasm, etc.Gargara electorala.
Mamaia nu se lasa mai prejos si face si ea promisiuni: marea o sa va racoreasca cu valurile ei inspumate, la mare o sa va prajitzi burtile la soare toata ziulica, la mare o sa zbantzuitzi in discoteca toata noaptea, la mare n-o sa obsiti ca la munte unde urcatzi de nebuni ca sa vedetzi niste bolovani goi (huo muntele!), marea o sa va dea voua sare, porumb, bere si oua, marea etc, etc...Gargara electorala.Electoratul aclama, huiduie, fluiera, injura.
Sfarsit de alegeri.Cine a castigat?Nimeni.Se organizeaza si turul doi.O sa vedem ce s-o intampla.And the beat goes on.
Vreti sa stiti cu cine am votat eu?Cu muntele.De ce?Pai, mi-a zis sarpele ca e misto pe acolo.
Sartabori fecirite!
Din partea partidului Muntele candideaza Varful Moldoveanu (Aripa Fagaras).Din partea partidului Marea candideaza Mamaia (la varsta ei mai poate?).Campanie electorala. Vf. Moldoveanu vine cu promisiuni ca: la munte e aer curat, la munte ai privelisti care iti taie rasuflarea, la munte nu e balamuc ca la mare, muntele o sa va dea voua pamant, muntele o sa ieftineasca benzina, muntele o sa va bage si o sa va scoata din NATO pana o sa aveti orgasm, etc.Gargara electorala.
Mamaia nu se lasa mai prejos si face si ea promisiuni: marea o sa va racoreasca cu valurile ei inspumate, la mare o sa va prajitzi burtile la soare toata ziulica, la mare o sa zbantzuitzi in discoteca toata noaptea, la mare n-o sa obsiti ca la munte unde urcatzi de nebuni ca sa vedetzi niste bolovani goi (huo muntele!), marea o sa va dea voua sare, porumb, bere si oua, marea etc, etc...Gargara electorala.Electoratul aclama, huiduie, fluiera, injura.
Sfarsit de alegeri.Cine a castigat?Nimeni.Se organizeaza si turul doi.O sa vedem ce s-o intampla.And the beat goes on.
Vreti sa stiti cu cine am votat eu?Cu muntele.De ce?Pai, mi-a zis sarpele ca e misto pe acolo.
Sartabori fecirite!
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
109 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Calatorie, turism, plimbare