Marea sau muntele ?

cu bilet la business class, ori cu cortul in spinare: am furnici pe toata talpa

ce preferatzi ?

marea
37
40%
muntele
55
60%

Voturi totale : 92

Mesajde memetshot » Lun Iul 07, 2003 2:02 pm

grea intrebare. :con: dupa cum se vede si din campania electorata de mai sus, fiecare dintre cele doua candidate are ceva in plus. adica nu pot sa spun ca nu-mi place sa urc pe munte (chiar daca nu am o conditie fizica buna: inseamna ca io ma bucur din mai putin fata de suparatii aia care merg 3 zile ca sa simta un pic de oboseala, io dupa 4 ore ma tai), sa vad stanci, sa ajung cat mai sus, priveliste, etc. insa la mare mai vezi o tanti buna in cilotei minisculi (de sa compenseze cu marimea sanilor si cu cresterea brusca a p... nivelului de trai), inca o tanti buna, si mai e apa aia (care cand e rece e curata, da nu-ti vine sa intrii, iar cand e mai calda e plina de alge), si mai sunt si discotecile, dar sa revenim la femei.... :"
la mine e un plus pt munte: nu are tigani si mai sus nu e nici mizerie...si in special nu "e" manele
memetshot

Mesajde Dzeu » Lun Iul 14, 2003 9:49 am

Prefer muntele.Primul motiv este din cauza ca este mult mai sanatos acolo pentru ca sunt paduri,e aer curat etc.Aseara m-am intors de la munte(din satul Cheia mai precis,unde am o casa de vacanta).Am prins o vreme ploioasa,dar mi-a placut.
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde pnic » Lun Aug 11, 2003 9:44 am

Marea. La noi in Vama Veche sau 2 Mai, la ei oriunde, bani sa fie.
pnic
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Sep 03, 2003 11:42 pm

Votat muntele! Nu poti sa compari peisajul si aerul curat de munte cu aglomeratia imputita de pe litoral (vezi postul lui Nicholas_Alex)... Si dupa ce ai urcat toata ziua, merge o cantare la foc si un cocartz din ala stramosesc... Nu mai vorbesc de rasatit...

Ce vremuri...
indescifrabil
cubu

Mesajde mihaitzu » Joi Sep 04, 2003 11:33 pm

Eu unul prefer marea vara si muntele iarna. De exemplu, hai ca mai merge vreo 3-4 zile la munte si vara, pentru putin bronz (acolo te bronzezi mai cool), dar dupa-aia te plicti, macar mai skiezi iarna.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde i'm back » Mar Sep 09, 2003 9:51 pm

Sincer, nu prea am stiut ce sa aleg!
Fiecare are farmecul sau...
La munte, impreuna cu prietenii te simti super-ok! Traseele montane sunt f interesante, si daca m-as duce la munte fara sa parcurg cateva, as simti ca parca nici n-as fi fost la munte. In plus aerul curat si faptul ca stai doar cu prietenii intr-un loc pustiu, parca te fac sa te simti f bine...
Insa si la mare e f frumos... Multa lume (mai nou si turisti straini), cluburi ok, si bineinteles marea...

Totusi am ales marea!!
i'm back
Junior Member

Sondaj !!

Mesajde LS. » Joi Oct 09, 2003 9:05 pm

Aproape egalitate intre munte si mare. Unde santeti prieteni???

Vine iarna si ati intrat in barlog ca ursii ??

Ls.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Oct 09, 2003 9:19 pm

Eu am votat muntele !! nu stiu de ce...dar aerul de munte,peisajele si noptile de acolo sunt vacanta ideala pentru mine in orice anotimp!!! sunt multe multe motive pentru care muntele pt mine este cel mai frumos loc!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde ketyy » Mie Oct 15, 2003 9:01 am

Prefer muntele, dar nici de la mare nu ma dau inapoi.La munte e interesant peisajul, drumurile turistice si mai ales mancarea calda de la o cabana.Iar la mare imi place apa, de facut plaja mai putin. As sta de dimineata pana seara in apa. Asa k intr-o vacanta nu strica dak ajung si la mare si la munte.:)
ketyy
Junior Member

Mesajde dirklady » Vin Oct 17, 2003 8:14 pm

Mie imi place mai mult marea decat muntele. Nu stiu dar la mare distractia e altfel decat la munte. Nu zic ca nu te distrezi la munte dar dupa o vacanta la munte facuta acum 4 ani m-am lasat balta. Orice vacanta de vara mi-o fac la mare. Iarna prefer sa stau in familie. Deci, marea.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde SatyR » Mar Oct 28, 2003 3:22 am

Imi place marea dar in acelasi timp ma si oboseste, este f multa agitatie care devine stresanta dupa un timp in schimb muntele are ceva magic, padurile mi se par mistarioase e f multa liniste care ma calmeaza la maxim

Sunt inebunit dupa paduri,dupa brazi si dupa mirosul de rasina...cu cat e mai pustie zona cu atat imi place mai mult...nu ma omor dupa zonele mai populate cum ar fi Brasov, Sinaia etc...imi plac satele alea izolate unde densitatea populatiei e foarte mica si unde vezi casele rasfirate.Asta vara am fost de 2 ori la munte si am colindat grupa mare, eram echipat de parca as fi fost la vanatori de munte :cutzit vanatoare lama 22 cm , busola, binoclu, pantakloni camuflaj etc.. ce sa mai e super ,nopatea mai faci un foc mare,cauti lemne ..bei ceva la foc...ziua faci baie la vreun rau nu se compara cu nimik :)
SatyR
Junior Member

Mesajde AnouCk » Mar Oct 28, 2003 12:31 pm

am votat : marea
imi place la munte (inspecial cand este si zapada si pot schia) insa nu sunt o mare fana a frigului... nu conteaza unde sunt (in romania sau in strainatate) atata timp cat pot sta intinsa pe nisip , la plaja ... si desigur, sa mai fac si o baie din cand in cand!
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
AnouCk

Mesajde SCORPY » Dum Noi 02, 2003 10:49 am

Si una si alta.
Imi place marea pentru ca ador sa ma balacesc in spuma ei si sa stau pe nisipul fierbinte la plaja, iar muntele imi place pentru peisajul absolut fantastic si pentru aerul curat si proaspat.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde paiacec » Mar Noi 18, 2003 10:37 am

La munte m-am nascut,la munte vreau sa mor!Nimic nu se compara cu aerul curat respirat la munte,cu un gratar in mijlocul unei poienitze,trasee,focuri de tabara cu chitari shi bautura,escaladari,zmeura, mure,fragi shi nu in ultimul rand peisajul.Nu mai vorbesc de sky,apa proaspata din piatra,linishte shi relaxare.
L mare am fost,dar pot sa spun ca nu am fost impresionat!Agitatzie multa,pielea te ustura ingrozitor,fum inecacios de mici,nici berea parca nu are gust.Apa cat vezi cu ochii(cu gust oribil)shi cel mai greatza imi fac algele imbacsite cu scoici alterate.
Daca dai peste vreo fata frumoasa , urmatoarele 10 persoane(fem.)sunt nishte balene cu celulita.
Deci,100%muntele,oricand, oriunde!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

muntele

Mesajde shakti » Mie Dec 17, 2003 12:38 pm

daca eram intrebata acum un an ce prefer as si raspuns marea, acum imi place muntele. m am cam saturat de viata agitata din bucuresti si prefer linistea muntelui . marea e super doar vara ( in vama) pe cand muntele te relaxeaza vara si iarna iti da senzatii maxime...nu sunt o persoana care sa prefere miscarea dar mersul pe munte nu e chiar asa de rau:)...!!!!!!!!!!!
don t hate me....
shakti

mie imi place mai tare marea

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 01, 2004 9:18 pm

stau de 3 ani la munte si la frig iarna de nu ma vad ca nu ma mai pasioneaza muntele
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Nanuka » Joi Feb 19, 2004 2:56 am

Eu votez marea!!!!...
Ahh este de vis sa te duci la un After hours pe plaja..fostul Celentano..sau ummmmm La Mania:D.....cam boring muntele dar merge de-o ciorba de burta si un mic pe gratar hahaha...

Nanooky:)
Nanuka

Mesajde Delphyna » Vin Feb 20, 2004 8:44 pm

Pai da... normal daca muntele inseamna doar un gratar, o cioarba... imi iamginez ca n-are ce sa-ti placa mai mult. Numai ca Maria Sa Muntele mai inseamna si altceva! Da` lasa-i pe cei carora le place sa descopere!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde Crazy Babe » Dum Apr 11, 2004 7:09 pm

marea normal:))) aici unde stau eu am numa ocean si canale asa ca :)) e vital:)) nu prea imi place la munte... e plictiseala mare...:))
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Catzelusha » Sâm Mai 29, 2004 8:10 pm

De cand ma stiu am indragit muntele.Eu sunt o persoana mai activa si-mi place sa fac miscare,drumetii,etc.In plus,cele mai frumoase amintiri le am din tabere si drumetiile de la munte.
Dar si marea are farmecul ei si nu pot zice ca-mi displace.
Catzelusha

Mesajde Necko » Sâm Mai 29, 2004 8:19 pm

vara marea si iarna muntele. dar si invers e bine. sau si marea - si muntele, si vara si iarna. n-am sa ma pot hotari niciodata.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde ElMundo » Dum Mai 30, 2004 5:13 pm

In mod clar vara e cel mai misto la mare, simti ca e vara :). Dar asta nu inseamna ca muntele nu e frumos, dar parca merge mai bine iarna sau cand e frig. Depinde de preferinte. Daca as avea de ales sa stau 2 luni la mare sau la munte vara, as alege evident marea.
Statiuni preferate:
- la mare: Mamaia, Neptun
- La munte: Cheia,Bran
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Vin Iun 18, 2004 3:30 am

Vara la munte, iarna la mare :)
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde Dreamy_Girl » Dum Iun 20, 2004 11:56 am

Mi-e imposibil sa aleg! ambele sunt SUPER!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde sly » Dum Iun 20, 2004 9:14 pm

vara- la mare
iarna - la munte
statiuni preferate:
la mare: Costinesti , Neptun-Olimp, Mamaia
la munte: Bran, Poiana Brasov, Sinaia, Predeal
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Dany_S » Mar Iul 06, 2004 7:06 am

Marea e preferata mea, in special Costinesti, (dans, distractie, gagici), dar si muntele imi place mult.....am niste amintiri extraordinare de la munte(cateva tabere de neuitat), ca si peisaje, in Retezat mi-a placut la nebunie, dar la munte in 2-3 devine plictisitor insa, dar daca e mare grupul , poate sa iasa super
Dany_S
Junior Member

Mesajde IrC » Joi Aug 26, 2004 12:22 am

Mie imi place, mai mult marea, dar nu in Romania.Si la munte imi place mult.Iarna e frumos.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde ligrivis » Vin Feb 11, 2005 1:49 am

Prefer marea poate pentru faptul ca sunt friguros si muntele este frumos in special iarna .
ligrivis
Junior Member

Mesajde Angelina » Vin Feb 11, 2005 5:35 pm

Iubesc cu desvarsire muntele. :-X Am copilarit la Brasov si de la geamul bunicilor mei se vedea cea mai frumoasa priveliste posibila.Cel mai mult iubeam vara cand urcam pe Cariera(sper ca stie cineva de ea) si ma lasam cu totul fermecata de apusul superb de soare.Mi se parea ca sunt atat de aproape de el incat putem sa-l ating.Este ceva sublim! Si iarna in poiana cu toate ca imi era destul de frig ma urcam din nou si din nou pe partie ca la sfarsit sa beau un bine meritat vin rosu.
La mare imi place la nebunie sa ma plimb pe malul marii .Simt ca nimik nu ma calmeaza mai mult decat sa stau cu ochii inchisi si sa ascult valuriile marii..
Ce dor imi este de vara! :cry: :cry:
Angelina
Junior Member

Mesajde Trinnity » Dum Feb 13, 2005 10:09 pm

depinde de anotimp.
totusi,eu prefer marea.e distractie mai multa si peste tot!!
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Calatorie, turism, plimbare