in urma discutiei avute cu gigiell (nascut si crescut in sibiu) propun sa va spuneti parerile despre sibiu sau brasov! chiar daca nu ma nasteam in bv, tot brasovul l-as fi ales.
ce gasesc in bv si nu gasesc in sibiu e MUNTELE. In 30 de minute ajungi pe Tampa (de unde ai o panorama superba. in sibiu cica o vezi din Turnul Sfatului, insa nu se compara) iar in cateva ore esti in Poiana Bv, fara sa apelezi la vreun mijloc de transport. Sunt o gramada de trasee montane care pleaca chiar din centrul orasului, de sub tampa!
Vino sa vezi promenada de dupa ziduri! Nu numai ca te poti plimba in aer liber pana la turnul alb si turnul negru, dar poti vedea toate monumentele istorice din piata sfatului.
I-am aratat prietenului aleea de dupa zidul de aparare din sibiu. Era plina de hartii, gunoaie si kkti! “frumoasa si parfumata plimbare!â€Â
sibiu sau brasov?
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
mmmm sunt din sibiu, si imi place mult... pacat doar k e in "renovare" si tre` sa ai grija cum conduci sa nu cazi intr`o groapa:P
si imi place mult si brasovul, e unul din orasele mele preferate:)
pentru mine...grea alegere sa fac
si imi place mult si brasovul, e unul din orasele mele preferate:)
pentru mine...grea alegere sa fac

you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Calatorie, turism, plimbare