Povestiri de la mare

cu bilet la business class, ori cu cortul in spinare: am furnici pe toata talpa

Povestiri de la mare

Mesajde Rolf » Joi Mai 09, 2002 11:50 am

Nu am prea mult timp de scris, dar m-am gindit sa deschid citeva threaduri, sa impulsionez forumul. Daca la sondaj tre sa explicam sumar, aici povestiti de toate: ce va place, aventuri, caterinci, etc...
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 09, 2002 12:58 pm

Eu pentru inceput va anuntz ca am fost doua sezoane la mare (de 2 saptamani fiecare) ...cu cortul la Vama Veche.
Am cort cehesc..mare...de 8 persoane. Stau 5 oameni..1 ora sa il intinda ! :)

Prima oara ..la Vama Veche,...era salbaticie curata. Ma duceam la WC in porumbul satenilor...ca haiducii ! :))
De asemenea....faceam dese si lungi plimbari printre nudiste. Eram cu un prieten pervers rau..si faceam fotografii...care ulterior nu au iesit ! Ce am mai plans atunci ! ;P
A doau oara cand am fost....nu mai era la fel de frumos. Aparusera WC-urile pe plaja. Era taxa pt. cort. Lume multa...aglomeratzie.

Oricum...au aparut cateva terase si carciumi interesante pe la Vama Veche..din care remarc Meduza...cu niste produse foarte bune din peste.

Cam atat despre Vama Veche (deocamndata)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 10, 2002 6:23 am

In ultimii ani...pentru a mai economisi bani..impart camera hotelului de la mare..cu inca catziva prieteni..de obicei in numar de 7 (sapte).
Deci..intr-o umila camera de hotel stam opt oameni. Dar nu stam oriunde...ci in "perla litoralului" romanesc..frumoasa statiune Neptun. :p
Acum 3-4 ani...stateam la Apollo,dar acolo sunt femeile ese servici naspa ! Fac gura si daca te vad 3-4 in camera..dar baramite 8 ! Tre' sa le miluiesti zilnic cu cate un pachet de tigari,cu un 50 000 ! ..etc.
Si nu prea renteaza.
In schimb la hotel Prahova (care are doar 1 stea...dar e leit cu cele de 2 stele) ...femeile sunt foarte de treaba. Ultimii doi ani acolo am stat..si nu ne-au cerut absolut nimic. Ne vedeau catzi suntem dar era OK !
E foarte frumos..sa fim atatzia intr-o camera de hotel...insa dimineatza la buda..e ceva de groaza ! ;P Stai si 1 ora...pentru a prinde 5 minute de stat pe buda..si alea sub presiune..ca bate urmatorul nervos in usha ! :D

Pe la mare..tre' sa va spun ca nu merg prin discoteci si cluburi de noapte..pentru ca sunt anti-asemenea chestii ! Noaptea prefer sa mi-o petrec linistit la minigolf...unde tre' sa va spun ca sunt un mare maestru ! Si bineinteles..pe plaja...la un fotbal nocturn..sau pur si simplu la privit stelele ! (sau...la privit peste marea intunecata..in Ukraina :D )

Locul preferat de plaja..este in Neptun..la steaguri. De fapt..de la steaguri..putin in dreapta..chiar la barcile si steagul salvamarilor. Pe acolo stau mai mereu. Daca vedetzi prin zona vreun burtos cu o bere la pahar de plastic in mana....eu sunt ! Venitzi fara frica la mine...si salutati-ma ! :D
Dupa ora 18 se goleste si plaja..si atmosfera devine foarte placuta. Mai adie vantul...mai beau o bericica..ascult radio Vacanta..care inspre seara baga melodii evergreen...care pe mine ma dau gata. Vin si pescurushii dupa mancare. Apar si oamenii cu sacurile de gunoi care se ocupa de curatirea plajei. Intre timp..ma mai dezmortesc si eu..si fac un mic volley...dar pentru o scurta perioada de vreme...pentru ca e obositorrrr ! :)

Aaa...am uitat sa va spun..imi place sa stau mai mult in apa..decat pe plaja. Ma duc ..putin mai in larg..fac niste scufundari..dupa care ma pun pe spate..si plutesc in deriva. Apa ma tine lejer..ca am masa mare...si nu ma scufunt (conform legii lui Arhimede ) .

Cand vin de la plaja..pe la 20-21..traditzia cere sa beau un cico...si bineinteles o fac la Liquid Store (este arhicunoscut..asa ca nu va mai spun unde se afla) .
Masa de seara..o iau in bazarul de la mijlocul Neptunului. Acolo unde sunt puii la rotisor cu mujdeiul ala minunat. Un pui intreg maninc si beau 3 beri...ca asa am o pofta dupa 1 zi de plaja ! Probabil ca stitzi despre ce pui vorbesc..asa ca nu va mai spun.

Cateodata cand mi se mai face foame..noaptea...ma duc la bazarul din capatul Neptunului (inspre Venus). Acolo e o ghereta de lemn..care se intituleaza Oprea (sau asa i-am spus noi parca..nu mai stiu exact) ..si au niste hamburgeri si hot dogi minunatzi. Plus niste sandwichuri infernale...pe care eu le ador. Adica 3 sandwichuri cu sunca si cascaval puse unul peste altul. La Oprea..ketchupul si mustarul sunt la discretzie si sunt de firma. Plus un sos foarte bun si foarte iute..care se numeste Eagle.

Noapte fiind..in drumul spre hotel..ma intampina palcuri,palcuri de fete iesite la produs...dar eu ca un om cu frica lui Dumnezeu..le ignor si ma indrept agale spre camera..pentru un somn binevenit ! :)

Asta e asa o mica introducere despre mare. Revin cat de curand..cu amanunte !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

adevarul gol golut

Mesajde Aliosha » Vin Mai 10, 2002 5:27 pm

Eram acu 2 ani la Costinesti mai multi baieti fete. Noi le oripilam pe fete mergand la nudisti. Lor le era prea rusine. La nudisti numai babe si mosi cu p flasca. Mai e cate ceva interesant din cand in cand. Noi mergeam pt placerea de a sta la soare nu de a ne uita ca perversii la mosi.

Intr-o zi era o fata superba care se urcase pe prietenul ei cu nesimtire si ala pampalau nu facea nimic. Ea se chinuia acolo tot facea , ala nimic. Noi ne uitam toti sa vedem cum evolueaza lucrurile iar fata care era cu fata spre noi si vazand ca radeam a facut asa un gest de dezgust ca si cum "e fraier rau asta".

Tot in zilele alea am intalnit-o si pe Tania, o rusoaica care era barmanita la noi in cartier, o rusoaica cu peste 10 tatuaje pe corp. Ne-am lua de ea "Ce faci Tania etc". Noi : "Da sa-ti vedem si noi tatuajele , uite ai si pe coapse..." , mangleli ieftine
Tocmai se maritase si era si ea cu barbasu la plaja pe urma am jucat un wist cu ei.

Ar mai fi multe de povestit de la nudisti dar tre sa plec la scoala.
PS: Oribilu stie ca l-am sunat de pe plaja la scenele astea

:D

Ps2: Oribile ala e Liquior Store nu Liquid Store, sunt client fidel
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 10, 2002 5:31 pm

Daaa....Aliosha este un mitocan dezgustator !
M-a sunat si mi-a zis in felul urmator : "Hai noroc,Moshule ! Sunt in pula goala pe plaja ! "

Eu nu am fost niciodata la nudisti...ca ma simt complexat fatza de oamenii care le au de 22 cm ! Mi-e rusine cu cei 19 ai mei ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mai 10, 2002 5:36 pm

Pai ce facem la vara ? Mergem la nudisti nu ? Mai bem o bere mai fugim ca aia de la Blink pe plaja, mai purtam o discutie la celular in picioare ... nu ?
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 10, 2002 5:39 pm

Nu....ca mi-e rusine ! Asa pe plaja e OK..dar cand ies din apa ...se face p*** mica si bleaga ! ;P
Oribilul Mosh
Junior Member

Cea mai stupida amintire de la mare

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 1:01 am

De care imi aduc aminte in momentul asta:
- hotel cu piscina, locatie nu mai stiu exact dar parca prin olimp
- clasa a ...ba nu, era fara clasa atunci :) eram piticot si nu stiam sa inot si a venit un tampit de prieten de-al lu' tata sa ma arunce in apa (peste 2m adancime), m-am speriat tare si am inceput sa fug de el in jurul piscinii si ghinion uimitor de enervant am calcat intrun cutit cu taisul in sus, yucky, pana la urma nu au fost urmari grave, numai ca restul vacantei la mare am mers zilnic la tanti doctorita sa scoata puroiu, in rest eram reperata dupa un pansament mare si urat.
Concluzia: l-am injurat pe ala pana a chelit si m-am apucat de inot!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Portita

Mesajde Rolf » Lun Mai 13, 2002 1:05 pm

Si io mai fac nudism, dar nu in gasca, ca n-am chef sa se holbeze prietenele prietenilor mei la coaele mele, pardon de expresie!

Un loc aparte unde am fost vara trecuta pret de un vikend se numeste Portita (pe cordonul de nisip dintre lagune si mare). Aici ajungi numai cu barca. Te duci cu masina pina la Jurilovca, o lasi pe mal, si incepe aventura! Cauti un vaporas care inca nu e plin, te tocmesti cu proprietarul si incepi sa incarci. Am vazut oameni care venisera pentru o luna! Au incarcat juma de ora la bagaje: cort, cort-veranda (mare, cu pereti transparenti, pentru petrecut seara la fereala de tintari), umbrar, lazi frigorifice, hirlete pentru sapat frigideru, masa si scaune pliante de lemn!, scule de pescuit, saltele de plaja, barca pneumatica etc... Odata ajuns (1 ora jumate), descarci si cauti loc pe plaja. Te instalezi. In zona este o terasa, un restaurant si un chiosc. La restaurant ceri friptura si-ti zice clar: dureaza 2 ore: carnea e congelata sa nu ne amendeze si trebe sa decongelam atit cit ati cerut! Incepatori in turism. La chioscu de bere si tigari era coada de 5 persoane si vinzatoru nici nu se sinchisea: statea de vorba afara cu un prieten. Am intrebat pe cineva cit e ceasul si mi-a zis: la Portita timpul sta, nu exista ceas! O atmosfera molcoma. Mai sunt construite recent citeva casute. Budele sunt curate. Pina acu citiva ani nu era nimic aici: buda in boscheti, mincarea de acasa. Plaja de 20 km, pina in delta. La sud de debarcader, in judetu constanta (ca aici e limita dintre judete) stau textilistii cu cortu, la nord, in tulcea, corturile nudistilor. Pina acu 5-6 ani aici erau numai nudisti, era si un afis: textilismul interzis!

Activitatile din acel weekend au constat in principal din plaja, plimbare si beri! Plus un inceput de insolatie. Pentru iubitorii de liniste merita. Total diferit de Vama de acum 10 ani (fiindca aici nu sunt decit citiva localnici, pescari, nu exista sat sau locuinte). Izolare aproape perfecta. Atentie: nu exista copaci sau iarba, deci nu exista sa pui cortul la umbra sau la fereala de nisip.
Rolf
Junior Member

Mamaia 24-26 mai 2002

Mesajde Rolf » Joi Mai 30, 2002 3:38 pm

Ia asezati-va sa aflati ultimile noutati de pe litoral, partea 2-a (dupa 1 mai cind am explorat zona mangalia, acu veni si rindu Constantei).

Ajungem la Mamaia vineri seara la 9 (dupa un drum linistit prin Slobozia - apropo, podu Giurgeni e 10.000 lei, autostrada Fetesti - Cernavoda e 40.000, iar bacu' Chiciu Calarasi - Ostrov e 70.000!!!, de unde acu 5 ani aveau toate acelasi tarif). Cazare gasim la Amiral, la capatu alalalt al statiunii, 3 stele, 900.000 pe noapte dubla, cu mic dejun de 200.000 inclus. Suna bine. Hotelu renovat, mobla noua, televizor, frigider, apa calda. Toata Mamaia de fapt te pune pe ginduri: hoteluri renovate, care mai de care mai mistoace, restaurante in plina constructie pe promenada de pe plaja, plajele amenajate cu sezlonguri si umbrelute, cu chelneri (fiecare hotel deserveste plaja din dreptul sau). Ce mai, io nu mai fusesem cazat in mamaia din '84, asa ca fu surprinzator. In vreme ce toate celelalte statiuni decad sau stagneaza, Mamaia se simte cum urca. Dar numai aparent. Pentru ca urmeaza micul dejun. La micul dejun cerem meniul: ni se aduce cite o farfurie cu 3 felii de salam, una de cascaval, o rosie si un castravete. Noi: am cerut meniul! Pai asta e meniul! Se numeste gustare rece! Meniu (adica lista) nu aveau, ca se deschisese hotelu de 3 zile, auzi! Bun, mai cerem 2 ceaiuri, o cafea, 2 omlete si cite o portie de gem. La final ne face nota: 316.000!!! Depasisem baremu cu 116.000. Auziti preturi: 100g salam 35.000, 100g cascaval 25.000, rosie 8.000, castravete 8.000. Deci gaoaza aia de 'gustare rece' fu 76.000! (si pe dracu 100g, ca o felie de csacaval numa 100g n-are)! Cafea: 50.000, unt 10.000 (portie din aia de ajunge la o felie), omleta cu ciuperci 25.000, omleta cu sunca 30.000 (da sunca era un fel de parizer vechi) etc.... Cind am vazut le-am si zis ca sunt cirnati ca daca stiam ca o felie de salam costa 10.000 mincam dracu la Savoy etc... vorbaraie, ca la Savoy, 4 stele, preturile cam tot alea erau, sau mai mari, si mincarea si mai proasta! In rest: piscina hotelului gratis, da berea 50.000. Daca dadeai o tabla ca omu si udai cu 2-3 beri dadeai faliment! Noroc cu terasa Corsaru deschisa in apropiere, cu preturi mai normale... deci: Mamaia are hoteluri misto dar restaurante jupuitoare si sub orice critica. Aventura la Savoy (Best Western, deh, 4*): un pansament la cabinetu medical e 100.000 pentru oaspetii hotelului! Alta: suna un tip in strainatate dupa care suna la receptie si i se zice ca l-a costat 70.000. La plecare ii da nota de plata de 300.000. Pai ati zis ca e 70.000!?! Pai da, da adaosul nostru? La dracu, adaos de 300% la impulsurile romtelecom? Pusi pe japca, noroc ca pt. la vara au contracte cu strainii, ca m-am interesat de rezervari pt. la vara la vreo 4 hoteluri, si toate mi-au zis ca sunt pline deja pt. iulie-august! Trist.... Turismu lu Agathon....

In plus se pregateste taxarea auto pentru intrarea in mamaia. Tocmai se construia de zor, la toate 3 intrarile in statiune, benzile si ghiseele. Alta destinatie nu vad....

Deci: vineri seara s-a baut la Corsaru, dupa care ultima sticla de vin s-a baut pe la 1 seara in mare pina la briu. Simbata s-a zacut la table la piscina pentru ca pe plaja era vint de nu se putea sta. Seara nimic, ca era totu inchis.... Duminica plaja, iar masa de plecare luata la On Plonge, in Constanta, deci vedeti pe circiumi mai departe. Cam asta. Apa super misto, curata, racoroasa.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 30, 2002 5:38 pm

Ce penibil..sa dai 316 000 lei pe nitel cascaval niste omlete si nite ceaiuri. Pai,bai Rolf,daca mancai la un hotel de lux de pe litoralul Greciei..te ducea mai putin.

E chestie de mare noroc cu mancarea asta. Eu in 1998 am stat la hotel Appollo in Neptun...si am avut noroc cu masa la restaurant.
Stateam 4 oameni intr-o camera de 2...si ne-am tras la sortzi care sa mancam la restaurant,,,ca aveam 3 mese /zi. Si sortzii m-au ales pe mine,care la inceput m-am intristat.
Dar...la final mi-a parut bine..pentru ca mancarea a fost deosebit de buna si foarte satioasa.
De bucuros ce eram ca era mancarea buna..imi notam in fiecare zi ce aveam la masa intr-un carnetzel....ca sa imi aduc aminte peste ani. Chiar acum cititnd postul lui Rolf,despre mancarea infecta....am cautat acest carnetzel..ca sa va zic ce mancam eu la mare.
Iata ce zice carnetelul :

2 august 1998
mic dejun : 3 felii cascaval,7 felii salam Sibiu,1 pachetel unt President,ceai,1 rosie (ba..dar mari feliile...de ajungeau si jumate din cate au pus aia)

dejun : ciorba dreasa,rasol cu cartofi si sos brun,inghetata de alune

cine : cascaval pane , cartofi taranesti + 1 piept pui,prajitura cu frisca

4 august 1998
mic dejun : 3 felii sunca,3 felii cascaval,unt,miere,1/2 ardei,1 ou,ceai

dejun : ciorba de porc,cartofi taranesti + pulpa de porc,inghetata de cacao

cina : peste cu ceapa prajita,pireu + 1 piept pui,juma' de pepene galben

V-am dat 2 zile..drept exemplu....sa vedetzi cam ce mancam eu in vara anului 1998. Preturile destul de mici. Acum sa judece prea'cinstitzii cititori daca mancam sau nu bine ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 30, 2002 5:51 pm

:hehe: moshule, tipicar mai esti!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 30, 2002 5:54 pm

Nu sunt tipicar..dar eu am mania sondajelor..imi place sa fac statistici..cu ce mananc,ce beau...asta pe langa obisnuitele statistici din NBA....pentru care am o agenda separata.
cum ca traim vremuri moderne..am inceput sa le fac in Excel ! :)

Si ia uite ce bine e ca mi-am notat...ca peste ani imi aduc cu bucurie aminte.....
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Mai 30, 2002 6:01 pm

Mosu are cel putin o doaga lipsa. De cate ori ma duceam la el vb de ceva si avea un lapsus incepea sa caute prin sertare dupa hartiute cu notatii, caietele vechi, noi. La el totu e scrin intr-un coltisor pe ceva, undeva....

Cred ca are si acum grupele ligii de acu 7 ani, averageul aruncarilor de la 3 ale lui Payton din 96, cat a costat biletul la mare acu 2 ani, cate mentosne a mancat in vata lui 97 si alte chestii de genul asta pe care un om cu mintea intreaga nu le-ar scrie undva sa le puna deoparte.
Aliosha

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 30, 2002 6:12 pm

prima data credeam ca face misto, acum mi-am dat seama ca nu si mi se pare caraghios tare!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 30, 2002 6:16 pm

Pai da Zgubi...dar eu tin minte si ce am facut acum 15 ani ! Pe cand tu...nu cred ca imi potzi povesti 3 fraze despre ce ai facut la mare acum 2 ani !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 30, 2002 6:24 pm

acum doi ani era in 2000, da, ceea ce inseamna ca am fost la Mangalia, si e bine ca am fost acolo ca am zburat imediat in Vama veche unde am asistat la Mobilizare generala 1!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 30, 2002 10:34 pm

bai.... din vasta mea experientza din perindatul litoralului o intamplare mi-a ramas intiparite in minte...

parca ieri eram cu parintii in navodari, la un hotel de o stea si jumatate [:D], unde vaile erau comune.... eram acolo cu o fundatie pe care o ajuta tata... erau tinere talente. intr-o camera de langa cea a parintilor mei si a mea, erau 5 fete. una mai dragutza ca alat... si pt. ca eram cel mai mic dintre toti cei de acolo... eram un fel de "protejat" al lor.... pana intr-o zi cand ne-am intors de la plaja.... ieshisem de la dush... si ma duceam in camera mea... cand trec pe langa camera fetelor, si vad un tip care era nevazator si vb. cu ele [el fiind chior].... fetele erau dezbraca..... si dak se uita moshu' am zis sa ma uit si eu... am stat vreo 2 min... fara ca nimeni sa ma observe... si ..... m-au dat in shuturi afara,..... lol..... !!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 30, 2002 11:49 pm

Bai..Gabytzule..de ce toate tzi se intampla numai tzie ? Profa de mate itzia arate tzatzele.....fetele astea stau dezbracate in fatza ta ! De ce nu am si eu norocul tau ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Mai 31, 2002 9:18 am

Du-te la nudisti oribile!

Ba, si io pot sa insir unde am fost la mare din '81 incoace!

Stiu ca era mai ieftin daca mincam oriunde altundeva, asta e, teapa s-a luat! Tin sa anunt ca pretul micului dejun aparea pe nota si in dolari: 9,6! Am si acu nota, ma gindeam sa o scanez si sa o atasez, da cum atasamentele inca nu merg.... Acu, un strain care vede ca l-a costat micul dejun 9,6 usd pt. 2 persoane nu se ingrijoreaza chiar in halu asta....
Rolf
Junior Member

Foarte nervos!

Mesajde Rolf » Vin Mai 31, 2002 12:42 pm

Asta ar fi povestire despre mare, da merge. Fratilor: nu reusesc sa-mi rezerv si io ca omu o saptamina pentru la vara! Dispeceratul din Neptun imi zice preturile, dar ma anunta clar ca nu are nici un loc pt. perioada in care vreau io. Numai cu bilet de la agentii, ca e totul contractat! Dar la agentii, la care sun de saptamini, ma duc personal, le caut pe net (deci ma zbat de ceva vreme, degeaba, se pare)... mi se impune o perioada, si nicaieri nu gasesc exact saptamina mea amarita de concediu. Ba cu o zi inainte, ba cu o zi dupa...
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 31, 2002 9:39 pm

Atunci nu itzi ramane decat sa itzi inchiriezi un apartament in Mangalia !
Sau o casutza in Costinesti !
Eu asa am facut anul trecut..ca am fost in 2 perioada la mare. Anu trecut a fost prima oara dupa ceva vreme,cand am ocolit Neptunul...si nu mi-aparut rau.
Totushi anul asta..vrea sa merg neaparat in Neptun.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Foarte nervos!

Mesajde maximus » Lun Iun 03, 2002 9:23 am

Initial trimis de Rolf
Asta ar fi povestire despre mare, da merge. Fratilor: nu reusesc sa-mi rezerv si io ca omu o saptamina pentru la vara! Dispeceratul din Neptun imi zice preturile, dar ma anunta clar ca nu are nici un loc pt. perioada in care vreau io. Numai cu bilet de la agentii, ca e totul contractat! Dar la agentii, la care sun de saptamini, ma duc personal, le caut pe net (deci ma zbat de ceva vreme, degeaba, se pare)... mi se impune o perioada, si nicaieri nu gasesc exact saptamina mea amarita de concediu. Ba cu o zi inainte, ba cu o zi dupa...

rolf fii barbat. du-te fara rezervare si vezi tu acolo. ajungi pe la 4.00 pe plaje cu bagajele, prinzi rasaritul de soare acolo si pe pe urma faci turul hotelurilor sau asa cum zice si oribilul inchiriezi un apartament, eu n-am ratat niciodata una d-asta la plezneala.
alta varianta este portita, un grind care desparte lacul razem de marea neagra (salbaticie curata).
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
maximus
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Iun 03, 2002 11:53 am

Stiu de Portita, vezi ca am si povestit mai sus.... din pacate nu mai e nici acolo salbaticie.... la anu in schimb ma duc direct in Delta, la recomandarile si sfaturile unui coleg de forum.

M-as duce ma la plezneala, da deja sunt om cu concediu, din 6 zile n-am chef sa pierd una cautind cazare.......
Rolf
Junior Member

Mesajde maximus » Lun Iun 03, 2002 12:16 pm

ai incercat omnia turism?
tel: 312.4945, 312.63.16
http://www.omnia-turism.ro
au citeva oferte bune

by Moshu : pt. a trimite un nou mesaj pe forum se utilizeaza butonul trimite..nicidecum butonul raspunde !
folosesti raspunde..doar daca ..ai de gand sa raspunzi la un mesaj aflat in spate !
Pt. ca esti nou te iert,bai Maximus,dar sa nu se mai intample !
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
maximus
Junior Member

Mesajde Jasmine » Lun Iul 29, 2002 10:48 pm

ceva haios..hmm...acum vreo 2 saptamani cand eram la Mamaia ...am mers din club in club :din La Mania in Office in La Cucaracha...am dansat pe mese...am dat pe gat vreo 6-7 tequilla(cu tot tacamu-sare & lamaie) si m-am facut verze....pe la 4 si jumatate am facut baie in mare iar apoi am privit rasaritul..cu toate ca eram cam mahmura!! :hehe:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

part I - introduction

Mesajde darkshines » Dum Aug 18, 2002 6:08 pm

pai ma indeamna moshu sa povestesc pe unde am fost .
in primele zile am cutreierat mamaia si neptun impreuna cu cativa prieteni(erau si parintii pe-acolo dar noi ne straduiam sa facem abstractie de existenta lor). a fost destul de distractiv desi nu dormeam mai mult de 3 ore pe noapte .
apoi mamei mele i-a venit ideea "stralucita" de a vizita statiunea numita Portita , opera Danei Nastase si a unui investitor strain.
Portita e pe undeva pe langa lacul Razim sau golovita si arata chiar foarte bine. intr-o parte ai lac cu stuff pescuit si hidrobiciclete si in cealalta parte ai marea (apa e mai limpede decat oriunde) cu nisip alb si fin(si curat pe deasupra) , cu terase si tot tacamul.
era si un fel de discoteca pe-acolo unde vineri,sambata si duminica niste stripteuze foarte dragute faceau atmosfera. plus cateva concursuri de amatori la care toata lumea a ras cu hohote.
in fine , s-au organizat si cateva focuri de tabara . la ultimul am facut un fel de hora in jurul focului(cu tot cu binevoitoarele stripteuze) si desi am calcat in jar de cateva ori totul a fost super.
am facut baie in mare intre 2am-4am dupa care ne-am asezat pe plaja si ne-am zgait la rasarit , etc
more in part II :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Wild Rose » Mar Sep 23, 2003 11:34 am

lemme think... vara asta am ajuns de cateva ori la mare... dar nu are rost sa intru in detalii (ce am facut am facut...treaba mea dom`le :D )

Saptamana trecuta am plecat cu scoala in Mamaia.. Am plecat din Bucuresti luni, la 9:00 dim si am facut 5 ore jumate pe drum... totusi, am avut parte de o saptamana oarecum interesanta.. nu m-am mai chinuit in viata mea sa fumez cum am facut-o saptamana trecuta... in camera nu puteam pentru ca miroseau profesorii (in prima zi a trebuit sa dam spaga ca sa ne aeriseasca cameristele cum trebuie)... Asa ca prima zi am fumat prin aerisirea din baie!!! Cheie de la balcon nu aveam... a trebuit sa dam spaga sa ne-o dea inapoi (de atunci a fost mult mai usor)...

nu aveam voie nici sa bem, dar totusi ne-am facut MANGA!! Am avut vodka, gin, vin, bacardi, etc! L-am si sunat pe moshu (si desi el sustine ca am zis ca vreau sa... sunt destul de sigura ca nu am facut... da sa mor de stiu ce i-am spus ... tin minte doar ca vroia Diana sa ma f**a) Cred ca am fost singurele fete care au reusit sa nu tina cont de nici o regula ...

Oricum, a fost frumos... fiind cu scoala, eram obligata sa ma trezesc devreme (la 6:30) si pe la 7 eram pe plaja... am intrat si in apa, desi era ft rece (baietii mi-au spus ca le-a inghetat p**a)... Am jucat volei si fotbal pe plaja (pacat ca nu am putut face plaja... )

In ultima zi am fost cu barcile ... iar seara ne-am plimbat prin constanta ...

Deabea astept sa vina iar vara... aceasta mica excursie nu a facut decat sa-mi starneasca pofta de mare, de soare, de distractie... si sa-mi reaminteasca de ce imi place atat de mult la mare :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

3968

Mesajde baixinho© » Dum Noi 02, 2003 2:54 pm

acum mai multi ani am fost cu cortul la mare, in Mamaia, undeva langa topogane. a fost prima si singura data cand am comis respectiva greseala, deoarece tot ce consumam era "cu nisip": cafea cu nisip, ceai cu nisip, ciorba cu nisip. eram exasperat.
tata si finu facusera o groapa imensa in nisip si cumparau in fiecare dimineata 2-3 bucati d-alea mari de gheata. puneau sticlele de bere pe fundul gropii, deasupra cuburile de gheata, totul acoperit cu prelata de la masina, iar peste prelata nisip, dar nu foarte mult.
aveam cort de patru persoane, iar eu dormeam pe tesara. asta in prima noapte, pentru ca dupa aceea mi-a venit ideea geniala de a dormi sub masina. am sapat groapa de rigoare si pot spune ca dormeam mai bine decat in cort. partea nasoala a fost ca prima data cand m-am trezit am vrut sa ma ridic, dar am dat o capatina in toba masinii de am crezut ca am spart-o. avantajul era ca ma trezeam cand rasarea soarele, dezavantajul era ca din cand in cand cainii se bagau sub masina sa doarma si fie ma trezeam cu ei langa mine fie se apucau sa-mi traga la limbi pe fata de imi venea sa-i strang de gat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Înapoi la Calatorie, turism, plimbare