Ce parere aveti despre HIP-HOP-ul romanesc?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

voi

Mesajde Sekutor » Mie Oct 30, 2002 11:52 pm

Acum am auzit si io de siteul asta. Asta numai pentru ca cineva mult mai important ca mine i-a facut onoarea sa-l viziteze.
Reccunosc faptul ca n-am citit toate posturile, dar despre majoritatea celor care le-au scris le pot spune k nu ar trebui sa-si oboseasca degetele de pomana cu tastatul pentru a-si exprima o asa-zisa parere ( de altfel neavizata) despre ceva despre ccare nu au auzit decat in filme.
Va pup pe toti.
Pace lu' Calin oriunde s-ar afla.
Sekutor

Mesajde SatyR » Joi Oct 31, 2002 2:37 am

Eu n-am de spus decat : methadon3000/5000 rulz...

Apropo mai stie cineva ceva de ei????.....Vexxatu e un andevarat:)

Mi-ar placea sa mai scoata ceva.

AAa si am uitat de deceneu ..care iar e belea:)
SatyR

Mesajde Necuratu' » Lun Noi 04, 2002 5:11 pm

Am citit pe forum ca Vexxatu e in Japonia cu bursa de studiu, despre Sleek stiam ca a plecat in State...

SatyR te stiu cumva, ca prea ne asemanam la preferinte?
Necuratu'
Junior Member

Mesajde sica » Lun Noi 04, 2002 7:04 pm

Pana acuma asta mi s-a parut cea mai interesanta, civilizata shi adevarata discutsie de pe acest forum.
Domnu ala cu nick-ul ala straniu giegie gie pare bait foarte deshtept...in mare parte are dreptate.
..capu sus
sica
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Noi 04, 2002 8:56 pm

Nu cred ca ne cunostem necurate:)))))..da asa ca fapt divers insira si tu aiic trupele tale de suflet .nu ma refer la hip hop ci la tot ce tine de muZica,romaneasca/straine ....asta ca sa verificam cat de mult ne asemanam:))))
SatyR

Blame me!

Mesajde KrazyKID » Lun Noi 04, 2002 11:00 pm

Bai ... de ce trebe totzi sa va certatzi pe un gen de muzica...ca mari fani..ce avetzi de cashtigat din asta la urma urmei,daca nu suntetzi chiar artistu respectiv. Apoi ...de ce trebe tot omu din .ro sa se defineasca dupa muzica pe care o asculta? defapt nu numa din .ro ..peste tot...nu e totu despre muzica ...zic eu ...putetzi sa datzi cu vina in mine...e ca shi cum atzi da o palma la rahat...salut
KrazyKID

Mesajde Necuratu' » Mar Noi 05, 2002 6:00 pm

Initial trimis de SatyR
Nu cred ca ne cunostem necurate:)))))..da asa ca fapt divers insira si tu aiic trupele tale de suflet .nu ma refer la hip hop ci la tot ce tine de muZica,romaneasca/straine ....asta ca sa verificam cat de mult ne asemanam:))))

As insira eu dar cred ca s-ar enerva lumea, pt. ca in afara de fostul RANS trupele mele de suflet nu prea au treaba cu hip hopul, mai degraba cu metalele si cu rockul gotic. Dar nu refuz nimic din underground. Sa dau totusi un nume, am un mare respect pt. LACRIMOSA
Necuratu'
Junior Member

Mesajde SatyR » Mar Noi 05, 2002 7:57 pm

Aha.......lacrimosa.......suna bine ce sa zic ,am si eu cateva albume:)....da ce zici de un Dead can dance,un daine lakaien,laibach,my dying bride,un moonspell sau ceva empyrium ?

lol-hai ca-am dat-o in extrema cealalta de la vexxatu vexx am ajuns la fernando ribeiro sia ltii lol :)))))))))))))
SatyR

Mesajde Necuratu' » Mar Noi 05, 2002 8:27 pm

Initial trimis de SatyR
Aha.......lacrimosa.......suna bine ce sa zic ,am si eu cateva albume:)....da ce zici de un Dead can dance,un daine lakaien,laibach,my dying bride,un moonspell sau ceva empyrium ?

lol-hai ca-am dat-o in extrema cealalta de la vexxatu vexx am ajuns la fernando ribeiro sia ltii lol :)))))))))))))

Cred ca o sa ne injure ceilalti...
Daine Lakaien, am tot auzit numele asta, dar nu am reusit sa fac rost de nimic, restul am ascultat cel putin un album si imi plac. mai putin Dead can dance pe care nu pot sa-i sufar ,cred ca din cauza ritmurilor orientale.

Nu exista un forum de gotic/dark wawe, etc?
Necuratu'
Junior Member

Mesajde SatyR » Mie Noi 06, 2002 12:17 am

hm pe mine dead can dance ma da gata ......imi pace la maxim muzica orientala ......cat despre forumurui de goth era unu la http://www.wich.fm sau ceva de genul asta .....da nu stiu daca mai e
SatyR

Mesajde SatyR » Mie Noi 06, 2002 12:19 am

hm pe mine dead can dance ma da gata ......imi pace la maxim muzica orientala ......cat despre forumurui de goth era unu la http://www.wich.fm sau ceva de genul asta .....da nu stiu daca mai e.
Dene lakaien pt mine sutn genii,.deci muzica aia e ceva iesit din comun .....imi plac la maxim .....e un soi de dark-wave dar suna super ,si vocalistu e bestial ,cea mai tare voce
SatyR

Mesajde Necuratu' » Mie Noi 06, 2002 6:12 pm

Initial trimis de SatyR
hm pe mine dead can dance ma da gata ......imi pace la maxim muzica orientala ......cat despre forumurui de goth era unu la http://www.wich.fm sau ceva de genul asta .....da nu stiu daca mai e.
Dene lakaien pt mine sutn genii,.deci muzica aia e ceva iesit din comun .....imi plac la maxim .....e un soi de dark-wave dar suna super ,si vocalistu e bestial ,cea mai tare voce

De Endraum si Sopor Aeternus ce zici. Cred ca as putea spune ca Endraun imi plac cel mai mult din toata muzica.
Necuratu'
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Noi 06, 2002 9:30 pm

Fratzilor, ce-i asta? Parca se vorbea de HH...avetzi pm-uri. USE THEM!!!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde SatyR » Joi Noi 07, 2002 8:39 pm

sincer sa fiu n-am asculgtat pana acum Endraum dar am notat :))

cat despre sopor ,am ascultat o sg melodie dar nu mi-a placut vocalu ...apropo ala e tip sau e tipa care canta? lol :)))

SA rev la hip hop :))))))

"la cotitura sunt cel ce-ti pune viza dar iti pica fisa mai lent ca turnu din Pisa ,mi s-a spus ca sus inseamna afara un psihiatru doctor in filosofie veterinara ce-a studiat mustele verzi din prisma lui henri coanda ,mi-a facut din ochi cu mana ca stevie wonder"

Marfa ,nu?..ce vreti mai mult de atat.. lol

:))))))))
SatyR

Mesajde cutuma© » Joi Noi 07, 2002 9:36 pm

nu mai face fetze fetze ca un cub eu sunt din subteran te fac sa mananci prin tub etc.

pls vorbitzi on-topic shi folositzi dracu' pm-uri...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Postul negru

Mesajde Shao Khan » Mar Noi 12, 2002 3:53 pm

A vorbi despre ce nu stii e o greseala. A vorbi despre ce stii inseamna a o face cu modestia celui care tine ca si altii sa invete ceva despre un subiect care pe tine te-a fascinat candva. Iata de ce in viata trebuie sa vorbesti cat mai putin; asa vei putea invata mai mult decat vorbind non-stop. Am parafrazat - si extins putin - un proverb japonez pentru ca observ ca in ziua de azi toti se dau mari cunoscatori cand vine vorba de hip hop. Poate isi vor da seama cat sunt de penibili, dar asta e strict o chestiune de timp. Pentru moment, oricat de multi le-ar spune sa se abtina pentru ca abereaza, ei tot ne vor polua retina cu posturi mai putin avizate decat consumul de hash, tot vor folosi (ce gresit!) netul ca pe o unica solutie de refulare a unor de cele mai multe ori inexistente talente lirice. Iata de ce le-as recomanda cu maxima caldura lui sorin si altor partari sa tina un post negru, mai degraba decat sa tasteze un post maro. Mai ales cand topicul este o cultura inaccsebila celor cu un hIQ inferior cimpanzeilor. Mai ales cand din acest iceberg (slim) se vede doar un varf care imi repugna pana si mie.

"HH Lamerul: Tati, cat mai coboram?
R: Bolovanule!"

Sekutor - Pace si tie frate, oriunde te-ai afla.
we all can't be pimps and we all can't rap
Shao Khan
Junior Member

Localitate: From the thoughts' next bridge through the hell's gate, lirically detonating

.....

Mesajde n3aGabitz » Mar Noi 12, 2002 6:58 pm

shao: cand ti-am citit post-ul pe racla-online ma gandeam cat o sa dureze pana ai sa raspunzi si la thread-ul asta....

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde SatyR » Joi Noi 14, 2002 1:33 am

Fratilor voi ce parere aveti despre ultima melodie a celor de la morometzii?"se intoarce"?

mie unu mi se pare super :)
SatyR

haha

Mesajde Gnom » Joi Noi 14, 2002 2:30 pm

Initial trimis de SatyR
Fratilor voi ce parere aveti despre ultima melodie a celor de la morometzii?"se intoarce"?

mie unu mi se pare super :)

parerea mea e ca moromwetii noi,sunt mUUUUUUUUUUUUUUULt sub limita ce lor vechi,adica uite sud still(suppa album),suppa piese,iar aici,vine sapro cu bartai ciocu si zice hopaaaaaaaa,si gata,bai pula mea,itr-o piesa tre sa zici si altceva decat hopaaaaaa sa sune bine

\parerea mea

Gnom
Gnom

Mesajde nephyu » Joi Noi 14, 2002 4:22 pm

ba minac-mi-atzi pula da voi ce ascultatzi mha manele care nu sunt copiate ci doar remixate de vreo 20 de ori in 60 de feluri cantate de 100 de manelari sau voi ma pulelor miscatoare care ascultazi dance oare piesele voastre nu au negativele altor pise sau or fi aia foarte inteligentzi si isi fac ei singuri negativele apropo la versuri vatzi gandit mha ia zicetzi mha ce trupa de dance nu are un om care face versuri .....

vatzi sculat si voi intr-o dimineatza cu un cos in loc de pula si credetzi ca stitzi ce inseamna hh sau de ce nu is bune hainele largi da voi ce purtatzi mha pantaloni evazatzi si va credetzi ackent sau haine mulate sa putetzi dansa pe "haos" scuze house cu cat pula mea credetzi voi ca suntetzi mai desteptzi daca i-mi fredonezi "la mare la soare " in loc de "curios scandalos its a bad joke" ????
are careva un raspuns ......??

asa ca voi astia cu pula si nivelul de trai ridicat nu ma vorbitzi ca la fiecare cuvant va iese pe gura o aberatzi

eu oricum nu is suparat ci doar intristat ca in romania sunt mai multzi oameni sub nivelul standar al IQ-ului asa ca va las sa castigatzi dar sa stitzi ca atzi castigat un mare "0"
nephyu

Mesajde Gigi duru » Lun Dec 30, 2002 6:55 am

Prea multi idioti si necunascatori pe forumul asta.Multi au postat aiurea fara argumente,iar ceilalti degeaba le explicati.Yo postez acum pt. ca sunt asa nervos(nu stiu de ce) incat am zis ca ddaca nu zic nimic ma duc si ma culc.Pirtea Sorin ESTI CEL MAI MARE IDIOT POSIBIL.Cum naiba ai reusit sa scoti perlele alea din tine?Pt. cei care considera ca BUG shi Parazitii sunt singurii hh la noi in tara am cateva vorbe:1)Se vede ca sunteti necunasctori
2)Daca sunteti cunascatori sunteti capu' pulii lu Hector(si ala gandea mai mult).
Acum merg sa dorm si jur ca nu mai postez aici(nu merita)
Respect pt. cei care intradevar cunosc ceva despre genul acesta.Respect si pt cei care nu cunosc nimic,dar isi tin gura pt. ca asa trebuie(yo nu vin la mata pe forumu de dance sa arunc cu cacat in tine)-stai in banca ta.Am zis

P.S.Nu ma-m logat pt ca is mort de somn
Gigi duru

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma