Intalnirile forumiste in ianuarie
Moderator: anjin-san
115 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
bah bhuttule diferenta de 35.000 lei la bs o platesti in plus pt privilegiul de a-l vedea pe sod si de a sta de vb cu el. altii ar da si mai mult asa sa stii....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de bhuttu
De tequilla nu ma pronunt, da' ouzo la 25k chiar e pont. Dracu', la SOD e 60k si e aceeasi marca.
e 80000 si nu e aceeasi marca!si daca tii sa te intalnesti in locuri ieftine,vezi ca e o bodega la gara BAsarab.tocmai au renovat-o si acum are si geamuri!
-
SOD - Mesaje: 6035
ete pula.hai sa ne intalnim in locuri scumpe,ca asa e bine.ce de cacat!cine crezi ca a zis sa ne intalnimin locuri ieftine?am zis sa ne intalnim intr-un loc dragutz,care intamplator e si mai ieftin.ne-am intalnit in piranha din cauza ca backstage-ul era inchis.oricum,din punctul meu de vedere-propun piranha in continuare.
da,si muzica ca in piranha mai rar!
da,si muzica ca in piranha mai rar!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Eu o sa trec prin Backstage. Cine vrea sa vina..ma gaseste acolo.
Cata...adu si tu Shrek. 10x
Cata...adu si tu Shrek. 10x
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1498
Ma, io maine trec pe la SOD si dupa aia vin la intalneala. Da' pana maine decidezi... decizi... decize.. sa va hotarati unde se strangem, da?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Vin si eu....
Bai baiezti si fete.....eu ma duc dupa Moshu in B.S ca am auzit ca e berea ieftina acolo....
si e mai aproape de mine...!:) asha ca....fiti cu ochii pe mine in B.S!:)

-
Love2Fly - Junior Member
Da...maine la 18 voi fi in Backstage....pentru a-l cunoaste in premiera absoluta pe Love2Fly.
Cine doreste sa stea la o bere cu noi....sa vina la 18 .
PS : carciumare ...sa nu uitzi sa imi aduci si mie filmul cu capcaunul
Cine doreste sa stea la o bere cu noi....sa vina la 18 .
PS : carciumare ...sa nu uitzi sa imi aduci si mie filmul cu capcaunul
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Cu tot regretul pe care-l am ca sustin schisma comunitatii fanclub, maine seara voi fi in Piranha. Sa ma ierte Cata, da' n-am nici o fascinatie in a sta la masa cu OM sau cu Love2Fly.
Asadar, as far as I'm concerned, 18.30, Piranha, urmatorii:
- Alin
- baixinho
- dinu
- neamtzu
- zgubilici
- ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra...
Si oricine altcineva e binevenit, evident.
Asadar, as far as I'm concerned, 18.30, Piranha, urmatorii:
- Alin
- baixinho
- dinu
- neamtzu
- zgubilici
- ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra...
Si oricine altcineva e binevenit, evident.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de bhuttu
Cu tot regretul pe care-l am ca sustin schisma comunitatii fanclub, maine seara voi fi in Piranha. Sa ma ierte Cata, da' n-am nici o fascinatie in a sta la masa cu OM sau cu Love2Fly.
sa inteleg ca nu iti place sa stai nici cu mine pt ca eu merg in bs?;P
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
1502
Piranha, evident, ca sa mananc iar pastrama cu mamaliguta (imi ploua in gura numai cand ma gandesc la ea), da' o sa intarzii ca ma duxí£-l vad pe SOD.
PS: Mosule, ma scuzi ca vreau sa imi dau importanta si ca ma bag in seama, dar tu te duci in Backstage joia? Adica uite la ce ma refer prin intrebarea anterioara: ultimul tau post, in care ai mentionat ca "maine la 18 voi fi in Backstage" este scris in ziua de 29 ianuarie, la ora 00:42. Oricum, petrecere superbí£.
PS: Mosule, ma scuzi ca vreau sa imi dau importanta si ca ma bag in seama, dar tu te duci in Backstage joia? Adica uite la ce ma refer prin intrebarea anterioara: ultimul tau post, in care ai mentionat ca "maine la 18 voi fi in Backstage" este scris in ziua de 29 ianuarie, la ora 00:42. Oricum, petrecere superbí£.
ANTI
-
Of,of..baixo. Tu nu esti brazilian deloc. Esti riguros ca un neamtz. Stii bine ce am vrut sa spun.
Astazi ,adica miercuri....ma voi duce in BS...sa beau bere. Iar pe urma...poate repet figura de saptamana trecuta alaturi de SO. Did somebody say McDonald's ?
Astazi ,adica miercuri....ma voi duce in BS...sa beau bere. Iar pe urma...poate repet figura de saptamana trecuta alaturi de SO. Did somebody say McDonald's ?

-
ostilitate intre forumisti??????????????cum poti spune un lucru atat de urat despre niste persoane atat de minunate???????
bs se deschide sambata asa ca probabil miercurea viitoare o sa putem reveni !asta daca mai vreti...
bs se deschide sambata asa ca probabil miercurea viitoare o sa putem reveni !asta daca mai vreti...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
1504
Initial trimis de Oribilul Mosh
(...)Stii bine ce am vrut sa spun.(...)
Nu, pentru ca am mai spus de atatea ori ca pricep greu si uit repede.
Initial trimis de Oribilul Mosh
(...)Astazi ,adica miercuri....ma voi duce in BS...sa beau bere. (...)
a!
Initial trimis de Superba Oana
(...)bs se deschide sambata asa ca probabil miercurea viitoare o sa putem reveni !asta daca mai vreti...
dar eu vreau sa ma duc azi acolo! sau este interzis? este drept, ca nu ma duc in club, ci la SOD (stiu, am mai spus de jdí£mii de ori ca azi ii fac o vizita lui SOD; asta este, incerc si eu sa imi dau foarte multa importanta, cu riscul de a deveni antipatic).
ANTI
-
Initial trimis de Superba Oana
sa inteleg ca nu iti place sa stai nici cu mine pt ca eu merg in bs?;P
N-am spus nicidecum asta, Doamne-fereste! Doar ca tu nu te-ai inscris la cuvant nicaieri. Ca tot veni vorba, nu vii si tu in Piranha diseara?
Si de saptamana viitoare ne mutam toti in BS.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Mdeah....
Asha......azi am mai facut un "pas" in domeniu fanclubului.ro!:)
Desi cu o intarziere de hmm....15 minute m-am prezentat si eu in BS pentru a-l cunoste pe de-acum "celebrul" Mosh si nu numai....Au mai semnat condica S.O-a:)...Cruela:) shi Crazy_Felina "with her boyfriend" apoi pentru cateva minute ni s-a alaturat si SOD care impreuna cu O.M au dat un adevarat "recital". Mai multe va spune Moshu...
...daca vrea. In rest?....ma bucur ca am "drum comun" cu Moshu' pana acasa!:) am vazut ca se mai faceau caracterizari asupra "userilor" acum ceva vreme insa eu nu voi caracteriza pe nimeni....
Pot, insa, spune ca toti userii sunt "deosebitzi" in felul lor.
Cam atat de la Intalnirea nr 1 pt mine.
A relatat de la fazta locului, al vostru Love2Fly
p.s: Moshule n-am rezista si am postat acum.
Desi cu o intarziere de hmm....15 minute m-am prezentat si eu in BS pentru a-l cunoste pe de-acum "celebrul" Mosh si nu numai....Au mai semnat condica S.O-a:)...Cruela:) shi Crazy_Felina "with her boyfriend" apoi pentru cateva minute ni s-a alaturat si SOD care impreuna cu O.M au dat un adevarat "recital". Mai multe va spune Moshu...

A relatat de la fazta locului, al vostru Love2Fly
p.s: Moshule n-am rezista si am postat acum.

-
Love2Fly - Junior Member
1508=1500
foarte bun pizza la club "un 2 si un 1". as mai fi mancat o felie si din a lu nila_p (macar asa de pofta), da' dupa doua portii imense mi-e ca dadeam in alte alea. a fost cagula (si zi asa, ma, nu-ti face placere sa stai cu noi la masa; bine stimabile), neamtzu, butu, dinu, un prieten a lu nila_p, Dora, nila_p, zgubilic si baucsino. A fost marfa, eu am beut doo beri (dupa alte doo in compania lu SOD (apropo, nea, vezi ca s-ar putea sa cada povestea de vineri, pentru ca sunt sanse imense sa ma duc sambata la o inmormantare; da' oricum, o sa-ti dau un pemeu sa iti spun mai multe) si un capucino si am mancat doo pizze diferite. dupa iz, a lu' nila_p era mai buna decat ale mele, da' nu mai aveam unde si anume sa mai bag in mine. m-a socat Dora. miniona-miniona, dar cand se aseaza la masa nici de respirat nu are timp.
a, si inca ceva: miercurea viituare mergem in Becsteigi.
a, si inca ceva: miercurea viituare mergem in Becsteigi.
ANTI
-
Da...o intalnire destul de interesanta si cea de ieri. Singura necunoscuta pentru mine a fost Love2Fly a.k.a Love (pt. sexul frumos) ....a.k.a Fly (pentru sexul tare) . :p
Eu ii voi spune..The Fly ! :p
Un baiat de treaba , prieten de suferintza cu mine in crunta Politehnica. Alte comentarii nu mai fac nici eu pentru ca ar fi de prisos.
Daca baixo s-a laudat cu mancarea...hai sa ma laud si eu. Am fost la McDuck's. Si am servit : 1 meniul FishMac XL & 2 cheeseburgeri.
Pe carciumar sunt suparat..asa ca nu zic nimic de el . Pentru ca m-am gandit sa nu mai vorbesc lumea de rau.
Eu ii voi spune..The Fly ! :p
Un baiat de treaba , prieten de suferintza cu mine in crunta Politehnica. Alte comentarii nu mai fac nici eu pentru ca ar fi de prisos.
Daca baixo s-a laudat cu mancarea...hai sa ma laud si eu. Am fost la McDuck's. Si am servit : 1 meniul FishMac XL & 2 cheeseburgeri.
Pe carciumar sunt suparat..asa ca nu zic nimic de el . Pentru ca m-am gandit sa nu mai vorbesc lumea de rau.

-
115 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma