good news

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

good news

Mesajde Eve » Vin Aug 10, 2001 11:04 pm

Cunoscutul manelist Vali Vijelie a produs, joi seara, in apropierea localitatii Ciochina, judetul Ialomita, un grav accident de circulatie. Vijelie conducea cu mare viteza un Mitsubishi galben, nr. CT-99-KER, apartinind lui Apostol Gabriel din Constanta, si a intrat in plin in trei vaci care traversau DN 2a. Pasagerul din dreapta, Vasile Marian (24 de ani), din Bucuresti, a fost grav ranit fiind transportat in coma la Spitalul Judetean din Slobozia, apoi in Bucuresti, la Sf. Pantelimon. Doua din vitele lovite au murit pe loc, iar a treia a fost sacrificata de proprietar, ca sa nu se chinuie. Cel mai socant lucru descoperit de politisti a fost acela ca manelistul conducea fara permis, fapt pedepsit cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda.
Cel mai socant lucru descoperit de politisti a fost acela ca manelistul conducea fara permis, fapt pedepsit cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda.
Eve
Junior Member

Re: good news

Mesajde KickAss » Vin Aug 10, 2001 11:24 pm

Yupiiiiiii! Sa intelegem ca va fii off-line timp de 6-12 luni. Yupiiiiiii!!!!!
KickAss
Junior Member

Mesajde shmack'n'bobo » Sâm Aug 11, 2001 1:20 pm

SHMACK'n'BOBO:COME AND JOIN THE PARTY!Síƒ CURGíƒ SHAMPANIA!!!!!!!!!!!!!:D
BOBO:Bíƒ í£la chiar e prost!!!!Sí£racele vaci le-a fí£cut shunci.Ví£ datzi seama :sí£ te omoare un manelist.Cred cí£ or sí£ fie cele mai nepoPULAre vaci din RAI.
SHMACK:Dací£ le primeste in Rai!!!!!!!!!!!!!PIZ DAi seama!!!!!!DUMNEZEU are culturí£ muzicalí£!!!!
BOBO:Bí£ ,je ví£ propun ceva:Duminicí£ ,noi "satanishtii" ashtia de pe NET sí£ ne ducem la "bisericí£" shi sí£ ne rugí£m pt.sufletele vacilor!!!!!!AMIN!
SHMACK:DOAMNE MILUIESHTE!!!!!!!!CíƒCI Cí‚ND VALI CHEFUIESHTE/SHI PE NOI NE MANELESHTE/VACILE-AU INTRAT ORBESHTE/íŽN MASHINA LUI DE PESHTE(marinar)!!!!!
BOBO:PA,SHMACK!!!!
SHMACK:PUSI,BOBO!!!!!!!
P.S. :SHMACK'n'BOBO THINCKS THAT THE COWS COMITED SUICIDE.:rolleyes:
shmack'n'bobo

uraaaaaaaaaaaa

Mesajde Vizitator » Dum Aug 12, 2001 6:12 pm

uraaaaaaaaa
tizul si vecinul meu e pe duca

buna treaba smack. bobo, fii mai atent.
urmatorul e ala micu. bobo, vezi sa nu calci pe el, il vrem viu si la parnaie

intrebare: oare ACm intra inapoi in ma-sa? io zic ca incape.
Vizitator

Mesajde Vizitator » Lun Aug 13, 2001 1:00 pm

Initial trimis de Eve
Cunoscutul manelist Vali Vijelie a produs, joi seara, in apropierea localitatii Ciochina, judetul Ialomita, un grav accident de circulatie. Vijelie conducea cu mare viteza un Mitsubishi galben, nr. CT-99-KER, apartinind lui Apostol Gabriel din Constanta, si a intrat in plin in trei vaci care traversau DN 2a. Pasagerul din dreapta, Vasile Marian (24 de ani), din Bucuresti, a fost grav ranit fiind transportat in coma la Spitalul Judetean din Slobozia, apoi in Bucuresti, la Sf. Pantelimon. Doua din vitele lovite au murit pe loc, iar a treia a fost sacrificata de proprietar, ca sa nu se chinuie. Cel mai socant lucru descoperit de politisti a fost acela ca manelistul conducea fara permis, fapt pedepsit cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda.
[B]Cel mai socant lucru descoperit de politisti a fost acela ca manelistul conducea fara permis, fapt pedepsit cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda.
[/B]

Cunoscutul manelist ValiVijelie a fost dat disparut vineri seara in apropierea Bufetului Chez Victor.Autoritatzile au sustzinut ca incearca sa se sustraga cercetarii penale pricinuite de accidentul produs cu o seara inainte,dar se ia in considerare shi ideea conform careia numitul Vijelie a fost rapit de o grupare paramilitara de protestantzi antimanele,avand in vedere ca pe gardul Localului a fost scrijelite cu sabia semnele Mx,probabil de teama ca inculpatul ar putea sa fie salvat de avocatzi shi sa scape nepedepsit dupa atrocitatea cu vacile de la Ciochina.Aceasta pista a fost confirmata trei zile mai tarziu, in momentul in care cadavrul lui Vijelie a fost gasit pe terasa Eve,sub un strat de pamant menit sa ingrashe rondelurile cu flori de pe marginea terasei.Proprietara terasei sustzine ca nu shtie nimic, dar este cercetata in stare de libertate.Pe fundul lui Vijelie a fost gasit acelashi semn misterios,scrijelit cu un obiect contondent:Mx,urmat de textul:La multzi ani! Cercetarile continua.
Vizitator

Re:

Mesajde Eve » Lun Aug 13, 2001 1:10 pm

damn it, musti mana care te-a hranit? trebuia sa te las sa dormi pe terasa, sa i faci la misto un priveghi lu' vijelie, daca tot m-ai dat de gol. we love u, push a little harder, damn it, ca de aia iti sunt wife.
da` daca asa stau lucrurile si tot nu se prinde nimeni ca daca vali vijelie face ravagii, tre `sa aplici principiul 'cherchez la femme', adica look for Eve, mai am una buna. inainte de vestea cu 'accidentul', se anuntase ca senzatia verii va fi L.A featuring Vali Vijelie. Acuma, asta din urma cred ca a ramas cu ceva sechele semnate Mx, sub forma de ptcoave si shit de cow. O sa cer voie sa fac un interviu cu aia de la L.A, sa ii intreb, compatimitor, ce planuri de viitor au. Ca daca n-au le fac eu, pe terasa, sub cadavrul Vali Vijelie. i like horny stuff like that.
Eve
Junior Member

Re: Re:

Mesajde manelesux » Lun Aug 13, 2001 2:04 pm

Initial trimis de Eve
damn it, musti mana care te-a hranit? trebuia sa te las sa dormi pe terasa, sa i faci la misto un priveghi lu' vijelie, daca tot m-ai dat de gol. we love u, push a little harder, damn it, ca de aia iti sunt wife.
da` daca asa stau lucrurile si tot nu se prinde nimeni ca daca vali vijelie face ravagii, tre `sa aplici principiul 'cherchez la femme', adica look for Eve, mai am una buna. inainte de vestea cu 'accidentul', se anuntase ca senzatia verii va fi L.A featuring Vali Vijelie. Acuma, asta din urma cred ca a ramas cu ceva sechele semnate Mx, sub forma de ptcoave si shit de cow. O sa cer voie sa fac un interviu cu aia de la L.A, sa ii intreb, compatimitor, ce planuri de viitor au. Ca daca n-au le fac eu, pe terasa, sub cadavrul Vali Vijelie. i like horny stuff like that.

Deci mie nu imi place sa pun mana pe manelishti,fie ei shi mortzi.Tzi-am zis sa il aruncam in Dambovitza ca e oricum plina de putregaiuri,da tu nu!!!!!!!Numa cum vrei tu!!!!!!!!!Acu ca tot l-au gasit play dead ca le abat io atentzia autoritatzilor inspre mine,shi io creca se mushamalizeaza afacerea pana vine toamna.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: uraaaaaaaaaaaa

Mesajde tzucu » Mie Aug 15, 2001 9:10 pm

Initial trimis de vali
uraaaaaaaaa
tizul si vecinul meu e pe duca

buna treaba smack. bobo, fii mai atent.
urmatorul e ala micu. bobo, vezi sa nu calci pe el, il vrem viu si la parnaie

intrebare: oare ACm intra inapoi in ma-sa? io zic ca incape.

Asta ar fi in stare sa cante si din puscarie...Adica nu vad ce anume i-ar putea opri pe astia..oricum sunt in mediul lor...Si mi-e sa nu iasa mai rau dupa aia..ca o sa-l coste si iar o sa aiba nevoie de bani...Uite numa ce a facut puscaria din Mike Tyson
tzucu
Junior Member

Re: Re: uraaaaaaaaaaaa

Mesajde testoasa » Vin Noi 23, 2001 11:25 am

Yo, yo! Vali Vijelie dat disparut? Fain! Mi se spala si mie urechile de muzica lui imbecila.Desi nu prea am motive de bucurie, pt. ca daca dispare el nu inseamna ca dispare toata "rasa manelistilor", dar, cu unul mai putin.
P.S.: Faina gluma!
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

Re: Re: Re: uraaaaaaaaaaaa

Mesajde Vortex » Vin Noi 23, 2001 11:35 am

Initial trimis de testoasa
Yo, yo! Vali Vijelie dat disparut? Fain! Mi se spala si mie urechile de muzica lui imbecila.Desi nu prea am motive de bucurie, pt. ca daca dispare el nu inseamna ca dispare toata "rasa manelistilor", dar, cu unul mai putin.
P.S.: Faina gluma!

Draga mea, nu ar trebui sa te intrebi "cum ai ajuns tu aici" ci de ce???!!!! Postul la care ai raspuns dateaza din luna august, deci ai pierdut trei luni de fericire...
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma