Cd-urile pirat. Ce e de facut?
Moderator: anjin-san
124 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Toata lumea...
Toti cumparam cd-uri pirat ca e mult mai ieftin, si mult mai rapid de a obtine melodie. Cat despre faptul ca le fac rau artistilor....atuncea cand nu o sa mai fie formatii, sau melodii, sau albume...atuncea sa vorbiti....hai piratii!!!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
uite ca am vrut ieri sa-mi cumpar saipras hil (un fel de cassa locco) albumu' skull n bones. nu l-am gasit nici in Unirii, nici la hollywood, nici la un alt magazin al carui nume nu mi-l amintesc. deci, ce fac? io il vreau acu'. nu peste froo doo luni. shi nici nu poate fi vorba ca or fi neshte necunoscutzi ca sa zici ca nu ie cerere. cred ca az o sa comit o ilegalitate.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de Unregistered
am citit toate treburile de pe threadul asta si am ramas cu o nelamurire: cand o sa dea shoubizu' exemplul ala de desteptaciune cu care sa-i uimeasca pe toti? sau a zis si el doar asa...
tu potzi sa mai ashteptzi. da' daca ai vreo treaba, daca vrei, de exemplu, sa faci o calatorie in jurul lumii (pe jos) du-te linishtit. nu se intampla nimic pana te-ntorci.
-
neatza - Mesaje: 5820
124 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma