Cd-urile pirat. Ce e de facut?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

ce e de facut in privintza CD-urilor pirat?

ieftinitzi CD-urile originale!
15
34%
moarte piratzilor!
3
7%
trebuie sa traiasca shi oamenii aia din ceva.
2
5%
Cd-urile pirat, o problema? Fugi dom'le d'aicia!
24
55%

Voturi totale : 44

Toata lumea...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 24, 2003 1:22 am

Toti cumparam cd-uri pirat ca e mult mai ieftin, si mult mai rapid de a obtine melodie. Cat despre faptul ca le fac rau artistilor....atuncea cand nu o sa mai fie formatii, sau melodii, sau albume...atuncea sa vorbiti....hai piratii!!!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Mar 24, 2003 9:59 am

uite ca am vrut ieri sa-mi cumpar saipras hil (un fel de cassa locco) albumu' skull n bones. nu l-am gasit nici in Unirii, nici la hollywood, nici la un alt magazin al carui nume nu mi-l amintesc. deci, ce fac? io il vreau acu'. nu peste froo doo luni. shi nici nu poate fi vorba ca or fi neshte necunoscutzi ca sa zici ca nu ie cerere. cred ca az o sa comit o ilegalitate.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Unregistered » Joi Mar 27, 2003 8:58 pm

am citit toate treburile de pe threadul asta si am ramas cu o nelamurire: cand o sa dea shoubizu' exemplul ala de desteptaciune cu care sa-i uimeasca pe toti? sau a zis si el doar asa...
Unregistered

Mesajde neatza » Joi Mar 27, 2003 9:02 pm

Initial trimis de Unregistered
am citit toate treburile de pe threadul asta si am ramas cu o nelamurire: cand o sa dea shoubizu' exemplul ala de desteptaciune cu care sa-i uimeasca pe toti? sau a zis si el doar asa...

tu potzi sa mai ashteptzi. da' daca ai vreo treaba, daca vrei, de exemplu, sa faci o calatorie in jurul lumii (pe jos) du-te linishtit. nu se intampla nimic pana te-ntorci.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma