febra pieselor de iarna:

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

febra pieselor de iarna:

Mesajde Vizitator » Joi Dec 06, 2001 7:44 am

in timp ce ro-mania si altii ne incanta cu piese in tricou, andre si altii au inceput deja febra pieselor de sarbatori. andre lanseaza "moshul de pe internet", probabil o reeditare a hitului "moshule, cand mi-o...".

narcisa suciu, suparata ca a ratat haloween-u cu moaca ei, a iesit shi ea la produs, in timp ce tot anu a vegetat.

bere gratis au mai ascultat ceva CDuri si au mai scos o piesa copiata...

se astepta in continuare noile piese de iarna semnate de genius, minodora, hi-q, candy, non stop, valahia, 3se, costi, double d, directia 5 shi alte labe triste.
Vizitator

Mesajde FrozeN » Sâm Dec 08, 2001 5:30 pm

Ce bine ca nu am cablu...e mult mai bine asa.
FrozeN
Junior Member

Mesajde speedo » Dum Dec 09, 2001 10:59 pm

mda...se pare ca perioada de vara se reediteaza..shi iar o sa avem parte de versuri precum "mosule ce tanar esti..surdule ce bine auzi...chiorule ce bine vezi"... shi cre ca o sa apara imediat shi adunaturile de "all stars"...mi se parea absolut induioshator cand acum vreo 2 ani pe atomic i-am vazut pe cei de la "la familia" rapuind o colinda ... ex: valahia & all stars... ??? oare ???
speedo
Junior Member

Re: febra pieselor de iarna:

Mesajde apunake » Lun Dec 10, 2001 2:39 pm

Initial trimis de vali
in timp ce ro-mania si altii ne incanta cu piese in tricou, andre si altii au inceput deja febra pieselor de sarbatori. andre lanseaza "moshul de pe internet", probabil o reeditare a hitului "moshule, cand mi-o...".

narcisa suciu, suparata ca a ratat haloween-u cu moaca ei, a iesit shi ea la produs, in timp ce tot anu a vegetat.

bere gratis au mai ascultat ceva CDuri si au mai scos o piesa copiata...

se astepta in continuare noile piese de iarna semnate de genius, minodora, hi-q, candy, non stop, valahia, 3se, costi, double d, directia 5 shi alte labe triste.

Popor, faptul ca diverse formatii de aburiti scot tot felu de cintecele de sezon n-ar fi nimic. la urma urmei, avem si cintecele de vara. Jalea mare este ca toti idiotii scot discuri cu colinde, ca o sa ajungem de Craciun sa ascultam muzica house. Stau prin circiumi cu tigari, curve, bautura si pastile dupa care hop in studio la inregistrat colinde. Acu' de ce sa zic, ca si io tot prin circiumi stau, da' macar nu cint colinde sa invat lumea sa se iubeasca cu foc.
apunake
Junior Member

Re: Re: febra pieselor de iarna:

Mesajde vladonne » Mar Dec 11, 2001 4:39 am

[quote]Initial trimis de apunake
[B]

Popor, faptul ca diverse formatii de aburiti scot tot felu de cintecele de sezon n-ar fi nimic. la urma urmei, avem si cintecele de vara. Jalea mare este ca toti idiotii scot discuri cu colinde, ca o sa ajungem de Craciun sa ascultam muzica house. Stau prin circiumi cu tigari, curve, bautura si pastile dupa care hop in studio la inregistrat colinde. Acu' de ce sa zic, ca si io tot prin circiumi stau, da' macar nu cint colinde sa invat lumea sa se iubeasca cu foc

O vorba veche din bartani spune ca trebuie sa faci ce-tzi spune popa nu ce face popa . Cam asha e shi cu muzica muzicienilor .
vladonne
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma