Top Useri 2 (in cautarea romantismului pierdut)
Moderator: anjin-san
73 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
2187
pe ce facem pariu ca depejmaind nu stie la ce s-au referit afex si aiu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixinho, macar una dintre cele multe personalitati ale ei si tot e bine daca stie la ce s-au referit.
:A :A eye si ochii au colti, si ce ascutiti sunt.
moshule, forumul tolereaza multipla personalitate? n-ar trebui sa existe un psihiatru al forumului, pentru astfel de cazuri?!

:A :A eye si ochii au colti, si ce ascutiti sunt.
moshule, forumul tolereaza multipla personalitate? n-ar trebui sa existe un psihiatru al forumului, pentru astfel de cazuri?!

-
nocturna - Mesaje: 8725
o urasti chiar asa de rau pe Salma incat sa-i doresti un caz, pierdut, precum depechminda? portnoy, cre'ca e momentul si locul sa spui tot ce ai de spus despre Salma, sa afle tot poporul, si nu uita de romantism. 

-
Acum am avut ocazia sa vad si eu adevarata voastra fatza. Trebuie sa recunosc ca nu sunteti decat niste ipocriti.
Sa va spun un singur lucru pe care trebuie sa-l retineti: eu nu umblu prin sali de internet! Si, chiar este un baiat in Bacau de 20 de ani care intra cu identitatea asta, inregistrat la recomandarea mea, si cu care chiar m-am intalnit. Avem multe in comun. Sa stiti una si buna: n-am fost eu. Voi nu avetzi nici o dovada ca este clona mea si nici nu este! Asta sa stiti!
PS: #eyewitness :M + ignore
Sa va spun un singur lucru pe care trebuie sa-l retineti: eu nu umblu prin sali de internet! Si, chiar este un baiat in Bacau de 20 de ani care intra cu identitatea asta, inregistrat la recomandarea mea, si cu care chiar m-am intalnit. Avem multe in comun. Sa stiti una si buna: n-am fost eu. Voi nu avetzi nici o dovada ca este clona mea si nici nu este! Asta sa stiti!
PS: #eyewitness :M + ignore
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Bah Portnoy, in topul celor mai kterincosi useri (merci pt locul meu de acolo) ai omis un user: dinu - cel mai simpatic porc de pe forum. Ai fi putut sa il pui in locul lui bhuttu, care pare a fi baiat de treaba, dar nu mi se pare kterincos din cale afara. (io n-am nimic personal cu bhuttu, desi mi-a zis ca seaman cu Pepe... dar asta a fost de mult si l-am iertat.)
Ca sa fiu cat mai la subiect voi incepe sa dau cu bata in balta vis a vis de cativa useri (si admini) de pe acest forum.
Deci, o scurta caracterizare a userilor mei preferati (ordinea e aleatoare):
- SOD "copil nebun, dar cu picioarele pe pamant"- un model pentu mine... desi un om asezat la casa lui, cu nevasta si copil, nu si-a uitat damblaua.
- eyewitness - "user defect" - isi merita locul 1 in topul kterincosilor.
- neatza - principalul concurent al lui EYE la capitolul kterinca. Si asta are un defect stricat prin creer. Mi-am facut un hobby din a citi posturile acestor 2 useri.
- vali - rocker betiv...cum place la mine. Are el cateva idei fixe (una din ele e ca Hendrix fara Experience e 0) - da e mai bine asa ca daca era perfect il luam de nevasta
- dinu - ma repet: cel mai simpatic porc. Mistocar 100%, nu te plictisesti langa asemenea oameni.
- necuratu scrie mai rar pe forum (dar bine
) Imi place avatarul sau cu Lacrimosa .
- Portnoy la inceput prea lua totul in serios (am avut niste "altercatii verbale" pe tema asta) dar acu s-a dat pe brazda. Daca nu vorbeste serios e chiar simpatic
.
- DECRET Din putinele posturi pe care i le-am citit am tras o singura concluzie: II lipseste cu desavarsire modestia. In rest probabil ca e de treaba.
- Sopra Tutt1 - inutil ca noi toti, dar nu recunoaste. Si el ar trebui sa fie in topul kterincosilor, nu mai stiu e sau nu e (asta e, sunt batran si amnezic)
- Nicholas Alex io cred ca asta e al mai mare sherpe. Joaca rolul timidului si al introvertitului, dar lanseaza cate o invitatie subtila spre useritele care au drum pe la Constanta la "o plimbare cu Trabantul lu unchiu franzela" si cand colo cine stie la ce orgii le supune
;n (Easy women, nu luati de bun tot ce zic eu ca vine asta de la Constanta sa imi rupa gatul ca ii stric shustele)
- MrHyde , angus si stefan din posturile pe care le-am citit mi-am facut o parere foarte buna despre ei.
- Bortzianu si drumplayer imi sunt prieteni apropiati si colegi de trupa deci nu e cazul sa ii "tratam" in acest post ;n
- Oribilul ilustru mosh e un personaj pre complex sa ii pot face o caracrerizare scurta. In plus mi-ar trebui prea mult timp sa ii citesc toate posturile, ma dau astia afara...se presupune ca eu acum muncesc nu scriu tampenii pe forum.
- Aliosha, Bobo, darkshines si jaded astia au imbratisat modul de gandire si cultura americane. Io cum sunt tzaran din Ardeal nu prea inteleg aceasta cultura,
- Sa trecem acum la sexul frumos si deosebit de frumos:
- Regina Mathrasita - cea mai dulce userita de pe forum. Abia astept sa isi ia bacul sa vina la Sibiu.
- Nightwish - nu se incadreaza de nici un fel in tiparele studentei la ASE (ignoranta, proasta si inculta) Mi-as fi dorit o colega ca ea (fostele mele colege din ISE erau - fara exceptie- niste vaci Holstein care nici macar nu dadeau lapte.)
- StormyLady ar merge o data, si o data de 2 ori si o data de 3 ori. Posturile nu i le-am citit...
Salma - sunt suparat ca nu e Hayek asa ca nu am treaba cu ea ;n
Tinina Aguilera - cand creste mare daca promite ca se va pensa o sa o caut. (nu imi plac femeile cu sprancenele mai groase ca ale mele)
depechemind incolora, insipida, inodora.
jasmyna, bad girl, Dee dee, franzela-Girl etc lutze si atat.
Am obosit deja.... ajunge
Ca sa fiu cat mai la subiect voi incepe sa dau cu bata in balta vis a vis de cativa useri (si admini) de pe acest forum.
Deci, o scurta caracterizare a userilor mei preferati (ordinea e aleatoare):
- SOD "copil nebun, dar cu picioarele pe pamant"- un model pentu mine... desi un om asezat la casa lui, cu nevasta si copil, nu si-a uitat damblaua.
- eyewitness - "user defect" - isi merita locul 1 in topul kterincosilor.
- neatza - principalul concurent al lui EYE la capitolul kterinca. Si asta are un defect stricat prin creer. Mi-am facut un hobby din a citi posturile acestor 2 useri.
- vali - rocker betiv...cum place la mine. Are el cateva idei fixe (una din ele e ca Hendrix fara Experience e 0) - da e mai bine asa ca daca era perfect il luam de nevasta
- dinu - ma repet: cel mai simpatic porc. Mistocar 100%, nu te plictisesti langa asemenea oameni.
- necuratu scrie mai rar pe forum (dar bine

- Portnoy la inceput prea lua totul in serios (am avut niste "altercatii verbale" pe tema asta) dar acu s-a dat pe brazda. Daca nu vorbeste serios e chiar simpatic

- DECRET Din putinele posturi pe care i le-am citit am tras o singura concluzie: II lipseste cu desavarsire modestia. In rest probabil ca e de treaba.
- Sopra Tutt1 - inutil ca noi toti, dar nu recunoaste. Si el ar trebui sa fie in topul kterincosilor, nu mai stiu e sau nu e (asta e, sunt batran si amnezic)
- Nicholas Alex io cred ca asta e al mai mare sherpe. Joaca rolul timidului si al introvertitului, dar lanseaza cate o invitatie subtila spre useritele care au drum pe la Constanta la "o plimbare cu Trabantul lu unchiu franzela" si cand colo cine stie la ce orgii le supune

- MrHyde , angus si stefan din posturile pe care le-am citit mi-am facut o parere foarte buna despre ei.
- Bortzianu si drumplayer imi sunt prieteni apropiati si colegi de trupa deci nu e cazul sa ii "tratam" in acest post ;n
- Oribilul ilustru mosh e un personaj pre complex sa ii pot face o caracrerizare scurta. In plus mi-ar trebui prea mult timp sa ii citesc toate posturile, ma dau astia afara...se presupune ca eu acum muncesc nu scriu tampenii pe forum.
- Aliosha, Bobo, darkshines si jaded astia au imbratisat modul de gandire si cultura americane. Io cum sunt tzaran din Ardeal nu prea inteleg aceasta cultura,
- Sa trecem acum la sexul frumos si deosebit de frumos:
- Regina Mathrasita - cea mai dulce userita de pe forum. Abia astept sa isi ia bacul sa vina la Sibiu.
- Nightwish - nu se incadreaza de nici un fel in tiparele studentei la ASE (ignoranta, proasta si inculta) Mi-as fi dorit o colega ca ea (fostele mele colege din ISE erau - fara exceptie- niste vaci Holstein care nici macar nu dadeau lapte.)
- StormyLady ar merge o data, si o data de 2 ori si o data de 3 ori. Posturile nu i le-am citit...
Salma - sunt suparat ca nu e Hayek asa ca nu am treaba cu ea ;n
Tinina Aguilera - cand creste mare daca promite ca se va pensa o sa o caut. (nu imi plac femeile cu sprancenele mai groase ca ale mele)
depechemind incolora, insipida, inodora.
jasmyna, bad girl, Dee dee, franzela-Girl etc lutze si atat.
Am obosit deja.... ajunge
human being/being human
-
basstard - Junior Member
bassule, vai de tine cand o vedea jaded, darkshines si nu in ultimul rand angus ca pe ele nu le-ai incadrat la sexul deosebit de frumos, nici macar la ala frumos. *p
pies: ase-ul isi rezerva dreptul de "a-si strica reputatia si a o da in bara cu cate o exceptie". e drept ca foarte rar...
pies: ase-ul isi rezerva dreptul de "a-si strica reputatia si a o da in bara cu cate o exceptie". e drept ca foarte rar...

-
angus ca angus da sa vezi oribila lola ce scandal o sa faca pe-aici. basistule te paste ban iti zic io 

-
eyewitness - Mesaje: 19220
ea terminatzi mah cu prostiile, ca stau tare bine shi chiar simt onoare a fi intre Mr. Hyde shi stefan, daca vroiam sa fiu la sexul fromos imi ziceam leidi madona shi-mi faceam avatar cu inimeoare.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
numa' ce vroiam sa protestez, da' am vazut postul nocturnei (daca imi permiti, nightwish ;D) .
Ce mod de gandire american bai, ca eu sunt om simplu de pe malul dunarii, de la tulcea. ptiu.
si n-o cheama tinina aguilllera ci ti-tina aguilllera.
Ce mod de gandire american bai, ca eu sunt om simplu de pe malul dunarii, de la tulcea. ptiu.
si n-o cheama tinina aguilllera ci ti-tina aguilllera.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Imi permit sa va atrag eu atentia , ca Hera habar nu are de moderare : mai usor cu off-topicurile ! nu e cazul sa facetzi comentarii anapoda . pentru asta e forumul de kterinci. axati-va pe descrierile colegilor de forum , nu pe repliesuri aiurea.
Multumesc pentru intelegere !
Multumesc pentru intelegere !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de bassplayer
[B] DECRET Din putinele posturi pe care i le-am citit am tras o singura concluzie: II lipseste cu desavarsire modestia. In rest probabil ca e de treaba.
[/B]
Pahi shi daca vazushi ca imi lipseshte, de ce n-ai dat bre o fuga in piatza sa-mi iei shi mie vreo 3-4 kile de modestie d'aia de zici matale, k s-o ieftinit de cand o venit vara...pahi se poate?
Mosh,nu anapoda mah, anaconda! Habar n-ai nimic....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
73 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma