parazitzii vs. restul lumii

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

ce parere aveti de atitudinea lor fatza de acesta problema?

Chestionarul s-a închis pe data de Joi Dec 13, 2001 1:50 am

mie tot imi plac
3
30%
au facut pe ei de frica
3
30%
le-a fost impusa cererea scuzelor
4
40%

Voturi totale : 10

parazitzii vs. restul lumii

Mesajde Vizitator » Lun Dec 03, 2001 1:49 am

probabil ca toti stiti de piesa lor "shoot yourself" si de faptul ca in piesa aia se iau de juma din "industria muzicala" din romania (observati ghilimelele)

faza nashpa e ca la TEO saptamana trecuta si-au cerut scuze si au inceput cu explicatii....

ca voltaj nu mai face playback si noi ne legam de ce cantau eu acum 3 ani

ca no comment...s-au luat de faptul ca e prelucrare

ca asha si pe dincolo

pai ori e alba ori e neagra????

maine poimaine o sa le ceara scuze alora de la andre!!!!!
Vizitator

hmm

Mesajde Vortex » Lun Dec 03, 2001 2:22 pm

Din pacate am vazut doar finalul emisiunii in care priveau oarecum jenati de la masa din colt in timp ce juniorul familiei Banica face de ras o printesa dealtfel extrem de decorativa... daca e cum zice vali asta denota inconstanta si abandonarea propriilor crezuri si opinii. E posibil insa ca Parazitii sa-si dea seama ca vor ramane fara impresari/impresariat, ca scenele se vor ingusta pentru ei si atunci sa dea inapoi. Adevarul numai ei il stiu dar oricare ar fi acela si-au cam facut de ras numele si fanii... cum era chestia aia cu "stand up..."?
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Dec 03, 2001 2:46 pm

Cred ca le-a fost impusa cererea scuzelor, intr-un fel sau altul, direct sau indirect.
Mi se pare jenant. Aveam o parere buna despre cintecu ala, acu nu mai face 2 bani (cintecu e bun, dar faptul ca cei care l-au facut si cica cred in el dau inapoi ii reduce valoarea - il face o piesa pur comerciala, in sensul ca nu cinti ce simti ci ce se vinde). Putin exagerat, da asta e parerea mea.
Rolf
Junior Member

Mesajde vladonne » Mar Dec 04, 2001 4:57 am

Pam-pa-nam ! Ai atins un punct sensibil - intr-adevar tipii sunt in plin declin , la fel ca intreg stilul, care asha cum a ieshit in fatza acu' fo 3-4 ani, tot asha a apus - fulgerator. Parerea mea este nu ca le-a fost impus ci pur shi simplu ca a fost autocenzura ...Poate fortzata shi de anumite amenintzari. Porcus este destul de nebun incat sa ii dea in judecata ! Partea proasta e ca singura lor idee buna a eshuat mai mult decat lamentabil .
vladonne
Junior Member

Mesajde Vortex » Mar Dec 04, 2001 9:28 am

Initial trimis de vladonne
Pam-pa-nam ! Ai atins un punct sensibil - intr-adevar tipii sunt in plin declin , la fel ca intreg stilul, care asha cum a ieshit in fatza acu' fo 3-4 ani, tot asha a apus - fulgerator. Parerea mea este nu ca le-a fost impus ci pur shi simplu ca a fost autocenzura ...Poate fortzata shi de anumite amenintzari. Porcus este destul de nebun incat sa ii dea in judecata ! Partea proasta e ca singura lor idee buna a eshuat mai mult decat lamentabil .

Am cateva mici nelamuriri dl. vladonne. In ce sens e stilul in declin, pentru ca din ce zaresc in jurul meu din jeep-uri tot hip-hop se aude, acum nu ca nu m-ar bucura previziunile dvs. dar le vad departe de realitate deocamdata. Cand a aparut rap-ul am crezut acelasi lucru, el nu a facut decat sa se transforme. Asa cum vechea muzica tziganeasca s-a metamorfozat in modernele manele. Daca nu va suparati, puteti dezvolta ideea?
(in paranteza fie spus piesa parazitilor mi se pare singura idee buna din hip hopul autohton dar recunosc, nu ma pricep la gen)
Vortex
Junior Member

Mesajde vladonne » Mar Dec 04, 2001 10:09 am

Pai , chestiunea sta in felul urmator - daca mai an BUG Mafia umplea o sala cu dimensiuni respectabile, anul asta se prea poate sa mai scoata banutzi de la teshcherea sa mai faca o inginerie de genul asta. Daca mai an producatorii autohtoni se intreceau in a produce tati gunoailii, acu' nu mai fac treaba asta . Ambele chestiuni au un singur raspuns : s-a cernbut graul de neghina . Adica - aia care sunt amatori de hip hop, adevaratzii ca's zac asha, au ramas fideli. In schim haialantzii-cei luatzi pe sus de val "e cool ca e la moda", evident, acu' asculta manele . Cat or mai fi shi astea la moda . P'orma or sa se dea pe Etno shi p'orma pe ce-o mai veni. Este daca vrei o forma destul de tragi comica de perpetuarea generatziei pro. La fel s-a intamplat shi cu trupele de hip hop - aia care au facut hip hop ca asha le dicta crezul mai exista shi azi . In schimb fariseii au disparut repede , odata ca incetarea ostilitatzilor . Adica , din momentul in care curentul asta nu a mai fost lider de opinie , au dat bir cu fugitzii. In ceva , e drept s-a transformat , dar mie produsul astfel mixat imi pare mai degraba un produs cernobalistic. Nu mi-a placut hip-hopul shi nu imi place nici in ziua de astazi...Dar sunt tentat sa scot palarioara in fatza celor care au ramas sa salveze echipajul, atunci cand vaporul se scufunda .
vladonne
Junior Member

ma dsperati

Mesajde Vizitator » Mie Dec 05, 2001 4:27 am

vortex, daca postul la care te referi se afla mai sus de ce il mai citezi???????

ti-e ca nu il vedem????

si tagurile alea pe acre nu le intelegeti la inceputul si sfaritul citatului, au shi ele un rost

m-am saturat sa citesc aiureli, bucati din mesajul anterior, aberatii personale si opinii...totul in aceeasi ciorba!!!!
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Dec 05, 2001 4:31 am

si acum raspuns:

hip-hop-erii s-au machiat si au trecut pe manele (gashka) sau freaca menta, producand trupe de ratatzi...

acum, shi eu astept, ca si manelesux, ca fani andre, sa ne ceara parazitii scuze
Vizitator

Mesajde Vortex » Mie Dec 05, 2001 9:29 am

vali, in anumite cazuri il citez ca sa se vada clar la ce ma refer

De obicei nu fac asta, daca te-am disperat imi cer scuze.

vladonne, daca e cum zici tu mai e o speranta, parerea mea sincera este ca se vor continua metamorfozele genului vorbit pe muzica si se va ajunge la un nou curent in curand, nu stiu imaginandu-mi: dance-hop, hip-dance ...
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Mesajde vladonne » Mie Dec 05, 2001 10:01 am

Pai hai sa ne gandim putzin : ar fi anormal sa nu se intample asha . Nu shtiu daca forma va fi chiar cea pe care ai suerat-o tu , insa , perste ocean shi nu numai, prin metamorfoza , anumite stiluri au luat o alta forma. E drept ca unele au ajuns un fel de avrtomi, dar asta e alta poveste . Dupa cum spuneam, ceea ce rezulta s-ar putea sa fie un produs cernobalistic,dar asta nu avem noi cum s-o impiedicam .
vladonne
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Dec 06, 2001 7:38 am

latest news: parazitii si vita de vie fac un turneu anty-playback

sa le fie cu folos si sa prinda la cat mai multi
Vizitator

Mesajde Suryia » Sâm Dec 08, 2001 12:01 am

Personal n-am vazut emisiunea cu Parazitii , pentru ca de obicei nu vad emisiunile care ma intereseaza...dar faptul ca si-au cerut scuze(aici nu stiu in ce sens si-au cerut scuze...) poate sa rezulte si din ceea ce au zis ei intr-un interviu , si anume ca ei respecta cateva din trupele de care se iau(mai precis ii respecta pe Voltaj si pe 3SE) si ei intr-un fel s-au luat de playback , nu de trupele care fac playback...oricum , ceva de genul asta...
Cat despre hip-hop...iar se abereaza...ceea ce a fost cu adevarat hip-hop nu a degenerat nici in manele , nici in nimic...a ramas acolo unde trebuie sa fie...Cat despre faptul ca hip-hopul e mort...mah , daca voi nu stiti nimic in legatura cu el , asta nu inseamna ca nu e "viu"...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde vladonne » Sâm Dec 08, 2001 5:49 am

Daca la mine te referi cumva, mai citeshte odata posturile, dar cu ceva mai multa atentzie,pt ca s-ar putea sa-tzi dai seama ca ceva asemanator am zis shi eu.
vladonne
Junior Member

Mesajde Suryia » Dum Dec 09, 2001 12:01 am

De fapt ma refeream doar la faptul ca ai zis ca "a apus fulgerator"...in rest sunt in totalitate de acord...mai ales in legatura cu asa-zisele genuri la moda...ieri se asculta hip-hop , azi se asculta manele , maine o sa se asculte house...si din pacate(...sau din fericire?!?) sunt multi care vor sa fie la moda!
Suryia
Junior Member

Mesajde vladonne » Lun Dec 10, 2001 5:07 am

[quote]Initial trimis de ganja^^^
[B]De fapt ma refeream doar la faptul ca ai zis ca "a apus fulgerator"

Ma refeream la aparitzia shi disparitzia din prima linie . Din top. Di varf ...etc. Nu aparitzia shi disparitzia curentului in sine, pentru ca ar fi aberant ! In prima linie au ajuns dintr-o data shi tot dintr-o data au cazut de-acolo ! Eu numesc asta fulgerator. Tu nu ?
vladonne
Junior Member

Adevarata fatza..

Mesajde Vizitator » Mie Dec 12, 2001 6:07 pm

Scuzati-mi intruziunea... Iata ce am simtit eu dupa ascultarea respectivei "melodii": daca pana mai acu catva timp ascultam din cand in cand (nu eram fan) din momentul scoaterii "melodiei" in cauza ii consider un gunoi de "formatzie"...
De fapt au demonstrat ca sunt cea mai de gunoi si de prost gust formatzie din peisajul muzical romanesc actual. Ar face orice pentru bani. Acuza de "prostitutie muzicala" o groaza de artisti care nu meritau acest lucru; cand ei sunt cei care ar scoate orice idiotenie de adunatura de sunete si grohaituri, doar doar s-or gasi cativa fraieri sa le cumpere albumu' sa poata ei sa dea muie pe Magheru sau vara la mare..

Un singur lucru astept: continuarea atacurilor cu tinta- Duetul BUG Mafia-Loredana GroAza; Gashka-Adrian Copilul Din Flori etc etc
PS: sa ne explice mai pe larg cum e cu furtul de melodii (SA NU UITAM CA PARAZITZII pulii au furat o melodie formatiei DELIKT) sau ei arunca cu noroi doar in cine le place (sau cine le aduce bani mai multi)

Ajunge cat am scris, o "formatzie" de genul asta nu merita pierderea de timp...

Pot sa-i asigur de un singur lucru.. In retzeaua mea de tarabe cu casete si cd-uri NU VA EXISTA VREODATA PARAZITZII..
Vizitator

Mesajde Rolf » Joi Dec 13, 2001 11:53 am

Hmmm, faza cu deliktu e discutabila, din cite stiu io a fost facuta impreuna (daca zici de Pace Cartierului), desi prefer Deliktu dintre astea 2 formatii.
Iar de prostitutie nu acuza pe toti, ci pe cine e de acuzat.
Rolf
Junior Member

Mesajde apunake » Joi Dec 13, 2001 12:21 pm

Initial trimis de vladonne

Indraznesc a spune ca fost un amestec de autocenzura, scuze impuse brutal si sugestii subtile. Oricum, chiar daca nu au dus-o pina la capat, intentia lor ramine laudabila. Nu cred ca are mare importanta daca actiunea lor e rezultatul unei gindiri constiente :)sau al unui spirit de fronda. Bafto delo.
apunake
Junior Member

S-a cam desumflat treaba

Mesajde Rolf » Sâm Dec 15, 2001 11:43 am

Bai, nu am mai vazut clipu de ceva vreme. Ori nu l-am nimerit io, ori nu-l mai dau astia, caz in care l-au scos cam repede. S-ar putea sa fi deranjat intr-adevar pe prea multi. Ceea ce e un semn bun, de obicei. Daca deranjezi se poate spune ca ti-ai atins scopul (in cazul asta).
Rolf
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Dec 15, 2001 5:25 pm

Initial trimis de Rolf
Hmmm, faza cu deliktu e discutabila, din cite stiu io a fost facuta impreuna (daca zici de Pace Cartierului), desi prefer Deliktu dintre astea 2 formatii.
Iar de prostitutie nu acuza pe toti, ci pe cine e de acuzat.

Cu Delikt au avut colaborare. Asta e sigur pentru ca stiu de la Vexxatu.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Suryia » Sâm Dec 15, 2001 10:55 pm

Hip-hopul a fost in fata un timp , la fel cum e orice gen de muzica : a fost hip-hopul , sunt manelele , urmeaza house-ul...Din pacat a fi "in lumina reflectoarelor" dauneaza foarte mult tuturor genurilor muzicale : atunci cand cineva vede ca un anumit gen este "in top" se gandeste sa se apuce si el sa faca muzica...si uite asa apar toti felul de agarici , api genul "apune fulgerator" , si 90% din ascultatori se indreapta spre altceva.
Din cate stiu , Parazitii au avut o colborare cu Vexxu' , nu cu Delikt...si pe umra a urmat un scandal destul de mare in legatura cu "lirica furata"...deci Parazitii nu-s cei mai potriviti sa protesteze impotriva furturilor din muzica romaneasca , mai ales ca pana si sample-ul de vioara din negativul pentru Categoria Grea(negativ cu care , de alfel , se mandresc foarte tare) , nu prea e al lor .
Suryia
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Dec 24, 2001 4:02 am

banene banene
playbacku' o sa se termine(sper)
dar ce o s-a se intample cu :calitatea vocilor de pe c.d. ,care nu se
regaseste deloc in prestatiile live ale 90% din artishti rom.
Vizitator

Mesajde Aliosha » Lun Dec 24, 2001 8:04 am

Initial trimis de nionel
banene banene
playbacku' o sa se termine(sper)
dar ce o s-a se intample cu :calitatea vocilor de pe c.d. ,care nu se
regaseste deloc in prestatiile live ale 90% din artishti rom.

Bine zis. Da' mai intai sa se termine cu zerourile astea care mimeaza. Pe urma cand lumea o sa fie invatata cu concerte LIVE cat mai multe o sa caute sper si calitatea.
"Against modern football."
Aliosha

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma