Daca prostia ar durea...

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Daca prostia ar durea...

Mesajde Suryia » Mie Aug 01, 2001 11:05 pm

O mica intrebare!Le-ati vazut pe proastele alea doua de la Stars? Alea care "canta" o melodie imbecila cu refren de genul "Stars canta breakdance pentru voi". Or fi existand multe melodii tampite si multe versuri cu greseli , dar ca asta...Se pare ca fetitzele vor sa cante breakdance fara sa fi auzit vre-o data ce e ala!:confused: Si pentru aia care nu stiu , explic eu : breakdance-ul este un stil de dans(deci DANS , nu se poate canta) care se executa pe ritmuri de hip-hop , mai precis pe scratchuri si anumite instrumentale facute de Dj!
Si cum ramane cu mitraliera aia , Vali? Ca as vrea sa le explic si eu lor cum sta treaba...:p
Suryia
Junior Member

tocanita de trupe

Mesajde Vizitator » Mie Aug 01, 2001 11:34 pm

ce sa zic, mi e gagicile chiar imi plac cum arata, imi aduc aminte de o iubire pirduta.
si ca sa te dezamagesc, piesa e mai buna decat o manea sau o piesa valahia si 3se la un loc.

cat despre beakdance, eu stiam ca ala se danseaza nu se canta. stiam ac e un stil de dans, dar daca fetle stie sa cante, sa vina si la microfonul meu.
Vizitator

Re: tocanita de trupe

Mesajde KickAss » Mie Aug 01, 2001 11:46 pm

Initial trimis de vali
...dar daca fetle stie sa cante, sa vina si la microfonul meu.

Bah, cat de egoist poti sa fii. Tu la mine enervezi. Daca fetele stie sa cante sa vina si la NOI. Na ca m-am enervat. Esti fericit?
KickAss
Junior Member

ha ha ha

Mesajde Vizitator » Mie Aug 01, 2001 11:48 pm

ai vrea tu
dar nu pupi

ai fost la sighisoara? daca nu, uita-te la http://cargo.go.ro
si la http://www.rockmania.org
Vizitator

re

Mesajde venusiana » Mar Aug 07, 2001 7:02 pm

nu tiu ce a zic..alea nu stiu bine a vb si s-au apucat de cantat...cam nashpa...ii dau dreptate aluia care le-a criticat...
venusiana
Junior Member

Re: Daca prostia ar durea...

Mesajde shmack'n'bobo » Mar Aug 07, 2001 8:10 pm

SHMACK:NU sunt cumva trei "deshtepte "in STARS??
BOBO:Douí£ -trei ,tot proaste rí£man!!!!
SHMACK:Mí£ intreb cati ani au:doi sau patru?
BOBO:Dupí£ cum aratí£ le dau cincisprezece ,shaisprezece dar dupí£ ce cantí£ le dau trei ,patru ani!!!
SHMACK:GRESHIT,eu cred cí£ nici nu au ieshit din scutece(psihic vorbind)!!!!!!
BOBO:Tot proaste rí£man!!!:rolleyes:
shmack'n'bobo

Mesajde tzucu » Mie Aug 15, 2001 9:56 pm

Ba fratilor, or fi ele proaste, da poate ca nu..doar stiti si voi ce greu se face rost de o bucatica de paine in ziua de azi...Si acuma io nu stiu melodia astora de la Stars sau ce o fi ea, daca iote ca Vali zice ca e mai buna decat o manea...Si cantau si ce le-a spus ala de-a compus aberatzie...Si daca ACM-ul ia pe ora de cantat idiotenii si mai proaste decat asta 500 de milioane pe ora in Melody din Mamaia, cred aproape orice doctor de 27 de ani care e in specializare ( am cunoscuti si castiga vreo 100 si oleaca de dolari de nu-i ajunge nici de chirie ) ar canta "In slip nisip " vreo 10 ore in continuu
totusi " constiitza omului trece prin burta "
Vladimir Ilici Lenin
tzucu
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Aug 15, 2001 11:22 pm

bine zis
Vizitator

Mesajde Suryia » Vin Aug 17, 2001 12:12 am

Pai atunic prin asta gasim scuze tuturor trupelor romanesti,nu?
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde bubbu » Joi Aug 23, 2001 9:55 am

eu zic ca nu are rost sa va enervatzi pentru atata lucru.Si totusi ganja^^^ ai dreptate dar ce potzi sa ceri de la nishte fetitze care nici nu stiu cum bine cum se numesc.Shti ce e mai prost...ca mai apar si la TV:)))
bubbu

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma