Who you love most on fanclub.ro ?
Moderator: anjin-san
149 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
bon dimine la evribadi care este! deci votu este in continoare, da decat ca neshte berile shi alea doo stecle de gotca nu se iveshte nicaierea. deci eo am impresia ca ie ceva neurat la mijloc. sa fie lamaia?
peseu: shi mai zic eo ca sa rezolvam mai iute ca az ie viner, respectiv zi scurta, shi de la atatea filossssofeli (o fi cu doi de i?) mi sa deschis o nashpa de apetit for distracshion de neshte recipiente care este.
peseu: shi mai zic eo ca sa rezolvam mai iute ca az ie viner, respectiv zi scurta, shi de la atatea filossssofeli (o fi cu doi de i?) mi sa deschis o nashpa de apetit for distracshion de neshte recipiente care este.
-
neatza - Mesaje: 5820
intrebandu-ma unde e "do"-ul din intrebarea-topic..... :con: am votat.... Dia The Koala Bear, desi Bortzianu' e pe locul 1 in topul preferatilor mei.....insa nu apare in sondaj, so.... :p
aaa si imi mai place de neatza !
fara argumente.
aaa si imi mai place de neatza !

- usualflow
- Junior Member
bai! ia nu te mai loa de lume!
donshoara flo, o scuzatz pe donshoara [prezidenta, da ie umpic nervoasa din cauza la neshte biurocratz careancurcato cu neshte hartii prin neshte locur unde nu putea ca sa le rezolve candrumato unii greshit.
shi spunetz asha... cu admiratu... bem nesh(pardon) o bere?
donshoara flo, o scuzatz pe donshoara [prezidenta, da ie umpic nervoasa din cauza la neshte biurocratz careancurcato cu neshte hartii prin neshte locur unde nu putea ca sa le rezolve candrumato unii greshit.
shi spunetz asha... cu admiratu... bem nesh(pardon) o bere?
-
Pai lipseste cineva din acest sondaj la care tin ff mult si care sper sa ajunga pe 29 august cand imi sarbatoresc majoratul
am votat-o pe Dia pt k nu vreau k moshu sa castige toate sondajele de pe http://www.fanclub.ro si oricum dia merita sa castige....nu i asa?
go, go ,go dia
:
:p

am votat-o pe Dia pt k nu vreau k moshu sa castige toate sondajele de pe http://www.fanclub.ro si oricum dia merita sa castige....nu i asa?
go, go ,go dia

:
:p
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
sly , esti un libidinos. d'aia ai votat-o pe Dia ! speri ca intr-o zi sa o intalnesti si sa iti arate o tzatza , ceva !
ia de la mine exemplu. pe mine chiar m-a lasat sa o pipai...si vezi ca am votat-o ?
libidinos ce esti ! lasa-ne !
*p
ia de la mine exemplu. pe mine chiar m-a lasat sa o pipai...si vezi ca am votat-o ?
libidinos ce esti ! lasa-ne !
*p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am votat cu Wild Rose si eu :kiss:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
gata? nu se mai schimba nimic p'aci? deci santzeleg ca sa termenat cu iubitu most? ceam avut shi ceam perdut? am avut un vot shi nam pierdut ni'ca pen'ca eol mai am inca. shi pen'ca to veni vorba: cand se termina sondaju asta?
-
thor, dupa indelungi si atente contorizari, respectiv numaratori ale sumedeniei de voturi din dreptul meu, cu abacul lu aiu si a lu baicsu, fiecare pe rand ca sa fiu sigura, concluzia a fost ca tu, mincinos mic care esti, nu m-ai votat! si nici macar acum n-ai avut bunul simtz sa o faci! asa ca taci! dreptul tau la replica ti-a fost revocat si interzis din ordin hitlerist.
pe eye si io l-am propulsat in fruntea tinerilor anti-generatia-pro, mai ales ca el i-a prins si pe nazisti si pe doamna inchizitzia. asa ca vezi sa pasesti incet ca-i necrutator.
bre neatza, mai tii mult votu ala?! ce faci atata liberty parada cu el? vezi ca vine nenea piedone in control si, dupa ce da cu detergent, detete si soda pe iel, ti-l confisca pe motiv ca-i expirat si alterat si nu-l mai poti expune spre consum ca salmonelizezi iuzarii de pe forum. hai, depune-l si tu frumos la aiu la poarta, ai grija la rotvailar si hai, sa plecam acas' si sa termenam balciul.
pe eye si io l-am propulsat in fruntea tinerilor anti-generatia-pro, mai ales ca el i-a prins si pe nazisti si pe doamna inchizitzia. asa ca vezi sa pasesti incet ca-i necrutator.

bre neatza, mai tii mult votu ala?! ce faci atata liberty parada cu el? vezi ca vine nenea piedone in control si, dupa ce da cu detergent, detete si soda pe iel, ti-l confisca pe motiv ca-i expirat si alterat si nu-l mai poti expune spre consum ca salmonelizezi iuzarii de pe forum. hai, depune-l si tu frumos la aiu la poarta, ai grija la rotvailar si hai, sa plecam acas' si sa termenam balciul.
-
nocturna - Mesaje: 8725
in primul rand respectivele urari de inceput de zi care este la totz oaminii, dar shi la restu.
in randul imediat urmator vreau sa spun ceva da am uitat ce.
in al ce mai conteaza al catelea rand chiar o sa zic ceva sub forma de intrebare cu semnu mirarii care nu mia zis nimeni cand se termina cu sondaju asta (aici pun semnu mirarii?)? se pare ca da? deci nu vreau sam espire votun buzunar shi sanceapa a duhni miresme. adica eo unu lash da. da cui? shi cand? shi cum? shi pe ce? shi de ce? intzlegetz acu ce ie la minen cap? care este?
in randul imediat urmator vreau sa spun ceva da am uitat ce.
in al ce mai conteaza al catelea rand chiar o sa zic ceva sub forma de intrebare cu semnu mirarii care nu mia zis nimeni cand se termina cu sondaju asta (aici pun semnu mirarii?)? se pare ca da? deci nu vreau sam espire votun buzunar shi sanceapa a duhni miresme. adica eo unu lash da. da cui? shi cand? shi cum? shi pe ce? shi de ce? intzlegetz acu ce ie la minen cap? care este?
-
2908
Initial trimis de Nightwish
detete si soda pe iel
nu mai selecta, ma ca nu mai ai ce sa selectezi ©
ce detete SOD pe iel? :con:
sper sa nu fi deranjat pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
monk , nu ti-e rusine sa te votezi de 2 ori ? si clona si cont normal ? :mad:
voturi anulate !
voturi anulate !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
preiau legatura ...
acu daca tot s-or anulat voturile ... pot sa votez cu cine vreau ?
pentru dumneavoastra ,
trimisul speciall in teren , monk
... Andreea ?
acu daca tot s-or anulat voturile ... pot sa votez cu cine vreau ?

pentru dumneavoastra ,
trimisul speciall in teren , monk
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
nu . ca esti trishor ! :mad:
-
desi sunt destul de noua pe acest forum, imi permit sa votez si eu! Votul meu merge catre Wild Rose (nici nu se putea altfel!) . .
They that love beyond the world cannot be seperated by it.
Death cannot kill what never dies
Death cannot kill what never dies
- IcE QuEeN
- Junior Member
Eu votai cu Aliosha .. nu pot sa zic ca stiu toata lumea de p-aici , insa stiu cine nu imi place .. Am votat cu Aliosha pentru ca ... imi placea la nebunie avatarul lui .. Sa fiu sincera , nu am un preferat anume , majoritatea membrilor imi sunt pe plac , dar parca cine careva cont de parerea mea .
Oricum , Moshu .. mi se pare un dulce , Nightwish , apreciez ... Sopra .. ce mai , numele spune tot .. si asa mai departe . No offens *p
Oricum , Moshu .. mi se pare un dulce , Nightwish , apreciez ... Sopra .. ce mai , numele spune tot .. si asa mai departe . No offens *p
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Votat Aliosha ... pentru simplu motiv ca este primu care mi`a atras atentia pe fanclub. Si de ce sa nu recunoastem ca arata si bine
... Acum probabil o sa fiu incadrata la 'lutzele care se tin dupa Aliosha' ... :rolleyes: Oh well ... credeti ce vreti ...

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Daca a votat KoRn_bitch cu puiul de dac, tot la el s-a dus si votul meu. Ca doar, nu-i asa Raluca, si Saint Exupery zice : "A ne iubi nu inseamna a ne privi in ochi, ci a privi in aceeasi directie."
I love this game!
I love this game!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
3212
Initial trimis de Weet-weet
Eu votai cu Aliosha
ai belit-o daca vede Superba postul tau. iti dau un sfat: vorbeste cu adminii sa-l stearga pana nu ie prea tarziu. ie spre binele tau. te gaseste Superba si-n gaura de sarpe.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de KoRn_bitch
Votat Aliosha ..... Si de ce sa nu recunoastem ca arata si bine
ma gandeam ca eu conduc detasat..oribil fiind. daca mai aratam si ca Aliosha...cred ca aveati cu totii 0 voturi si eu vreo 180 !
pula mea ! :o
ps : Aliosha, da-te draq...esti atractia nr. 1 a forumului. o bati si pe Jasmyna si pe toata lumea !
-
:con: 1 vot de la Briatore
1 vot de la Laura
1 vot de la Usual Flow
1 vot de la sly
---------------------------------------------
= 4 voturi !
:p si totusi eu am 3 !:con: cum dracu ?! moshule ce mistretzeshti tu pe-acolo ?! 4 voturi...k aliosha...si nici nu sunt asa frumoasa ca el!!
moshule...cum o bate aliosha pe jasmyna?! ai grija sa n citeasca oana pe aici ce perversitati spui k e la usa ta sa te bata in cateva minute! :p
1 vot de la Laura
1 vot de la Usual Flow
1 vot de la sly
---------------------------------------------
= 4 voturi !
:p si totusi eu am 3 !:con: cum dracu ?! moshule ce mistretzeshti tu pe-acolo ?! 4 voturi...k aliosha...si nici nu sunt asa frumoasa ca el!!

moshule...cum o bate aliosha pe jasmyna?! ai grija sa n citeasca oana pe aici ce perversitati spui k e la usa ta sa te bata in cateva minute! :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Initial trimis de Dia The Koala Bear
moshule ce mistretzeshti tu pe-acolo ?!
ma pish pe voturile tale ! crezi ca alta treaba nu am decat sa-ti umblu tie la voturi ?
vezi in atasament cine te-a votat....and shut the fuck up !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
pisha-te-as in cur , moshule ! :p nu ma deranjeaza ca mistretzeshti acolo...da ce dracu mah?! sa pui pe Gabyzzu si Aliosha la egalitate?!?!?! nu se face asa ceva dom'le !!!! Gabyzzu deja se da sexos! si stii threadul ala cu..."cine ai fi vrut sa fii"...or something...si Gabyzzu vroia sa fie Aliosha
(cel putin asa reiese din postu lui de acolo)...ei bine el si-a implinit visu acu`!
permiti asa ceva?!
putin respect pt bunul nostru prieten...the one and only....Aliosha (by the way Aliosha....tu ai votat?! daca nu...sa nu-l votezi pe moshu....nici pe eye...pe mine sa ma votezi...iti zic io motivele pe messenger
) !!

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Dia The Koala Bear...sa ne iei maimutzele la intrebari...si mie si lu' Aliosha. :o
iti aduci rudele sa te voteze pe forum. lasa-ne !
iti aduci rudele sa te voteze pe forum. lasa-ne !
-
149 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma