joao & zgubilici
mi se pare ca ccmusic suna foarte pertinent in mai vechea disputa pe tema r&b, iar interpelarile mult prea numeroase ale lui joao si zgubilici nu suna decit a invidie. Clar.
daca tot suntem la despicarea firului de par in patru si la interpretarea ad litteram ale unor expresii si cuvinte consacrate, poate ar fi bine sa pomenim ca rockul se refera la cintece de leagan, rapul la ritm de tam-tam iar house-ul nu poate fi decit muzica pe care o lalai dimineata in baie...sau in bucatarie?
zgubilici, for your information, la vremea lor de-alde Jim Morrison sau Janis Joplin au fost foarte, foarte comerciali (o-ntreaga america flower-power ii asculta). Nu confunda comercialul cu prostul gust, mitocania, imbecilitatea.
pentru joao (apropo de pustoaice)
pustoaicele ce apar in videoclipurile romanesti sint intr-adevar penale in marea lor majoritate. dar spune-mi care e diferenta intre pustoaice si femei, colea, in puterea cuvintului? Da si tu niste parametri- ca poate fi pustoaica si sa arate ca la 30 de ani sau invers. Ca din ce am inteles eu, la tine muierea tapana se identifica cu top-modelu, numai ca nu trebuie sa fie blonda, tre sa aiba privire misterioasa si sfircuri notabile... Poate n-ar fi rau sa mai citesti nitel Nabokov, asa, pentru cultura ta generala...Sau macar Annabel Lee, ca sa vezi ca nu numai romanii nostri imbecili admira "le fruit vert" , ci si amaritul ala de Poe obisnuia...
Un june
Videoclipurile din muzica romaneasca
Moderator: anjin-san
unu' tare de tot
Un videoclip "super beton" este al celor de la Bug Mafia (sau goanga mafia sa inteleaga si dl. Pruteanu), desi cred ca este copiat dupa o emisiune de pe Discovery Channel referitoare la viata unei familii de cimpanzei (miscarile si figurile componentilor trupei cel putin). Atata ca aduce totusi ceva nou, si anume cateva femei care-si misca componentele si un fundal sonor care se mai poate auzi la ZOO la sectiunea "Maimute". Cam atat.
- Unregistered
Re: unu' tare de tot
Initial trimis de Unregistered
Un videoclip "super beton" este al celor de la Bug Mafia (sau goanga mafia sa inteleaga si dl. Pruteanu), desi cred ca este copiat dupa o emisiune de pe Discovery Channel referitoare la viata unei familii de cimpanzei (miscarile si figurile componentilor trupei cel putin). Atata ca aduce totusi ceva nou, si anume cateva femei care-si misca componentele si un fundal sonor care se mai poate auzi la ZOO la sectiunea "Maimute". Cam atat.
Esti un nesimtit! Cum poti sa spui asa ceva despre Mafia, care sunt cei mai tari cei mai cool cei mai cei... Si ultimul lor videoclip e plin de sensibilitate si caldura. Sunt si ei sensibili la copilarie, nu?
- Unregistered
In Romania am observat ca in ultimu timp...clipurile sunt super..spre exemplu Evenescence & Paul McCoy (12 Stones) cu piesa "Bring me to life"..clip filmat in Romania e super!!!..Animalx "Mai mult ca oricand" un alt clip bestial!!..Selena-"NU ma uita undeva"...alt clip reusit..Cristiana Raduta "Amor-amor"..si mai sunt multe clipuri care sunt klumea..so ..Romania se indreapta spre calea cea buna..numai pana sa ajunga ..unde trebuie mai asteptam noi mult si bine!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
De cand a fost lansat acest sb si pana acum, industria noastra park s-a mai remediat. Desi nu-mi plac Animal x, trebuie sa recunosc k videoclipul de la "Mai mult k oricand" este extrem de reusit si occidental. La fel as putea afirma despre Loredana-"Femeia ta". Si cele mai recenta aparitii de videoclipuri kre imi par interesante sunt Bliss-"As fi vrut sa mai stai" si Andra feat. Tiger 1-"vreau sarutarea ta" (desi pare cam copiat si melodia nu e din cele mai cool) A! Si videoclipul de la Hara-"Cine?" a fost destul de interesant.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Hm.....
Muzik romaneask?! Cel Mai bun viedoclip? sa mor eu daca jtiu care e...Sa zicem asha mai recent Andreea Antonescu& Fabri--When we Danced.
A! Si la familia -> Viatza Buna! ! ! Super piesa dar si la videoclpi e lucrat.
A! Si la familia -> Viatza Buna! ! ! Super piesa dar si la videoclpi e lucrat.
-
I`m With You - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma