duhovnicul muzicii romaneshti...

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

duhovnicul muzicii romaneshti...

Mesajde manelesux » Mar Aug 28, 2001 12:12 pm

La momentu asta imi inkipui ca am izbutit sa ma prind unde trebuie mangaiat forumu ca sa faca ce vreau eu, asha ca imi rezerv dreptu de a-mi permite sa revin cu invective la adresa HOLOCAUSTULUI din muzica valaha, de parca ar mai fi nevoie sa lamuresc pe cineva...lamuritzii sunt lamuritzi iar nelamuritzii asha vor ramane, pana le mai creshte paru pubian shi se dumiresc ca unele lucruri pur shi simplu nu se fac...dar mai e shi placerea razboiului fara sens, care s-a inventat cu mult inaintea manelelor,in clipa in care Adam i-a zis lui Eva ca e proasta shi Eva i-a dat inapoi o palma.

1.Mi se parea mie sau maneaua s-a aplecat sub greutatea proprie in ultima vreme? Imi vin zvonuri de la mare cum ca e destul de dificil in unele statziuni sa mai gaseshti un concert sau un local cu manele adevarate, oameni de incredere imi zic ca s-au rugat pana la lacrimi de un chelner sa bage o manea ( de dragul testarii). Altzi oameni imi zic ca daca vrei cu adevarat sa cautzi, nu e greu sa gaseshti manele pe litoral, shi ca de fapt lucrurile sunt ekilibrate, nimeni nu mai scuipa pe nimeni, toata lumea se tolereaza. In plus, emisiunile de manele de pe Acasa nu mai prididesc shi nu dau semne ca ar vrea sa iasa din grila de toamna-iarna. Iar reclamele la manele de pe Atomic incep sa sune de-a dreptu intelectual, cum e aia a lu DanArmeanca,ACM,Unu de la Giuleshti shi Paleru nushtiucum, care au scos nush ce digipak cu the least worst of...Apoi Ionitza zis shi Costi o da pe italiana shi romantze, ACM pe dance, mai mai ca ii incearca rushinea pentru ce au facut, intr-o zi mi s-a parut kiar ca ACM a mai crescut asha vro 10 centimetri, dar pan la urma s-a dovedit ca era filmat cu efect de unidirectional scaling...unii zic ca maneaua evolueaza ca sa ne arate ce poate, altzii zic ca manelishtii incearca sa-shi iasa din clishee, altzii ca incearca sa-shi iasa din pepeni, altzii ca s-au plictisit, unii atat de tare incat de dragu thrillului incep sa umble fara permis de conducere la ei shi sa dea peste animale nevinovate, fie ele shi vaci. Mare curiozitate am avut legat de mamaia shi cerbu de aur, daca o sa se inscrie vreo manea la concurs. Din motive subiective, nu am mai reushit sa ma uit la teve shi sa-mi satisfac curiozitatea, asha ca daca shtie cineva mai mult, sa spuna. Pana la urma de un singur lucru sunt sigur: pe strada shi in localurile de la o juma de stea in sus, rareori am mai auzit manele, ash vorbi de un fel de revigorare a danceului. De prost gust, dar macar e dance. Cu asta zic ca nu suntem noi de vina ca s-a inventat.

2.Acuma fie ca manelele kiar s-au dat la fund, ori doar am m-am obishnuit io cu ele, e clar ca batalia nu se inkeie aici. Muzica bicisnica, pidosnica shi pizmasha se strecoara in tzara asta din cele mai neguroase creiere shi sub cele mai variate forme. Fiind convins ca ma repet, propun executarea publica prin spanzurare a jumatate( ca avertisment) din membri trupelor GhettoKlan shi 4U. La inceput am zis ca se da la teve la mishto, sa vedem shi noi ce e cu ei...pe urma am zis ca clipurile lor sunt filmate la camera ascunsa, cand cele doua trupe se credeau in intimitate, mai ales ca in primul clip 4U ii cade unei tipe sutienu cu lejeritate familiala.
Pe urma am opservat ca nu mai conteneshte transmisia respectivelor clipuri. Pe urma a venit la mine acasa o ruda din strainatate ( tzara vecina, cu planuri de cotropire) care, cand i-a vazut pe 4U a pufnit intr-un ras de ala cu saliva de mi-a acoperit ecranu shi io i-am zis ca nu poate fi kiar asha de rau shi el mi-a zis "sa-tzi para bine ca nu tzi-am borat pe televizor". Nu vreau sa comentam nivelul shi culoarea discutziei respective ci faptu ca o piesa oricat de proasta ar putea fi mascata de un clip decent, ori in cazurile celor doua trupe nimeni nu s-a gandit la ideea asta shi i-a pus pe tractorishtii aia in primplan sa rada toata tzara de ei. Problema e ca poate unii nu rad....Pe urma pe cei de la gheto nimeni nu s-a kinuit sa-i fardeze, sa-i rada de mustatzile timpurii, sa puna o haina decenta pe ei shi au venit in clip direct de la secera.
4U vine cu un fel de mishtokareala penibila, fara target, fara mobil, pe care au incercat-o shi cei de la cassa locco, shi am vazut unde au ajuns ...poate cei de la 4U ishi viseaza shi ei o cariera a la Garcea ispitelor.Apropo de Dalia shi nevoia ei seminala de a isipiti, cei de la cassa locco s-au descurcat ca prezentatori shi ar putea ramane asha. Nu inseamna ca le-am iubit fetzele shi emisiunea, dar nu au fost cu nimic mai penibili decat clasici in viatza ca Raduleasca Mihaela, Badea Mircea Tarziu, etc. Ba chiar a fost un pas in sus fatza de cum mi-i inkipuiam io dupa ce le-am vazut clipu cu pieptu bengoss. Totushi, am impresia ca gasesc prea multe scuze. De fapt ma gandesc ca soarele batand in ceafa, emisiuni cu tzatze multe shi ***aiuri live and plugged, venirea lu chippendeilz in tzara, castelu pelesh shi regele lui sunt evenimente care au mai scos maneaua din capu romanilor. Dar cum spuneam, nu cred ca s-a skimbat ceva in bine. Kktul e acelashi doar ca vine acum in mai multe culori.

3.Am auzit un zvon ca kristina aghilera cand era mai mica a cantat la cerbu de aur, acu vro 4-5 ani.

4.salutari lu meshteri,kickass,vali,vladonne shi ailaltzi cu care n-am vorbit demult.
pupaturi alora care au omorat manelishti vara asta cu sau fara mine.
multa muyeeee tiranului shi celor cu chipu shi asemanarea sa.

manelesux since 1 dec. 1918
manelesux
Junior Member

Re: duhovnicul muzicii romaneshti...

Mesajde Vizitator » Mar Aug 28, 2001 12:34 pm

ca manelele s-au cam dat "la fund" e cat se poate de clar chiar shi pentru un Ionitza sau pentru un Copilu'. Is tare trishti saracii shi nu prea mai au de gand sa scoata nimic. Se limiteaza la afacerile lor de stil "mafiot", nuntzii shi concerte in amintirea timpului pierdut. Un accident cat se poate de fericit. Deshi la mare inca se mai asculta pe vreo terasa ratacita shi pe vreun teatru de vara uitat de lume, dar destul de plin de fanii fideli (de ani de zile nu de asta' vara) ai celor doi mai-sus mentzionatzi. In ceea ce priveshte zvonul despre christinica este aproape adevarat. Cand avea vreo 15 ani vedeta de astazi era doar o dansatoare de fundal care a venit prin Ro, adica la cerbul de aur sa cashtige un ban cinstit. Era ceva mai bine decat acum (adica avea shi ceva carne pe oase, iar picioarele s****noage nu pareau chiar atat de cracanate) shi mai putzine figuri. Vorba aceea... era in planul doi.
Vizitator

ce v-am zis io?

Mesajde Vizitator » Mar Aug 28, 2001 9:41 pm

...ca daca le lasam in pace, o sa latre putin shi o sa plece???

maneau s-a intors la ceea ce era: o muzica cantata la nunti shi botezuri.

sa gasim dara subiecte mai interesante
Vizitator

Re: duhovnicul muzicii romaneshti...

Mesajde KickAss » Mar Aug 28, 2001 10:27 pm

Maneaua e tare. La fel si bostanul celor care o canta. Poate am fost noi (astia de pe forum) de vina cu ceva? Nu prea cred. Prea e la scara larga.
Vali, hai sa ne luam de H-H. Am vazut de curan o formatie "Trei da' grei" Ce nume imbecil. O sa apara in curand "Mercantili da' infantili" sau poate "Infantili da' mercantili". Tie ti-am dat Qeensryche?
Manelesux: Daca ai posibilitatea sa-mi tragi pe un cd, mp3-urile de la toate Dream Theatre te vor slavi si nepotii nepotilor mei. Imi pare bine ca televizorul tau nu a cunoscut aroma mancarii regurgitate. A, si as dori o informatie din interior: Chiar vor ungurii sa ne cucereasca? Aminteste-le cam am ajuns de doua ori in budapesta. Din pacate ne-am intors.LOL. Poate daca invatam bine, nu me mai oprim decat in Vancouver.LOL
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

ciocapic

Mesajde Vizitator » Mar Aug 28, 2001 10:32 pm

ai pierdut momentul...
ne-am luat de hip-hop shi s-a suparat marocanul ala...imi scapa numele. vezi ca sunt posturi la "doar de atat sunteti in stare?"

vis-a-vis de formatia aia, am postat ceva in forumul de hip-hop
nu ascult queensycre
Vizitator

Re: Re: duhovnicul muzicii romaneshti...

Mesajde manelesux » Mie Aug 29, 2001 7:51 am

Initial trimis de KickAss
Maneaua e tare. La fel si bostanul celor care o canta. Poate am fost noi (astia de pe forum) de vina cu ceva? Nu prea cred. Prea e la scara larga.
Vali, hai sa ne luam de H-H. Am vazut de curan o formatie "Trei da' grei" Ce nume imbecil. O sa apara in curand "Mercantili da' infantili" sau poate "Infantili da' mercantili". Tie ti-am dat Qeensryche?
Manelesux: Daca ai posibilitatea sa-mi tragi pe un cd, mp3-urile de la toate Dream Theatre te vor slavi si nepotii nepotilor mei. Imi pare bine ca televizorul tau nu a cunoscut aroma mancarii regurgitate. A, si as dori o informatie din interior: Chiar vor ungurii sa ne cucereasca? Aminteste-le cam am ajuns de doua ori in budapesta. Din pacate ne-am intors.LOL. Poate daca invatam bine, nu me mai oprim decat in Vancouver.LOL

Pai tre sa fii cu rabdare,caci la ora la care vorbim am cdurile intr-un coltz de tzara,calculatoru in alt coltz, inscriptoru in al treilea, shi io nu ma aflu in nici unu din cele trei locuri. Deci mai stai sa inceapa shcoala sa imi aduc shi io lucrurilede la tzara.
De la dream nu am when day and dream unite, debutu, ca intotdeauna am avut alte prioritatzi, ala fiind mai modest asha..in skimb mai am Liquid tension experiment care e partea instrumentala din dream theater.
Informatzie din interior: am auzit shi io un zvon ca vin sa puna steagu verde pe varfu negoiu, dar sa nu ne agitam fara date precise.Daca tot vrem sa mergem la vancouver poate le lasam tzara in concesiune sa ne-o mature shi sa ne-o spele pana venim inapoi.

H-hul e predispus la batjocura, in special cel romanesc.Deci hai sa ne bucuram.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma