Georgia
Moderator: anjin-san
84 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
UNde gasesc poze cu ea?...
Eu am auzit ca e extrem de urata, unde gasesc niste poze cu ea, ca sa ma uit(daca am curaj)?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Cred ca risc...
Nu cred ca m-ar deranja, sa vad cat de "frumoasa" e, am vazut ceva cioci la viata mea.........hehe
-
tot georgia
Cat timp voi va stresati cat e de urata si proasta, aratarea va mai scoate un videoclip!
Adevarul e ca voiam si eu sa imi spun parerea, eram destul de indignata pe animalul ala, dar dupa ce am citit parerile celorlalti, m-am calmat: nu sunt singura caare a ramas proasta cand a vazut-o pe g.
Adevarul e ca voiam si eu sa imi spun parerea, eram destul de indignata pe animalul ala, dar dupa ce am citit parerile celorlalti, m-am calmat: nu sunt singura caare a ramas proasta cand a vazut-o pe g.
- mulinieta
- Junior Member
Re: tot georgia
Initial trimis de mulinieta
Cat timp voi va stresati cat e de urata si proasta, aratarea va mai scoate un videoclip!
Nu! Nuuuu!!!! NUUUUUUUUUUUUUUUU!:eek: :eek: :eek:
DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
statistica
Statistic vorbind toti vreti fetze frumoase la TV, nu rezistati o clipa fara macar zambetul uneia dintre Blondy. Daca a-ti fi ascultat melodia doar la radio poate ar fi avut un succes mai mare . Sunteti atat de meschini si rade-ti de cineva care a incercat si altceva! Poate viziteaza chiar ea acest site.
Cu toate astea e URATA cu draci! Vorba unuia ar putea sa joace in "Planeta maimutelor" fara masca.
Ar trebui sa se transmita un mesaj de atentionare (vizionare cu lumina aprinsa) inaintea videocipului. :a
Cu toate astea e URATA cu draci! Vorba unuia ar putea sa joace in "Planeta maimutelor" fara masca.
Ar trebui sa se transmita un mesaj de atentionare (vizionare cu lumina aprinsa) inaintea videocipului. :a
- Fester
- Junior Member
mai fratilor.. am luat astazi in cautare de ceva muzica, cateva magazine de specialitate la rand... ce sa a'ieste oare'? gasesc Georgia... intreb "se vinde bine?" vanzatorul "nuuuu... il am din oct.-nov.2001 si cred ca am vandut 2 albume" pai mahhh fata asta dak a vandut 30 de lp-uri in intreaba tara e bine!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Vreeeeeaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu sa vad poza cu GEORGIA..va roggggggggg..m-ati facut tare curioasa ..vreau sa o vaddddddddd ..please, please, please...am dat search pe google si n-am gazit nimic:(...
Hai atashatzi-mi si mie o poza cu GEORGIA..una mica si pitica..da numai sa o vad si eu ..God damn it:D...........
Nanooky:P
Hai atashatzi-mi si mie o poza cu GEORGIA..una mica si pitica..da numai sa o vad si eu ..God damn it:D...........
Nanooky:P
-
Nanuka - Mesaje: 1510
am o poza cu ia cand isi lua limban gura cu vali barbulescu. te coafeaza?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nanuco, vezi ca ie o poza cu georgia, da pentru fapta ce-am facut-o, imi trimiti pe e-mail o poza cu tine in tzatzele goale.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI
-
Hey,
Baixinho hahaha nu fii un pervert..Am vazut si eu poza asta pe net..grrrrrrrrr..credeam ca postezi altele mai interesante..asa ca ummmm....nu se poate pune in calcul acel e-mail despre care vrobeai..hahaha You wish...maybe othertime........maybe hahahaha..
Nanuka:D.
Baixinho hahaha nu fii un pervert..Am vazut si eu poza asta pe net..grrrrrrrrr..credeam ca postezi altele mai interesante..asa ca ummmm....nu se poate pune in calcul acel e-mail despre care vrobeai..hahaha You wish...maybe othertime........maybe hahahaha..
Nanuka:D.
-
Nanuka - Mesaje: 1510
bine, atunci facem altfel: pentru orice poza diferita de aia si pe care o postez aici, imi trimiti poze cu tine in tzatzele goale, dar de fiecare data in alta ipostaza.
ANTI
-
bre ,nu mai stresa fata ca puate ti-l pune pe fraieru in tzatzele guale
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
NU e urata...
Nu stiu de atzi crezut ca e asa de urata, bei frumoashilor! :silly:
-
Aurolacule,normal ca nu-i asa urata,din vreme ce e intzolita cum trebuie shi machiata toata.eu am vazut-o cat de ''bine'' arata mai demult cand facea parte din trupa ''4 k voi''.ma rog,imi este totusi mila de ea ca tot incearca sa se afirme,dar nu reusete.
covergirle:Treziireaaaa!
covergirle:Treziireaaaa!
- Catzelusha
well....din cate am intzeles de p'aici, Georgia e una urata, care canta. Right?
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
84 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma