Chestie haioasa

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde proXtu » Joi Iun 24, 2004 3:54 pm

pai asta ai facut, danone, m'ai amenintzat, 'geaba o dai la intors shi zici ca'i gluma :D
nu stiu care, cine, unde si cum ii mod, ca nu ma pasioneaza sportu' asta,
da' de exercitzii de astea de fortza din partea moderatorilor am mai avut parte, asha ca nu va datzi acuma nevinovatzi :D
nu shtiu ce tzeapa am luat, shtitzi voi mai bine ca mine,
da' tu, danone, tot infantila ramai, orishice ai zice :A
shi cu asta am inkis polemica asta, din partea mea, ca ma saturai.
mai zicetzi voi daca mai avetzi ceva shi sa trecem peste.
ramane cum am stabilit :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Iun 24, 2004 3:56 pm

proxtule: ai prins-o ma.....:D
de fapt ea te cata satz dea omoru virtual. pazesteti pisoiu :D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Joi Iun 24, 2004 4:04 pm

bre la pisoi ie mai tare kitzi aia cu bou de lair, il ia pe proxt detashat :D

o zi buna in continoare proxtule, ai fost ionuzzzzz bun azi :) pacat ca s-a terminat ziua.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde weed13 » Joi Iun 24, 2004 4:59 pm

tudoruk scrie: LOL, am trait in Ardeal 13 ani... deci SHTIU cum ii in Ardeal.
cu indienii n-am nimic.. nu cunosc nici un indian, deci nu pot zice nimic de ei

ba, cum dracu nu ai zis asta? uita-te la posturile tale. ori esti prost ori stai foarte rau cu memoria. si cum zicea si baixinho intr-un post de-al lui, astept scuze in 24 de ore pt ca te-ai legat de prietenii mei. sa fie prima, singura si ultima data. inteles? si nu, nu am inteles ca tu ai zis ce ai experimentat, intrucat stau mai rau cu mintea. asta este. si pt ca TU si stat cu un cerc de prieteni care vb ungureste nu ii vina mea. nu-ti permite sa generalizezi doar de aia ca pe urma zici ca ai venit si ai stat in vacanta!!! si daca citesti ce am scris dupa later: am zis ca nu am stat in tulcea ci am dat un exemplu. scriam mai sus ca am locuit aici toata viata mea. tu nu citesti ce scriu io? sau iti ramane in minte numa ce vrei tu sa-ti ramana? deci cum ziceam, astept scuzele. te-as injura de sfinte, da imi iau ban, si nu meriti atata efort din partea mea. oricum, am mai zis o data, si mi-i ciuda ca nu m-am putut stapani, da de data asta fuck pe dracu in 4 si imi tin dejtele in buzunar sa nu mai postez pe threadu asta. nu are rost pt un separatist cu ochelari de cal ca tine sa ma mai enervez.
hai pa !!!
weed13

Mesajde proXtu » Joi Iun 24, 2004 5:39 pm

io n'am intzeles nimika, da' sa fie asha cum zicetzi voi :p
proXtu
Junior Member

Mesajde tester » Joi Iun 24, 2004 6:27 pm

proxtu citeshte regulamentu` daca te crezi victima moderatorilor cei rai si in halate albe, paranoie mica :D
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Joi Iun 24, 2004 7:23 pm

weed13 scrie:ba, cum dracu nu ai zis asta? uita-te la posturile tale. ori esti prost ori stai foarte rau cu memoria. si cum zicea si baixinho intr-un post de-al lui, astept scuze in 24 de ore pt ca te-ai legat de prietenii mei. sa fie prima, singura si ultima data. inteles? si nu, nu am inteles ca tu ai zis ce ai experimentat, intrucat stau mai rau cu mintea. asta este. si pt ca TU si stat cu un cerc de prieteni care vb ungureste nu ii vina mea. nu-ti permite sa generalizezi doar de aia ca pe urma zici ca ai venit si ai stat in vacanta!!! si daca citesti ce am scris dupa later: am zis ca nu am stat in tulcea ci am dat un exemplu. scriam mai sus ca am locuit aici toata viata mea. tu nu citesti ce scriu io? sau iti ramane in minte numa ce vrei tu sa-ti ramana? deci cum ziceam, astept scuzele. te-as injura de sfinte, da imi iau ban, si nu meriti atata efort din partea mea. oricum, am mai zis o data, si mi-i ciuda ca nu m-am putut stapani, da de data asta fuck pe dracu in 4 si imi tin dejtele in buzunar sa nu mai postez pe threadu asta. nu are rost pt un separatist cu ochelari de cal ca tine sa ma mai enervez.
hai pa !!!

ce pula mea tu eshti prost ? cand am zis eu ceva despre examplu tau de kkt ? pana la urma tu eshti ala care are nevoie de "ochelari de cal" ba. sa-mi cer scuze de la tine ? cine pula mea eshti tu ? fuck off nu-mi cer nici o scuza pt ca nu am de ce. eu am zis ce am trait, shi dupa cum am zis suntem oameni diferitzi care au trait diferit deci nu ne putem compara! atata nu intzelegi ? scuze nu imi cer niciodata ca vad ca tu eshti ala care n-o citit nimic. vorbeshti mai mult kkt decat izabela(lol). hai ca nu mai postez pe threadu asta ca numa imi "fuck" nervi.
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Iun 24, 2004 7:49 pm

auzi mai nene, da matale nu poti sa "vorbesti" mai frumos?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde proXtu » Vin Iun 25, 2004 12:42 am

tester scrie:proxtu citeshte regulamentu` daca te crezi victima moderatorilor cei rai si in halate albe, paranoie mica :D

nu ma cred victima, testerule. forumu' asta nu'i viatza mea si daca primesc ban nu sufar pentru el. am zis doar ca am mai primit ban fara motiv, nici nu stiu de la cine si de ce. i'am contactat pe email si pe yahoo pe domnii moderatori Oribilul Mosh shi Alex shi i'am intrebat de ce am luat ban, macar sa shtiu shi io, da' n'o catadicsit nici macar sa ma trimita in p***a mamii mele :D
de asta am shi zis ca oamenii e pe tarlaua lor shi face ce vrea mushkii lor.
deci atata tot, mi'am esprimat nemultumirile, mai ales cand am vazut'o shi pe danone ca vine cu acelashi tex, ban, etc... e deja plictisitor subiectu' asta.
noapte buna.
proXtu
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iun 25, 2004 3:25 am

~ the end ~

...si asa sa duse izdabela pe apa sambetii.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde proXtu » Vin Iun 25, 2004 11:36 am

lasa mai ca mai are vreo intalnire sexuala ratata shi vine shi ne'o povesteshte ;-) ai numa' rabdare :p
proXtu
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Iun 25, 2004 12:08 pm

iza, asta inseamna ca ti s-a terminat mufa?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde tester » Vin Iun 25, 2004 12:19 pm

sefu, pe barfe nu se modereaza, deci aci e mai greu sa iei ban, in rest tu da-i bataie.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Iun 25, 2004 10:43 pm

bai (p)iz(d)a pana la urma faci sau nu oralu cu 10.000 ca eu unu m-am cam plictisit d'atatea discutii cate se duc pe seama ta. zii tarifele-n pana mea sa stim o treaba...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma