Si tu, Brutus?!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Si tu, Brutus?!

Mesajde Mina_Loy » Joi Aug 16, 2001 10:20 pm

...
m-am saturat (si nu-s singura) de oamenii 'inspirati' (a se citi 'care se inspira') din muzica noastra. Hai, ca daca zice ca-i cover, daca -si da in vileag sursa...si asa si pe dincolo, iti vine sa-l crezi, sa-l ierti, si sa-ti placa. Dar ii spui raspicat printre dinti: "SA NU SE MAI REPETE!"

eee...marea mi-a fost mirarea cand un grupuletz timid :rolleyes: ...debuta la tv...si mare le-a fost lauda la adresa muzicii lor: "stilul nostru in sus, stilul nostru in jos...", mai strecurau strategic cate un 'original', 'grozav', nemaintalnit', iar 'original' :) ...eu eram incantata. cantau rock...si-mi placea... ma gandeam "Inca se mai face muzica buna" (dar trebuia sa continuu..."dincolo").

Caci melodia celor de la K-risma (huooo!), 'Vara-nnebunesc' este identica melodie 'Jesus in a camper van' a bine-cunoscutului Robbie Williams. Nu-mi place sa fac critica...dar e rusinos. La dracu`, e rusinos.......

ps. stiu ca fata ce ranjeste cu toti dintii nu prea e adecvata,..dar nu-i asa ca-i draguta? :)

tzoc pe bascutza, letitia.
Mina_Loy

Re: Si tu, Brutus?!

Mesajde Vizitator » Sâm Aug 18, 2001 2:16 am

eu v-am atentionat ca nu e bine sa va uitai la tv. piesa aia cu nebunia e chiar mishto.ii reprezinta.

ma seaca astia care nu stiu sa fure. lenny kravitz a copiat soloul din are u gonna go my way dupa creedence clearwater revival si nu sunt multi care s-au prins.

dr dre a refacut linia melodica de la "the next episode" si a lansat "let me blow your mind" a lui eve. cine s-a prins???
Vizitator

shi ai lor

Mesajde Vizitator » Sâm Aug 18, 2001 2:18 am

webmeshtere, ce zici de o sectiune straina la piese copiate??

adica sa aratam ca si ai lor fura, nu numai ai nostri!!!

ne tin curelele?
Vizitator

Re: shi ai lor

Mesajde DrSlam » Lun Aug 20, 2001 7:17 pm

Initial trimis de vali
webmeshtere, ce zici de o sectiune straina la piese copiate??

adica sa aratam ca si ai lor fura, nu numai ai nostri!!!

ne tin curelele?

Noi suntem axati pe muzica romaneasca. Vrand ne-vrand pe asta o auzim in fiecare zi, deci prin acest site incercam sa deschidem ochii oamenilor mai saraci cu duhul despre calitatea muzicii romanesti. Eu zic ca daca nu facem asta intai, daca nu facem ceva cu muzica romaneasca, nu are rost sa ne apucam sa-i criticam sau prinde cu matza-n sac pe artistii straini. Ar fi cu atat mai inutil si ne-am intinde deja prea tare.

Muzica romaneasca e domeniul nostru! Haideti sa facem ceva pentru romani, as-i desteptam, macar un pic, sa fim o lumina in negura muzicii romanesti...(stiu ca suna patetic!):rolleyes:
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

am nevoie

Mesajde Vizitator » Lun Aug 20, 2001 7:49 pm

ii desteptam imediat
am descarcat ceva piese si acum vreau cool pro, ca soundforge-ul e naspa
cum sa fie, cat sa fie...???
Vizitator

Re: Re: shi ai lor

Mesajde manelesux » Vin Aug 24, 2001 1:01 pm

Initial trimis de DrSlam

Noi suntem axati pe muzica romaneasca. Vrand ne-vrand pe asta o auzim in fiecare zi, deci prin acest site incercam sa deschidem ochii oamenilor mai saraci cu duhul despre calitatea muzicii romanesti. Eu zic ca daca nu facem asta intai, daca nu facem ceva cu muzica romaneasca, nu are rost sa ne apucam sa-i criticam sau prinde cu matza-n sac pe artistii straini. Ar fi cu atat mai inutil si ne-am intinde deja prea tare.

Muzica romaneasca e domeniul nostru! Haideti sa facem ceva pentru romani, as-i desteptam, macar un pic, sa fim o lumina in negura muzicii romanesti...(stiu ca suna patetic!):rolleyes:

nush daca o sa fim chiar lumina, dar sper sa fim macar o negura pe creierii lor, ca in tzara asta cacatul a capatat veleitatzi luminiscente.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Sep 06, 2001 11:00 am

Bai vali tu chiar esti suparat.
Du-te mama la psiholog ca ai o depresie puternica.Etsi suparat pe toti.
Vizitator

am tendinta

Mesajde Vizitator » Joi Sep 06, 2001 7:26 pm

am tendinta de a ignora imbecilii care semneaza cu "anonim" sau "guest"

daca ai curajul propriilor opinii, poate ai si curajul propriului nume
Vizitator

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma