SARMIS-SEGET-USA...adik sarmatii unguri din america. :yD
pai ce-are a face romana cu nota de trecere?P'aia deja am luat-o ca-s neam cu dirigu' ;-)
Da'la anu 'ma duc cu nea dr.Savescu pe la cetatile dacice.Pa bune;intreaba-l daca nu ma crezi! =D =D =D
Stramosul europenilor a trait in Romania?
Moderator: anjin-san
deathkat scrie:In rest,dovezile despre existenta unor supercivilizatii intre 26000-10500 i.e.n.sint destule.
Care-s alea? Cele mai vechi semne de civilizatie in Europa tin de cultura minoica si cultura Vinca (cam prin 5000 iC).
Si am uitat. Nu s-au descoperit cabluri de cupru - concluzie: foloseau ciololare pe vremea aia.
-
pnic - Junior Member
pisica muarta 'ce cu doo pajini in urma:
porma revine pe pajina urmatoare:
si acu piteshtiu de 6.500 de ani.
bre tu ejti dus, te prefaci, n-ai ce vace, la tine la o pajina apar 2.500 de ani, dovezi din partzi (ca io pe tine nu te crez pe cuvant pana nu-ti vad actele de externare) ... iti place sa fii penibil? fa-te mason
Ce-au gasit arheologii aia in tumulii de pe linga Pitesti?Ce dreaq de morminte?Datarea cica ar fi cam 4000 ien.
porma revine pe pajina urmatoare:
ce au gasit la Blaha/Cluj e cel putin interesant.Mai putin faza cu'vu-du'...In schimb datarea pe la 6 500 de ani s-ar putea dovedi corecta.Spuneau ca o sa bage artefactele la muzeul din Cluj...
si acu piteshtiu de 6.500 de ani.
bre tu ejti dus, te prefaci, n-ai ce vace, la tine la o pajina apar 2.500 de ani, dovezi din partzi (ca io pe tine nu te crez pe cuvant pana nu-ti vad actele de externare) ... iti place sa fii penibil? fa-te mason

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deathkat scrie:Astia de la Pitesti au datat artefactele pe la 6 500 BC.
asa mi-a zis si mie ala de-mi vandu un butoias de tzuica de pruna veritabila " ia-l nene aiule cacand l-oi bea sa vezi cum simti cum te furnica artefactu de 6500 de ani pe gatlej"
memetu jtie de ce

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
iera pruna veritabila din prunii veritabili de la petrochimia veritabila cu numele veritabil de Arpechim. Si tzuica asta veritabila intradevar te tine veritabil 6500 de ani neputrezit ca e exact ca formoliu veritabil.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
io atunci vin cu propunerea constructiva ca mozii sa modifice titlu tredului in "stramosu ioropenilor a trait in trivale" si fara semn de intrebare ca-i certa si dovedita veritabil
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma