Ba fratilor ce dracu este de capul vostru .... ginditiva la subiecte mai interesante!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ba fratilor ce dracu este de capul vostru .... ginditiva la subiecte mai interesante!

Mesajde Eychard » Lun Sep 03, 2001 6:55 pm

Ba de dracu este de capul costru .?Ati luato razna! Revenitiva la normal oamenilor .Trai in mileniul / XI / . Nu mai mergem la vaiatoare cu arbaleta si cu........ . Nu mergem pe strada cu opincile ci cu masinile. Acum se zboara....nu se viseaza .Mai lasatio in p_ _ a mea de muzica si de tot. Nu sunteti cu toate acasa .? Puneti si voi la bataie capul si scrieti subiecte mai interesante. ok .....multumesc mult si bafta la gindire ....
Eychard

Re: Ba fratilor ce dracu este de capul vostru .... ginditiva la subiecte mai interesante!

Mesajde Vizitator » Lun Sep 03, 2001 11:25 pm

Initial trimis de Eychard
Ba de dracu este de capul costru .?Ati luato razna! Revenitiva la normal oamenilor .Trai in mileniul / XI / . Nu mai mergem la vaiatoare cu arbaleta si cu........ . Nu mergem pe strada cu opincile ci cu masinile. Acum se zboara....nu se viseaza .Mai lasatio in p_ _ a mea de muzica si de tot. Nu sunteti cu toate acasa .? Puneti si voi la bataie capul si scrieti subiecte mai interesante. ok .....multumesc mult si bafta la gindire ....

.....aici nu se gindeste se jigneste ,se injura....(necivilizatii .draku!!!)haha joke!! sunt inocent!!
Vizitator

Re: Re: Ba fratilor ce dracu este de capul vostru .... ginditiva la subiecte mai interesante!

Mesajde Vizitator » Mar Sep 04, 2001 5:56 am

chiar asa, nu se poate scrie nimik civilizat pe aici? si daca voi astia masculi feroce nu o bagati si nu o scoateti....tot degeaba.
Pai sa gasim un alt subiect, ca vorba aia, romanul s-a nasut poet, dar America l-a facut harnic.
Eu zic ca subiectele tocmai ..trebuie sa fie legate de muzica.
Si uite ce am auzit eu, apropos de barfa...cica Pasarea Colibri scoate un nou album in curand si se anunta un turneu ptr. cei din stainatate interesati.
Dar cel mai tare subiect sunt eu. De ce? ptr. ca sunt noua pe
aici si aveati nevoie de asa ceva, deoarece stagnati total, tre' sa va pun pe roate:p
Vizitator

3 lameri

Mesajde Vizitator » Mie Sep 05, 2001 1:42 pm

3 lameri, cu mine al 4lea, s-au gasit sa discute ceva original.

vorba poetului: noi atat suntem in stare. pune-ti voi mana shi faceti ceva mai bun!!!!!!!!!!!

shi nu va mai jucati cu trupul vostru!!!

PS l a m e r vine din eglezescul LAME, adica a se vaicari, a plange ca lumea nu e egala, ca la facultate se intra pe pile, ca merge netul incet la xnet, ca n-are job...
Vizitator

Re: 3 lameri

Mesajde DrSlam » Mie Sep 05, 2001 3:16 pm

Initial trimis de vali
pune-ti voi mana shi faceti ceva mai bun!!!!!!!!!!!

Si cand spui "pune-ti", la "puneti" te referi, nu?;)
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

sa inteleg ca...

Mesajde Vizitator » Mie Sep 05, 2001 3:31 pm

sa inteleg ca aveti ceva de spus shi nu o puteti face???
Vizitator

Re: 3 lameri

Mesajde KickAss » Mie Sep 05, 2001 9:04 pm

Initial trimis de vali
merge netul incet la xnet, ca n-are job...

Dar chiar merge ca dracu. Pe tine te doare in paispe, dar pe mine... Mai du-te dracu ISP-istule, T1-istule, DSL-istule, samd. LOL
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

inca mai erau

Mesajde Vizitator » Vin Sep 07, 2001 5:28 pm

saptamana trecuta inca mai erau locuri libere la mine la servici.
2 saptamani-2.000.000-1Mb/s net...astea erau conditiile. iti cerea engleza shi calculator...

:cool:
Vizitator

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma