ASE sau Poli?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde transparencia » Vin Apr 01, 2005 11:18 am

parere de aseist... anu 3... contabilitate si informatica de gestiune
in genere, cum am mai vazut si pe la voi, pareri de studenti, facultate sucks (care oare e facultatea aia de place?)
dar totusi fata asta vrea sa dea la una din facultati... ase sau poli!!! merita tot respectul nostru pentru ca vrea un viitor, cu toate ca dupa ce termini niste ani de studii tot in coada de peste ramai daca nu te recomanda cineva (mai sunt unele posibilitati, atunci cand inveti foarte bine, stai in biblioteca si te iei de cap doar doar oi intelege ceva, si pe urma te vede domnu patron, si te "recruteaza", si poate da Domnul si vreun ban sa cada)...
Treaba e... zic io... parerea mea de om care citeste panglicile alea de se deruleaza la stiri, nu conteaza la ce facultate dai, ca tot un drac, conteaza sa iti placa ceea ce faci, si mai conteaza si materiile la care esti pregatit/a pana in momentul de fatza
Ieri ne-a zis o profa la cursuri ca cel mai bine si mai inteligent sa dai la ase, la Contabilitate si Informatica de Gestiune, asta deoarece de aici chiar ai un viitor cand termini... nu e pacaleala de 1 Aprilie, e un fapt demonstrat pana la urma de viitorul economiei in Romania, care va creste odata cu timpul, iar contabili se cer mai mereu, si se castiga si bine... nu e o parere repet, e o certitudine
asha ca draga tzutzush, cu tot respectul pentru ca vrei sa te hotarasti la ce facultate sa dai si pentru ca ne-ai cerut parerea, te sfatuiesc sa dai la ASE... MULT SUCCES!!!
transparencia
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Apr 01, 2005 12:52 pm

y0ung_h0va scrie:pot sa ma fac informatician, statistican, matematician, cercetator..etc..

Sau poti sa te faci Romica Jurca. Si nici nu dai la Media ca sa apari la teveu. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde h0va » Vin Apr 01, 2005 2:18 pm

hua..

cubule, daca io ma fac aia atuncea cine plm o sa mai invetze d'astea??!? :D

ls -ilaR /etc | grep -v "^ \{0,\}$" |grep -v "\.$" |grep -v "^ \{0,\}total"|grep -v "^./"|grep -v "^ \{0,\}[0-9]\{1,\} \{1,\}d"| sort -n |less

?!
h0va

Mesajde nocturna » Vin Apr 01, 2005 2:24 pm

extraordinar, ai sa ne dam cat mai rotunzi. ~p

da' d'astea shtii ?

<litera>:: = A|B|C|...|X|Y|Z|a|b|c|...|x|y|z
<cifra> :: = 0|1|2|3|4|5|6|7|8|9
<cifra hexazecimala>::=<cifra>|A|B|C|D|E|F|a|b|c|d|e|f
0; -1; 1234literali intregi in baza 10;
$00000000; $FFFFFFFFliterali intregi in baza 16;
0.1; -1.5; 32.456literali reali in forma uzuala;
5.E-15; 1.3e-15literali reali in notatie stiintzifica.
pa:=addr(a); pb:=@b; pe:=@e;
Write(‘A=); ReadLn(pa^);
Write(‘B=’); ReadLn(REAL(pb^));
pe^:=pa^+REAL(pb^);
WriteLn(‘E= ‘,pe^:8:2))

:D

vezi, tzutzucushiculicutzica ? d'astea nashpa ca mai sus o sa patzeshti daca ajungi la poli, shi poate chiar shi mai nashpa de atata.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde h0va » Vin Apr 01, 2005 2:29 pm

ma lash :D programarea ie pt neputinciosh :D

ia baga dumneata mana'n joben shi scuate un epurash..aia shtii??! sau nu se'nvatza la ASE d'astea :D

deci tzutzucushiculicutzica eo te sfatuesc sa'tz alegi o facultate care sa te pregateasca pentru o meserie in care sa lucrez cu animale..ie stress free :D

?!
h0va

Mesajde stefan » Vin Apr 01, 2005 2:36 pm

y0ung_h0va scrie:bre nene shtefan..nu m'ai nimerit..vobream cu atata naduf tocma penca sunt sunt student la mate..

Bre nene hova, ce sa zic, ghinion! Cre ca ai ales varianta cea mai proasta. Si inca ceva, in A&C mare parte din colegii mei lucrau. Cu toate cele 30-35 de ore pe saptamana. Se descurcau cum puteau, se invoiau de la serviciu cand trebuia (sau nici macar), n-aveau numai note mari, dar treceau. La master cam 99% munceau. Legat de exemplele de aseisti care castiga bine, nu generaliza. Eu am un prieten care a terminat Energetica si castiga foarte bine, pentru ca s-a dat bine pe langa profesori si lucreaza pentru cativa, si in plus mai e si asistent. Dar nu inseamna ca toti energeticienii o duc bine.

In plus, inca o diferenta intre, sa zicem, Finante si A&C. Eu pot sa ma duc acum la Finante, dau la master pe 200 euro/semestru (x4 semestre daca nu ma-nsel) si fac tot ce face un student de Finante, doar ca fara umplutura. Reciproca, din pacate, nu este valabila, la A&C nu cred ca puteau comasa mare lucru in 2 ani. Exista colegiu, dar acolo nu inveti mare lucru.

In plus, daca ASE-ul e lejer, de ce dracu sa-ti mai bati capul cu el 4 ani? Ca un fel de prelungire a liceului?

Din cate stiu pentru contabili exista cursuri speciale (si examenul de expert contabil, cam asta conteaza).

later: tzutzush, chiar m-am gandit ca ar fi haios sa fii gagica. Asta e. Atunci e o regula simpla: avea mama 2 fete, una frumoasa si una in Politehnica. Acu, vezi si tu cum te simti, sa nu strici traditia :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Djinn » Vin Apr 01, 2005 2:55 pm

pai bre, concluzia ie:

1. la Poli merita sa dai numa la Automatica (A&C ii zice acu? na drace, ne-am jmecherit :D )
2. La Automatica dai numa daca esti bazat - din cate stiu io, se intra foarte greu, deci daca nu esti doba de ce carte trebe sa fii doba mai bine nu te oboseshti.
3. La ASE ideea e sa te dai bine inca de la inceput pe langa profi, pe langa diversele grupulete, AIESEC, etc, si poate prinzi o bursa-doo afara - si daca esti fata dejteapta, iti si foloseste ;)
4. Mai exista varianta SNSPA - Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. http://www.snspa.ro/ Io zic sa studiezi si oferta astora, poate Stiinte Politice sau Comunicare si Relatii Publice?

Bafta :yD

PS - cica:
Romanian International University Fair 2005.

Targul are ca scop facilitarea interactiunii intre tinerii romani interesati de programele de studii internationale (studii universitare, master, MBA, doctorat) si reprezentantii universitatilor de top din SUA, Marea Britanie, Franta, Irlanda, Italia, Grecia, Ungaria.
2 Aprilie 2005 - 2 Aprilie 2005

Domeniu

Evenimentul atrage peste 40 de institutii participante printre care: Harvard, Stanford, Pepperdine, Queen Mary, Leeds, Middlesex, Griffith College, Regent’s College, CEU, Norwegian School of Management, ONBSS, INDE, Programul de „Bursa Specialaâ€Â
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde cubu » Vin Apr 01, 2005 3:40 pm

y0ung_h0va scrie:cubule, daca io ma fac aia atuncea cine plm o sa mai invetze d'astea??!? :D

Din cate stiu io (surse sigure), facultatea de matematica avea si sectie de meteorologie. Nu mai are?
indescifrabil
cubu

Mesajde stefan » Vin Apr 01, 2005 4:21 pm

hova, e cam tzeapa script-ul ala cu cinspe grep-uri, iti mai trebuie un "grep -v "^/etc" ca sa scapi de lista de directoare si sa ramai numai cu lista de fisiere, sortata dupa numarul inode-ului. In plus, totul se face mult mai simplu cu:

find /etc -type f -exec ls -ila '{}' ';' | sort -n | less

later: "sort -n" e suficient, nu e nevoie de "sort -n -k 1".
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde ElMundo » Vin Apr 01, 2005 11:49 pm

Tu vrei sa te dai mare? Parca nu era subiect de programare.
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Apr 01, 2005 11:55 pm

fane nu shtie nici iel pe unde sa mai epateze. :D ca pe politic shi literaturi nu prea intra bitongii. ~p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde stefan » Sâm Apr 02, 2005 6:30 pm

lool bre lol, nu poti sa faci o incercare de a descrifra hieroglifele omului ca se simte lumea epatata. Da' ce buey ElMundo, numa nocturna si hovulete au voie sa bage semne d-alea? Sau ti-e ciuda ca nu stii si tu finlandeza ca noi?

Io propun sa vorbim p-a noastra, sa nu ne inteleaga copchilu'.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde ElMundo » Sâm Apr 02, 2005 9:27 pm

Tu de unde stii ca eu nu stiu programare? :-?
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde stefan » Dum Apr 03, 2005 9:22 am

da' ma intereseaza? :rolleyes:

In plus, parca ti-am zis ca e finlandeza.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde Eagle Raider » Dum Apr 03, 2005 1:01 pm

eu la ASE ,vreau sa dau ,e mult mai usor ,am timp pt. multe alte lucruri si in plus ma va ajuta in viitoarea mea cariera de om de afaceri!!!!!!!(TINETI-MA MINTE) ;-)
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde tzutzush » Dum Apr 03, 2005 6:05 pm

stefan, nu ma intereseaza k la politehnica se duc, in general, baieti si la ase fete...
tzutzush
Junior Member

Mesajde tzutzush » Lun Apr 04, 2005 12:15 pm

dar de FILS(Facultetea De Inginerie In Limbi Straine) ce parere aveti? :confused:
tzutzush
Junior Member

Mesajde bogy » Lun Apr 04, 2005 1:45 pm

aceeasi parere ca de margarina pentru sandwich cu aroma de sunca.
bogy
Junior Member

Mesajde Djinn » Lun Apr 04, 2005 1:51 pm

celalalt scrie:aceeasi parere ca de margarina pentru sandwich cu aroma de sunca.

~p ~p

tzutzush mama, da la Finantze/Banci ca cica se castiga foarte bine daca lucrezi la fro banca... da' nu uita sa te pui bine de la inceputul inceputurilor cu mama carierei: PileCunostinteRelatii :p ca altfel tot dijaba. Acu ii zice networking :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde tzutzush » Mar Apr 05, 2005 3:18 pm

despre cibernetica de la ase ce ziceti?
tzutzush
Junior Member

Mesajde Eagle Raider » Mar Apr 05, 2005 9:03 pm

tata ,la cibernetica e cam greu
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde h0va » Mar Apr 05, 2005 9:52 pm

mai ales daca esht analfabet..

?!
h0va

Mesajde tzutzush » Mie Apr 06, 2005 1:11 pm

;i analfabet?!
tzutzush
Junior Member

Mesajde danecu » Joi Apr 14, 2005 12:53 pm

Parerea mea ca student la electronica e sa dai la ase.Dupa parerea mea e cea mai naspa facultate,super super naspa.34 ore pe saptamana.Si chiar nu stiu ce-o sa fac dupa ce-o termin.Ma uit la frate-miu: a terminat finante-banci(ASE) si s-a angajat imediat,si are un salariu de 500$(dupa primu an)....iar eu stau si invat si nu stiu la ce-mi foloseste
fuck the fucking fuckers
danecu
Junior Member

Mesajde m0n_alice » Vin Mai 27, 2005 11:11 pm

danecu scrie:Parerea mea ca student la electronica e sa dai la ase.Dupa parerea mea e cea mai naspa facultate,super super naspa.34 ore pe saptamana.Si chiar nu stiu ce-o sa fac dupa ce-o termin.Ma uit la frate-miu: a terminat finante-banci(ASE) si s-a angajat imediat,si are un salariu de 500$(dupa primu an)....iar eu stau si invat si nu stiu la ce-mi foloseste

esi in electronica? taare .. eu stiam k dc termini asta gasesti postcu min 800$ .. asa k .. il iei pe frac-tu .. da de ce-i naspa?
m0n_alice
Junior Member

Mesajde h0va » Vin Mai 27, 2005 11:25 pm

alademaisus scrie:eu stiam k dc termini asta gasesti postcu min 800$

+bonuri de masa.

?!
h0va

Mesajde M@le » Sâm Mai 28, 2005 9:39 am

tzutzush scrie:dar de FILS(Facultetea De Inginerie In Limbi Straine) ce parere aveti? :confused:
Salut.

Sunt in Poli.Sfaturi:

Daca nu vrei o viata grea nu veni aici.Profesorii sunt niste comunisti notorii care dicteaza cursurile si in general nu explica nimic.

Laboratoarele sunt niste chestii infecte tot din perioada lu' ceasca in care niste neica nimeni se dau importanti incercand sa-ti explice in scarba cate ceva.

Examenele:
NU se poate copia la majoritatea materiilor.Profii de obicei vin cu cativa asistenti ca sa supravegheze examenele.
Your Kiss is my command.
[font=Book Antiqua]Incubus online.
[/font]
M@le
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma