pentru ca dobitocu nu jtie cum ie si varianta libertatii....daca ia-i reda "libertatea" i-ai face un rau.
poate, desi cainele nostru de la tara cand a prins gustul libertatii mai dadea pe acasa numai ca sa ne salute
nu sunt deloc de acord cu animalele salbatice crescute in captivitate pt mofturi
tocmai asta am vrut sa subliniez: pentru multi un caine sau un animal de casa e un moft. cel mai tare ma deranjeaza propozitii de genul: "tre' sa merg acasa sa ies cu cainele ca altfel face in casa"
inca un avatar cu pisica?
unde?

edit:
Sinella, ce spui tu tine deja de cu totul altceva, sh-anume de cum intelege fiecare sa-si ingrijeasca patrupedul. Ce solutii propui, eliberarea cainilor in paduri pentru re-salbaticire? ma tem ca nu e posibil..
Alienor, eu ziceam ca omul tine cainele intre patru pereti si-l scoate afara doar ca sa nu-i faca in casa in ciuda faptului ca il iubeste. Eu nu propun solutii, am lansat o intrebare, dar daca tot ma intrebi: sa nu-si ia omul caine daca stie ca sta de dimineata pana seara la birou iar dupa munca merge la o bere si noaptea doarme la prietena. Nu?