atata timp cat nu mi-ai dat motive sa te cred un om inteligent...
tu fiind singurul inteligent de pe aici sau cum?
aveam nevoie doar de atentie...
ca toti cei iesiti din comun care nu se simt bine in banca lor. QED
Moderator: anjin-san
atata timp cat nu mi-ai dat motive sa te cred un om inteligent...
aveam nevoie doar de atentie...
), animalele din regnul superior (maimute si mai stiu eu ce primate inteligente) pot face diferenta intre sexe dar din nefericire nu au discernamant si nici rationament in adevaratul sens al cuvantului.Cum eu nu ma lupt pentru drepturi in mediul homo consider orice "intromisiune" din mediul homo in cel normal ca lipsit de substanta si fundament.Putini au fost da' multi is pe vine, omul modern a cazut dincolo de baricade(respect, bun simt, etica, etc...) si daca comunitatea homo+gay crede in modernismul actual care striga mare si tare "being cool is everything" atunci sunteti pe calea cea buna...(http://www.bmezine.com/news/people/A20210/plp56/)!

ce dracu is cu aia, doamne chiar ca tre sa fii nebun sa te freci in cur pana patesti ce au patit aia, daca stau sa ma gandesc renunt si la anal-ul cu pretena mea sincer nu as vrea o pretena care sa pateasca ce au patit aia
:bolnav::bolnav: VERRY UGLYÎnapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator