Daca ai fi Mosh Craciun...
Moderator: anjin-san
101 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
intai nijte tzatze ca sa aiba la ce folosi sutienu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pai pt tine sunt alea ,atunci cand cineva se baga in seama ii oferi bretelele si pace
p.s. imi pare rau dar nu stiu cum sta sani patica cu dotarile de la piept,dar eu vorbeam doar de bretele,nu si de cupa

p.s. imi pare rau dar nu stiu cum sta sani patica cu dotarile de la piept,dar eu vorbeam doar de bretele,nu si de cupa

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
daca as fi mos craciun,as veni la femei de mai multe ori pe luna decat vine el acum!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
daca as fi mos Craciun, as veni la tine o data in viatza macar, asa cum ai veni tu la femei...da cu tot tacamu - nervii de dinainte, durerea de burta, migrenele etc. Dej, daca as fii moshu, i-as aduce lui UnCopilutz doua ovare, care sa il doara cat de des posibil 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Nu vad ce legatura are orasul Dej cu concluzia pe care ai tras-o tu si cu gramatica joasa pe care o folosesti.In fine,cu Mosul,multumesc mult si multumesc si mai mult lui D-zeu ca n-am nici macar unul din ovarele pe care le aveti voi!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
daca as fi moshu, cu mare intarziere, i-as aduce lu' UnCopilutz o carte de morfologie GOALA, pe care s-o umple el cu gramatica "inalta" pe care o foloseste...dej, ma lasi, mah?
am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
ocapa mai merje. dak`ar fiiii sa vorbesk si eu aja intelijent,korekt , sa skriu frumos , bine si la fel de korekt pe qm vorbesk,aj fiiiiii dus draq`.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
101 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma