TOPUL 10 al barbatiilor cei mai SEXY!!!!
Moderator: anjin-san
112 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
keaunu reaves,orlando bloom ,johnny deep ,david beckam,collin farrell
In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.
-
happy_angel - Junior Member
Anca18 scrie:Gareth Gates
se vede ca ai 18 ani. las ca cresti !!
io zic ca cel mai secsos e Nicolae Dobrin. parerea mea. care este!
ps. cine e keaunu reaves asta?? in ce a jucat, cantat, dansat, latrat, abtziguit??
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
viermutzo, da cum de nu i-ai bagat in top pe hiena, vierme, soparla, crocodil, urangutan, urs, taur, etc etc etc?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixinho nu i-am pus pe lista pt ca nu imi plac....daca am acest nick nu inseamna ca sunt fana animal x sau a animalelor...pur si simplu asta e nick-ul meu....
In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.
-
happy_angel - Junior Member
wwritza scrie:
ps. cine e keaunu reaves asta?? in ce a jucat, cantat, dansat, latrat, abtziguit??
keanu reeves fiind the chosen one din ''Matrix''...un alt rol grozav a fost si cel din ''Johny Memonic''(i want room service!-asta fiind cea mai adorabila replica spusa de el ) :o
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
-
DeathBride - Junior Member
Bride, intr-adevar. Keanu Reeves a jucat in filmele alea de care spui + in Cursa infernala partea una, dar aici era vorba de Keaunu Reeves, ori asta este alta mancare de peste.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
cei mai sexy barbati...hmm...cine suntem noi sa judecam intr-o lume in care nici un criteriu nu este valabil si nici un principiu costant?toti acestia nu sunt decat niste imgini asa ca fetelor uitati-va in jurul vostru,fiti mai realiste!
-
Aylin - Junior Member
pai ar fi cam asa...1.VILLE VALO(logik)
2.VILLE VALO
3.VILLE VALO
4.VILLE VALO
5.VILLE VALO
6.VILLE VALO
7.VILLE VALO
8.VILLE VALO
9.VILLE VALO
10.VILLE VALO...cam atat....aaaaaaaaaaa eram sa-l uit pe VILLE VALO!!!!!!
2.VILLE VALO
3.VILLE VALO
4.VILLE VALO
5.VILLE VALO
6.VILLE VALO
7.VILLE VALO
8.VILLE VALO
9.VILLE VALO
10.VILLE VALO...cam atat....aaaaaaaaaaa eram sa-l uit pe VILLE VALO!!!!!!
-
villegirl666 - Junior Member
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori) [url=member.php?u=9830]Shaki[/url], [url=member.php?u=31794]villegirl666[/url], [url=member.php?u=4836]zoso[/url]
zoso, sigur nu se da ban pt prostie?
ontopic, indubitabil gutza
zoso, sigur nu se da ban pt prostie?

ontopic, indubitabil gutza
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
...ah, da...
1.diablo_pECi
2.diablo_pECi
3.diablo_pECi
4.diablo_pECi
5.diablo_pECi
6.diablo_pECi
7.diablo_pECi
8.diablo_pECi
9.diablo_pECi
10.diablo_pECi
...
789237897.diablo_pECi
...ooooh daaa...
1.diablo_pECi
2.diablo_pECi
3.diablo_pECi
4.diablo_pECi
5.diablo_pECi
6.diablo_pECi
7.diablo_pECi
8.diablo_pECi
9.diablo_pECi
10.diablo_pECi
...
789237897.diablo_pECi
...ooooh daaa...

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
ioi ioi, ce incitant ii threadul asta, dezgropat din mortzi
fara niji un dar shi poate, il votez pe Rob Thomas, care pe vrema cand s-a dechis thread-ul asta canta in Matchbox 20, da, in za minuail, in cei 4 ani trecuti, e cant-autor pe picioarele proprii ~) va las, tre' sa sap mai adanc, sa vad ce thred mai de Doamne ajuta aflu 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
bre, bine arata bradu lu pit in troia, daca ieream fumeie , sa muara miraculosu de aviara ca i-as fi facut o felatie macsim doo 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
primu` loc - gutzah cu freza aia de scolar
si.. pentru fomeile care il doreste pe bred pit, i-am descperit identitatea !

si.. pentru fomeile care il doreste pe bred pit, i-am descperit identitatea !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Si unde ma semnaz aci ca nam nici un pics dala
-
champi0n - Junior Member
Cher si barbara stresant
insa, daca aj fi fumeie, m-aj tavali tuata ziulica cu ala d-a jucat rolu lu aragorn in lord of da inele.Pur shi simplu tzine la tavaleala.Pai nu uit faza aia din partea a doua cand l-a tavalit hiena aia sau ce plm era shi pana jos in prapastie dupa ce au "cazut" ei amandoi ca saq scape de cadrele de filmat shi hiena a murit da el tot a scapat.Asta da uom viril domle.Manca-i-ar liv taylor virilitatea lui sa i-o manance.
insa, daca aj fi fumeie, m-aj tavali tuata ziulica cu ala d-a jucat rolu lu aragorn in lord of da inele.Pur shi simplu tzine la tavaleala.Pai nu uit faza aia din partea a doua cand l-a tavalit hiena aia sau ce plm era shi pana jos in prapastie dupa ce au "cazut" ei amandoi ca saq scape de cadrele de filmat shi hiena a murit da el tot a scapat.Asta da uom viril domle.Manca-i-ar liv taylor virilitatea lui sa i-o manance.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
cel mai sexi barbat zilele astea e Dave Gahan (si nu ala de acum10-15 ani, ci asta de acum) de la Depeche Mode, pentru vocea aia sexi-sexi si pentru cum isi prelinge el degetele pe suportul de la microfon cand sopteste: “Let my body do the talkingâ€Â
............................
- sin ella
112 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma