Avansuri sau hartuire? (femeile si barbatii sau barbatii si femeile)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Mie Aug 09, 2006 1:57 pm

flaf, I'm waiting for your best shot. :D

Ai sa va povestesc ce a patit un preten de-al meu. Era studinte si, bineinteles, chiulea de la un curs. Fiind singur, s-a decis sa se duca in baru facultatii, unde nu prea erau locuri din cauza de sah, carti, studenti care consumau, etcsamd. La o masa stetea o duduie pe care o cunostea oarecum, deoarece umblase o vreme cu un coleg de-al lui de grupa. Omu si-a luat o cafea, s-a asezat langa respectiva si a inceput o discutie formala. Trebuie precizat ca omu are o memorie fantastica, adica tine minte cam orice, in special detalii pe care altii le uita la 5 minute dupa. La un moment dat il pune dracu sa-i spuna fetii ca o cunoaste, ca a facut cunostinta cu ea in anul cutare toamna, in camera cutare din caminul cutare, ca umbla pe atunci cu Cutarica si ca avea nu stiu ce pulover rosu. Moment in care fatuca a facut niste ochi cat cepele, a ramas in suspans vreo 20 de secunde, dupa care i-a replicat: "Mai, tu esti obsedat", s-a ridicat de la masa si a plecat. Zi tu, flaf, pai se poate asa ceva? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Mie Aug 09, 2006 2:01 pm

astept sa ne detalieze gaga niste tehnici de anihilare a adversarului cu intentii odioase

de ce tomna io?

in afara de un kkt de piedica siun apucat de dejtu mic care intotdeauna mi-a mers (daca nu le aplic celor care au patit-o odata), instructoru din copilarie mio zis ca cel mai sanatos ie sa port nisip fin in bozonare. io am purtat si inca o fata de paci (credea ea ca era nisip) care a venit odata de la munca vomitand (trecea pe langa un shantier).

care a tras unu de ia, ia i-a aruncat "nisipun" ochi cum onvatzasem (ca sa fuga) ala s-a nervat si i-a dat un pumn in stomac. oricum a scapat cu oroarea nereperata.

biensure ca pretenu iei a intrebat "da ce nisip era ala pisi?" si fata a scos din bozonar pietris care poate doar o balena sa orbeasca :D

asa ca noo nea zis nisip (pe vremea lu ceasca) asa ca io recomand lacrimogen sau punetzi o tzuala pe voi nu mai umblatzi in curu gol 'ratz ale draq :D:D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Djinn » Mie Aug 09, 2006 2:43 pm

lol :D: finca stiam ca parca facusesi ceva martziale...

lacrimogen? plm, numa sa ai cum ajunge la lacrimogenu ala, ca ce-i la mine-n geanta... ~p stau in fiecare dimine cam zece minute in fatza aparatelor de la metrou sa-mi cat cartela :D si buzunare nu prea am vara. Deci tot mai bine cu doo unghii ascutite infipte fara pic de mila-n ochii agresorului...

sau punetzi o tzuala pe voi nu mai umblatzi in curu gol 'ratz ale draq

da bre, ai dreptate. pentru informatia matale, in momentu cand s-o-ntamplat treaba aia de cand eram io mica si naiva eram imbracata ultimu racnet de dus gunoiu: blugi si trico labartzat si geaca gruasa pe deasupra :D: drept e ca blugii ierea d-aia elastici stramtzi :doh:

cubule, n-a zis nimeni ca nu exista si femei speriate de bombe (sau masculi speriati, ca mai sunt si d-astia) :P oricum, obsedat nu cred ca era omu, da' monstru da :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde cubu » Mie Aug 09, 2006 3:07 pm

De ce monstru, bre, e vina lui ca tine minte atatea detalii? Pun pariu ca daca erai in locu aleia iti lasai niste urme pe fata lui. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Djinn » Mie Aug 09, 2006 3:15 pm

cubu scrie:Pun pariu ca daca erai in locu aleia iti lasai niste urme pe fata lui. :D

yoy, ce pervers esti azi ~p

"monstru" in sensul ca-i neom... adicatelea ce creier tre sa ai ca sa tii minte toate detaliile? :blink: ma rog, asta in cazu in care nu era indragostit de ea, ca atunci se explica acuitatea mentala.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde cubu » Mie Aug 09, 2006 3:24 pm

Nu te-ai gandit ca daca stocheaza atatea in creier poate fi geniu d-ala capabil sa iubeasca? ~p Nu, nu era indragostit de ea, nu vorbise pana atunci cu ea decat un salut/doo/trei, doar o stia ca ex-prietena unu coleg de grupa.

Io pervers azi? Is pervers de cand ma stiu. 24/7. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Nanuka » Lun Aug 14, 2006 9:38 am

In seara asta chiar cand ma intoceam de la serviciu...un pervers se tot tinea dupa mine..mergea chiar in spatele meu....n-am bagat de seama prima data..am zis ehh merge si el in aceiashi directie ..dar cand la stop sa traversez..zice "vezi ca ti-a cazut ceva si imi arata un rahat de hartie...zic nu-mi apartine..si imi vad de drum..el iar dupa mine...esti hot...ai boyfriend??..nu vrei sa hang out??..fac pasii mai repezi..el dupa mine...deja inima imi trepida ca era si noapte..stradutza linistita..fara trafic, fara lume...tot balmajea el ceva ...Doamne bine ca am ajuns in fata scarii si am format repede codul..si-am intrat...

Apropo de ce zicea Shaki...e inspaimantator mai ales copil (fetitza) fiind..si sa te trezesti ca esti urmarita de moshi d-astia pedofili..am trecut si eu prin asta..dar noroc cu interfonu scarii..again:)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Ayala » Lun Aug 14, 2006 10:15 am

nu-mi spune ca, desi stiai ca te urmareste, ai mers pana in fata portii tale cu el in urma!!!
indiferent de ora, cartier sau felul in care sunt imbracata, daca cineva ma fixeaza cu privirea sau ma abordeaza pe strada, il consider un potential urmaritor. Si e clar ca nu o sa-l duc pana in fata portii mele. Apropo de asta, dimineata la ora 9 matusa mea a fost urmarita pana in fata usii scarii, iar dupa ce a format codul el i-a dat branci inauntru unde a tras de poseta ei, in sensul ca a maturat cu matusa mea pe jos, noroc ca era solid altfel ar fi cazut amandoi gramada. Si daca strigi, nimeni nu iese, de frica.
Unii imi spun ca-s paranoica, dar numai eu stiu cat timp am pierdut intr-o biserica pentru ca aia ma asteptau afara. si era soare afara, cartier de burghezi, in cele din urma am vorbit cu cineva si m-a scos pe usa din spate.
Plus ca as avea un mare disconfort sa constientizez ca un necunoscut stie unde stau.
Ayala

urata situatie!

Mesajde 572 » Dum Sep 10, 2006 11:59 pm

Intr- adevăr, o situaţie foarte urată. Mi s- a intamplat o singură dată să fiu fixată ( de fapt ceea ce atrăsese atenţia fusese rucsacul, ca niciodată!) şi bănuiesc că şi urmărită de cineva şi m- am cam speriat. Am scăpat prin aglomeraţia dintr- o intersecţie... iar in drum spre casă m- am mai uitat de cateva ori in spate... :stresat:
...

Intr- o altă ordine de idei, şi mă scuzaţi că manifest atat de mult tupeu incat să intr- un intr- o discuţie pe nepregătite, intamplator am descoperit acest forum şi implicit acest subiect de discuţie... şi cum curiozitatea nu- mi dădea pace, m- am hotărat să citesc cateva replici (de obicei nu am răbdarea necesară şă citesc foarte multe replici aşa că am facut o selecţie :d ). Mai mult sau mai puţin intamplător am citit cateva replici ale predecesoarei mele legate despre o carte ( te rog să mă scuzi, au trecut cateva zile de cand am citit respectivele replici, drept urmare nu- mi mai amintesc care era titlui ei şi nici autorii) care explica conduita sexuală a bărbaţilor. Vreau să spun că intr- adevăr a reuşit să evidenţieze o anumită latură a comportamentului bărbaţilor şi ... m- a surprins atitudinea pe care aţi avut- o. Exceptand faptul că ea avea un suport ştiinţific pentru afirmaţiile ei, iar majoritatea ii răspundeau bazandu- se pe propria experienţă, aţi incercat să o convingeţi şi pe ea că de fapt este sănătos cum gandiţi ( eu aş zice, şi imi cer scuze dacă cineva se va simţi lezat, că majoritatea aţi fost superficiali in raspunsurile voastre).

Cat despre testosteron, estrogen, endorfine, oxitocină, sărut,atingere, sex... eu zic că nu s- au zbătut degeaba cercetătorii ca să explice anumite comportamente şi reacţii. De ce ne place sărutul?De ce ne place atingerea? De ce ne place sex- ul? De ce suntem in al nouălea cer cand suntem indrăgostiţi? Datorită unor neurotransmitători care sunt eliberaţi in respectivele momente. De ce nu rămanem indrăgostiţi toată viaţa? Pentru că procesele aferente care dau această stare se incheie.

Mai punea cineva o intrebare (ptiu!ce memorie am), dar cum ramane cu "dragostea la prima vedere". Uite ce spune W. Stekel, psihanalist, despre dragostea la prima vedere: " fenomenul demonstrează existenţa unei atitudini sau a unei dispoziţii erotice care se află in mod latent in fiecare persoană şi care, in anumite circumstanţe, se exteriorizează brusc". Autorul continuă cu precizarea că această " predispoziţie latentă erotică" poate fi declanşată de timbrul vocii, de mirosul, de anumite forme ale corpului, de forma gurii, de mersul sau de felul in care se imbracă o anumită persoană. Şi acum să- i răspund cu o notă mai personală respectivului user... presupun că ştii care e diferenţa intre atracţie, pasiune, dragoste şi, mai tarziu, afecţiune.. eh, eu plasez această "dragoste la prima vedere" undeva intre atracţie şi pasiune.

Gata! Stiu că este obositor de citit replica mea, dar aştept de cateva zile să o dau ... :p
572
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Sep 11, 2006 8:49 am

[quote="572"]
De ce nu ră]
pisici baltzate... ai trait tu o viatza sau mai multe k sa vezi daca ramai indragostit toata viatza sau nu... davash bualii de intelectuali de metrou, cu prostiile voastre "psihologice" superficiale...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Weet-weet » Lun Sep 11, 2006 9:29 am

[quote="572"]Exceptand faptul că]
Faptul ca ai citit doar threadu asta te scuza.. Nu am citit toate posturile Ayalei, dar pe unde a postat, a venit cu citate luate de pe diverse site-uri.. fiecare poate sa gaseasca un site sa ia ceva de acolo si sa ne batem cap in cap cu ideile altora, nu? Atunci de ce pana mea mai avem forum de discutii?
In threadu asta in special, experienta proprie e esentiala, sinella nu ne-a intrebat ce ar fi simtit Freud daca ar fi fost hartuit, nu?

e prea devreme ca sa fiu coerenta..
Anti pro-ana
Weet-weet

hihihi...

Mesajde 572 » Lun Sep 11, 2006 10:16 am

"Şi au trăit fericiţi pană la adanci bătraneţi..." parca aşa se terminau toate basmele copilăriei mele. Acum... deşi aş fi temtată să schimb această formulă de incheiere, nu o fac... pentru că aceste basme transmit anumite valori, in timp ce realitatea vine atat cu valori cat şi cu nonvalori in intampinarea unei persoane, nu contează varsta acesteia, in permanenţă suntem expuşi... Asta ca o paranteză...
M
ăi... nu ne- am născut omniscienţi, invătăm. Tot ce ştim să facem am invăţat. Cum am invăţat? De la informal, nonformal şi pană la formal... toate reprezintă forme ale educaţiei.
Subiectul pe marginea căruia discutăm comportă mai multe abordări şi nu mi se pare normal să- l limităm la un singur şablon de interpretare. Pentru a ştii să ne comportam cat mai adecvat unei anumite situaţii, trebuie să avem un bagaj informativ care să ne dea posibilitate să anticipăm anumite răspunsuri sau atitudini. Dar... dacă voi vă mulţumiţi doar cu evocări ale unor intamplări, mai mult sau mai puţin reale, pentru că orice se intamplă in jurul nostru este supus interpretării, atunci nu am decat să vă felicit pentru alegere. Voi sunteţi singurii care ştiţi ce este mai bine pentru voi inşivă.
572
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Sep 11, 2006 11:22 am

shi cu cuvintele tale asta inseamna ...?

Shaki

Mesajde piskeshu » Lun Sep 11, 2006 11:37 am

Ba, Shaki, fata aia numar macar zice ceva, tu cauti nod in papura nu vad ce ai avut de comunicat, sincer. Cat despre Weet is lamurit cat de extinse is cunostintele ei in orice domeniu, chair ii recomand gugalu.

On topic: pe pretena mea o suna de vreo luna un idiot non stop, inca nu m-am hotarat sa-l bag in ma-sa pt ca mi-e mila de el, omu avand o situatie mai nefericita. Da nush cat mai rezist.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Ayala » Lun Sep 11, 2006 12:09 pm

Weet-weet scrie: Nu am citit toate posturile Ayalei, dar pe unde a postat, a venit cu citate luate de pe diverse site-uri.. fiecare poate sa gaseasca un site sa ia ceva de acolo si sa ne batem cap in cap cu ideile altora, nu? Atunci de ce pana mea mai avem forum de discutii?
e prea devreme ca sa fiu coerenta..

ce faci fetili, te plimbi? pe onoarea mea de forumista, nu am citat niciodata de pe nici un site. Sunt o minunata, ideile mele la fel, nu va mai osteniti sa-mi negati geniul. azi nu mai raspund la provocari, ma duc sa-mi pun creierul pe bigudiuri
Ayala

Mesajde Shaki » Lun Sep 11, 2006 12:23 pm

piskeshu scrie:Ba, Shaki, fata aia numar macar zice ceva, tu cauti nod in papura nu vad ce ai avut de comunicat, sincer.

tocma k nu zice nimik, nu face decat sa inshiruiasca cuvinte pompoase...
shi in ceea ce-o priveshte pe weet, n-ai tu de unde sa shtii ce shtie ea shi ce nu.

Shaki

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma