Te risti sa spui “TE IUBESCâ€ÂÂ

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde memetshot » Joi Iun 29, 2006 2:39 pm

ca defapt numai iubesti sau ca defapt nu l-ai iubit cum poti sa treci peste moment?...sau treci pt ca noi oameni suntem egoisti si nu punem pret pe cuvinte ..n place sa vorbim si vorbim mult....dar cat de semnificativ vorbim ramane de vazut!! odata c ai zis first time "t iubesc" si apoi ai vazut ca acel te iubesc era un fake feeling iti pare rau ca i zis...)..treci peste si ajungi in faza a2a in care iti vine din nou sa zici t iubesc...dar aici cantaresti putin situatia din ochii si c zici?...mmmm...poate nu trebuie sa spun..dar simt...dar dak numai simt..si atunci te inhibi si renunti sa mai zici..defapt c vroiam sa sa intreb este...cand/cum iti dai seama ca iubesti?

ochila. deci, trecand peste prima propozitie care era defapt cheia a ceea ce urma si se traduce prin "nu incercatz sa cititz. sunt incoerenta sil admir pe memet" restul propozitiilor, ideilor, virgulelor si trei punctelor au urmatuarea idee.
daca dupa pce ai zis "Te iubesc" prima uara si tiai dat seama ca nu e asa, ce faci a doua uara?

ca sa intelegi mai bine e ca cand dupa ce te imbeti prima uara si itz promitz ca nu te mai imbeti, ce faci a doua uara cand ai in fatza o sticla de techila apetisanta, pruaspat scuasa de la congelator. O bei si risti sa te imbeti sau ....(cred ca mai era o varianta da nu stiu care)?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Joi Iun 29, 2006 2:48 pm

ei da, acu e clar ca lumina zilii :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

am revenit!

Mesajde teary » Lun Iul 03, 2006 8:09 pm

Desi a trecut ceva timp si v-am lasat pe voi sa trageti concluzii,aproape evidente in ceea ce priveste mesajul pe care a vrut sa vi-l transmit in dimineata respectiva legat de iubire si cum iti dai seama ca iubesti, am revenit sperand sa deslusesc putin exprimarea incorecta+incoerenta a mesajului!!! stiu ca sunt noua pe aici si in acelasi timp un motiv de "hai sa radem de ea"... sper sa ne intelegem sau sa ma intelegeti in cazul in care doriti sa impartasim idei sau poate sa facem un brainstorming pe o tema... cum ar fi: incoerenta! A-) ok, mesajul meu era urmatorul...sau nu era un mesaj ci era o intrebare incoerenta sau mai multe...cum privesti iubirea din cochilia ta de mic Cloumb, descoperitor al unei lumii aiurea cu multa aroganta si falsitate? c te face sa crezi ca daca ai putini fluturi in stomac si o stare de euforie, ai intradevar certitudinea ca iubesti? vreau doar un argument ca iubiti...cum justificati ceea ce spuneti sau credeti?sau c va face sa credeti ca probabil peste un minut veti avea aceiasi stare? preferam sa traim momentul in ideea ca poate n incalzeste mai mult decat certitudinea viitorului? eu vreau doar sa ma conving ca iubesc!!! atat! si am nevoie de un sfat sau doua...va multumesc pt intelegere si rabdare!

iubirea exista doar daca simtim ca traieste in noi, ne reprezinta si ne aduce aminte in fiecare zi ca exista in noi,motiv pt care ramanem fideli aceleasi persoane sau pt care avem incredere ca persoana de langa noi are aceleasi sentimente...eu nu simt acest lucru!!! :nesigur:
...oficial sunt confuza!!! vreau sa stiu totul!..este mult?
teary
Junior Member

Mesajde thechaoswithin » Vin Sep 29, 2006 8:03 pm

ios ala kre o zis ,,te iubesc" da o si dat o palma dup' aia:)... km la diferenta de 9 luni intre... da nu se prea merita sa zici te iubesc din 10 in 10 minute, cre' k tre sa ma si zici ,,ce teas fute,ce teas fute":)... ca asa se cam piere chefu lu domnisioara... cel putin ,,te iubesc" nu e de ajuns... asa cred eu... adik oi invatat asa:)!
thechaoswithin
Junior Member

eu am spus...

Mesajde pure_sugar » Vin Oct 27, 2006 1:39 pm

"te iubesc, esti viata mea, te iubesc enorm...nu pot trai fara tine..." si am luat-o-n freza de nu mi-a venit sa cred...cca si el ma iubeste da nu mai putem fi impreuna pt ca il streseaza ma-sa si relatia noastra si el a ales asa
cu dracu poti sa iubesti da sa alegi sa nu fii cu persoana aia pt ca ii incomod pt relatia ta cu ai tai care la o adica si-au trait viata lor...
in fine...sa trecem peste decptiile mele...
cred ca cel mai trist ii cand sici cuvintele magice si nu ti se raspunde... sau ai apucat sa le zici si repede repede dupa aia iti dai seama ca nu-i asa tare feelingu cum ai crezut tu cand te tinea in brate si te mangaia...
da cel mai rau e sa n-ai cui spune...sau sa vrei sa spui si celalalt sa nu mai vrea sa te auda...
aia ii cel mai rau...sa iubesti de unu singur si sa si spui:(
da eu totusi zic ca nimica nu se compara cu iubirea, si daca iubesti tre sa spui...musai :X
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
pure_sugar
Junior Member

Mesajde useru_X » Vin Oct 27, 2006 1:47 pm

da, trista povestea. Ma bucur insa ca esti inca increzatoare dupa deceptiile astea :)
useru_X
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Oct 27, 2006 2:05 pm

da eu totusi zic ca nimica nu se compara cu iubirea, si daca iubesti tre sa spui...musai:X

daia te sprijina useru x, ca la final ii vorbesti. clar.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

sunteti rai:D

Mesajde pure_sugar » Vin Oct 27, 2006 2:09 pm

va luati si voi de detalii...
eu mi-am spus parerea si atat...
din pacate optimismu mi-a disparut complet...
pure_sugar
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Oct 27, 2006 2:23 pm

din pacate optimismu mi-a disparut complet...

aia nu ie bun, nu se caota pe nicaeri
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde pure_sugar » Vin Oct 27, 2006 2:26 pm

da se mai intampla...
noroc ca povestea ii lunga si nu vreau sa va plictisesc cu ea...
mi-ar da dreptate toata lumea
pure_sugar
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Oct 27, 2006 2:58 pm

mi-ar da dreptate toata lumea

nu. optimismu ie bun la casa omului. nu conteaza ce santamplat.
memetshot

Mesajde pure_sugar » Vin Oct 27, 2006 3:04 pm

fiecare cu parerea lui, probabil ca daca se adunamai multe deodata...sau e una buna care dureaza mult timp...iti piere chefu sa mai fii si optimist
toata viata am fost si totusi am ajuns aici...
pure_sugar
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma