tatuajele si piercingul,un mod de viata sau o greseala tinereasca?
Moderator: anjin-san
tatuaje
Pe mine m-ar interesa o chestie. Pot tatuajele sa acopere cicatrici?
- abortive_mind
- Junior Member
eu stiu ca da,acopera cicatrici. Adica fratele meu are tatuajul facut peste o cicatrice de pe mana.Si nici macar nu se vede f tare diferenta, doar ca a fost putin mai sensibila pielea in zona respectiva
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Eu mi-am facut un mic tatuaj anul trecut..nu cred ca a fost teribilism..am trecut de mult de perioada aceia..pur si simplu asa am simtit eu ..Nu e facut undeva unde sa se vada si sa sara in evidenta..nici eu nu-l vad asa ca nu am timp sa ma plictisesc de el:)
Exista tatuaje care dupa 2 ani de duc de la sine..nu e nevoie sa se intevina cu nici un fel de operatie.
Exista tatuaje care dupa 2 ani de duc de la sine..nu e nevoie sa se intevina cu nici un fel de operatie.
- izumi
- Junior Member
Candva cand eram mai pustan asa, ma fascina gandul unui tatuaj. Am un amic care se ocupa cu asa ceva si ma tot batea si ala la cap. Am refuzat, si acum nu imi pare rau ca am facut-o. Pe de alta parte nu am nimic cu cei ce apeleaza la aceasta metoda de "infrumusetare" a corpului, mai ales daca tatuajul facut este unul de calitate, facut cu bun gust.
Semper Fidelis
-
The Kid - Junior Member
Nu mie una nu imi pare rau ca m-am tatuat,ba din contra mai vreau macar unul.Iar despre piercinguri doresc in viitorul apropiat sa imi pun unul in arcada si in limba...Tatuajele nu sunt ceva care sa te marcheze sau care sa fie un motiv pentru care anumite usi sa fie inchise.Poti sa scoti un tatuaj oricand doresti.
Iar pentru Love2Fly eu una respect persoanele care au tatuaje sau piercinguri la fel ca pe oricare alta,si nu pentru ca am si eu,ci doar pentru faptul ca fiecare face ce vrea cu propiul corp,ii dreptul lui.Si o persoana nu trebuie caracterizata dupa felul cum arata sau dupa felul cum este tatuat ci dupa ce este inauntrul lui.
Iar pentru Love2Fly eu una respect persoanele care au tatuaje sau piercinguri la fel ca pe oricare alta,si nu pentru ca am si eu,ci doar pentru faptul ca fiecare face ce vrea cu propiul corp,ii dreptul lui.Si o persoana nu trebuie caracterizata dupa felul cum arata sau dupa felul cum este tatuat ci dupa ce este inauntrul lui.
Credinta castiga cel mai mult,umilinta primeste cel mai mult,dragostea insa lucreaza cel mai mult
-
monserat - Junior Member
monserat, daca tu respecti persoanele tatuate sau cu piercinguri, asta nu inseamna ca toti oamenii fac la fel. Mai ales in Romania, unde au ramas mult prea multe persoane cu acea mentalitate ingradita, cei care si-au infrumusetat corpul prin aceste doua "metode neortodoxe" sunt de multe ori priviti ca ..ultimii oameni (nu am de gand sa reproduc acum toate comentariile de prost gust).
Still talkin' to myself
and nobody's home
(Alone)
and nobody's home
(Alone)
-
blaind - Junior Member
eu mi-am faku prima data in nas...apoi au urmat vreo vreo cinci gauri in ureche..si aku in limba...oricum mie nu mi se pare nush ce..asta poate pt ca jumatate din prietenii mei au pierce-uri si ceva tatuaje...da' dupa reactiile pe care le-au avut colegii si ceva prieteni din liceu am inceput sa rad =))..tot un ueeei...ueeek..si ioi...anyway e decizia si alegerea fiecaruia ce face cu propriul corp iar altii ar trebui sa-si vada de curu' lor si sa numai comenteze
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
si eu am incepu cu vreo 3 gauri intr-o ureche..si am continuat cu pierce in buric, primele cateva dati in parte de sus...nu au rezistat, si acuma am o cicatrice cat mine, desi pare un tatuaj in relief...zice lumea
dar cand mi-am facut in partea de jos a buricului rezista si acuma deja de 4 ani...
si sincer nu a fost de teribilism, si nu intentionez sa-l scot cand o sa am 30 de ani sau mai mult, desi sper sa nu-mi atarne 30 de burti peste el si sa fie nashpa si sa trebuiasca sa-l scot
cred ca multi isi fac chestii de aste doar ca sa para shmecheri...dar mai sunt si de aia care o fac pentru ei
eu sunt unu din categoria a doua:D
dar cand mi-am facut in partea de jos a buricului rezista si acuma deja de 4 ani...
si sincer nu a fost de teribilism, si nu intentionez sa-l scot cand o sa am 30 de ani sau mai mult, desi sper sa nu-mi atarne 30 de burti peste el si sa fie nashpa si sa trebuiasca sa-l scot
cred ca multi isi fac chestii de aste doar ca sa para shmecheri...dar mai sunt si de aia care o fac pentru ei
eu sunt unu din categoria a doua:D
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
am vazut multe tatuaje de prost gust.. pe care n-o sa le enumar aici. decat inimioare cu numele iubitzelului sau mai stiu eu ce porcarie, mai bine deloc.
am un preten care are un tatuaj ft misto pe bratu drept.. nu pot sa explic ce are desenat si nici poza nu po' sa atasez da' stiu ca scria "only the strong survive"
dupa care (printre preferatele mele) era unu care scria "life" daca tineai mana intr-un fel si "death" daca o intorceai.. greu de explicat, arata de milioane
preferatu meu e un schelet "in flacari"..
si cel mai cel tatuaj ever vreodata pe care l-am vazut e cu 101 dalmatieni
si un dracusor cu p**a sculata
--
n-am tatuaje.. dar imi plac ft mult.
piercinguri.. nici d'alea, doar in urechi daca se pune (6 in total) vor urma
am un preten care are un tatuaj ft misto pe bratu drept.. nu pot sa explic ce are desenat si nici poza nu po' sa atasez da' stiu ca scria "only the strong survive"
dupa care (printre preferatele mele) era unu care scria "life" daca tineai mana intr-un fel si "death" daca o intorceai.. greu de explicat, arata de milioane
preferatu meu e un schelet "in flacari"..
si cel mai cel tatuaj ever vreodata pe care l-am vazut e cu 101 dalmatieni
si un dracusor cu p**a sculata

--
n-am tatuaje.. dar imi plac ft mult.
piercinguri.. nici d'alea, doar in urechi daca se pune (6 in total) vor urma

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member