hai ca stiu ca si voi beti!
Moderator: anjin-san
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
hai ca stiu ca si voi beti!
Si daca tot e asa....hai sa vedem ce bea lumea....
cum sa facem asta....hai facem un top fiecare zi cum e...
Topul meu ar fi cam ashe:
1) Scandic/Polar (numa vodca sa fie si sa fie ieftina) - sio beau cu fanta - mai precis trei gura vodca la o gura fanta (se amesteca bine in buca bucala se alune ca pe gat si la urma cateva fumuri de tigara dupa care se continua conversatia)
2)Rieni - palinca de pere - se beau simplu si repede ca doar e mica...200 ml
3)acu e greu - daca sunt in romania as zice skol la 2l beuta cu tigari, seminte, niste parazitii si prieteni buni...- iar daca sunt unde sunt as zice un olde english 1.2l bere (AKA 40 ounces sau 40 oz adica un forty can cantishile rapparesti ale americani) la 8% ca tembata si cum bei una vrei inca zeshi!
4) tequila - luata la discoteca ca asa e frumos, cuminte...cu sare presarata pa limba si o bucata da lamaie dupa...si ca intotdeauna cu un fum la final
5) fara indoiala...o sticla de unirea care sincer am uitat cum arata cat de mare e si cat la suta are....da plm nu conteaza stiu ca e buna ca nu doar o data au trecut orele pa lagna mine fara sa amintezc nimic din cauza dinsei
Si acu la final as vrea s azica fiecare ce fumeaza (daca) atunci cand beie...preferata mea tigara fara indoiala este asa numita Lucky Strike pt ca e tare si are gustu bun
Hai ca-cu tre sa fac o pauza (indiciu: pisshhhh) va rog nu luati la misto mesaju asta ca chiar as vrea sa stiu ce le place la luime sa BEIE!
cum sa facem asta....hai facem un top fiecare zi cum e...
Topul meu ar fi cam ashe:
1) Scandic/Polar (numa vodca sa fie si sa fie ieftina) - sio beau cu fanta - mai precis trei gura vodca la o gura fanta (se amesteca bine in buca bucala se alune ca pe gat si la urma cateva fumuri de tigara dupa care se continua conversatia)
2)Rieni - palinca de pere - se beau simplu si repede ca doar e mica...200 ml
3)acu e greu - daca sunt in romania as zice skol la 2l beuta cu tigari, seminte, niste parazitii si prieteni buni...- iar daca sunt unde sunt as zice un olde english 1.2l bere (AKA 40 ounces sau 40 oz adica un forty can cantishile rapparesti ale americani) la 8% ca tembata si cum bei una vrei inca zeshi!
4) tequila - luata la discoteca ca asa e frumos, cuminte...cu sare presarata pa limba si o bucata da lamaie dupa...si ca intotdeauna cu un fum la final
5) fara indoiala...o sticla de unirea care sincer am uitat cum arata cat de mare e si cat la suta are....da plm nu conteaza stiu ca e buna ca nu doar o data au trecut orele pa lagna mine fara sa amintezc nimic din cauza dinsei
Si acu la final as vrea s azica fiecare ce fumeaza (daca) atunci cand beie...preferata mea tigara fara indoiala este asa numita Lucky Strike pt ca e tare si are gustu bun
Hai ca-cu tre sa fac o pauza (indiciu: pisshhhh) va rog nu luati la misto mesaju asta ca chiar as vrea sa stiu ce le place la luime sa BEIE!
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
god made weed.
who do you trust?
-
120dB - Junior Member
Pentru ca-s niste chimicale infecte, ai baut vreodata palinca adevarata in plm? Ca sa vezi si tu ce inseamna o bautura tare. Palinca de pruna, palinca de pere, palinca de struguri, palinca de mere, facute la cazanu din sat?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
useru_X scrie:Totusi, betiile din liceu, cu scandic si polar, au fost foarte reusite. Or avea ele chimicale, dar au si valoare sentimentala
Da da da, mai ales scandilicu la cutie cu pai, asa numitu Motorola.

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Nu suport bauturile dulci, daca gresesc si beau asa ceva, sigur borasc peste cateva ore.
Am prins si eu cutiutele alea mici cu alcooale, cred ca acum vreo zece ani erau la moda, cand eram eu elev, imi cumparam de la chioscul din fata liceului si le beam in timpul orelor. Eram rebel, subliniez.
edit, felicitari memet ptr mesajul cu nr 6666, crezi ca inseamna ceva?
Am prins si eu cutiutele alea mici cu alcooale, cred ca acum vreo zece ani erau la moda, cand eram eu elev, imi cumparam de la chioscul din fata liceului si le beam in timpul orelor. Eram rebel, subliniez.
-
useru_X - Junior Member
avand in vedeer ca era despre alcooale...o fii ca cand aj fi un betiv?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
cubu scrie:Da da da, mai ales scandilicu la cutie cu pai, asa numitu Motorola.Plus gretoasa Draculina.
ohoooo, uite cum mi-am adus aminte de prima mea betie, intr-o tabara.... off ce vremuri frumoase
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
perfekt era la un moment dat o gotka de mi se parea mie buna. acuma m-am prostit cu de-alde finlandia si absolut.
-
Daimon - Mesaje: 5074
eu unul beau rar dar cand beau imi place sa beau o bautura de calitate, un cognac bun sau o sticla de vin alb e tot ce imi trebuie. decat sa beau toate jafurile d vodka bianca, saniuta, jamaica sau mai stiu eu care mai degraba ma dau cu capul de bordura si ma ametesc mai bine
A invidia inseamna a te recunoaste inferior
-
M@rLanU^^ - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma