Implinirea profetiilor BIBLICE ,sub ochii ultimei generatii!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Implinirea profetiilor BIBLICE ,sub ochii ultimei generatii!

Mesajde MALEAHI » Lun Mai 14, 2007 4:47 pm

25. Vor fi semne in soare, in lună şi in stele. Şi pe pămant va fi stramtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor;
26. oamenii işi vor da sufletul de groază, in aşteptarea lucrurilor care se vor intampla pe pămant; căci puterile cerurilor vor fi clătinate.
27. Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere şi slavă mare.luca 21.

AS VREA SA FIM ATENTI LA ACESTE SEMNE ....

atentie la cuvantul ATUNCI .........

34. Luaţi seama la voi inşivă, ca nu cumva să vi se ingreuieze inimile cu imbuibare de mancare şi băutură, şi cu ingrijorările vieţii acesteia, şi astfel ziua aceea să vină fără veste asupra voastră.
35. Căci ziua aceea va veni ca un laţ peste toţi cei ce locuiesc pe toată faţa pămantului.

ATENTIE LA IMBUIBARE ....

cand s-a mai desfatat omul atat de mult/? ...SUPERMAGAZINELE ...se golesc instantaneu ..!!

30. Atunci se va arăta in cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pămantului se vor boci, şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.
31. El va trimite pe ingerii Săi cu trambiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vanturi, de la o margine a cerurilor pană la cealaltă.

ASTAZI SE IMPLINESTE ACESTA SCRIPTURA !!

37. Cum s-a intamplat in zilele lui Noe, aidoma se va intampla şi la venirea Fiului omului.
38. In adevăr, cum era in zilele dinainte de potop, cand mancau şi beau, se insurau şi se măritau, pană in ziua cand a intrat Noe in corabie,
39. şi n-au ştiut nimic, pană cand a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi la venirea Fiului omului.

Citat:
In ultimele zile, in termometre s-au strans nu mai puţin de 35 de grade Celsius, temperatură neobişnuită pentru această perioadă anului.

Oraşul este topit de căldură, iar oamenii incearcă in fel şi chip să se răcorească. "Acesta este doar inceputul!", susţin meteorologii, care avertizează că lunile de vară din acest an vor fi extrem de fierbinţi.(TEMP DE PANA LA 45 GRADE)
...STIRI ACTUALE ...

SA VEDEM CE ZICE SCRIPTURA DESPRE CALDURA .

7. Şi am auzit altarul zicand: "Da, Doamne Dumnezeule, Atotputernice, adevărate şi drepte sunt judecăţile Tale!"
8. Al patrulea a vărsat potirul lui peste soare. Şi soarelui i s-a dat să dogorească pe oameni cu focul lui.
9. Şi oamenii au fost dogoriţi de o arşiţă mare, şi au hulit Numele Dumnezeului care are stăpanire peste aceste urgii, şi nu s-au pocăit ca să-I dea slavă. APOC 16.

http://www.cnn.com/2007/WEATHER/05/11/socal.fire.ap/index.htm
MALEAHI
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Mai 14, 2007 10:52 pm

e foarte grav ce se intampla. futu-i mama ei de vreme.
whatever

Mesajde baixinho© » Mar Mai 15, 2007 12:02 am

maleahi, cine te-a invatzat sa deschizi un thread?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MALEAHI » Mar Mai 15, 2007 6:52 am

e foarte grav ce se intampla. f.... mama ei de vreme.

Şi oamenii au fost dogoriţi de o arşiţă mare, şi au hulit Numele Dumnezeului care are stăpanire peste aceste urgii, şi nu s-au pocăit ca să-I dea slavă.

maleahi, cine te-a invatzat sa deschizi un thread?

GIGI BECALI....m-a invatat..
MALEAHI
Junior Member

Mesajde MALEAHI » Mar Mai 15, 2007 7:17 am

. Noi trăim intr-adevăr intr-o epocă foarte agitată. Zilnic auzim ştiri despre evenimente deosebite. Ceea ce s-a relatat mai demult intr-un secol, astăzi face parte din ştirile aproape zilnice. Catastrofe naturale, foamete, războaie, lupte intre triburi, „purificări“ etnice, terorism motivat religios, infracţiuni de neconceput, criminalităţi de orice fel sunt relatate in toată lumea. In aceeaşi ţară pe coasta de vest ard pădurile pe o suprafaţă de sute de km pătraţi, in timp ce pe coasta de est este o furtună cu urmări distrugătoare. Nimic nu mai este cum a fost odată. Aproape fiecare om a făcut această afirmaţie de cand au avut loc atacurile asupra turnurilor de la World Trade Center din New York şi asupra clădirii Pentagonului din Washington, pe 11 septembrie 2001. Pentru problemele politice, economice şi sociale nu sunt in perspectivă soluţii eficace nici naţionale şi nici internaţionale.

In acest tractat vrem să prezentăm pe scurt evenimentele actuale in lumina profeţiei biblice. Sunt aproximativ 6000 de ani de cand primii oameni au văzut pentru prima dată lumina acestei lumi. Socotit in mare, au trecut de la Adam pană la Avraam 2000, de la Avraam pană la Hristos la fel 2000 de ani şi de la naşterea lui Hristos, inceputul socotirii timpului nostru, din nou 2000 de ani. Pe bună dreptate ne intrebăm dacă trecerea nu numai intr-un alt secol, ci şi intr-alt mileniu, va aduce ceva extraordinar şi in istoria omenirii.

Speculaţiile asupra acestui timp s-au inmulţit de la intrarea in noul mileniu. Experţii prevăd un tablou obscur pentru viitorul apropiat, in special in ceea ce priveşte Orientul Mijlociu. Da, există chiar unii, ca acel deputat al congresului din S.U.A., care işi exprimă gandul, dacă noi suntem poate prima generaţie care trebuie să se teamă că va fi ultima in civilizaţia prezentă. Se vorbeşte deschis despre «escatologie» şi despre «infernul apocaliptic», care ar putea să izbucnească in scurt timp peste pămant. Evident este ingrijorată şi opinia publică de ceea ce se va intampla in viitorul apropiat.

Depindem noi la aceste teme aşa de importante de văzători? Trebuie să-i consultăm pe filozofi şi să-i interpretăm? Sau poate să-i vizităm pe ghicitori şi astrologi? Trebuie să ne intoarcem la Nostradamus sau alţi auto-intitulaţi „profeţiâ€Â
MALEAHI
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mai 15, 2007 7:58 am

MALEAHI scrie:GIGI BECALI....m-a invatat..

atunci du-te la si spune-i sa-ti ridice banul de 3 luni pe care ti l-ai luat pe acest forum.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde kant emir » Mar Mai 15, 2007 11:07 pm

Evenimentele şi succesiunea lor sunt descrise cu claritate in Sfanta Scriptură. Ele sunt ireversibile şi se vor intampla cu siguranţă.

ficspics sho minciuna mare

or claritatea aia e numa pentru initiati? pentru cei ce stiu sa interpreteze?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma