Tu contra unui Predator

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Tu contra unui Predator

Mesajde whatever » Mar Ian 09, 2007 2:12 pm

Poate va intrebati la ce anume se refera threadul meu. Ei bine, la ipotetica batalie dintre tine (adica tu, cel care citesti acuma ce scriu eu) si creatura de mai sus. Batalia va avea loc intr-o saptamana, si pana atunci ai timp la dispozitie si fonduri nelimitate pentru a putea incerca achizitionarea a unor mijloace de protectie/atac/whatsoever (doar din ceea ce are orasul tau sa iti ofere) impotriva amenintarii monstrului.

Peste fix o saptamana predatorul ajunge in orasul tau (oricare ar fi acela), si incepe vanatoarea (tine cont ca te vaneaza doar pe tine). Ai avut o saptamana de pregatire la dispozitie, cum te vei descurca in final contra creaturii ? Care sunt sansele de castig pentru fiecare ? Incercati sa evaluati corect sansele fiecaruia, tinand cont de circumstante. Ganditi-va exact la ce poate sa faca predatorul :

http://en.wikipedia.org/wiki/Predator_%28alien%29

Ganditi-va la ce arme foloseste, ce armuri are, la capacitatile sale fizice, putere, energie ... orice v-ar putea fi de folos.

Incercati sa judecati normal batalia, si nu veniti aici spunand ca aveti 1.000.000 de dolari si achizitionati ultimul tip de pistol cu plasma din magazinul universal. Ganditi-va la situatii reale care pot sa iasa din confruntare, si spuneti aici rezultatul bataliei. Cine ar avea mai mari sanse de gastig si de ce ? Se accepta rezultate gen : eu 6/10 pentru ca ... si aici argumentat serios, sau : Predatorul 10/10 pentru ca ... si iarasi argumente valabile.

Bafta
whatever

Mesajde memetshot » Mar Ian 09, 2007 2:26 pm

sanse mici tinere. daca nu ploo, baiatu vine invizibiliceste si te beleste
daca ploo...eventual te treci pe un costum termoizolat, te vede orcum. schimba duar modul de vizionare

la arme.
itz trebe ceva greu. un aruncator de rachete sau o pusca de calibru mare. care orcum, nai decat o sansa, ca dupa ce ai tras, ai belipula

asa ca sansele is de 1/1.000.000.
am o singura sansa sa tragi
nu prea gasesti arme asa mari in bucuresti
nu vad cum pot sa simulez ploaia pe o zona fuarte mare, in care totusi sa raman umpic ascuns
ala e vantor de mic, io nustu sa trag cu arma.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde useru_X » Mar Ian 09, 2007 8:35 pm

pai situatia e cam disperata...in astfel de situatii, si presupun ca ma aflu in padure, fara alte arme decat un briceag si creierul meu, cioplesc varful unei prajini, si o indrept spre monstru in momentul cand se arunca asupra mea...si tzin strans...sanse de reusita doar 40 % ca e mare si prost
plus blestemele rostite cand cioplesc prajina :D
useru_X
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Ian 09, 2007 8:41 pm

ce te face sa crezi ca se arunca asupra ta, cand are atatea alte variante ? Spear gun, plasmacaster, smartdisc .... Sansele sa te atace corp la corp sunt nule. Si de ce sa nu ai decat un brigeag si o sulita ? Am specificat clar prep time o saptamana, ai la dispozitie orice iti ofera orasul tau.

mare e, prost nu e. eu zic sa te mai gandesti.
whatever

Mesajde kant emir » Mar Ian 09, 2007 8:43 pm

fara alte arme decat un briceag si creierul meu

bre, e vorba de arme, nu de jucarele*!
plus blestemele rostite cand cioplesc prajina

aia da (si daca mai pui la socoteala si galeria locomana, osa vezi ca ese ceva galagie)
ca e mare si prost

mah, tu pe cine descrii aici?

Mesajde useru_X » Mar Ian 09, 2007 8:46 pm

pai daca mi se permite, leg cinci mitraliere cu scoci din ala gros, si trag din plin :D
useru_X
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Ian 09, 2007 8:53 pm

omule, gandeste-te asa. Predatorul e o specie care traieste pentru a vana. Ce vanator normal se posteaza in fata prazii si asteapta sa fie atacat ? In cazul in care tu faci ce zici acolo, o sa tragi in gol, predatorul evident avand cloak device on, undeva la 1 km de tine, zoom la maxim pe spear gun, si o sulita direct prin creieras. Si apropos, o sa il ranesti un pic (in cel mai bun caz) cu 5 mitraliere, o sa foloseasca medicompul, si gata.

Gandeste-te la ceva mai elaborat, si scrie apoi. In cazul in care nu ai observat, ideea threadului e mai ampla decat "ce fac daca tre sa ma bat cu un extraterestru ?!?". tactica ? ceva ?
whatever

Mesajde RajaF » Mar Ian 09, 2007 8:55 pm

Io stau in toronto... cu un milion de dolari imi platesc vreo 100 de baieti de cartier dotati cu pistoale si mitraliere... il fac astia pe predator de nu se vede ~p
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Ian 09, 2007 9:17 pm

umm ... ai vazut ce au patit baietii aia de cartier din Predator 2 cand s-au pus cu monstrul ?
whatever

Mesajde Sică » Mar Ian 09, 2007 10:22 pm

deci o sa imi fut un lut din ala rece prin care sa nu ma vada, imi fut si un butuc din ala mare ascutit (din care a avut Arnold) + un satelit din care sa il nimereasca oameni mei si l-am futut pe bulangiu :D
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde shiona » Mar Ian 09, 2007 10:26 pm

io cred ca pt inceput as invatza muuulte glume si i-as zice neste povesti de adormit copii...l-as adormi si i-as da jos masca de pe asa zisa fatza pe care o fol pt a filtra lumina si aeru si as avea grija sa fie tocma in centru orasului unde-i poluarea mai mare....probabil ca l-as ameti pt ceva vreme.....deci as avea sanse de aproximativ ...50%
shiona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Ian 09, 2007 10:32 pm

sica, ce zici tu acolo o functzionat in prima parte; in partea a dooa deja era jmecherit prideitaru

casa nu mai amintesc ca era numa prin orash - ce, tu te duci la tzara, or la padure? naoz ca iel vine in orashu tau sa te vaneze pe tine?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde shiona » Mar Ian 09, 2007 10:35 pm

da bre...da daca stateam la marginea orasului?...in camp?...daca stau la sat? sau in varf de munte?
shiona
Junior Member

Mesajde Sică » Mar Ian 09, 2007 10:37 pm

apoi era vorba ca el o sa ma caute, o sa ma duc la tzara la mine si o sa il atrag in padure, o sa ma ascund intr-o scoarta de copac (eu plin de mal pe corp, sa nu ma vada) cu un agheu in mana si o sa-l zbor pe bulangiu :D
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde ursu gri » Mie Ian 10, 2007 12:46 am

Dak tot insistatzi sal omoratzi pe cetatzeanu ala cu paru rasta, io zic sal gadilatzi pana moare de ras. Si dak nici asta nu functzioneshte; ganditzi logic. Ce vrea , de fapt, predatoru ista? Capu vostru, kal considera trofeu(nici vorba de Motzoc). Asha k stricatzi trofeu. Cum? E simplu: va datzi cu fatza shi cu capu de peretzi pana va crapatzi toata fatza, nasu etc. Iar k sa fitzi siguri k treaba e bine facuta va mai infingetzi shi un cui in capatzana. Asha o sa scapatzi sigur. No sai mai trebuiaska capu vost la nici un predator din galaxia asta sau di oriunde.Nu-l omoratzi, da makar scapatzi de pocitanie.
Cand privesc de aici de sus, sus de tot, ma trece pishu...
ursu gri
Junior Member

Mesajde M@rLanU^^ » Mar Mai 22, 2007 4:48 am

intr-o sapt imi perfectionez talentul la expresii din folclor.... si cand ma intalnesc cu stimatul predator ii zic de parinti, de sex, de persoanele decedate din familia lui.... si pana la urma cand o vedea ce vocabular elevat am fuge mancand pamantul..... plus ca am tuberman cu gornete...... de alea cu bold in varf

P.S. am si prastie....

p.p.s. am si pistol cu apa....
A invidia inseamna a te recunoaste inferior
M@rLanU^^
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma