Cele mai varza(belite) trupe din muzica romaneasca!!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cri-cri » Mie Iun 19, 2002 2:11 am

eu nu le ingit pe fetele de la asia... si asta nu pentru ca nu ar canta bine. sincer, nici nu stiu de ce calitate sunt... dar cand le aud sau le vad, mi se ridica parul de pe picioarele prospat depilate:D de fapt, nu o ingurgitez pe sorana nici cu ketchup, nici cu mustar... cum, mey, e frumos asa ceva... sa-mi fure iubitul dupa o relatie de cinci ani?!? deh, ghinionul meu ca m-am invartit intr-o lume atat de... fascinanta:D dar mi-am revenit;)
sunt fetita si-s prostuta
cri-cri
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Cele mai varza trupe din muzica romaneasca!!!

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 7:13 am

Initial trimis de stefanp

Si eu sunt curios - cum e cu Antares-u asta? Eu sunt total ignorant in domeniu. Seriously speaking.

Mai precis eram si eu curios, deh, ca tot nepriceputu - chiar e cum zic aia de la http://www.antarestech.com/, cu "auto-tune pitch correction"? Si merge? Sunt astia cu dance-ul chiar mai penali decat ii credeam?

Da frate sunt.Si acum au aparut si alte plugginuri care eu nu le am inca.Astea dau "rezultate" si mai bune.vezi:3se,animal x,hq etc.cu alte cuvinte orice bou poate sa cante!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde as xxl » Mie Iun 19, 2002 8:42 am

bai oameni buni, da' incisivi si plini de adevaruri mai sunteti !!!

in loc sa tot incarcati servere cu liste de formatii proaste, dati-va in pas mai in spate ca sa aveti o perspectiva mai buna. Atunci poate o sa intelegeti si un principiu foarte important al comertului :"Nu-i prost ala care vinde! - E prost ala care cumpara".
Luati atitudini pline de spirit si agresivitate impotriva ackentilor, asiilor si bugilor, cand de fapt adevaratul motor al acestei maladii este societatea in care traim (vezi pasaricile extaziate orgasmic la vederea akcentilor, vezi copiii fostilor zidari si dulgheri de pe santierele comuniste - acum imbracati la tzol fubu - cum asculta mafia si vorbesc pe celulare inchise despre joint-uri, roti si femei)

printre cei pe care i-ati nominalizat sunt sigur ca sunt si ceva baieti destepti care isi detesta "muzica" cel putin la fel de mult ca voi - dar au gasit o modalitate facila de a scoate bani - si pentru acestia am deplin respect. Conditia este sa nu inceapa sa se creada vedete.

atat am avut de zis.
maciuci©
as xxl

100% adevarat

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 11:04 am

Initial trimis de as xxl
bai oameni buni, da' incisivi si plini de adevaruri mai sunteti !!!

in loc sa tot incarcati servere cu liste de formatii proaste, dati-va in pas mai in spate ca sa aveti o perspectiva mai buna. Atunci poate o sa intelegeti si un principiu foarte important al comertului :"Nu-i prost ala care vinde! - E prost ala care cumpara".
Luati atitudini pline de spirit si agresivitate impotriva ackentilor, asiilor si bugilor, cand de fapt adevaratul motor al acestei maladii este societatea in care traim (vezi pasaricile extaziate orgasmic la vederea akcentilor, vezi copiii fostilor zidari si dulgheri de pe santierele comuniste - acum imbracati la tzol fubu - cum asculta mafia si vorbesc pe celulare inchise despre joint-uri, roti si femei)

printre cei pe care i-ati nominalizat sunt sigur ca sunt si ceva baieti destepti care isi detesta "muzica" cel putin la fel de mult ca voi - dar au gasit o modalitate facila de a scoate bani - si pentru acestia am deplin respect. Conditia este sa nu inceapa sa se creada vedete.

atat am avut de zis.

ai dreptate 100%. In tara se asculta muzica proasta DE FOAME.
dadius

cred totusi ca...

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 2:49 pm

cele mai proaste trupe din Romania sunt: 4U si Romeo Fantastikul ala!
dadius

Mesajde tre » Mie Iun 19, 2002 4:24 pm

mi-am dloadat un programel 'autotune nu stiu cum' de la antarestech.com si...ma lansez in muzica fratilor cumpara-mi-ati albumu si veniti la concerte sa vedeti ce poate antaresu ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

I'm there dude

Mesajde dadius » Mie Iun 19, 2002 5:57 pm

Initial trimis de tre cool
mi-am dloadat un programel 'autotune nu stiu cum' de la antarestech.com si...ma lansez in muzica fratilor cumpara-mi-ati albumu si veniti la concerte sa vedeti ce poate antaresu ;).

bravo! si succes in cariera.sa vinzi mult si sa ne dai si noua:p
dadius

Re: I'm there dude

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 12:42 am

Initial trimis de dadius

bravo! si succes in cariera.sa vinzi mult si sa ne dai si noua:p

asa am sa fac! oricum scopul meu principal nu sunt vanzarile ci atragerea muierilor, sper ca antaresu asta sa dea moarte-n bibilici :D :D :D :D .
tre
Junior Member

Re: Re: I'm there dude

Mesajde dadius » Joi Iun 20, 2002 6:57 am

asa am sa fac! oricum scopul meu principal nu sunt vanzarile ci atragerea muierilor, sper ca antaresu asta sa dea moarte-n bibilici :D :D :D :D .

Ok do that!
dadius

Mesajde tre » Joi Iun 27, 2002 12:12 am

scuzati-ma dar am o placere patologica sa ma stresez uitandu-ma pe atomic...

mi-au mai lovit retina o tipa (max 15 ani) careia nu i-am retinut numele. videoclipul incepe cu ea sculandu-se din pat, bagand cdr-u in player si punandu-si castile pe urechi. in fundal se vede o sticla de teachers ;).

a 2a chestie e tampenia aia cu 'marius, nadia & the rastamans'. rastamans?!?!?!? eu stiam ca-n engleza pluralul de la man e men nu mans!
tre
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Iun 27, 2002 7:47 am

pai e faza aia la jamaicani, "nu stii that's right ma(h)n" si pronunta maaaaaaan, ar fi aiurea sa zica meeeen ca ar suna ca americanii dup'aia.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iun 27, 2002 8:41 pm

Initial trimis de Zgubilici
pai e faza aia la jamaicani, "nu stii that's right ma(h)n" si pronunta maaaaaaan, ar fi aiurea sa zica meeeen ca ar suna ca americanii dup'aia.

ya man. dar conform accentului jamaican pluralul de la 'man' e 'mans'?
tre
Junior Member

intermezzo. entracte etc

Mesajde stefan » Joi Iun 27, 2002 11:53 pm

ya man. dar conform accentului jamaican pluralul de la 'man' e 'mans'?

Pt zgubilici si tre cool:
Daca tot topic-u asta lancezeste, ia ziceti, ce spune un jamaican cand ramane fara "iarba"?
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Re: intermezzo. entracte etc

Mesajde tre » Vin Iun 28, 2002 5:24 am

Pt zgubilici si tre cool:
Daca tot topic-u asta lancezeste, ia ziceti, ce spune un jamaican cand ramane fara "iarba"?

nu stiu.
tre
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Iun 28, 2002 9:34 am

"I'm outta weed man";P
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iun 28, 2002 2:12 pm

ha...funny...:(
tre
Junior Member

Mesajde stefan » Vin Iun 28, 2002 11:43 pm

Initial trimis de Zgubilici
"I'm outta weed man";P

N-ai ghicit, raspunsul corect este:

Ce-i muzica asta de cacat? :D

Pe bune, asa-i bancu.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Re: Va rog lasati BUG in pace...

Mesajde zulu » Mar Iul 02, 2002 12:27 pm

Initial trimis de Aurolacul
BUG Mafia, sunt cea mai buna formatie de hip-hop/gangsta rap din Romania. Asta e clar. Au avut un success fenomenal, deci pe ei ii doare undeva daca au originalitate sau nu. Oricum, asta e parerea mea, dar sa nu ziceti ca BUG sunt ratati, nu stiti ce spuneti, ca au fost in Muzica de multi ani, si cred ca asta nu din cauza ca au platit bani la companiile de discuri corupte care le-au lansat pe catlele alea de Blondy, Bomby, Flondy..........etc.

BUG sunt in muzica de multi ani, dar cu melodii preluate...nu ma credeti? Vizitati "MELODII COPIATE" si va veti face o parere... si mai stiu si eu altele...
Si nu inteleg de ce trebuie sa-njure mai tot timpul si sa se dea rotuzi cat de buni sunt ei, cate au indurat dar in cele din urma au iesit la mal, etc, etc. ...
Stau si ma-ntreb daca vocabularul lor cuprinde numai injuraturi...
zulu
Junior Member

KKT CU MIERTE FIERTE!!!

Mesajde mausy2000 » Mie Iul 03, 2002 8:13 am

Scurt si la obiect:ma enerveaza la culme: DIRECTIA:==>5,cu ale sale versuri despre femeia fatala si incomensurabil de stresanta atunci cand e cantata de D5!!ANDRE cu ale sale fite de femeie nesatula,cu zbantzuiala permanenta a tzitzicilor de mamaie traita bine la viatza ei!Aoooloooo si cate mai sant,da' astea chiar ca nu le suport asa ca ...mai ziceti si voi daca...kkt!!!
mausy2000
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iul 04, 2002 2:29 am

N-ai ghicit, raspunsul corect este:

Ce-i muzica asta de cacat? :D

Pe bune, asa-i bancu.

still funny......
tre
Junior Member

Re: Re: Va rog lasati BUG in pace...

Mesajde tre » Joi Iul 04, 2002 2:32 am

Initial trimis de zulu

BUG sunt in muzica de multi ani, dar cu melodii preluate...nu ma credeti? Vizitati "MELODII COPIATE" si va veti face o parere... si mai stiu si eu altele...
Si nu inteleg de ce trebuie sa-njure mai tot timpul si sa se dea rotuzi cat de buni sunt ei, cate au indurat dar in cele din urma au iesit la mal, etc, etc. ...
Stau si ma-ntreb daca vocabularul lor cuprinde numai injuraturi...

nu-mi placea biugi nici pe vremea cand erau 'underground' si ascultam pe casete trase de la prieteni de prieteni (adica se-auzea prost). hmm... poate din cauza asta nu-mi placea nici macar atunci...
tre
Junior Member

Re: KKT CU MIERTE FIERTE!!!

Mesajde zuza » Lun Iul 08, 2002 7:40 am

Initial trimis de mausy2000
Scurt si la obiect:ma enerveaza la culme: DIRECTIA:==>5,cu ale sale versuri despre femeia fatala si incomensurabil de stresanta atunci cand e cantata de D5!!ANDRE cu ale sale fite de femeie nesatula,cu zbantzuiala permanenta a tzitzicilor de mamaie traita bine la viatza ei!Aoooloooo si cate mai sant,da' astea chiar ca nu le suport asa ca ...mai ziceti si voi daca...kkt!!!

Daca tot nu-ti place directiunea5 incearca macar sa asculti cum suna melodia Vreau sa mai stai doar o zi in care au bagat-o in seama si pe una din alea de la blondy parca pe andreea. Care o fi aia? Versurile sunt de tot rasul si muzica e copia fidela a fostelor melodii a directiunii.:bleah:
zuza
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 08, 2002 4:28 pm

Alien, in parte sunt de acord cu tine, dar iti zic un secret: sunt fana Animal X! Sigur, observ si eu ca au decazut, dar din cauza imbecilului de Laurentiu Duta! ;B
Pe de alta parte, iata lista cu trupele mele cele mai "favorite":
1. 3SE, pentru ca Laur este un prefacut care nu mai stie decat sa copieze melodii (doar Viorel este normal).
2. Blondy, pentru ca sunt, cel putin Andreea, niste c****, pardon de cuvant.
3. Sexxy, din acelasi motiv ca si alea de mai sus.
4. Nu mai continui.

Aoleu! Am uitat de manelisti!!! Ii detest pe toti!!! :bleah:
Kayla

Mesajde Josefine^ » Lun Iul 08, 2002 8:53 pm

Initial trimis de Melutza
Sigur, observ si eu ca au decazut, dar din cauza imbecilului de Laurentiu Duta! ;B

cum adica au decazut din cauza lui?de unde sa "decada" ca din cate stiu eu,a fost cu ei cam de la inceput...sau poate ma insel...informeaza-ma :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 08, 2002 11:48 pm

ce ti-e si cu fanii astia.... animal chix n-au decazut, asa au fost ei dintotdeauna. gaurentiu putza n-a facut decat sa-i exploateze pe 'saracii' pusti.
tre
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Mar Iul 09, 2002 10:59 am

ce ti-e si cu fanii astia.... animal chix n-au decazut, asa au fost ei dintotdeauna. gaurentiu putza n-a facut decat sa-i exploateze pe 'saracii' pusti.

gaurentiu putza !? :D :D :D
no more comment :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 09, 2002 3:21 pm

Cele mai "belite" trupe din muzica romaneasca sunt, dupa parerea mea, Blondy si Sexxy, pentru ca nu sunt si ele in stare sa se imbrace si sa se poarte ca niste fete/femei normale!:bleah:
Dar, pe "primul" loc sunt formatiile de manele!!!
Oricum, nu ii condamn pe cei care sunt adeptii stilului lor, ci doar le spun ca eu nu ii suport pentru nimic in lume!
Kayla

Mesajde Kayla » Mar Iul 09, 2002 3:25 pm

Inca o chestie, ca abia acum am vazut. Pentru Josefine^: Laurentiu Duta are o manie, si anume de a produce formatii de foarte mare succes, iar atunci cand incep sa aiba "pretentii", ca de exemplu melodii si mai bune, incepe sa faca exact pe dos: sa le compuna melodii proaste, sau, mai rau, sa copieze melodii pentru respectiva trupa. A inceput cu Animal X, cu Candy, dar acum a ajuns si la propria lui formatie!!!:mad:
Kayla

Mesajde tre » Mar Iul 09, 2002 9:45 pm

Initial trimis de Josefine^

gaurentiu putza !? :D :D :D
no more comment :a

da draga, gaurentiu putza! n-ai auzit de tipu asta? :D :D
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 1:19 pm

Bun si frumos nume pentru unul ca el! Perfect! Felicitari!:A
Kayla