Formatiile pe care le urati din toata inimioara voastra

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Formatiile pe care le urasc din toata inimioara mea

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Sep 27, 2002 3:24 pm

Initial trimis de Calypso
Sa va spun sincer, eu ii urasc cei mai tare pe manelistii astia ingamfati si "incercati". ;B
Nu stiu, poate din cauza orchestratiilor, poate din cauza vocilor sau poate din cauza culorii pielii...

Decide-te. Eu cred ca din toate cele trei cauze.

Iata pe cine si pe cati urasc eu:
1) Adrian Avortonu' Minune.
2) Costi Costita.
3) Gradina Zoologica X (s-au ratacit, din greseala, prin casetele mele si doua melodii de-ale lor).
4) Vali Tornada.
5) Sorin Necunoscutu' si Sorinel Pustiu', care-mi pateaza astfel numele.
6) N&D - Nick, barem, este :bleah: mutra masculina cea mai penibila (daca pot spune asa) a muzicii noastre.
7) Andre, Andreea A, Andreea B, Andreea AB, Andreea BA, Andreea A&B, Andreea B&A, Andre A sau cum s-or mai fi numind.
8) Pepe.
9) Fuego - sa fugi cand il vezi.
10) Dolly - care stiu sa spuna 'mama'.
11) Cristina - vezi mentiunea de la :bleah: Nick, dar "feminina".

Ei sunt mult mai multi.

Acesta nu este nicidecum un top - i-am scris in ordinea-n care mi-au venit in minte.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Sep 28, 2002 6:59 am

don'shoara cristina chiar are voce si arata si futabila. zic asta in calitate de ascutator ultra-critic de muzica, in general.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde PuturOSU` » Mar Oct 01, 2002 3:21 pm

Daca am ocazia sa prind vre-un manelist pe strada probabil o sa-i rup picioarele si o mana.In afara de manelisti mai urasc si:
1 Andreele
1 boschetii
1creama
2toate formatiile aparute in ultimele 2-3 luni(cu f.mici exceptii)
P.S. calypso,astept sa ma contactezi!:o
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Sfat prietenesc

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Oct 01, 2002 3:42 pm

Initial trimis de PuturOSU`
Daca am ocazia sa prind vre-un manelist pe strada probabil o sa-i rup picioarele si o mana.

Eu cred ca nu o sa intalnesti nici un manelist pe strada, ci o gasca de manelisti. Asa ca, ai grija!
Si, daca ma gandesc mai bine, picioarele poti sa le lasi. Cu mainile, insa, ai face foarte bine daca le-ai rupe. Macar la "compozitori"... :mad: Poate ca asa vor fi redusi la tacere... "muzicala"... :j
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Sfat prietenesc

Mesajde MadMax » Mar Oct 01, 2002 4:51 pm

Initial trimis de Pirtea Sorin
Macar la "compozitori"... :mad: Poate ca asa vor fi redusi la tacere... "muzicala"... :j

Ce compozitori, d-le??? "Eshtia" nu "compune", mhanchatz-ash! :D
MadMax
Junior Member

Re: Re: Sfat prietenesc

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Oct 01, 2002 5:39 pm

Initial trimis de MadMax

Ce compozitori, d-le??? "Eshtia" nu "compune", mhanchatz-ash! :D

Corrrrrrrect!!! Pai ce sa compui, cand saraca orga iti da rrrrrritmu' de-a gata, sa moara mama?!:D
Pirtea Sorin
Junior Member

formatii urate...din toata inima!

Mesajde Unregistered » Vin Oct 04, 2002 12:23 pm

1.toate formatiile de manele, pseudo-manele, disco/(euro)dance-manele, house-manele, manele-alternative, cocktail music, dance hip-hop-tip-top-mini-top, formatii si "artisti" care apar peste noapte si care au pretentia ca sunt mare vedete. (si aici sunt incluse aproape toate formatiile aparute dupa '90 in Romania)
2.alta categorie de formatii distruse, penibile si...f urate: formatiile de etno (etno-house, etno-dance, etno-pop, etno-techno, etno cu sau fara alte influente tampite si cine mai stie ce alte combinatii de 2 bani..)
3.si ultima categorie toti "artistii" si toate formatiile care nu stiu sa-si respecte publicul si fac play-back in concerte (macar sa se vada ca isi dau cat de cat silinta sa "cante")
Unregistered

las' ca mai cresti tu...

Mesajde Unregistered » Vin Oct 04, 2002 1:28 pm

Initial trimis de cristinutza17
pe cine urasc?e simplu si anume andreea b,mamelino,jais,iris.c-am atat daca am sarit pe cineva imi cer scuze de mii de ori.

bah 'fratilor' hai ca v-am pierdut...si cum naiba sa pui Iris in aceeasi oala cu andreea b,mamelino,jaissi alte formstii de 2 bani???!! E adevarat ca fiecare are dreptul la o parere chiar daca aceasta este gresita si fiecare om are dreptul sa-si exprime ignoranta totala si prostia, ca doar e democratzie! cristinutza...17 ani? (naspa faza)...si de care Iris ai auzit tu la 17 ani?! poate ala de la ochi?!(desi exista dubii si aici)
si uite d'aia dureaza Iris de 25 de ani + cantat live absolut peste tot, pentru ca va enerveaza pe voi! (bravo lor!!!)
Unregistered

Mesajde catharsis » Vin Oct 04, 2002 2:08 pm

Unregistered, ce sa te astepti de la cineva care are nick-ul cristinutza17??? las-o si tu in pace...
si jais nu prea are ce cauta pentru ca macar sunt instrumentisti cu experienta in jazz...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Gavozdita » Sâm Oct 05, 2002 12:58 am

1.voltaj nu canta rock
2.manelele sunt un rau necesar pt ca doar astfel putem face desebirea dintre muzica proasta si cea de buna calitate
3.nu exista playback,ci doar trupe care canta si cele care mimeaza
4.mai grav e ca sunt trupe care nici playback nu stiu sa faca
5.cine suntem noi sa i judecam pe altii ?
6.eu imi fac trupa.prietena mea ma prinde de fund ,zbier si cantam live
7.voi canta ceva unic si cand voi fi intrebata ce cant voi raspunde simplu:"cu anumite influente"
8.cu toate astea sper sa nu ajung mai penibila decat nic si 4 ever
Gavozdita

Mesajde Gavozdita » Sâm Oct 05, 2002 1:29 am

oricum observ ca toti ne am abatut de la subiect...ar trebui sa fac un top cu cele mai proaste formatii???ca nu mi ar ajunge timpul pe care l am la dispozitie...dati mi ceva timp de gandire...k? :)
Gavozdita

Re: las' ca mai cresti tu...

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 07, 2002 1:36 pm

Initial trimis de Unregistered

bah 'fratilor' hai ca v-am pierdut...si cum naiba sa pui Iris in aceeasi oala cu andreea b,mamelino,jaissi alte formstii de 2 bani???!! E adevarat ca fiecare are dreptul la o parere chiar daca aceasta este gresita si fiecare om are dreptul sa-si exprime ignoranta totala si prostia, ca doar e democratzie! cristinutza...17 ani? (naspa faza)...si de care Iris ai auzit tu la 17 ani?! poate ala de la ochi?!(desi exista dubii si aici)
si uite d'aia dureaza Iris de 25 de ani + cantat live absolut peste tot, pentru ca va enerveaza pe voi! (bravo lor!!!)

Unregistered, dezvaluie-ti numele, pentru ca imi place sa-i stiu pe cei care gandesc cum trebuie!:o
Pirtea Sorin
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma