Afganistan=gypsy power

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Re: Re: Re: Du-te la culcare ca suni a beat!!!

Mesajde EXOTICA » Joi Sep 27, 2001 7:56 am

Initial trimis de Cristian Tzoparlescu
Initial trimis de EXOTICA
[B]mai asta..
n-am citit prea atent..dar mi s-a parut ca faceai misto de poeziile mele..mare scoafala...timpul trece timpul zboara ramai tu al' mai destept ..dar dupa comentarii...pari cam retardat...toparceanu' in mizerie

Puncte puncte folosite atat de des reprezinta balbaiala de zi cu zi pe care ai vreut sa o exprimi shi in scris ?

Stai asa..ca eu chiar n-am inteles nimik din ce ai scris tu..macar poeziile mele au o idee ce este usor de urmat.
"Pioniera"
EXOTICA
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Du-te la culcare ca suni a beat!!!

Mesajde Vizitator » Joi Sep 27, 2001 8:10 am

Stai asa..ca eu chiar n-am inteles nimik din ce ai scris tu..macar poeziile mele au o idee ce este usor de urmat.
"Pioniera"

LOOOOOOOOOOOOOL ! Presupun ca la ora asta ( sau la ora aia cand ai citit comentariile mele rau-voitoare ) ai/aveai mintea relaxata .
Shoimu' Patriei.
Vizitator

Talent

Mesajde Sendy » Joi Sep 27, 2001 8:12 pm

Exotico, nu-ti face idei fiindca poeziile tale sint intr-adevar faine, nu te lua dupa "artistii poporului"!

Pupici!
S

"Pioniera"
Sendy
Junior Member

Topirlici

Mesajde Sendy » Joi Sep 27, 2001 8:17 pm

Get lost Topirlici! Partea artistica nu e punctul tau forte asa ca abtine-te naibii! Din bun simt stii...

S

Initial trimis de Cristian Tzoparlescu
[B]mai asta..
n-am citit prea atent..dar mi s-a parut ca faceai misto de poeziile mele..mare scoafala...timpul trece timpul zboara ramai tu al' mai destept ..dar dupa comentarii...pari cam retardat...toparceanu' in mizerie

Puncte puncte folosite atat de des reprezinta balbaiala de zi cu zi pe care ai vreut sa o exprimi shi in scris ?
Sendy
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Du-te la culcare ca suni a beat!!!

Mesajde EXOTICA » Joi Sep 27, 2001 8:24 pm

Initial trimis de Cristian Tzoparleanu

LOOOOOOOOOOOOOL ! Presupun ca la ora asta ( sau la ora aia cand ai citit comentariile mele rau-voitoare ) ai/aveai mintea relaxata .
Shoimu' Patriei.

Nu mancatias sufletul. Nu aveam mintea "relaxata" dar ma gandeam ca a ta e in vacanta deja de ceva vreme. Tu sper ca ai vazut topicul cand ai scris acolo ineptiile alea. Si in plus, scuza-ma dar eu macar mai am inclinatii artistice...tu nici atat. Vi aici pe forum sa dai cu bata-n balta. Ce chestie interesanta ai realizat.
Exo
EXOTICA
Junior Member

pt sendy ,poeta !

Mesajde Vizitator » Vin Sep 28, 2001 1:03 pm

LOOOOOOOOOL u gotta be f***ing kidding me!

cata sensibilitate! cat patetism ! cata lipsa de talent! cat de penibil!

sa-ti vina sa vershi , mai exact! evident Poe si Stanescu sunt nulitati pe langa tine.
Vizitator

Re: pt sendy ,poeta !

Mesajde Vizitator » Vin Sep 28, 2001 1:08 pm

Initial trimis de the authority

sa-ti vina sa vershi , mai exact! evident Poe si Stanescu sunt nulitati pe langa tine.

sorry pt confuzie lol, era de fapt pt exotica !! damn!cum de v-am confundat ???!!! mare mare mirare !
Vizitator

Du-te dracului de la Sendy!

Mesajde Sendy » Vin Sep 28, 2001 10:41 pm

Sendy
Junior Member

Du-te dracului oricum ca esti urit si prost rau!

Mesajde Sendy » Vin Sep 28, 2001 10:42 pm

sorry pt confuzie lol, era de fapt pt exotica !! damn!cum de v-am confundat ???!!! mare mare mirare !
Sendy
Junior Member

Re: Du-te dracului de la Sendy!

Mesajde Vizitator » Sâm Sep 29, 2001 12:29 pm

Initial trimis de Sendy

sendy ce-i cu tine! te oftici!? lol nu stii ca numai copii prosti si rasfatati vin cu replici de genul asta cand se vad invinsi?! baby , this is a grown up world , told ya ; si la grown ups tre sa vi cu ceva mai substantial decat du-te dracu si ce urat esti! nimeni niciodata n-a castigat o lupta cu asa atutudine !nici macar in desene animate.

so reconsider and be a well brought up gal , make ur mum proud . ca parca asa zicea pe undeva ca e mandra de odrasla ... ei... ce stiu parintii !!!
Vizitator

Re: pt sendy ,poeta !

Mesajde Sendy » Sâm Sep 29, 2001 1:19 pm

Ce dracului vrei mai anonim tembel????? Eu nu le am cu compunerea de poezii dar stiu sa apreciez ceva bun, asa ca nu inteleg ce aia ai tu cu mine de ma tot ataci!
Si vrei sa-ti spun ceva ca sa mori de ciuda si nervi?! Ei afla ca Exotique are talent oricum si fara ca cineva sa recunoasca asta, mai ales tu! Keep up the good work Exo, U are the best!
Nobody give a sheet what U think, O.K.?! So, get lost looser!

Sendy (ca nu mi-e rusine sa-mi scriu numele ca tine)
Sendy
Junior Member

Re: Re: pt sendy ,poeta !

Mesajde manelesux » Sâm Sep 29, 2001 4:18 pm

Initial trimis de Sendy

Ce dracului vrei mai anonim tembel????? Eu nu le am cu compunerea de poezii dar stiu sa apreciez ceva bun, asa ca nu inteleg ce aia ai tu cu mine de ma tot ataci!
Si vrei sa-ti spun ceva ca sa mori de ciuda si nervi?! Ei afla ca Exotique are talent oricum si fara ca cineva sa recunoasca asta, mai ales tu! Keep up the good work Exo, U are the best!

Hihihihihi.....mi-am amintit de unu care facea poezii despre hartie igienica shi zicea ca el are talent chiar daca nimeni nu recunoashte asta...mai ales noi,restu...Daca tot pe poiezii de phelu asta a luat shi Gabitza mura de aur,ma intreb daca americanii cunosc alfabetu cap-coada?Io shtiu un tip care era aici un ageamiu la conservator,un mediocru shi cand l-au ascultat aia din SanFran l-au pus direct in Filarmonica.Despre nivelul cultural al Americii nu cred ca are rost sa povestim...de fapt nu avem ce povesti.

Shi,apropo,baby sandy,cand o sa vin io pe plantatzie la tine o sa simtzi...just wait a lil bit.i got stuff to do here.

Quote again:Mai ..."prealuminata (hi!) autoritate" iti recomand tie o calatorie "in schimb de experienta" (poate!!!) in US sau poate Marea Britanie ca sa vezi si tu ce inseamna civilizatie si sa te dai cu capul de pereti de parerea de rau dupa aia! O.K.? Looser! End quote!

Sandy,shutting your mouth-hole up would do just fine.U knoe noth...Daca "autoritatea" a facut deja calatoriile alea tu faci o calatorie la mine in sat?Ai face cariera verificand gainele de oua....Sunt sigur ca itzi era rushine de ce erai aici in Romania....but,hey,in America worx just fine...pentru ca acolo totzi sunt asha or what?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: Re: pt sendy ,poeta !

Mesajde Sendy » Sâm Sep 29, 2001 9:47 pm

Initial trimis de manelesux

Shi,apropo,baby sandy,cand o sa vin io pe plantatzie la tine o sa simtzi...just wait a lil bit.i got stuff to do here.

Sandy,shutting your mouth-hole up would do just fine.U knoe noth...Daca "autoritatea" a facut deja calatoriile alea tu faci o calatorie la mine in sat?Ai face cariera verificand gainele de oua....Sunt sigur ca itzi era rushine de ce erai aici in Romania....but,hey,in America worx just fine...pentru ca acolo totzi sunt asha or what?

Hi! Ma faci sa rid. Nu o sa ajungeti niciodata aici nu-mi fac deloc griji de asta. Voi apartineti acelor locuri si acelei societati si parca chiar unul dintre voi (nu mai stiu care tembel!) ca urla..."patriotismul" in el si ca n-ar lasa Ro niciodata!!! Asa ca slava Dlui, stati acolo ca oricum aici la noi nu v-ar tine cu de-astea, te asigur! Sau in acel caz ati aplica tipic romanasului pervers si idiot, schimbarea macazului?!! Omul potrivit la locul potrivit!!

S
Sendy
Junior Member

Re: Re: pt sendy ,poeta !

Mesajde Vizitator » Dum Sep 30, 2001 3:11 pm

Initial trimis de Sendy

pt cineva care doesnt give a shit on what i think u do an awfull lot of work 'round here sendy (cu e si y) !!!
stai cool , sau cum spunea manelexus get a diKK to chill u out /calm down , n-are inimeni nimic cu tine , atat ca esti un fel de clown aroud here and i take great pleasure in reading ur "brain farts" .
Cat despre exotica si talentul ei... hai sa fim seriosi , ce face ea acolo poate fi generat de ceea ce se cheama rhyme engine any time! ii recomand http://www.poetry .com sau http://www.poezie.ro (unde sunt intr-adevar valori , desi destul de rare si acolo ) si uite out of my good heart .. daca o pune aghiutza sa posteze asa ceva pe acolo , sa fie pregatita pt critica serioasa ; they'll eat her alive , si chiar daca vine cu mommy .. she'll be pretty much wasted .
Daca n-are nevoie de cineva care sa recunoasca talentul ei ... f bine , sa fie fericita , dar ma indoiesc ! .. after all she 's so helpless !!!!!

poezie e in primul rand sensibilitate si talent , restul , tehnica se poate invatza asa cum inveti formule matematice . Petetismul insa ,e genetic !
tell ur friend ; she'll need it!

see u later sendy cu e si y :)
Vizitator

Ptr ceata lui papuc din Ro!

Mesajde Sendy » Dum Sep 30, 2001 9:15 pm

Inainte de a incepe sa maninci rahat era bine sa te informezi despre ce vrei sa te faci de ris!
Se vede ca nu prea rasfoiesti revistele culturale fiindca atunci ai fi stiut cine e Exotique! U are the best Exo! Love U!

Tu nu esti altceva decit o nulitate iritata si complexata!!

Sendy
Sendy
Junior Member

Re: Ptr ceata lui papuc din Ro!

Mesajde Vizitator » Lun Oct 01, 2001 9:59 am

initial trimis de Sendy [/i]
[B]Inainte de a incepe sa maninci rahat era bine sa te informezi despre ce vrei sa te faci de ris!
Se vede ca nu prea rasfoiesti revistele culturale fiindca atunci ai fi stiut cine e Exotique! U are the best Exo! Love U!

La cat eshti de proasta, nici nu ma mira ca habar n-ai ca atunci cand mananci rahat nu prea potzi sa te shi informezi . Cat despre exprimare in sine "sa te informezi despre ce vrei sa te faci de ris!"
nu mai zic nimic pentru ca in mod sigur o sa incerci sa ma convingi ca eu nu stiu cum e corect, tu insatzi fiind limba romana . Scumpo' eshti o comoara la casa omului . Propun sa te imgroape adanc , asha cum sta bine orcarei comori.
Vizitator

Re: Re: Ptr ceata lui papuc din Ro!

Mesajde Sendy » Lun Oct 01, 2001 10:30 am

Initial trimis de Christopher Damian

"La cat eshti de proasta, nici nu ma mira ca habar n-ai ca atunci cand mananci rahat nu prea potzi sa te shi informezi . Cat despre exprimare in sine "sa te informezi despre ce vrei sa te faci de ris!"
nu mai zic nimic pentru ca in mod sigur o sa incerci sa ma convingi ca eu nu stiu cum e corect, tu insatzi fiind limba romana . Scumpo' eshti o comoara la casa omului . Propun sa te imgroape adanc , asha cum sta bine orcarei comori. [/B]
"

Tu ce dracului vrei mai?! Ai picat si tu ca musca-n lapte! Si fii mai ...original, ca poanta cu ingroparea comorii e veche rau! Get lost!
S
Sendy
Junior Member

Re: Re: Re: Ptr ceata lui papuc din Ro!

Mesajde KickAss » Vin Oct 05, 2001 12:37 am

Initial trimis de Sendy
"

Tu ce dracului vrei mai?! Ai picat si tu ca musca-n lapte! Si fii mai ...original, ca poanta cu ingroparea comorii e veche rau! Get lost!
S

Sendy, TACI IN PI.ZDA MA-TI DIN GURA!!!
Ne tampesti de cap. Cu tine, riscul atacurilor cerebrale este omniprezent. Lasa-ne in p.ula mea in pace in tampenia noastra. Stiu, suntem prosti, dar nu uita ca suntem multi. Nu fi imbecila si admite sincer ceea ce este evident: Exo e o dobitoaca. Du-te la "Pozele prietenilor mei" sau asa ceva si uita-te la poza cu frat-su. Ce imbecila scrie "Fratele meu adoptiv" si apoi vine cu gura cat sura sa ne faca pe noi inculti si iliterati. Explica-i ca doar tat-su este adoptiv, iar stimatul frate este "vitreg". Lasa-ti-o in p.ula mea de treba! Am eu impresia sau sufreriti de sindrumul "Sunt buricul Pamantului!"
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Ptr ceata lui papuc din Ro!

Mesajde Sendy » Lun Oct 08, 2001 9:54 am

Initial trimis de KickAss

"Sendy, [size=134][B]TACI IN PI.ZDA MA-TI DIN GURA Lasa-ne in p.ula mea in pace in tampenia noastra. "

Sa-i vorbesti asa lui ma-ta nu mie! Sau poate ca ea te-a educat asa de bine!!

"Stiu, suntem prosti, dar nu uita ca suntem multi."

Nu sinteti decit niste looseri fara nici o importanta pentru nimeni si de aceea nu va baga nici dracu in seama si latrati ca niste imbecili ce sinteti pe chaturi!

"Nu fi imbecila"

Tot la fel! Sa-i zici asa lui ma-ta!

"Exo e o dobitoaca. Du-te la "Pozele prietenilor mei" sau asa ceva si uita-te la poza cu frat-su. Ce imbecila scrie "Fratele meu adoptiv" si apoi vine cu gura cat sura sa ne faca pe noi inculti si iliterati. Explica-i ca doar tat-su este adoptiv, iar stimatul frate este "vitreg". Lasa-ti-o in p.ula mea de treba!"

Exotica este foarte inteligenta, foarte frumoasa si voi nu veti calca pe urmele ei niciodata fiindca sinteti niste ratati! Si doar ca informatie, boule, in poza e un foarte bun prieten al grupului nostru pe care l-a numit asa doar din fun!! Dar tu esti prea infantil si prost ca sa gindesti mai mult decit o oaie!!!

" Am eu impresia sau sufreriti de sindrumul "Sunt buricul Pamantului!"
"

Noi nu sintem dar America ESTE SI VA FI MEREU!!! Iar voi cu totii, desteptii poporului si prealuminatii prezicatori ai viitorului, ati luat-o in bot original!!!! Si fiindca doar este inceputul acesta, eu daca as fi in locul vostru as fi mai precauta intelegi?!!!
Sendy
Junior Member

Re: Ptr ceata lui papuc din Ro!

Mesajde Vortex » Lun Oct 08, 2001 10:12 am

Initial trimis de Sendy
"
Noi nu sintem dar America ESTE SI VA FI MEREU!!! Iar voi cu totii, desteptii poporului si prealuminatii prezicatori ai viitorului, ati luat-o in bot original!!!! Si fiindca doar este inceputul acesta, eu daca as fi in locul vostru as fi mai precauta intelegi?!!!

Ce naiba este si va fi mereu america? In afara de leagan de emigranti nedusi la biserica? Kick-ule, las-o mai moale cu injuraturile ca daca vorbesti la fel cu gloata nu faci decat sa te cobori singur. Da-i putina funie si se va spanzura (apropos de precautii).
Vortex
Junior Member

Re: Re: Ptr ceata lui papuc din Ro!

Mesajde KickAss » Mar Oct 09, 2001 3:43 am

Initial trimis de Vortex

Ce naiba este si va fi mereu america? In afara de leagan de emigranti nedusi la biserica? Kick-ule, las-o mai moale cu injuraturile ca daca vorbesti la fel cu gloata nu faci decat sa te cobori singur. Da-i putina funie si se va spanzura (apropos de precautii).

Vortex, imi pare rau, dar se intampla foarte des ca dupa posturile lui Sendy sa mi se sparga venele din cauza tensiunii si nervilor. Stiu, nu ar trebui sa ma implic emotional, dar chiar nu ma pot abtine.

Sendy, nu stiu de ce cand am citi chestia cu Exo e foarte desteapta frumoasa, samd am avut viziunea unei fetite de 5 ani care, culmea, avea acelasi nume cu tine. Ce coincidenta!!!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde Sendy » Mar Oct 09, 2001 8:16 am

[quote]Initial trimis de KickAss
[B]

Ai vrea tu mai sut in fund sa ai o viziune ca mine!!!! Multumeste-te cu de-alde voastre ca Eve!!!!Hi!
Sendy
Junior Member

Mesajde Vortex » Mar Oct 09, 2001 11:43 am

Kickass, daca te implici emotional gresesti amarnic. Chiar nu gasesti nimic interesant pe forumul asta? Sau te atrag numai scandalurile pentru ca in acest caz chiar meriti ceea ce primesti.
Ti-am mai spus ca nu merita sa te cobori si ti-am raspuns doar ca sa iti atrag atentia ca, aparent, la acest subiect tu esti singurul care le mai da replici. Mai gandeste-te...
Vortex
Junior Member

Mesajde EXOTICA » Joi Oct 11, 2001 7:32 pm

Initial trimis de KickAss

Vortex, imi pare rau, dar se intampla foarte des ca dupa posturile lui Sendy sa mi se sparga venele din cauza tensiunii si nervilor. Stiu, nu ar trebui sa ma implic emotional, dar chiar nu ma pot abtine.

Sendy, nu stiu de ce cand am citi chestia cu Exo e foarte desteapta frumoasa, samd am avut viziunea unei fetite de 5 ani care, culmea, avea acelasi nume cu tine. Ce coincidenta!!!

Asculta !
Ai ceva sa-mi zici mie personal..te rog sa faci asa, dar nu ma mai amesteca pe mine in treburile tale ca e greu sa urmaresc tot ce se intampla pe aici.
Defapt..ce ai vrut sa zici prin mesajul tau? scri cam haotic...imi cer scuze..
Exotique
EXOTICA
Junior Member

Mesajde Orange » Mie Oct 24, 2001 10:52 pm

UUUUUffffffff!
Dupa multe ore si proportional de multe diazepame am terminat de citit tot!Toate acestea sa fie adevarate, sa mai iau un diazepam? Fratilor avand proaspat in memorie cam tot ce s-a scris pana amu...concluzia e una:
EXO, TONI&Co sunt duse rau!
Fratie care e rostul a tone de pagini daca ele o tin sus si tare cu america lor si voi jos si bine cu ea?!?!? Scopul???
Nu e nevoie sa le faceti de kkt??Se descurca sigure de minune!
Btw le propun pentru Mura de Pb la cei mai patrioti oameni!
Nu te bucura Exo ca asa o sa-ti platesti facultatea ca premiul e un creier de gaina reconditionat!Dilema e cum o sa-l folositi tu si cu personalitatile tale multiple?@?@?Esti fata inteligenta si sunt sigur ca te vei descurca!
Nooo...te-am mintit!Tot tampa esti/sunteti!
Am uitat sa-ti spun ca-n urma reconditionarii gaina a suferit un atac cerebral si a suferit de-o lobotomie!No problemos!Cu lobotomie fara lobotomie un creier de gaina e mai bun decat nimic!Asa ca zambeste ca maine poate e mai rau!Poate se defecteaza creierul si iar ti se aprind ledurile si iar ne stresezi aici pe net! Dar iti amintesc ca ai o fata psiholoaga si o mama operatoare pc asa ca problema e rezolvata ata hard cat si soft!Despre celelalte rude cum ar fi tata, var,bunica, unchi, matusa si ce mai ramane nu ma pot pronunta dar iti pot spune un lucru cert: in aXIIa am invatat la genetica(chestia aia ce se ocupa cu studiul materialuli genetic si al ereditatii)ca inteligenta se mosteneste din familie pe linie materna!Sau poate imi joaca feste memoria!
Naaaaa...dupa cele citite sunt sigur ca pe cale materna vine totul...prostie,imbecilitate, grandomanie, tampenie etc.
Cum mai stai cu mararul ca vad ca n-ai mai zis nimic de el sau te-ai epilat???Cu drujba sau cu ciobul!
Cu bilele???La ce distanta ai ajuns???Sa ne asteptam sa te vedem la CNN cum dobori recordul de distanta?

Sicerely yours,
Orange
Orange
Junior Member

Mesajde EXOTICA » Joi Oct 25, 2001 11:13 pm

Draga Orange,

Eu chiar nu am citit toate ineptiile pe care tu le-ai aruncat din tine deoare ar fi fost pierdere de timp. De la primele tale randuri ai dat dovata de o prostie rara ( Doamne, mare mai e gradina ta, si multi prosti ti-au mai sarit gardul).
Orange, esti inodora, incolora,esti inexistenta ptr. mine siToni &Co. Have a nice day,
Exotique
ps. eu o sa va mai tin la curent cu aceste concursuri de frumusete...ca eu asa imi platesc facultatea ..loll
EXOTICA
Junior Member

Pacoste!

Mesajde Sendy » Vin Oct 26, 2001 2:14 pm

Initial trimis de Orange
UUUUUffffffff!
Dupa multe ore si proportional de multe diazepame am terminat de citit tot!Toate acestea sa fie adevarate, sa mai iau un diazepam? Fratilor avand proaspat in memorie cam tot ce s-a scris pana amu...concluzia e una:
EXO, TONI&Co sunt duse rau!
Fratie care e rostul a tone de pagini daca ele o tin sus si tare cu america lor si voi jos si bine cu ea?!?!? Scopul???
Nu e nevoie sa le faceti de kkt??Se descurca sigure de minune!
Btw le propun pentru Mura de Pb la cei mai patrioti oameni!
Nu te bucura Exo ca asa o sa-ti platesti facultatea ca premiul e un creier de gaina reconditionat!Dilema e cum o sa-l folositi tu si cu personalitatile tale multiple?@?@?Esti fata inteligenta si sunt sigur ca te vei descurca!
Nooo...te-am mintit!Tot tampa esti/sunteti!
Am uitat sa-ti spun ca-n urma reconditionarii gaina a suferit un atac cerebral si a suferit de-o lobotomie!No problemos!Cu lobotomie fara lobotomie un creier de gaina e mai bun decat nimic!Asa ca zambeste ca maine poate e mai rau!Poate se defecteaza creierul si iar ti se aprind ledurile si iar ne stresezi aici pe net! Dar iti amintesc ca ai o fata psiholoaga si o mama operatoare pc asa ca problema e rezolvata ata hard cat si soft!Despre celelalte rude cum ar fi tata, var,bunica, unchi, matusa si ce mai ramane nu ma pot pronunta dar iti pot spune un lucru cert: in aXIIa am invatat la genetica(chestia aia ce se ocupa cu studiul materialuli genetic si al ereditatii)ca inteligenta se mosteneste din familie pe linie materna!Sau poate imi joaca feste memoria!
Naaaaa...dupa cele citite sunt sigur ca pe cale materna vine totul...prostie,imbecilitate, grandomanie, tampenie etc.
Cum mai stai cu mararul ca vad ca n-ai mai zis nimic de el sau te-ai epilat???Cu drujba sau cu ciobul!
Cu bilele???La ce distanta ai ajuns???Sa ne asteptam sa te vedem la CNN cum dobori recordul de distanta?

Sicerely yours,
Orange

Mai fata, zau ca nu mai stiu ce sa ma fac cu tine!!! Tu ce ai raspunde cuiva care ti-ar scrie asa ceva urit si jignitor?!!!
Ei afla ca eu o sa te mai bag inca o data in pi**a ma-tii si sper de data asta ca sa stai acolo ca ne-am saturat de tine! Abuzezi de delicatetea Exoticei si asta chiar ca ma supara imbecila a dracului ce esti! Marar ai tu si ma-ta pe creier!!!
Asa ca mai lasa-ne dracului in pace ca esti ca lepra pe om sanatos!
Sendy
Sendy
Junior Member

Re: Pacoste!

Mesajde Vortex » Vin Oct 26, 2001 2:23 pm

Initial trimis de Sendy

Mai fata, zau ca nu mai stiu ce sa ma fac cu tine!!! Tu ce ai raspunde cuiva care ti-ar scrie asa ceva urit si jignitor?!!!
Ei afla ca eu o sa te mai bag inca o data in pi**a ma-tii si sper de data asta ca sa stai acolo ca ne-am saturat de tine! Abuzezi de delicatetea Exoticei si asta chiar ca ma supara imbecila a dracului ce esti! Marar ai tu si ma-ta pe creier!!!
Asa ca mai lasa-ne dracului in pace ca esti ca lepra pe om sanatos!

Sendy

Pe cuvantul meu de om daca am intalnit vreodata pe cineva atat de agresiv (verbal), nu exista alta placere in viata dvs. decat sa raspundeti la aceste posturi? Daca va supara de ce mai deschideti site-ul? Daca nu le mai raspundeti veti vedea ca uitarea se va asterne... Putina rabdare!
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Re: Re: Pacoste!

Mesajde Sendy » Vin Oct 26, 2001 10:08 pm

Initial trimis de Vortex

Pe cuvantul meu de om daca am intalnit vreodata pe cineva atat de agresiv (verbal),

Pardon?!!!!

nu exista alta placere in viata dvs. decat sa raspundeti la aceste posturi? Daca va supara de ce mai deschideti site-ul? Daca nu le mai raspundeti veti vedea ca uitarea se va asterne... Putina rabdare! [/B]

Am fi foarte fericite daca am fi lasate in pace si asa cum am mai spus, ne dorim sa nu mai auzim nicicind unii de altii. Sintem foarte satule de acest"dialog" si multumim pentru experienta!!!!
Asa ca n-ai vrea sa pui punct odata pentru totdeauna?!
S
Sendy
Junior Member

punct

Mesajde DrSlam » Vin Oct 26, 2001 11:52 pm

Initial trimis de Sendy

Asa ca n-ai vrea sa pui punct odata pentru totdeauna?!

P U N C T .

am pus punct.
Gata!

P U N C T
DrSlam
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma