Comentarii la Concursul "Miss Fanclub" Editia nr 4

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Comentarii la Concursul "Miss Fanclub" Editia nr 4

Mesajde eyewitness » Joi Feb 24, 2005 12:31 pm

tred special pentru userul cubu care tine neaparat sa participe cu trup si suflet la acest minunat concurs

aici bagati comentarii...daca aveti
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Joi Feb 24, 2005 2:40 pm

da, deci la fel ca dincolo: daca se afla pe la coltzuri ca userele se apuca sa influentzeze in fel shi chip votantzii pentru a le acroda votul ce se intampla?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nasolu` » Joi Feb 24, 2005 2:50 pm

parerea mea e sa incerci sa fi si tu influentat de usere - asta in cazul in care nu esti pe dos
...
Nasolu`
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Feb 24, 2005 3:02 pm

la precedentul concurs au existat mai multe cazuri de concurente care au trimis sms-uri si mesaje pe yahoo messenger la greu incercand sa convinga userii sa le voteze. am inteles chiar ca o participanta si-a convins colegii de clasa sa se inscrie pe forum doar ca sa o voteze.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nasolu` » Joi Feb 24, 2005 3:09 pm

Atunci eu zic sa pui ca restrictie vechimea (pe care nu ma bag sa o sugerez eu) a l'uzarului pe acest forum - si eventual sa faci un clasament si neoficial ca sa poata si bobocu sa se simta satisfacut ca votu lui l-a numarat cineva
...
Nasolu`
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Feb 24, 2005 3:26 pm

baicsule fiecare se descurca cum puate in viata iar femeile sunt "artiste" in a influenta judecata barbatilor care uneori folosesc altceva pentru a "judeca". nu cred ca vei putea matale sa stopezi acest minunat proces al istoriei omenirii ~p

oricum miraculosu a pus o limita de 100 posturi deci pe colejii de clasa i-am sarit :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 24, 2005 6:50 pm

100 de posturi...si ma gandesc si la 3 ani de vechime pe forum...pt. cei care voteaza. ce zici eye-ule ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Razorel » Joi Feb 24, 2005 6:55 pm

De ce nu puneti 1000 de posturi si 10 ani vechime? Nu ajunge asta cu 100 de posturi?
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 24, 2005 6:55 pm

tu zi cand jucam sah...si lasa prostiile :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Joi Feb 24, 2005 8:10 pm

da threadu cuconcursu unde-i?
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Mtz » Joi Feb 24, 2005 8:17 pm

ie primul thread de aici, dar nu vezi ca nu s-a inscris nimeni? ~p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde gabuba » Joi Feb 24, 2005 8:23 pm

pai s-o tina tot asa, zic, sa ii vezi pe unii cum mor fara materialu de...laba...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mtz » Joi Feb 24, 2005 8:47 pm

gabuba scrie:materialu de...laba...

de batut maimutza, te rog frumos ~p...cre' ca de fapt n-o lasa ta-su pe Titina sa intre pe forum, deci poate pe maine, ca o urmeaza iubirea verdecu un decolteu adancit ;-)
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 24, 2005 8:50 pm

nu se inscrie lumea...ca la fete le e frica...ca se confirma ca nu sunt frumoase...si nu le voteaza nimeni. :D
asta e...o sa iasa din oficiu Love Verde...si ne vedem la editia 5 *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mtz » Joi Feb 24, 2005 9:02 pm

tot timpul( i- )a iesit din orificiu...pardon oficiu love verde ~p

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde kahlan » Joi Feb 24, 2005 9:36 pm

Da' nu va'npingetzi, nu va'npiiiingeeetziiiii !!

baetzii nu se'nscriu?:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 24, 2005 9:51 pm

baietzii a zis eye...ca in aprilie. acum e numai de femei...ca e luna femeilor :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Joi Feb 24, 2005 11:41 pm

deci n-avem nici o sansa sa te vedem cu coronitza????

Huideo!

Sunt profund dezolata....
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Amaterasu » Joi Feb 24, 2005 11:42 pm

deci n-avem nici o sansa sa te vedem cu coronitza????

Huideo!

Sunt profund dezolata....

pies: io vreau sa stiu care e premiul mai intai...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde weed13 » Joi Feb 24, 2005 11:51 pm

as ruga fuarte frumos pe nejte fete sa puna tot nejte poze, pt ca daca nu, sansele cele mai mari ca sa il ia missu ie moshu, fiind singuru care o postat pana acum acolo. :D
weed13

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 25, 2005 12:06 am

Amaterasu scrie:deci n-avem nici o sansa sa te vedem cu coronitza????

pai sunt deja cu coronitza. sunt detinatorul titlului la baietzi...si vroba lui weed...daca nu se inscrie nimeni la fete...castig si la fete A-)

dar se va inscrie. Shakti a promis o poza foarte frumosa pentru maine. asa ca fitzi pe faza !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Vin Feb 25, 2005 12:57 am

moshule tu esti androginu perfect, ca sa ma iexprim ilogic:D io pe tine te votez shi la baietzi si la fete:D asta daca n-o votez pe shakti:)
Daimon

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 25, 2005 1:01 am

pastreaza-ti votul pt. concursul din aprilie la care voi participa. acum nu particip..pentru ca doresc sa le dau o sansa si fetelor :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mtz » Vin Feb 25, 2005 1:21 am

Eu ma decid mai greu :con: Sa-l votez pe moshu, pe mosh sau pe mosh...cre' ca cea mai frumoasa e moshu...categoric....

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 25, 2005 1:39 am

Mtz..inscrie-te in concurs si lasa prostiile. de exemplu in poza asta aratzi bine: http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=12321
se vede ca faci abdomene in fiecare dimineatza :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Catalánul » Dum Feb 27, 2005 2:13 am

[Quote=Love Verde]nimeni?...[/QUOTE]si eu care credeam ca tu vei sparge gheata :(:rolleyes:
Catalánul

Mesajde gabuba » Dum Feb 27, 2005 10:32 am

toate asteapta sa faca una sau alta maretul pas, sunt niste timide :D

hai love verde, onoreaza asistenta cu niste poze (da' sa nu fie dintre cele pe care le-am vazut) si de preferat nu la tine in camera.
undeva in natura :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mtz » Dum Feb 27, 2005 11:16 am

gabuba...ce fantezii ai...auzi in natura!!! ;-) daca si la ea e frigul asta...apai ii ingheatza...si anume... A-)

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde cutuma© » Dum Feb 27, 2005 11:31 am

gabuba scrie:pai s-o tina tot asa, zic, sa ii vezi pe unii cum mor fara materialu de...laba...

gabuba, acei unii (mai bine spus unul) ar trebui sa mai scoate capul din monitor ca sa ishi aminteasca unde le este maimuta inainte sa incerce macar sa aibe relatii nepotrivite cu dansa. Asha ca lasa-l in pace .... sa se bucure shi el de concursul lui la care nu s-a inscris nimeni :)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Mtz » Dum Feb 27, 2005 1:07 pm

D€CR€T scrie:nu s-a inscris nimeni :)
si dupa atatea comentarii nu cred ca va mai avea vreuna curaj... sau tupeu...data trecuta am fost prima...oare ce-a fost in capul meu...cred ca nimic...adica sigur...n-o sa se mai intample asemenea ceva...pe cuvantul meu de mtza dusa!

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma