nokia, tu ejti prea subtil pentru noi muritorii...HA HA HA.
unlijd...bre asa mia mai zis mie lumea, numa ca nu am cum sa fac asa ceva. vezi tu, cand exist umoru iese din mine prin porii de la pele, il vad asea cum ese si vine sa se ia de tine (ieri si az) pe fece. Iam esplicat la umor:"bre umorule. lasal ma pe unlijd, e baiat bun, da tanar, dasta zice el neste trebi asa casa le zica". dar umoru nu si nu, io stam de vorba cu diversi si el venea pe FC si sa lua de tine.
amu, io ce sai fac? sa nul mai las la bere? sal trimit in coltu lui de creer? zice si tu.
si daca tu crezusi ca fu umor, io zic sa mai citesti odata ce a zis chesu, sa te gandesti dece team trimes sa citesti aia si porma, daca ai fo tu subtil si io nepriceputza, sami zici. Bah memete, io duar faceam misto de nokia asta (care, parerea mea sincere, este un lucru rau de vreme ce nu pare cel mai greu lucru) si tu nu teai prins.
daca e asa, scuze anlijd, cer la chesu sau la artemis, sarumainile donsuara, sa ma puncteze cu minus unu la subtilitate pe secs (a, si rilacs

we is joching)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit