nici n-ar trebui sa-ti permiti sa vorbesti despre un fenomen pe care nu-l cunosti. crezi ca manelele pot fi rezumate la 3 cuvinte ? esti doar un ignorant comun
aaaaa, ma ertatz
chiar auzisem ca se va infiinta o academie a manelei, unde adevaratii profesionisti si cunoscatori vor pune bazele teoretice ale analizei "acestui fenomen"
ma ierti ca n-am ascultat destul (seturile ale de cinjpe mii) cat sa pot sa-mi dau cu parerea
da tu de ce-ti permitz, daca tot zici ca:
in total, in toata viata mea, crek am ascultat manele (exclusiv pentru amuzament)
cam 2 ore.
minti cu nerusinare, ca daca mergem pe loco si vedem ce ai dedicat si comentat, se insumeaza mai mult de doua ore
si ignorant comun esti tu
ascult, involuntar, mult mai multe manele decat mi-as dori; mai mult decat suficient ca sa-mi conturez o parere proprie
daca nu mi-ar fi deajuns, as putea sa ma uit in jurul meu, si sa vad: cui plac manelele? cine le consuma? si as vedea: taximetristi cu tatuaj si ochelari de soare, floraresele tuciurii, tiganii de prin piete si oboare, taranii cazuti in cap care beau in crajme ordinare
trebuie sa fii inteligent, sa recunosti componenta cu potential de umor a piesei, sa recunosti o tipologie etc.
tehnici pe care nu poti sa le ai daca nici macar n-ai rabdare sa te uiti, chiar si dezgustat, la o manea.
du-te ma la furat! ca vorbeste gura fara tine
auzi, "sa recunosti componenta cu potential de umor"
bai, prostu rade de orice! nu tresa fii destept si cu simt analitic
edit:
... kantemir ... da later edit
n-ai avut tu erectii cate carti am citit io ba pl,
(
ba pl sal numejt pe inconjtientu de tacto, carele la betzie se pare ca nu mai nimerea prezervativu, asa ca isi dadea drumu in cine nimerea)
ma bucur ca te lauzi, dar ar trebui sa stii ca, tehnic vorbind, n-ai fi avut timp sa citesti tu atatea carti cate erectii am avut eu
serios, nu vreau sa ma laud cu mai stiu io cu ce superpotenta sau sa sa sugerez ca n-ai citit tu prea multe carti
dar daca pui la socoteala ca de pe la varsta de 3-4 ani orice baietel se trezeste cu putzulica intarita, si la fel si baietzandrul de 12, si flacaiandrul de 16, si magadaul de 18, si tot asa, cat traieste iel (foarte putine exceptii), si daca pui la cocoteala ca eu n-am dublul varstei tale, dar macar o data si jumatate creca ar fi, ce iese? ca am avut pana acuma asa, intre 8 si 12 mii de erectii de dimineata; daca le mai pui si pe alea avute la vederea (nu zic de cate partide de sex am avut, ca nu e relevant) vreunei mueri interesante (la pozele tale nam avut), ia aproximeaza:
ce iese? ai citit tu in jur de
zece mii de carti? neam de neamul tau, cu tot cu* cei "prin aliante" nu cred ca insumeaza mai mult de 1000 de bucati, cu tot cu manualele (pe care nu ca leatz citit, dar macar la copiat leatz rasfoit)
ca zece mii de carti, presupunand ca inseamna macar 5 ore una, ar insemna 50 000 de ore din viata ta sacrificate pe altarul lecturii
deci, pe scurt: ma lasi?
si inca doua hinturi: nu mai estima tu cat au citit altii, ca iti este si imposibil (nai termen si sistem de referinta, ca tu esti la nivel de clasa a noua, maxim a zecea; adica io intra zecea nu cred ca eram asa de caraghios, desi am fost sio destul de tembel), si pagubos; si (doi) daca
e nevoie sa subliniezi ca ai facut o scoala, sau ai citit, sau ca esti de la orash (eventual chiardimbucurejt) or altceva asemenator, ie bai mare; astea ar trebui sa fie evidente, nu sa fie nevoie sa precizezi tu
hova e un idiot sefu. mi-a zis mie niste tampenii mari.
daca te iei de h0va, e ca si cum te-ai lua de maicamea; uaci ior lenguegi!
iate de desteptu si cititu asta de zorox (satz faci un ecuson pe care sa scrii "am citit multe carti", domnu apologetu manelelor)
ce tzo fi zis, tzo zis intemeiat, nam dubii; mai bine recitestel
jeleron rimeaza si cu jambon, si cu afon, si cu mormon, cu multe
*presupunand ca, macar in medie, nus mai tembeli decat tine
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine