Top Useri
Moderator: anjin-san
Top Useri
Pentru ca....se vehiculeaza ideea unei intalniri intre userii acestui forum...deschid prezentul subiect..in care sa ne exprimam sincer parerile....despre colegii de breasla..de pe FAN CLUB !
M-am gandit ..ca fiecare user ce posteaza in subiectul de fatza sa faca cateva nominalizari (exact ca la premiile Oscar) la anumite categorii . De exemplu : cel mai surprinzator user,cel mai aberant user,cel mai destept user,cel mai tampit user...etc.
REGULI :
1.userii nu au voie sa se autovoteze
2.va atentionez (in special pe Darkshines & Gabytzu ) sa nu incepetzi iara cu posturi retarde..si certuri ....ca va luatzi ban de la Sopra
Darhshines...sa nu imi vii cu posturi de genul "gabuba" ....pe subiectul asta
3.distractzie placuta cu acest subiect
M-am gandit ..ca fiecare user ce posteaza in subiectul de fatza sa faca cateva nominalizari (exact ca la premiile Oscar) la anumite categorii . De exemplu : cel mai surprinzator user,cel mai aberant user,cel mai destept user,cel mai tampit user...etc.
REGULI :
1.userii nu au voie sa se autovoteze
2.va atentionez (in special pe Darkshines & Gabytzu ) sa nu incepetzi iara cu posturi retarde..si certuri ....ca va luatzi ban de la Sopra
Darhshines...sa nu imi vii cu posturi de genul "gabuba" ....pe subiectul asta
3.distractzie placuta cu acest subiect
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oka incep eu:
userul care a starnit cea mai mare furtuna in ultima luna,
costasilviu , a scos din el o gramada de chestii printre care aia cu gondolele care nu se parcheaza , si una mai recenta:
" Mie violetul imi sugereaza orice, numai lene si cocheteala nu, violetul e agresiv si vulgar. Cestiune de subconstient, cum ar zice taica Freud (daca stau si ma gandesc acum, prima si singura tarfa din viata mea purta chiloti violeti; poate d-aia)"
Iata cum ai devenit un clasic al forumului costas

userul care a starnit cea mai mare furtuna in ultima luna,
costasilviu , a scos din el o gramada de chestii printre care aia cu gondolele care nu se parcheaza , si una mai recenta:
" Mie violetul imi sugereaza orice, numai lene si cocheteala nu, violetul e agresiv si vulgar. Cestiune de subconstient, cum ar zice taica Freud (daca stau si ma gandesc acum, prima si singura tarfa din viata mea purta chiloti violeti; poate d-aia)"
Iata cum ai devenit un clasic al forumului costas

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Voi incepe si eu cu propunerea mea pentru cel mai finutz user de pe Fan Club.
Votez cu The Radical (From another side of time) .....posturile sale...sunt la obiect ,intodeauna on-topic...si au cea mai ridicata doza de bun simtz de pe intregul forum.
Votez cu The Radical (From another side of time) .....posturile sale...sunt la obiect ,intodeauna on-topic...si au cea mai ridicata doza de bun simtz de pe intregul forum.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Voi incepe si eu cu propunerea mea pentru cel mai finutz user de pe Fan Club.
Votez cu [B]The Radical (From another side of time) .....posturile sale...sunt la obiect ,intodeauna on-topic...si au cea mai ridicata doza de bun simtz de pe intregul forum. [/B]
LOL! OH MY GOD! never seen that coming

PS: si cand te gandesti ca "voi 2" credeati ca-s cineva gen Big Lebowsky! lol; I've come a long way baby
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
Eu as spune multe, da-s subiectiv, manca-va-s !
Ce sa zic? As zice ca cel mai scurtcircuitant baiet de p'acilea ar fi Sopra, da' s-ar interpreta ca-mi exercit papilele pe al sau cerc maro ca-i sef si dinamovist, asa ca n-am sa spun asta.
Despre Aliosha din Alaska as zice ca-i omul cu cel mai bun gust de pe-aici, hahaha, ca intre noi, transfugii !
Cel mai sictirtbacovian ar fi Oribilul Mos, da iar is subiectiv, ca omul a avut numai replici simtite in ce ma priveste.
Cea mai lojaneprejudecata ar merge catre Dinu, da' iar s-ar zice ca dau premiu pen'ca m-a maltratat cu vorbe bune!
Si ultimul premiu, cel mai puternicimbecil ar merge catre o persoana care are un nume: DA NA-m sa-l mentionez, ca si asa mi-a cancelat vreo trei mesaje. Frate, dí proasta asta cu barda-n "literatura" mai ceva ca Ana Pauker. Si apoi s-ar gasi cineva, ofcourse, sa zica ca numai si numai pentru ca m-a amenintat cu stecluta de vetriol pa mine, imbecilul, zic asta.
asa ca stau tacut si mic si zic, Domnisoara, mai nimic pe sub soarele pitic, aiurit si mozaic!
Aaaa, un premiu ce nu poate fi suspectat de blat: Onca, pentru cea mai frumoasa! (si pen'ca-i place Nichita si Fanus). Desi m-a injurat cu facu-ti si dregu-ti, rautatea ei e mimata, ea e o dulce !
Ce sa zic? As zice ca cel mai scurtcircuitant baiet de p'acilea ar fi Sopra, da' s-ar interpreta ca-mi exercit papilele pe al sau cerc maro ca-i sef si dinamovist, asa ca n-am sa spun asta.
Despre Aliosha din Alaska as zice ca-i omul cu cel mai bun gust de pe-aici, hahaha, ca intre noi, transfugii !
Cel mai sictirtbacovian ar fi Oribilul Mos, da iar is subiectiv, ca omul a avut numai replici simtite in ce ma priveste.
Cea mai lojaneprejudecata ar merge catre Dinu, da' iar s-ar zice ca dau premiu pen'ca m-a maltratat cu vorbe bune!
Si ultimul premiu, cel mai puternicimbecil ar merge catre o persoana care are un nume: DA NA-m sa-l mentionez, ca si asa mi-a cancelat vreo trei mesaje. Frate, dí proasta asta cu barda-n "literatura" mai ceva ca Ana Pauker. Si apoi s-ar gasi cineva, ofcourse, sa zica ca numai si numai pentru ca m-a amenintat cu stecluta de vetriol pa mine, imbecilul, zic asta.
asa ca stau tacut si mic si zic, Domnisoara, mai nimic pe sub soarele pitic, aiurit si mozaic!
Aaaa, un premiu ce nu poate fi suspectat de blat: Onca, pentru cea mai frumoasa! (si pen'ca-i place Nichita si Fanus). Desi m-a injurat cu facu-ti si dregu-ti, rautatea ei e mimata, ea e o dulce !
- costasilviu
Il votez si eu pe Costasilviu...la 2 categorii :
1.cel mai simpatic user de pe forum
2.cel mai anarhist user de pe forum
Mesajele...sale ma binedispun intodeauna ! Are mare talent de scriitor,baiatu' asta !
1.cel mai simpatic user de pe forum
2.cel mai anarhist user de pe forum
Mesajele...sale ma binedispun intodeauna ! Are mare talent de scriitor,baiatu' asta !
-
aliosha , moshu - pot purta cu ei discutii deopotriva interesante si hazlii
mirela - matusi-mea virtuala --- darky loves mirela
mirela - matusi-mea virtuala --- darky loves mirela

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
aaah..thanks darky!!!
hai sa va votez si eu:
Rolf--cel mai tare de pe forum...pentru ca intotdeauna vine cu stiri tari,si cu informatii utile(ie,site-uri cool si la obiect)
Oribilul_mosh--la categoria oribilissimul vir
Aliosha--omul cu cel mai bun gust de pe forum
si inca o mentiune speciala...pentru cel mai "zgubilit" om de pe forum...si amuzant si anarhist
hai sa va votez si eu:
Rolf--cel mai tare de pe forum...pentru ca intotdeauna vine cu stiri tari,si cu informatii utile(ie,site-uri cool si la obiect)
Oribilul_mosh--la categoria oribilissimul vir
Aliosha--omul cu cel mai bun gust de pe forum

si inca o mentiune speciala...pentru cel mai "zgubilit" om de pe forum...si amuzant si anarhist

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
no one luvs darky , but ,you know somethin?i don't need you!i don't need any of you! :cry:
To speak is to be silent
-
iata cam ceea ce a reushit sa ma surprinda la anumiti useri (scriu si eu de cati am timp):
DANA - http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=962 ;D
darkshines - nu pot sa cred ca este clasa a 7-a... cand am auzit am ras ca spartul
Aliosha - pacat ca a ajuns in Canada.. caci altfel il capaceam la scoala zilnic :S, caci prea le stie pe toate... mai merg sa il intreb uneori ce si cum... desi eu ar trebui sa le stiu pe toate, ca deh...
Oribilul Mosh - a reushit sa ma surprinda cu ceea ce a facut pe forumul de sport... asta in prima faza... iar in a doua faza... cu "dragostea" lui pentru rockeri ;n... si cu faptul ca daca ii arati o gagica buna... hop si Mushul... ca deh
Gabytu- omul cu cel mai mare progres in ultimele 4 luni
... si acum imi aduc aminte de unele chestii de genul asta
Zgubilici - dupa ce oscilam... si nu shtiam sa il tratez ca pe un dizainar sau ca pe unul din membrii formatiei Vita de Vie... am aflat ca de fapt...... las ca o sa aflati si voi
Kryszti - cel mai nervos membru
... desi mai nou am intzeles ca nici costasilviu nu e prea departe...
Vali - a reushit sa ma suprinda prin faptul ca mai exista... nu puteam sa cred ca poti sa traiesti cu asa putine lucruri in cap
... despre restul in alt episod ;e
DANA - http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=962 ;D
darkshines - nu pot sa cred ca este clasa a 7-a... cand am auzit am ras ca spartul

Aliosha - pacat ca a ajuns in Canada.. caci altfel il capaceam la scoala zilnic :S, caci prea le stie pe toate... mai merg sa il intreb uneori ce si cum... desi eu ar trebui sa le stiu pe toate, ca deh...

Oribilul Mosh - a reushit sa ma surprinda cu ceea ce a facut pe forumul de sport... asta in prima faza... iar in a doua faza... cu "dragostea" lui pentru rockeri ;n... si cu faptul ca daca ii arati o gagica buna... hop si Mushul... ca deh

Gabytu- omul cu cel mai mare progres in ultimele 4 luni

Zgubilici - dupa ce oscilam... si nu shtiam sa il tratez ca pe un dizainar sau ca pe unul din membrii formatiei Vita de Vie... am aflat ca de fapt...... las ca o sa aflati si voi

Kryszti - cel mai nervos membru

Vali - a reushit sa ma suprinda prin faptul ca mai exista... nu puteam sa cred ca poti sa traiesti cu asa putine lucruri in cap
... despre restul in alt episod ;e
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
huh?
To speak is to be silent
-
sa vedem... nu o sa ma leg de cei cu care nu ma intzeleg dar.. :
Mirela2002 - intotdeauna binevoitoare... deh eu o plac pe ea... da' ea pe mine?! [cica plicul e inca la vama mirelo]
Madalina - pacat de ea... era fata buna, dar dak nu a mai intrat pe aici... deh, o pot baga la categoria "userii suparacioshi"
Andrada the Dev e un mic dracushor cu care rad intotdeauna... imi place ca am ce discuta cu ea, si nu e plecata...
rammonny and tweety pot spune despre prima ca cu ea am cea mai buna relatzie de pe forum, dar m-am impritenit si cu sora ei cat timp Ramona a fost in Frantza
MICKY looolz, ea e colega cu mine de clasa si ne cunoshtem de 12 ani! o introduc in categoria "funny"
crinuza deshi nu am avut cine shtie ce relatzie cu ea... imi place ca e obraznica! si o bag la categoria "fratzi"
neamtzu cel mai plutitor membru!!!!!!!!
Sopra intelegator
Mirela2002 - intotdeauna binevoitoare... deh eu o plac pe ea... da' ea pe mine?! [cica plicul e inca la vama mirelo]
Madalina - pacat de ea... era fata buna, dar dak nu a mai intrat pe aici... deh, o pot baga la categoria "userii suparacioshi"
Andrada the Dev e un mic dracushor cu care rad intotdeauna... imi place ca am ce discuta cu ea, si nu e plecata...
rammonny and tweety pot spune despre prima ca cu ea am cea mai buna relatzie de pe forum, dar m-am impritenit si cu sora ei cat timp Ramona a fost in Frantza
MICKY looolz, ea e colega cu mine de clasa si ne cunoshtem de 12 ani! o introduc in categoria "funny"
crinuza deshi nu am avut cine shtie ce relatzie cu ea... imi place ca e obraznica! si o bag la categoria "fratzi"
neamtzu cel mai plutitor membru!!!!!!!!
Sopra intelegator
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Cei mai ok useri sunt :Cei de pe rock !
categorii speciale:
Cel mai simpatic:cuplul inegalabil 'Curly&Schomi'
Cel mai tzapist:Vali!Alina stie de ce!
Cel mai controversat:Dethangel!
Cea mai buna mama:DANA !
Cei mai bine simtiti:Rolf si Aliosha!
Cel mai absent user:Tseposu!
Cel mai de 'temut' user:Kicku'
Premiu special pt. excelenta se acorda lui:Zgubilici!Pt chestia care mi-a aratat-o miercuri seara!
Cam atat ma mai gandesc!
categorii speciale:
Cel mai simpatic:cuplul inegalabil 'Curly&Schomi'
Cel mai tzapist:Vali!Alina stie de ce!
Cel mai controversat:Dethangel!
Cea mai buna mama:DANA !
Cei mai bine simtiti:Rolf si Aliosha!
Cel mai absent user:Tseposu!
Cel mai de 'temut' user:Kicku'
Premiu special pt. excelenta se acorda lui:Zgubilici!Pt chestia care mi-a aratat-o miercuri seara!
Cam atat ma mai gandesc!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Lui Sopra Tutti i se acorda..premiul de cel mai intelept user de pe fanclub !
El...de-a lungul timpului...a facut dreptate..asemenea legendarului Rege Solomon..din Biblie ! A fost drept si nu a aplecat urechea la carcotelile unora.
El...de-a lungul timpului...a facut dreptate..asemenea legendarului Rege Solomon..din Biblie ! A fost drept si nu a aplecat urechea la carcotelile unora.
-
top useri part II
Darky(family should stick together:))--pentru ca ma face sa rad si e desteapta foc
Radical-pur si simplu pentru ca e "from another side of time"
Kryszti-la categoria "bata de aur"
Gabytu-la categoria "gramatica lu'peste"--ps.cine e mirela 2002,gabytule??
Costasilviu--cel mai anarhist om de pe forum
(la mai mare,silviule!)

Radical-pur si simplu pentru ca e "from another side of time"

Kryszti-la categoria "bata de aur"
Gabytu-la categoria "gramatica lu'peste"--ps.cine e mirela 2002,gabytule??
Costasilviu--cel mai anarhist om de pe forum

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Re: top useri part II
"Gabytu-la categoria "gramatica lu'peste"--ps.cine e mirela 2002,gabytule??"
by mirela2001
adik ce mai? auzi la ea "gramatica lu' peste".... mda, no comment [nu ca nu ash avea ce] eee in legatura cu 2002 lol... ma gandeam la anul acesta, dar ar trebui sa modifici si tu...
ai cam ramas in urma... de tot!
by mirela2001
adik ce mai? auzi la ea "gramatica lu' peste".... mda, no comment [nu ca nu ash avea ce] eee in legatura cu 2002 lol... ma gandeam la anul acesta, dar ar trebui sa modifici si tu...

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
rolf: tacut shi la obiect, mereu prezent
vladonne: lucreaza unde lucreaza shi stie atat de multe
dana, ca are timp si imi suporta tampeniile
sopra: ca nu ii place concurenta, desi eu incerc sa il ajut, desi el nu ma lasa
cuplu de mozi de pe barfe_online - au un efect vindecator asupra mea
sopra: ca ma lasa sa traiesc si pentru ca nu vede lumea si prin prisma mea (ti-am spus ca sunt la jurnalistica si noua niu se cere sa intram in pielea altora in fiecare zi?)
vladonne: lucreaza unde lucreaza shi stie atat de multe
dana, ca are timp si imi suporta tampeniile
sopra: ca nu ii place concurenta, desi eu incerc sa il ajut, desi el nu ma lasa
cuplu de mozi de pe barfe_online - au un efect vindecator asupra mea
sopra: ca ma lasa sa traiesc si pentru ca nu vede lumea si prin prisma mea (ti-am spus ca sunt la jurnalistica si noua niu se cere sa intram in pielea altora in fiecare zi?)
- Vizitator
aaa....dah dah dah
intr-un fel ai si tu dreptate... dar in felul tau
Adica ce? nu e bun monopolul, sau cum?
PS: la faza cu intratul in pielea altuia... de acord ;b
intr-un fel ai si tu dreptate... dar in felul tau

Adica ce? nu e bun monopolul, sau cum?

PS: la faza cu intratul in pielea altuia... de acord ;b
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
iata cam ceea ce a reushit sa ma surprinda la anumiti useri (scriu si eu de cati am timp):
[B]Vali - a reushit sa ma suprinda prin faptul ca mai exista... nu puteam sa cred ca poti sa traiesti cu asa putine lucruri in cap
[/B]
putine da' bune mah, decat ca altii acre vor sa faca shi portal shi site de webdesign. si site de muzica, shi facultate, shi site de piese copiate si site de culturism

- Vizitator
Va multumesc.
Cel mai cel (sa intorc niste complimente): ilviu datorita faptului ca abar n-are despre ce vorbeste in schimb e asha dragutz la periuta... dat-i oscarul sa plece.
de rau nimic, despre morti numai de bine, iar pentru bun simt Rolf si Aliosha, da nu le dati nimic sa mai stea.
p.s. Sopra, ai pastrat threadu ala mah?
you really really love me 
Cel mai cel (sa intorc niste complimente): ilviu datorita faptului ca abar n-are despre ce vorbeste in schimb e asha dragutz la periuta... dat-i oscarul sa plece.
de rau nimic, despre morti numai de bine, iar pentru bun simt Rolf si Aliosha, da nu le dati nimic sa mai stea.
p.s. Sopra, ai pastrat threadu ala mah?

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de Gabytu
auzi la ea "gramatica lu' peste".... mda, no comment [nu ca nu ash avea ce] eee in legatura cu 2002 lol... ma gandeam la anul acesta, dar ar trebui sa modifici si tu...ai cam ramas in urma... de tot!
gabytule...chiar nu ai ce sa comentezi pentru ca daca te uiti la posturile tale mai mult ghiceste lumea ce spui decat intelege...nu ca am sta sa le citim,dar ocazional asa...
eu nu m-am luat de tine,asa ca te rog sa nu te iei de numele meu,e clar??imi zice mirela2001 pentru ca asa vreau EU si ai sa ma respecti or else!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Daca...nu incetatzi cu certurile..il mituiesc pe Sopra...sa va dea ban ! Certatziva si voi pe celelate subiecte !
.............
Mirela2001 ....votat la userul cu cea mai mare ascensiune !
Cu ceva vreme in urma....era o obisnuita a forumului de matrimoniale.....acum este o obisnuita a forumurilor de fotbal ,sport si cinema ! Vine intodeauna cu pareri competente si pertinente.
Plus...ca are al doilea avatar ca frumusetze de pe intregul forum ! (cel mai frumos fiind...bineinteles al meu)
.............
Mirela2001 ....votat la userul cu cea mai mare ascensiune !
Cu ceva vreme in urma....era o obisnuita a forumului de matrimoniale.....acum este o obisnuita a forumurilor de fotbal ,sport si cinema ! Vine intodeauna cu pareri competente si pertinente.
Plus...ca are al doilea avatar ca frumusetze de pe intregul forum ! (cel mai frumos fiind...bineinteles al meu)
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma